δεν τρώγονται τα τηλεοπτικά παράθυρα.
αμα πιάσεις 28 να είσαι χαρούμενος.
το ζήτημα είναι πως δε σε βλέπω να είσαι πρώτο κόμμα και τότε θα έχουμε αυτοκτονίες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε το ευαίσθητο σημείο του Ελληνα
τις καταθέσεις του!!!!
δεν τρώγονται τα τηλεοπτικά παράθυρα.
το ζήτημα είναι πως δε σε βλέπω να είσαι πρώτο κόμμα και τότε θα έχουμε αυτοκτονίες.
τις ποιές;;Ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε το ευαίσθητο σημείο του Ελληνα
τις καταθέσεις του!!!!
Συμφωνω απολυτα για το 28-29 σαν ταβανι.δεν τρώγονται τα τηλεοπτικά παράθυρα.
αλεξ μου αγάπη μου ο έλληνας δε θα ξεχάσει ποτέ τι σημαίνει δεξιά.Συμφωνω απολυτα για το 28-29 σαν ταβανι.
Θεωρώ πλεον προφανές οτι εχουμε ντερμπυ για την πρωτια σε νουμερα λιγο κατω απο το 30 και για τους δύο.
Ούτε τι σημαινει αριστερά ξεχνάει.αλεξ μου αγάπη μου ο έλληνας δε θα ξεχάσει ποτέ τι σημαίνει δεξιά.
Υ.Γ.
κάνε τις αναγωγές σου.
τις ποιές;;
του ποιού;;
Υ.Γ.
ρε βλαμμένε όλες οι καταθέσεις έχουν πάει σε υπογεια και στο εξωτερικό.
τι πίνεις ;
μειώνονται έτσι κάπως οι περικοπές του Μνημονίου
ειδικά τα τελευταία 38 χρόνια αυτό σου έδειξε.Ούτε τι σημαινει αριστερά ξεχνάει.
Tι εννοεις?
Εγω βλεπω οτι η εκκληση για αντι-αριστερό μπλοκ αποδιδει.ειδικά τα τελευταία 38 χρόνια αυτό σου έδειξε.
ρε μαλακα.μπα
εχει ακόμα λίπος εδώ
6% δίνουν οι τράπεζες
και μπροστά αν θέλεις
μειώνονται έτσι κάπως οι περικοπές του Μνημονίου
στα 100.000 είναι περίπου 500 ευρώ το μήνα
στα 300.000 1500 ευρώ το μήνα
δεν είναι άσχημα
ότι πρν μερικά χρόνια δεν υπήρχαν επιτόκια καταθέσεων
τώρα με την φυγή χρημάτων,έφτασαν στο 6% και πιο πολύ.
Εγω βλεπω οτι η εκκληση για αντι-αριστερό μπλοκ αποδιδει.
κάτω απο αυτές τις συνθήκες ακόμα και ο χατζηνικολάου που είναι δειός σας είπε κόφτε τη μαλακία.Εγω βλεπω οτι η εκκληση για αντι-αριστερό μπλοκ αποδιδει.
κάτω απο αυτές τις συνθήκες ακόμα και ο χατζηνικολάου που είναι δειός σας είπε κόφτε τη μαλακία.
όσο το πάτε στην πόλωση ο έλληνας έχει τάση προς την αριστερά. και ειδικά αυτή την περίοδο αυτοκαταστρέφεστε.
αλλά πότε είχε η δεξιά μετά το γέρο καραμανλή για να έχει τώρα;
τις ίδιες παπαριές περί κομμουνισμού και λαίλαπας αριστερής ακολούθησε και ο ράλλης.... το αποτελεσμα το ξέρουμε και οι δύο......
ΥΓ.
με μένα όταν θα μιλάς θα υποκλίνεσαι πολτικά και θα με ακούς.
Eνω ο Αντωνακης,ε?Ποιος Ράλλης ρε φελέ?
Ο Ράλλης δεν κέρδιζε ούτε αν κατέβαινε στη Γη ο Χριστός.
Το ρεύμα Ανδρέα ήταν ασταμάτητο.
Μεχρι τις 17/6 εχουμε καιρο...Εγω βλεπω οτι η εκκληση για αντι-αριστερό μπλοκ αποδιδει.
φαντάζομαι απ το 5 στο 17 σε 2 χρόνια κι άλλο 7 σε καμμιά βδομάδα ανακόπτεται απο τον αντωνάκη χαλαρά.Ποιος Ράλλης ρε φελέ?
Ο Ράλλης δεν κέρδιζε ούτε αν κατέβαινε στη Γη ο Χριστός.
Το ρεύμα Ανδρέα ήταν ασταμάτητο.
Μόνο που τωρα την πολωση την κάνει η ΝΔ παρέα με το ΠΑΣΟΚ.κάτω απο αυτές τις συνθήκες ακόμα και ο χατζηνικολάου που είναι δειός σας είπε κόφτε τη μαλακία.
όσο το πάτε στην πόλωση ο έλληνας έχει τάση προς την αριστερά. και ειδικά αυτή την περίοδο αυτοκαταστρέφεστε.
αλλά πότε είχε η δεξιά μετά το γέρο καραμανλή για να έχει τώρα;
τις ίδιες παπαριές περί κομμουνισμού και λαίλαπας αριστερής ακολούθησε και ο ράλλης.... το αποτελεσμα το ξέρουμε και οι δύο......
ΥΓ.
με μένα όταν θα μιλάς θα υποκλίνεσαι πολτικά και θα με ακούς.
Η διαφορά από το 1981, ειναι οτι τωρα η πόλωση εχει ως αιτημα να γυρισουν οι δεξιοι πισω, και οχι να προτιμησουν οι κεντρωοι τη δεξιά.φαντάζομαι απ το 5 στο 17 σε 2 χρόνια κι άλλο 7 σε καμμιά βδομάδα ανακόπτεται απο τον αντωνάκη χαλαρά.
τι πίνετε ρε μαλάκες.