Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό λέω....
Οι (ευρω)παίοι από την μία μας λένε να προσέχουμε τα συνορά μας που ουσιαστικά είναι κ δικά τους,από την άλλη μας βάζουν πρόστιμα κ χέρι επειδή δεν είμαστε ανθρωπιστές με τους μετανάστες.
ενα μεγαλο μειονεκτημα για την αριστερα στις επερχομενες εκλογες

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ενα μεγαλο μειονεκτημα για την αριστερα στις επερχομενες εκλογες
Η αριστερά μια χαρά το χειρίζεται το θέμα,εφόσον οι μετανάστες μένουν εδώ προσπαθεί ορθώς να τους εντάξει στην κοινωνία κ να τους μάθει ότι έχουν κ δικαιώματα...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Η αριστερά μια χαρά το χειρίζεται το θέμα,εφόσον οι μετανάστες μένουν εδώ προσπαθεί ορθώς να τους εντάξει στην κοινωνία κ να τους μάθει ότι έχουν κ δικαιώματα...
για τους υπολοιπους τι προτεινει γιατι το πατημα και το τσουβαλιασμα βρισκεται εκει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για τους υπολοιπους τι προτεινει γιατι το πατημα και το τσουβαλιασμα βρισκεται εκει
Το ΚΚΕ προτείνει λαϊκή εξουσία,ο Σύριζα ένα οικονομικό πλαίσιο όπου το boss θα κερδίζει μεν,δεν θα γαμαεί τον εργαζόμενο δε(κάπως πιο εφικτό).

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η νομοθεσία της χώρας μας (για όλα τα πράματα) είναι αχανής, μπερδεμένη, και ασαφής.

Με 183 λέξεις (τις μέτρησε το word και τόσες είναι) θα μπορούσε να γίνει μια νέα αρχή.

Το κείμενο που σας βάζω παρακάτω (τώρα το έγραψα) πρέπει να μπει στο Σύνταγμα, και να μοιράζεται σε χαρτάκια σε όλα τα σημεία εισόδου της χώρας.

Οι καλοί (και καθαροί) λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, λέω εγώ.

Κάθε ξένος υπήκοος που εισέρχεται στη χώρα είναι υποχρεωμένος κατά την είσοδο του και ανά πάσα στιγμή κατά την παραμονή του εντός της χώρας να δηλώνει:

-Τη χώρα καταγωγής του.
-Τη χώρα της οποίας είναι υπήκοος.
-Τη χώρα από την οποία μπήκε στην Ελλάδα.
-Το χρόνο κατά τον οποίο μπήκε στην Ελλάδα.
-Τα στοιχεία ταυτότητας του.

Όποιος αρνείται να δηλώσει τα ανωτέρω στοιχεία, ή δηλώνει ψευδή στοιχεία, φυλακίζεται ή περιορίζεται σε φυλασσόμενο χώρο, μέχρις ότου οι Ελληνικές αρχές  διαλευκάνουν τα ανωτέρω στοιχεία.

Αφού τα ανωτέρω στοιχεία γίνουν γνωστά, οι Ελληνικές αρχές έχουν τη δυνατότητα:

-Να του επιτρέψουν τη διαμονή στην Ελλάδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
-Να τον απελάσουν ασφαλώς προς τη χώρα από την οποία κατάγεται.
-Να τον απελάσουν ασφαλώς προς τη χώρα της οποίας είναι υπήκοος.
-Να τον απελάσουν ασφαλώς προς τη χώρα από την οποία μπήκε στην Ελλάδα.

Ο παρών νόμος δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τίθεται άμεσα σε ισχύ.
Ο παρών νόμος καταργεί κάθε προηγούμενο, εφ’ όσον ο προηγούμενος νόμος δεν είναι σύμφωνος με τον παρόντα.

Νεώτεροι νόμοι δεν μπορούν να είναι αντίθετοι με τον παρόντα, παρά μόνον διευκρινιστικοί.

Απλά πράματα.

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Το ΚΚΕ προτείνει λαϊκή εξουσία,ο Σύριζα ένα οικονομικό πλαίσιο όπου το boss θα κερδίζει μεν,δεν θα γαμαεί τον εργαζόμενο δε(κάπως πιο εφικτό).
για τους λαθρομεταναστες που δεν ανεχετε η κοινωνια  αναφερομουνα πριν ισως στο εθεσα λαθος.

γιαυτο και τα μεγαλα ποσοστα ΧΑ-Καμμενου

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Η νομοθεσία της χώρας μας (για όλα τα πράματα) είναι αχανής, μπερδεμένη, και ασαφής.

Με 183 λέξεις (τις μέτρησε το word και τόσες είναι) θα μπορούσε να γίνει μια νέα αρχή.

Το κείμενο που σας βάζω παρακάτω (τώρα το έγραψα) πρέπει να μπει στο Σύνταγμα, και να μοιράζεται σε χαρτάκια σε όλα τα σημεία εισόδου της χώρας.

Κάθε ξένος υπήκοος που εισέρχεται στη χώρα είναι υποχρεωμένος κατά την είσοδο του και ανά πάσα στιγμή κατά την παραμονή του εντός της χώρας να δηλώνει:

-Τη χώρα καταγωγής του.

Όποιος αρνείται να δηλώσει τα ανωτέρω στοιχεία, ή δηλώνει ψευδή στοιχεία, φυλακίζεται ή περιορίζεται σε φυλασσόμενο χώρο, μέχρις ότου οι Ελληνικές αρχές  διαλευκάνουν τα ανωτέρω στοιχεία.

Ο παρών νόμος δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τίθεται άμεσα σε ισχύ.
Ο παρών νόμος καταργεί κάθε προηγούμενο, εφ’ όσον ο προηγούμενος νόμος δεν είναι σύμφωνος με τον παρόντα.

Νεώτεροι νόμοι δεν μπορούν να είναι αντίθετοι με τον παρόντα, παρά μόνον διευκρινιστικοί.

Απλά πράματα.
Όταν πήγα στην Ισπανία πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).

2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα «κυνηγημένος» στην Ισπανία να ζήσω. Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.

3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.

4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).
Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!!

Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος!!!

Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι.
Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της.
Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ.
Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90 Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος.
Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ σούμπιτος (sic) προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος!
Σημειωτέον ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).

Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία;
Το σχέδιο του Κίσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή για το ΄΄σπάσιμο ΄΄ του Ελληνικού αίματος
και οι προδότες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα εκτελώντας κατα γράμμα το σχέδιο αυτό.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Share|
www.votegreece.gr/archives/8382]http://www.votegreece.gr/archives/8382[/url]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για τους λαθρομεταναστες που δεν ανεχετε η κοινωνια  αναφερομουνα πριν ισως στο εθεσα λαθος.

γιαυτο και τα μεγαλα ποσοστα ΧΑ-Καμμενου
Ποια η διαφορά λαθρομετανάστατη κ μετανάστη;;;
Το 90% λαθρό είναι απλά κάποιοι με τον καιρό έγιναν νόμιμοι επειδή άνοιξαν μαγαζία,αγοράσαν σπίτια(έφτιαξα-απέκτησαν περιουσία κοινώς)...ανάθεμα κ αν έχει μπει ένας άνθρωπος στην χώρα μας με χαρτιά κ όλες τις νόμιμες διαδικασίες... :2funny:

Έτσι δε κ πιάσουν να διώξουν τους λαθρομετανάστες όπως θέλετε θα πρέπει να φύγει κ το 90% των ιερόδουλων να ξέρετε... :grin:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν πέταγες κι αυτή την παπαριά θα είχε ενδιαφέρον το ποστ σου.
δεν ειναι δικο μου αλλα το παρεθεσα στο δικο σου για το οτι ισχυει στην ισπανια

για το σχεδιο που λες δεν ειμαι ενημερος

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τι λες μωρέ?

Οι Ρουμάνες είναι ΕΕ πλέον, δεν το ξέρεις?
Καλά άσε τις ρουμάνες...βουλγάρες,ρωσίδες,σέρβες,βόσνιες,μαύρες γαζέλες,τί μόνο ρουμάνες ιερόδουλες έχουμε;;;

Μόλις πάει το θέμα στις ιερόδουλες μαζεύεστε πουλάκια μου. :2funny: :2funny:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Καλά άσε τις ρουμάνες...βουλγάρες,ρωσίδες,σέρβες,βόσνιες,μαύρες γαζέλες,τί μόνο ρουμάνες ιερόδουλες έχουμε;;;

Μόλις πάει το θέμα στις ιερόδουλες μαζεύεστε πουλάκια μου. :2funny: :2funny:
και οι βουλγαρες επισης.
τωρα που θα φτασουμε στον ιδιο μισθο θα στειλουμε και μερικες ελλεηνιδες εκει

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και οι βουλγαρες επισης.
τωρα που θα φτασουμε στον ιδιο μισθο θα στειλουμε και μερικες ελλεηνιδες εκει
Γιατί ρε φίλε τί σου κάνανε οι βούλγαροι κ θες να τους τιμωρήσεις έτσι;;; :rolleyes:

Οι διαφορές μας για την μακεδόνια λύθηκαν με αυτούς....

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί ρε φίλε τί σου κάνανε οι βούλγαροι κ θες να τους τιμωρήσεις έτσι;;; :rolleyes:

Οι διαφορές μας για την μακεδόνια λύθηκαν με αυτούς....
σωστα μιλας ..

να τις κανουμε νυφες

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=134261&catid=6]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=134261&catid=6[/url]

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Όταν πήγα στην Ισπανία πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα).

2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).
Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα «κυνηγημένος» στην Ισπανία να ζήσω. Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol η Ιντερπόλ.

3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.

4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο).
Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!!

Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος!!!

Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι.
Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της.
Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ.
Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90 Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος.
Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ σούμπιτος (sic) προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος!
Σημειωτέον ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).

Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία;
Το σχέδιο του Κίσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή για το ΄΄σπάσιμο ΄΄ του Ελληνικού αίματος
και οι προδότες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα εκτελώντας κατα γράμμα το σχέδιο αυτό.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

Share|
www.votegreece.gr/archives/8382]http://www.votegreece.gr/archives/8382[/url]
εδω που δεν εχουν θεσμοθετηθει ακομα αυτα φτιαξανε οι καραμαλακες νομο περι ιθαγενειας :jerking:.χρυση αυγη θα παρει σημαντικο ποσοστο μου φαινεται...

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6

-Τη χώρα καταγωγής του.

Απλά πράματα.

Τί ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν γράφαμε έναν νόμο και αποκτούσαμε νέες δυνατότητες.

Δηλαδή, με την δική σου συλλογιστική, η Κίνα μπορεί να πεί: Αυτά τα 30 εκατομύρια άνθρωποι, μου δήλωσαν ότι κατάγονται απο την Ελλάδα, είναι υπήκοοι Ελλάδας και μπήκαν στην Κίνα λαθρεπιβάτες σε πλοία και αεροπλάνα που ξεκίνησαν απο την Ελλάδα. Και μετά η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί. Αν διαστρέφω τα λόγια σου, εξήγησε μου εσύ την διαφορά.         
    Απο νόμους έχουμε όσους θέλεις. Όταν σου έρχεται κάποιος απο μία χώρα όπου δελτίο ταυτότητας δεν υπάρχει και σου λέει ότι τον κυνήγησαν απο το χωριό του οι αντάρτες που όλοι ξέρουν  ότι υπάρχουν, τι τον κάνεις? Η κυβέρνηση του μπορεί να σου λέει αλήθεια ότι δεν τον ξέρει τον κύριο, πώς το επιβεβαιώνεις και πώς τον στέλνεις πίσω?

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
      Τί ωραίος που θα ήταν ο κόσμος αν γράφαμε έναν νόμο και αποκτούσαμε νέες δυνατότητες.

Δηλαδή, με την δική σου συλλογιστική, η Κίνα μπορεί να πεί: Αυτά τα 30 εκατομύρια άνθρωποι, μου δήλωσαν ότι κατάγονται απο την Ελλάδα, είναι υπήκοοι Ελλάδας και μπήκαν στην Κίνα λαθρεπιβάτες σε πλοία και αεροπλάνα που ξεκίνησαν απο την Ελλάδα. Και μετά η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη να τους δεχτεί. Αν διαστρέφω τα λόγια σου, εξήγησε μου εσύ την διαφορά.           
     Απο νόμους έχουμε όσους θέλεις. Όταν σου έρχεται κάποιος απο μία χώρα όπου δελτίο ταυτότητας δεν υπάρχει και σου λέει ότι τον κυνήγησαν απο το χωριό του οι αντάρτες που όλοι ξέρουν  ότι υπάρχουν, τι τον κάνεις? Η κυβέρνηση του μπορεί να σου λέει αλήθεια ότι δεν τον ξέρει τον κύριο, πώς το επιβεβαιώνεις και πώς τον στέλνεις πίσω?
ελα μου ντε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom