Δε μου λες, νατσοπόντικες, σουασιξοσκασκάδες και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις τί γίνονται;
Τί είπαν για τις εκλογές; Θα κατεβάσουν συνδιασμούς;
Νάτσος υποψήφιος στην Κορινθία με το ψηφοδέλτιο της ΦΑΡΜΑΣ και τί στον κόσμο...
Λαμβάνεις μηνυματα..?
Δε μου λες, νατσοπόντικες, σουασιξοσκασκάδες και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις τί γίνονται;
Νάτσος υποψήφιος στην Κορινθία με το ψηφοδέλτιο της ΦΑΡΜΑΣ και τί στον κόσμο...
Λαμβάνεις μηνυματα..?
χεσεμες ή πμ;
Πμ λαμβάνω αλλά δεν έχω ένδειξη ότι ήλθε κάτι. Πρέπει να μπω επί τούτου για να δω.
Γινετε σοβαρη δουλεια απο τους κατοχικους συνδιασμους.Δε μου λες, νατσοπόντικες, σουασιξοσκασκάδες και λοιπές τρομοκρατικές δυνάμεις τί γίνονται;
μιλανε και οι διαπλεκομενοι τωρα.[flash=200,200]http://<iframe src="" width="400" height="225" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe><p><a href="">Σλάβοϊ Ζίζεκ - Η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο της Ευρώπης</a> from <a href="">ThePressProject</a> on <a href="">Vimeo</a>.</p>[/flash]
Ο πολεμος λασπης δεν θα πεασει σε ενα τιμιο αγωνιστη της αναμπουμπουλας.μιλανε και οι διαπλεκομενοι τωρα.
νομίζεις.
απλά απο ενεργητικό θα γίνει παθητικό.
φιλος μου επιασε δουλεια 4ωρη με 3 ευρω την ωρα..
το αστειο ξερεις ποιο ειναι?
δεν φανταζεσαι ποσοι παρακαλγαν για αυτην την δουλεια
Είσαι τόσο μα τόσο μαλάκας που δεν πήρες χαμπάρι ότι αυτά ποτέ δεν ειπώθηκαν κ είναι απλά προϊόν προπαγάνδας,έλα στούρνο τσίμπα λινκ:Τα λόγια ενός Μέγα Ανθέλληνα που δεν πρέπει να ξεχάσουμε , Χένρι Κίσινγκερ "Ο λαός των Γκρεκών είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι' αυτό πρέπει να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως αναγκασθεί να συμμορφωθεί. Εννοώ να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, ώστε να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή την νευραλγική περιοχή στρατηγικής σημασίας για μας" Ακόμα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το blog των Ελλήνων μαθητών είναι ανεξάρτητο από πολιτικές και κομματικές πεποιθήσεις , ο πατριωτισμός ανήκει σε όλους τους Έλληνες .
Δηλαδη η Λιάνα Κανέλλη ειναι ψεύτρα?Είσαι τόσο μα τόσο μαλάκας που δεν πήρες χαμπάρι ότι αυτά ποτέ δεν ειπώθηκαν κ είναι απλά προϊόν προπαγάνδας,έλα στούρνο τσίμπα λινκ:
www.e-telescope.gr/el/miscellaneous/556-kissinger-on-greece]Η ανθελληνική δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ – Το χρονικό ενός μύθου
Είναι ό,τι κ πολλοί-πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι.Δηλαδη η Λιάνα Κανέλλη ειναι ψεύτρα?
Είναι ό,τι κ πολλοί-πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι.
Είσαι τόσο μα τόσο μαλάκας που δεν πήρες χαμπάρι ότι αυτά ποτέ δεν ειπώθηκαν κ είναι απλά προϊόν προπαγάνδας,έλα στούρνο τσίμπα λινκ:
www.e-telescope.gr/el/miscellaneous/556-kissinger-on-greece]Η ανθελληνική δήλωση του Χένρι Κίσινγκερ – Το χρονικό ενός μύθου
Προσέχω,δεν είπα τι είναι.
Πρόσεχε μικρέ τυμπανιστή, θα σε διαγράψουν.
Ο Περισσός έχει μάτια και αυτιά παντού!
..., τσίμπα λινκ:
Άντε τράβα να παίξεις με το πουλί σου τώρα που έφαγες την τάπα,εναλλακτικά μπορείς να παίξεις κ με τις φίλες σου τις τρανς.Και εσυ παλιομαλακα του ΣΩΡΟΣ τσιμπα ενα αρχιδι.