Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
H επανασταση του πληκτρολογιου καλα κρατει βλεπω....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
η οικονομια ηταν στα χαι της το 2009 και ηρθε ο παπακωνσταντινου και την καταβαθρωσε στα ταρταρα

ανοιξα ενα σακκουλι γαριδακια παου να φαου

το λαικο δικαστηριο θα ειναι ονλαιν η θελει εγγραφη με μια μικρη συνδρομη;

αντε ριχτε και καμμια  :jerking: :jerking: να αδειασει  η σακκουλα

καλα κρασια

και οχι ολοι μαζι ενας ενας

Επισκέπτης
Υπ΄ όψιν πως αυτήν την "αλλόκοτη" συμεριφορά των αλλεπαλλήλων "αρνητικών" δηλώσεων για τα οικονομικά της χώρας προς το τέλος του 2009 δεν την λέω εγώ.

Υπ΄ όψιν πως αυτήν την "αλλόκοτη" συμεριφορά των αλλεπαλλήλων "αρνητικών" δηλώσεων για τα οικονομικά της χώρας προς το τέλος του 2009 δεν την λέω εγώ. Κάποιος ταλαίπωρος υπεύθυνος του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμού διαχείρησης δημοσίου χρέους), προφανώς αρεστός στην τότε κυβέρνηση, (δεν θυμάμαι το όνομά του) την έχει επισημάνει ο άνθρωπος και είπε πως είχε σκεφτεί για την πολιτική του ηγεσία "Καλά είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετοι;"

Ίσως και να μην ήταν άσχετοι!
Αλλος ενας που γουσταρει συνομωσιολογια...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μπήκανε τα πρασινοπουστρακια να τον υπερασπήσουνε τον ΠΡΟΔΟΤΗ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η οικονομια ηταν στα χαι της το 2009 και ηρθε ο παπακωνσταντινου και την καταβαθρωσε στα ταρταρα

καλα κρασια

Νάτος,για όλα πταίει η νδ και μόνο η νδ,το πασόκ καλό κ άγιο!!!

Καλά θα περάστε κοπρίτες απ'όδω κ πέρα....ούτε από το σπίτι σας δεν θα τολμάτε να βγαίνετε. :s&m_2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μπήκανε τα πρασινοπουστρακια να τον υπερασπήσουνε
Ένα μπήκε,το σεσημασμένο,τελειώσε με τις απογευματινές  :pipa1: στον Μπενύ κ τώρα μπήκε για δουλειά. :lheel:

Ακολουθούν μερικά σεντόνια πως για όλα πταίει η νδούλα κ το πασόκ είναι καλό κ άγιο...

Επισκέπτης

καλα κρασια

εχεις χιουμορ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ξυλο μυριζω.......

URL]]

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
301
prodotis.jpg
  [URL unfurl="true"]http://news24gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_10.html[/url]

Το πολιτικό κόστος για τον ίδιο μετά την απόφαση για προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο περιέγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας... στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο, δεν μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τη γυναίκα μου, έχω τον κόσμο να με φωνάζει προδότη», είπε ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος τονίζοντας πως και η προσφυγή στο μνημόνιο ήταν συλλογική απόφαση. «Μπορεί κάποια πράγματα να χρεώνονται σε ένα- δύο άτομα αλλά ήταν
αποφάσεις συλλογικές, αποφάσεις υπουργικών συμβουλίων που όλοι συμμετείχαν», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Σχετικά με την υποψηφιότητά του είπε πως έχει ζητήσει το «αυτονόητο», δηλαδή να κριθεί, που είναι το «σωστό και το ηθικό για τον καθένα μας», όπως είπε. Ο υπουργός διέψευσε πως υπάρχει πάγος στις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ ερωτηθείς εάν μετάνιωσε για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης απάντησε: « Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να πάρει η χώρα το δάνειο και να μη χρεωκοπήσουμε, ήταν η αναγκαία συνθήκη για να στέκει η χώρα όρθια». «Δεν θέλαμε το ΔΝΤ να μπει στην Ελλάδα, ζητούσαμε από τους Ευρωπαίους έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό και μας έλεγαν ‘πάρτε μέτρα’, παίρναμε αλλά δεν αρκούσε. Ήταν η μόνη μας επιλογή…», κατέληξε.

Καημενο παιδι.....

Στο χωριό μου τους προδότες τους "φυτεύανε" οπότε να λες και ευχαριστώ λαμόγιο ...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και γω σκεπτωμουνα να καλέσω τον jhonny64 για καφέ.

Ας το αφήσω καλύτερα μην φαω καμια πέτρα στο κεφάλι

Ένα μπήκε,το σεσημασμένο,τελειώσε με τις απογευματινές  :pipa1: στον Μπενύ κ τώρα μπήκε για δουλειά. :lheel:

Ακολουθούν μερικά σεντόνια πως για όλα πταίει η νδούλα κ το πασόκ είναι καλό κ άγιο...

Ας τα παιδία βρε να βγαλουν μεροκάματο, συμβασιουχοι ειναι ακόμα :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ένα μπήκε,το σεσημασμένο,τελειώσε με τις απογευματινές  :pipa1: στον Μπενύ κ τώρα μπήκε για δουλειά. :lheel:

πηγαινε μωρη κοκκινοσκουφιτσα να κανεις καμμια  :pipa2: στη συγγρου μαζι με την ντανιελα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πηγαινε μωρη κοκκινοσκουφιτσα να κανεις καμμια   :pipa2: στη συγγρου μαζι με την ντανιελα
Σε ξανα ρώτησα κ δε μου πες,ο Μπενύ στο σερβίρει πλυμένο ή άπλυτο :pipa1:,πώς την βρίσκετε;;; :2on1:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εμενα βρε μωρη σερβιέτα μου τον έκοψες εντελως.
Οχι για καφε δεν παω αλλα δεν μπορω να βγω απο το σπιτι μου γιατι δεν εχω μια!!!!!!!!!!!
Αντε κοψε το λαιμο σου τωρα. Παρε τα φραγκα που κονόμησες και αντε στο καλο!!!!!!!!!!!
:headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom