Του Παπαδημου ρε ειναι η Ολλανδεζα
Αυτουνου δεν ξερω τι ειναι
Ολλανδέζα είναι και του Παπ. Κάτι τρέχει
Του Παπαδημου ρε ειναι η Ολλανδεζα
Αυτουνου δεν ξερω τι ειναι
Αλλος ενας που γουσταρει συνομωσιολογια...Υπ΄ όψιν πως αυτήν την "αλλόκοτη" συμεριφορά των αλλεπαλλήλων "αρνητικών" δηλώσεων για τα οικονομικά της χώρας προς το τέλος του 2009 δεν την λέω εγώ.
Υπ΄ όψιν πως αυτήν την "αλλόκοτη" συμεριφορά των αλλεπαλλήλων "αρνητικών" δηλώσεων για τα οικονομικά της χώρας προς το τέλος του 2009 δεν την λέω εγώ. Κάποιος ταλαίπωρος υπεύθυνος του ΟΔΔΗΧ (Οργανισμού διαχείρησης δημοσίου χρέους), προφανώς αρεστός στην τότε κυβέρνηση, (δεν θυμάμαι το όνομά του) την έχει επισημάνει ο άνθρωπος και είπε πως είχε σκεφτεί για την πολιτική του ηγεσία "Καλά είναι δυνατόν να είναι τόσο άσχετοι;"
Ίσως και να μην ήταν άσχετοι!
Νάτος,για όλα πταίει η νδ και μόνο η νδ,το πασόκ καλό κ άγιο!!!η οικονομια ηταν στα χαι της το 2009 και ηρθε ο παπακωνσταντινου και την καταβαθρωσε στα ταρταρα
ανοιξα ενα σακκουλι γαριδακια παου να φαου
το λαικο δικαστηριο θα ειναι ονλαιν η θελει εγγραφη με μια μικρη συνδρομη;
αντε ριχτε και καμμια να αδειασει η σακκουλα
καλα κρασια
και οχι ολοι μαζι ενας ενας
Ένα μπήκε,το σεσημασμένο,τελειώσε με τις απογευματινές στον Μπενύ κ τώρα μπήκε για δουλειά.Μπήκανε τα πρασινοπουστρακια να τον υπερασπήσουνε
εχεις χιουμορη οικονομια ηταν στα χαι της το 2009 και ηρθε ο παπακωνσταντινου και την καταβαθρωσε στα ταρταρα
ανοιξα ενα σακκουλι γαριδακια παου να φαου
το λαικο δικαστηριο θα ειναι ονλαιν η θελει εγγραφη με μια μικρη συνδρομη;
αντε ριχτε και καμμια να αδειασει η σακκουλα
καλα κρασια
και οχι ολοι μαζι ενας ενας
Βασικά πράσινο μισθό έχει.εχεις χιουμορ
[URL unfurl="true"]http://news24gr.blogspot.com/2012/04/blog-post_10.html[/url]
Το πολιτικό κόστος για τον ίδιο μετά την απόφαση για προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο περιέγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας... στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο, δεν μπορώ να βγω να πιω ένα καφέ με τη γυναίκα μου, έχω τον κόσμο να με φωνάζει προδότη», είπε ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος τονίζοντας πως και η προσφυγή στο μνημόνιο ήταν συλλογική απόφαση. «Μπορεί κάποια πράγματα να χρεώνονται σε ένα- δύο άτομα αλλά ήταν
αποφάσεις συλλογικές, αποφάσεις υπουργικών συμβουλίων που όλοι συμμετείχαν», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου. Σχετικά με την υποψηφιότητά του είπε πως έχει ζητήσει το «αυτονόητο», δηλαδή να κριθεί, που είναι το «σωστό και το ηθικό για τον καθένα μας», όπως είπε. Ο υπουργός διέψευσε πως υπάρχει πάγος στις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώ ερωτηθείς εάν μετάνιωσε για την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης απάντησε: « Ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει για να πάρει η χώρα το δάνειο και να μη χρεωκοπήσουμε, ήταν η αναγκαία συνθήκη για να στέκει η χώρα όρθια». «Δεν θέλαμε το ΔΝΤ να μπει στην Ελλάδα, ζητούσαμε από τους Ευρωπαίους έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό και μας έλεγαν ‘πάρτε μέτρα’, παίρναμε αλλά δεν αρκούσε. Ήταν η μόνη μας επιλογή…», κατέληξε.
Καημενο παιδι.....
Ένα μπήκε,το σεσημασμένο,τελειώσε με τις απογευματινές στον Μπενύ κ τώρα μπήκε για δουλειά.
Ακολουθούν μερικά σεντόνια πως για όλα πταίει η νδούλα κ το πασόκ είναι καλό κ άγιο...
Ένα μπήκε,το σεσημασμένο,τελειώσε με τις απογευματινές στον Μπενύ κ τώρα μπήκε για δουλειά.
Ακολουθούν μερικά σεντόνια πως για όλα πταίει η νδούλα κ το πασόκ είναι καλό κ άγιο...
απο ποια χωρα εισαι τυπε γιατι εδω τους κανουμε ηρωες και τους δινουμε και ασυλιαΣτο χωριό μου τους προδότες τους "φυτεύανε" οπότε να λες και ευχαριστώ λαμόγιο ...
Σε ξανα ρώτησα κ δε μου πες,ο Μπενύ στο σερβίρει πλυμένο ή άπλυτο ,πώς την βρίσκετε;;;πηγαινε μωρη κοκκινοσκουφιτσα να κανεις καμμια στη συγγρου μαζι με την ντανιελα
μονο ετσι το δεχομαιΒασικά πράσινο μισθό έχει.
Βασικά πράσινο μισθό έχει.
+μισθό 9.000eαπο ποια χωρα εισαι τυπε γιατι εδω τους κανουμε ηρωες και τους δινουμε και ασυλια
Τελειώσες με τις στον Μπενύ για σήμερα ή πας κ βράδυ λίγο πριν κοιμηθεί;;;ρε παρλιακο τα συμπληρωσες τα 46 ;