Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Για το γνήσιο της υπογραφής, όντως σου κολλάνε ένα ένσημο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.812
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με το καλημέρα 13-14 ψαλίδι και συ μας λες ότι είσαι η μόνη ρεαλιστική για ανάπτυξη.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Υ.Γ.
έμαθα απο ασφαλείς πηγές στη Συγγρού ότι το θέμα της αυτοδυναμίας αντικαταστάθηκε απο το μαγικό αριθμό 25.....
επίσης έμαθα ότι το 10άρι του Πάνου σας στοιχειώνει τα βράδια........  :2funny: :2funny: :2funny:
αφιερωμενω στον  παλε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ρε παιχτη, οταν πηγαινες στο αστυνομικο τμημα π.χ. για βεβαιωση του γνησιου της υπογραφης πως το λενε αυτο που σου παταει πανω και πληρωνες? χαρτοσημο δεν ηταν?
και πριν κάνα 6μηνο που πήγα για γνήσιο μου πήραν κάτι ψιλά αλλά χωρίς χαρτόσημο.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Για το γνήσιο της υπογραφής, όντως σου κολλάνε ένα ένσημο.

Στο ΚΕΠ δεν κολλάνε τπτ. Δεν ξέρω για τα τμήματα, γιατί από τότε που το γνήσιο θεωρείται στα ΚΕΠ, αποφεύγω τις αλλεργικές αντιδράσεις  :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Έριξα μια ματιά τώρα στο αρχείο μου, έχω μια εξουσιοδότηση από τα τέλη του 2010.
Έχει όντως ένα μικρό μπλέ ένσημο (ελληνικής αστυνομίας) των 15 λεπτών.

Δεν ξέρω αν έχουν πλέον καταργηθεί και αυτά, αν και αμφιβάλλω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Στο ΚΕΠ δεν κολλάνε τπτ. Δεν ξέρω για τα τμήματα, γιατί από τότε που το γνήσιο θεωρείται στα ΚΕΠ, αποφεύγω τις αλλεργικές αντιδράσεις  :2funny:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ....
όσοι έχουν αναοικτά θέματα με ποινικά ή αλλα παρόμοια θέματα να μην πηγαίνουν για γνήσιον στα ΑΤ.
το πρώτο πράγμα που κάνει ο αξιωματικός υπηρεσίας είναι να τσεκάρει τον αριθμό ΔΤ στο ονλάιν σύστημα "για λίστα του σίντλερ"
πας για γνήσιο και κοιμάσαι με τα αλβανοπάκια εάν είσαι στη λίστα του σίντλερ........

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Έριξα μια ματιά τώρα στο αρχείο μου, έχω μια εξουσιοδότηση από τα τέλη του 2010.

Όχι ρε αυτά δεν καταργούνται. Έχουν την ίδια λογική που έχει το "αγγελιόσημο" σε αγγελίες και διαφημίσεις.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

προ εξαμήνου μια χαρά υπήρχαν παντως.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
δε ξερω αν καταργηθηκαν τωρα, παντως τα τμηματα ειχαν κανονικα χαρτοσημα, στα κολλαγε και τα πληρωνες επι τοπου. μπουρδα ειπες.

Είπε ο κατά τον Πέρσυ μπάτσος (μέχρι και τα @@ του έκοβε).

Προφανώς εννοούσα ότι ποτέ δεν έμπαινες σε ένα Α/Τ και ζητούσες ένα χαρτόσημο των 10 (δραχμών) για αίτηση στο Υπουργείο Γεωργίας.

Το κείμενο που παρατέθηκε περίπου αυτό έλεγε: ότι στο τμήμα υπήρχε αστυνομικός με καθήκοντα την πώληση χαρτοσήμων.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
προ εξαμήνου μια χαρά υπήρχαν παντως.

Ρε μαλάκες...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ...

πώς θα παραμείνουν "ευγενή" τα "ευγενή" ταμεία, γαμώ τη ράτσα μου?

Κατά τα λοιπά οι τσέοι διαμαρτυρήθηκαν για το κούρεμα των ομολόγων του επικουρικού τους ταμείου.

Ψόφο ρε μουνιά.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όχι ρε αυτά δεν καταργούνται. Έχουν την ίδια λογική που έχει το "αγγελιόσημο" σε αγγελίες και διαφημίσεις.

Αυτό πιστεύω και εγώ.

Θέμα βέβαια είναι και ο χαρακτηρισμός. Προφανώς είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις τις ορολογίες ένσημο/χαρτόσημο/παράβολο κτλ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.812
Πόντοι
2.606
ετσ!

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 12
  • images.jpg
    images.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 11

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
στα κεπ ειναι τσαμπα οπως λεει και ο σκας. σαρεσουν τα τμηματα λατρεια ε?  :grin:
γύριζα 5 η ώρα και είπα σιγά μην τρέχω σε κεπ νορμάλ ωράρια.....
το καλό του ΑΤ για τους νομταγείς σαν και μένα είναι ότι δουλεύουν ΑΚΟΜΑ 24χ7  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μάλιστα μόλις είχαν φέρει 2 αλβάνια απο καταδίωξη  :grin:

2 γομάρια ήταν με χειροπέδες και δίπλα τους η ομορφούλα έναν κι ενα μίλκο ρωτούσε... τι να τους κάνω αυτούς;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ακόμα και 40% μειώσεις στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα ζητούν οι Ευρωπαίοι δανειστές μας, με τα μέτρα του Ιουνίου να έρθουν ως η χαριστική βολή στις ζωές των Ελλήνων.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, απαιτούν την κάθετη μείωση του ονομαστικού μισθολογικού κόστους.

Έτσι οι αποδοχές των εργαζομένων θα πρέπει μέχρι το 2014 θα πρέπει να έχουν υποχωρήσει στα επίπεδα του 2000.

Η μείωση, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στην εφημερίδα, θα πρέπει να επιτευχθεί μέσα σε διάστημα δύο ετών μετά από πιέσεις που ασκούν η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, και ο υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στο νέο πακέτο μέτρων του Ιουνίου που επεξεργάζεται η τρόικα σε συνεργασία με την κυβέρνηση, με στόχο την περικοπή δαπανών ύψους 11,7 δισεκατομμυρίων τη διετία 2013-14 περιλαμβάνονται μειώσεις μισθών και συντάξεων και κύμα απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Τεχνικά κλιμάκια της τρόικας, συνεπικουρούμενα από στελέχη της ομάδας δράσης του Χορστ Ράιχενμπαχ, κατέληξαν ήδη σε συμφωνία με το υπουργείο Οικονομικών για τους τομείς, στους οποίους θα επικεντρωθεί η προσπάθεια αποψίλωσης των δαπανών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων του υπουργείου οικονομικών που επικαλείται η εφημερίδα, το βάρος των περικοπών θα πέσει στη μείωση των μισθών και συντάξεων, στο κλείσιμο φορέων του Δημοσίου και σε απολύσεις, στο κλείσιμο νοσοκομείων και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κατάργηση όλων των προνοιακών επιδομάτων, στην περικοπή όλων των φορολογικών απαλλαγών και στη μείωση των αμυντικών δαπανών.

[tt]ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ...[/tt]

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Αυτό πιστεύω και εγώ.

Θέμα βέβαια είναι και ο χαρακτηρισμός. Προφανώς είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις τις ορολογίες ένσημο/χαρτόσημο/παράβολο κτλ...

Εεεεεεεεεε, γι' αυτό κι εγώ όλα αυτά τα λέω κερατιάτικα και τελειώνω. Προσφάτως δε, διαπίστωσα ότι για ένα δίπλωμα μοτοσακό, τα κερατιάτικα στοιχίζουν όσο (και περισσότερο) τα λεφτά της εκπαίδευσης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Τεχνικά αυτά δεν είναι χαρτόσημα.

Το χαρτόσημο τύπου γραμματόσημο εμπεριείχε και ποσοστό υπέρ ΟΓΑ, ήταν η διάτρητη γωνία του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Είπε ο κατά τον Πέρσυ μπάτσος (μέχρι και τα @@ του έκοβε).

Προφανώς εννοούσα ότι ποτέ δεν έμπαινες σε ένα Α/Τ και ζητούσες ένα χαρτόσημο των 10 (δραχμών) για αίτηση στο Υπουργείο Γεωργίας.

Το κείμενο που παρατέθηκε περίπου αυτό έλεγε: ότι στο τμήμα υπήρχε αστυνομικός με καθήκοντα την πώληση χαρτοσήμων.

έχω μια απορία.
τελικά το διπλασιο αικιου είναι ευλογία ή πνευματική αναπηρία;
εγώ διάβσα ένα κείμενο στο οποίο η ουσία αναφέρεται σε μια κοπέλα που έκανε την πουτάνα για να πάρει γάλα στο μωρό της.
εσύ το αμφισβήτησες επειδή μιλούσε για πώληση χαρτοσήμων.....
αυτο μου θυμίζει τον κολλητό μου που τον υπεραγαπάω.....
βλέπω μια μουνάρα στο δρόμο χύνω όρθιος με το που τη βλέπω.....
τον ρωτάω ρε μαλακα τον είδες τον μούναρο;
ναι μου λεει αλλα έχει μικρό σχετικά κώλο σε σχέση με τις γάμπες της.
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Ρε μαλάκα ωρύομαι ΤΗ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
χαλαρά μου λεει.
Ε ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εεεεεεεεεε, γι' αυτό κι εγώ όλα αυτά τα λέω κερατιάτικα και τελειώνω. Προσφάτως δε, διαπίστωσα ότι για ένα δίπλωμα μοτοσακό, τα κερατιάτικα στοιχίζουν όσο (και περισσότερο) τα λεφτά της εκπαίδευσης.

:S πλακα κανεις. ποσο δηλαδη τωρα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τεχνικά αυτά δεν είναι χαρτόσημα.

Το χαρτόσημο τύπου γραμματόσημο εμπεριείχε και ποσοστό υπέρ ΟΓΑ, ήταν η διάτρητη γωνία του.
χρησιμότατη λεπτομέρεια που μου άνοιξε τα μάτια.
το χαρτόσημο με διατρηση έχει τρύπα για τον ΟΓΑ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom