streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Για το γνήσιο της υπογραφής, όντως σου κολλάνε ένα ένσημο.
αφιερωμενω στον παλε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το καλημέρα 13-14 ψαλίδι και συ μας λες ότι είσαι η μόνη ρεαλιστική για ανάπτυξη.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
Υ.Γ.
έμαθα απο ασφαλείς πηγές στη Συγγρού ότι το θέμα της αυτοδυναμίας αντικαταστάθηκε απο το μαγικό αριθμό 25.....
επίσης έμαθα ότι το 10άρι του Πάνου σας στοιχειώνει τα βράδια........![]()
![]()
![]()
και πριν κάνα 6μηνο που πήγα για γνήσιο μου πήραν κάτι ψιλά αλλά χωρίς χαρτόσημο.ρε παιχτη, οταν πηγαινες στο αστυνομικο τμημα π.χ. για βεβαιωση του γνησιου της υπογραφης πως το λενε αυτο που σου παταει πανω και πληρωνες? χαρτοσημο δεν ηταν?
Για το γνήσιο της υπογραφής, όντως σου κολλάνε ένα ένσημο.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ....Στο ΚΕΠ δεν κολλάνε τπτ. Δεν ξέρω για τα τμήματα, γιατί από τότε που το γνήσιο θεωρείται στα ΚΕΠ, αποφεύγω τις αλλεργικές αντιδράσεις![]()
Έριξα μια ματιά τώρα στο αρχείο μου, έχω μια εξουσιοδότηση από τα τέλη του 2010.
Έχει όντως ένα μικρό μπλέ ένσημο (ελληνικής αστυνομίας) των 15 λεπτών.
Δεν ξέρω αν έχουν πλέον καταργηθεί και αυτά, αν και αμφιβάλλω.
προ εξαμήνου μια χαρά υπήρχαν παντως.Έριξα μια ματιά τώρα στο αρχείο μου, έχω μια εξουσιοδότηση από τα τέλη του 2010.
προ εξαμήνου μια χαρά υπήρχαν παντως.
δε ξερω αν καταργηθηκαν τωρα, παντως τα τμηματα ειχαν κανονικα χαρτοσημα, στα κολλαγε και τα πληρωνες επι τοπου. μπουρδα ειπες.
προ εξαμήνου μια χαρά υπήρχαν παντως.
Όχι ρε αυτά δεν καταργούνται. Έχουν την ίδια λογική που έχει το "αγγελιόσημο" σε αγγελίες και διαφημίσεις.
γύριζα 5 η ώρα και είπα σιγά μην τρέχω σε κεπ νορμάλ ωράρια.....στα κεπ ειναι τσαμπα οπως λεει και ο σκας. σαρεσουν τα τμηματα λατρεια ε?![]()
Αυτό πιστεύω και εγώ.
Θέμα βέβαια είναι και ο χαρακτηρισμός. Προφανώς είναι πολύ εύκολο να μπερδέψεις τις ορολογίες ένσημο/χαρτόσημο/παράβολο κτλ...
Έριξα μια ματιά τώρα στο αρχείο μου, έχω μια εξουσιοδότηση από τα τέλη του 2010.
Είπε ο κατά τον Πέρσυ μπάτσος (μέχρι και τα @@ του έκοβε).
Προφανώς εννοούσα ότι ποτέ δεν έμπαινες σε ένα Α/Τ και ζητούσες ένα χαρτόσημο των 10 (δραχμών) για αίτηση στο Υπουργείο Γεωργίας.
Το κείμενο που παρατέθηκε περίπου αυτό έλεγε: ότι στο τμήμα υπήρχε αστυνομικός με καθήκοντα την πώληση χαρτοσήμων.
Εεεεεεεεεε, γι' αυτό κι εγώ όλα αυτά τα λέω κερατιάτικα και τελειώνω. Προσφάτως δε, διαπίστωσα ότι για ένα δίπλωμα μοτοσακό, τα κερατιάτικα στοιχίζουν όσο (και περισσότερο) τα λεφτά της εκπαίδευσης.
χρησιμότατη λεπτομέρεια που μου άνοιξε τα μάτια.Τεχνικά αυτά δεν είναι χαρτόσημα.
Το χαρτόσημο τύπου γραμματόσημο εμπεριείχε και ποσοστό υπέρ ΟΓΑ, ήταν η διάτρητη γωνία του.