1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιερ μπιφορ λαστ γιαρ.last year...
γιερ μπιφορ λαστ γιαρ.last year...
πες μου ή βρες μου μια πρόταση ρεαλιστική που έχουν διατυπώσει οι μνημονιακοί (πέρα απο ψέμματα και κωλοτούμπες)....πες μου ή βρες μου ΜΙΑ πρόταση εναλλακτική που έχουν διατυπώσει οι αντιμνημονιακοί(πέρα από κραυγές)....
πες μου ή βρες μου ΜΙΑ πρόταση εναλλακτική που έχουν διατυπώσει οι αντιμνημονιακοί(πέρα από κραυγές)....
γιερ μπιφορ λαστ γιαρ.
γάματα.Ετσι...
Ακομα κι ο μεμοσαν το έκλεισε... δεν έβγαινε!
πες μου ή βρες μου μια πρόταση ρεαλιστική που έχουν διατυπώσει οι μνημονιακοί (πέρα απο ψέμματα και κωλοτούμπες)....
Υ.Γ.
ξέρω έχετε κλάσει μέντες.
λογικό.
με δικομματισμό στο 40 τι κυβέρνηση να κάνεις....
στις μεθεπόμενες θα σε τουφεκίσουν και το ξέρεις.
πάλι καλά που δεν έπαθα εξάρτηση απο περιττώματα σαν και σένα.
άγιο είχα.
είτε το θέλεις είτε όχι,η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι αυτή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά
τήρηση των συμφωνηθέντων (εξ ανάγκης,βλέπε ΓΑΠ) και αναπτυξιακά μέτρα ώστε τα λεφτά πλέον να βρεθούν από εκεί και όχι από κόψιμο μισθών και συντάξεων
το χω πάρει αποφαση....τον!
Λέει ο νταβάς στην ποτανιτσα:
Μωρό μου εγώ δεν σου εδινα δωράκια τόσο καιρό? Δεν σου έφερνα παρφιούμια μπεμπυντόλια μπιζού σουζού και σε είχα μες τη χλίδα?
Τώρα εχουμε το δάνειο που να πάρει πρέπει να γαμιέσαι με 300 κάθε μέρα να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και γώ ειμαι δώ,
Κάνε υπομονή γλύκα μου σε λατρευω και σε λίγα χρόνια θα το φτάξουμε το τσαρδάκι μας.
Αλλοιώς μωρή θα πάς στον πάτο θα σου πάρω το λαρύγκι και δεν θα σε σώζει τίποτε!
Και η πουτάνα υποκείπτει και συνεχίζει τις πίπες και τα πισοκολλητά!
Περσάκο μου λαός πουτάνα είμαστε περίμενε μέχρι Σεπτέμβρη να δείς πιο κόμμα θα είναι κυβέρνηση και ποιά θα είναι σύμμαχα!
Βλέπε το 2ο του (γ)κάλοπ... ;)
το χω πάρει αποφαση....
απλά παρατηρώ τώρα καθαρα απο ακαδημαικό ενδιαφέρον.
Δεν έμαθαν τόσα χρόνια ότι μόνο Η ΝΔ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ διαβίωσης της μικρομεσαίας τάξης???????
αυτοί που θα χαραμίσουν την ψήφο τους σε καμμένες υποψηφιότητες και σχηματισμούς,τί θα κερδίσουν άραγε????
μήπως ακυβερνησία,μπάχαλο,επικράτηση ανεύθυνων φωνών?????
[size=14pt]
Δεν έμαθαν τόσα χρόνια ότι μόνο Η ΝΔ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ διαβίωσης της μικρομεσαίας τάξης???????[/size]
[size=24pt]
τόσο βόδια,ακόμα και τώρα?????[/size]
[size=72pt]ΝΑΙ[/size]
Δεν έμαθαν τόσα χρόνια ότι μόνο Η ΝΔ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ διαβίωσης της μικρομεσαίας τάξης???????
τόσο βόδια,ακόμα και τώρα?????
βόδι είμαι όχι γάρος.τι γκαριζεις ρε
αντε γαμήσου ρε που ειρωνεύεσαι το 20% του ελληνικού λαού.
Εγω οικονομολογος δεν ειμαι, ενας απλος δικηγορος ειμαι.
Αλλά ειναι χαμηλος ο φορος 1.15 στο λιτρο της βενζινης με μισθο 500-600 ευρω?
Δηλαδη ειναι λογικο να μπορείς με το μισθο σου να αγορασεις μονο 250-300 λιτρα βενζινης?
Ο Γερμανος δηλαδη, που πληρωνει κατα τα λεγομενα σου περισσοτερο φορο, ποσα λιτρα μπορει να αγορασει το μηνα?
Το προβλημα ειναι οτι πληρωνουν ΛΙΓΟΙ, ΠΟΛΛΑ.
Ας λυνοταν με το να πληρωνουν περισσοτεροι. Μην τα βλεπουμε μονο σε απολυτους αριθμους.
5. Και σημαντικοτερο:
Κάποιος να του πει του μαλάκα ότι τα χαρτόσημα καταργήθηκαν. Άσε που πάντα τα αγόραζες στα Δημόσια Ταμεία, στις Εφορίες και στα περίπτερα.
δε ξερω αν καταργηθηκαν τωρα, παντως τα τμηματα ειχαν κανονικα χαρτοσημα, στα κολλαγε και τα πληρωνες επι τοπου. μπουρδα ειπες.