Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πες μου ή βρες μου ΜΙΑ πρόταση εναλλακτική που έχουν διατυπώσει οι αντιμνημονιακοί(πέρα από κραυγές)....
πες μου ή βρες μου μια πρόταση ρεαλιστική που έχουν διατυπώσει οι μνημονιακοί (πέρα απο ψέμματα και κωλοτούμπες)....

Υ.Γ.
ξέρω έχετε κλάσει μέντες.
λογικό.
με δικομματισμό στο 40 τι κυβέρνηση να κάνεις....
στις μεθεπόμενες θα σε τουφεκίσουν και το ξέρεις.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πες μου ή βρες μου μια πρόταση ρεαλιστική που έχουν διατυπώσει οι μνημονιακοί (πέρα απο ψέμματα και κωλοτούμπες)....

Υ.Γ.
ξέρω έχετε κλάσει μέντες.
λογικό.
με δικομματισμό στο 40 τι κυβέρνηση να κάνεις....
στις μεθεπόμενες θα σε τουφεκίσουν και το ξέρεις.

είτε το θέλεις είτε όχι,η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι αυτή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά

τήρηση των συμφωνηθέντων (εξ ανάγκης,βλέπε ΓΑΠ) και αναπτυξιακά μέτρα ώστε τα λεφτά πλέον να βρεθούν από εκεί και όχι από κόψιμο μισθών και συντάξεων

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πάλι καλά που δεν έπαθα εξάρτηση απο περιττώματα σαν και σένα.
άγιο είχα.

:knockinb: τον!
Λέει ο νταβάς στην ποτανιτσα:
Μωρό μου εγώ δεν σου εδινα δωράκια τόσο καιρό? Δεν σου έφερνα παρφιούμια μπεμπυντόλια μπιζού σουζού και σε είχα μες τη χλίδα?
Τώρα εχουμε το δάνειο που να πάρει πρέπει να γαμιέσαι με 300  :fuck1: :zfuck:κάθε μέρα να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και γώ ειμαι δώ,
Κάνε υπομονή γλύκα μου σε λατρευω και σε λίγα χρόνια θα το φτάξουμε το τσαρδάκι μας.
Αλλοιώς μωρή θα πάς στον πάτο θα σου πάρω το λαρύγκι και δεν θα σε σώζει τίποτε!
Και η πουτάνα υποκείπτει και συνεχίζει τις πίπες  :pipa2: :pipa1: και τα πισοκολλητά! :fuck2:
Περσάκο μου λαός πουτάνα είμαστε περίμενε μέχρι Σεπτέμβρη να δείς πιο κόμμα θα είναι κυβέρνηση και ποιά θα είναι σύμμαχα!
Βλέπε το 2ο του (γ)κάλοπ...  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
είτε το θέλεις είτε όχι,η μόνη ρεαλιστική πρόταση είναι αυτή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά

τήρηση των συμφωνηθέντων (εξ ανάγκης,βλέπε ΓΑΠ) και αναπτυξιακά μέτρα ώστε τα λεφτά πλέον να βρεθούν από εκεί και όχι από κόψιμο μισθών και συντάξεων
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

με το καλημέρα 13-14 ψαλίδι και συ μας λες ότι είσαι η μόνη ρεαλιστική για ανάπτυξη.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

Υ.Γ.
έμαθα απο ασφαλείς πηγές στη Συγγρού ότι το θέμα της αυτοδυναμίας αντικαταστάθηκε απο το μαγικό αριθμό 25.....
επίσης έμαθα ότι το 10άρι του Πάνου σας στοιχειώνει τα βράδια........  :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:knockinb: τον!
Λέει ο νταβάς στην ποτανιτσα:
Μωρό μου εγώ δεν σου εδινα δωράκια τόσο καιρό? Δεν σου έφερνα παρφιούμια μπεμπυντόλια μπιζού σουζού και σε είχα μες τη χλίδα?
Τώρα εχουμε το δάνειο που να πάρει πρέπει να γαμιέσαι με 300  :fuck1: :zfuck:κάθε μέρα να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και γώ ειμαι δώ,
Κάνε υπομονή γλύκα μου σε λατρευω και σε λίγα χρόνια θα το φτάξουμε το τσαρδάκι μας.
Αλλοιώς μωρή θα πάς στον πάτο θα σου πάρω το λαρύγκι και δεν θα σε σώζει τίποτε!
Και η πουτάνα υποκείπτει και συνεχίζει τις πίπες  :pipa2: :pipa1: και τα πισοκολλητά! :fuck2:
Περσάκο μου λαός πουτάνα είμαστε περίμενε μέχρι Σεπτέμβρη να δείς πιο κόμμα θα είναι κυβέρνηση και ποιά θα είναι σύμμαχα!
Βλέπε το 2ο του (γ)κάλοπ...  ;)
το χω πάρει αποφαση....
απλά παρατηρώ τώρα καθαρα απο ακαδημαικό ενδιαφέρον.  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το χω πάρει αποφαση....
απλά παρατηρώ τώρα καθαρα απο ακαδημαικό ενδιαφέρον.  :grin:

αυτοί που θα χαραμίσουν την ψήφο τους σε καμμένες υποψηφιότητες και σχηματισμούς,τί θα κερδίσουν άραγε????

μήπως ακυβερνησία,μπάχαλο,επικράτηση ανεύθυνων φωνών?????

Δεν έμαθαν τόσα χρόνια ότι μόνο Η ΝΔ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ διαβίωσης της μικρομεσαίας τάξης???????

τόσο βόδια,ακόμα και τώρα?????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτοί που θα χαραμίσουν την ψήφο τους σε καμμένες υποψηφιότητες και σχηματισμούς,τί θα κερδίσουν άραγε????

μήπως ακυβερνησία,μπάχαλο,επικράτηση ανεύθυνων φωνών?????
[size=14pt]
Δεν έμαθαν τόσα χρόνια ότι μόνο Η ΝΔ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ διαβίωσης της μικρομεσαίας τάξης???????[/size]
[size=24pt]
τόσο βόδια,ακόμα και τώρα?????[/size]

[size=72pt]ΝΑΙ[/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παλέρμο εσύ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΣ τ αφεντικά σου όμως έχουν άλλη αποψη.....
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Το ΔΝΤ ανησυχεί για λαϊκισμό στην Ελλάδα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Απριλίου 2012, 12:11

Ενόψει των εκλογών το ΔΝΤ διαμηνύει διακριτικά στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και κυρίως στα δυο κόμματα εξουσίας, «να μην υποκύψουν σε λαϊκισμούς και υποσχέσεις», παρακολουθώντας σχολαστικά την προεκλογική περίοδο που μόλις αρχίζει

Όπως μεταδίδει η Deutche Welle «με σκεπτικισμό παρακολουθούν στο ΔΝΤ κάποιες τάσεις λαϊκισμού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα. Αν και στο ταμείο έχουν καταλήξει στην απόφαση να αποφύγουν ενέργειες που θα μπορούσαν να εκληφθούν ως παρεμβάσεις στην ελληνική εσωτερική πολιτική, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία επίκεινται εκλογές, διακριτικά διαμηνύουν στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα δυο κόμματα εξουσίας, που έχουν άλλωστε συνυπογράψει και υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο, να μην υποκύψουν σε λαϊκισμούς και υποσχέσεις.

Παρακολουθούν με προσοχή τις εξαγγελίες των κομμάτων και σημειώνουν ότι αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Νέας Δημοκρατίας να επιδιώξει και να προβάλει την πρόθεσή της να ακολουθήσει ΄ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής», αλλά σπεύδουν να συμπληρώσουν ότι αυτό θα πρέπει να αποφέρει ισοδύναμα δημοσιονομικά αποτελέσματα επιτυγχάνοντας τους στόχους που έχουν ήδη συμφωνηθεί και οι οποίοι, όπως επισημαίνουν με έμφαση, έχουν γίνει δημόσια αποδεκτοί και από τον κ. Σαμαρά.

Προειδοποιούν, δε, ότι η στάση της νέας κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων, αποτελεί το «κλειδί» για να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο απρόσκοπτα η πρώτη αξιολόγηση της πορείας του νέου προγράμματος από την οποία θα κριθεί η εκταμίευση της επόμενης δόσης. Άλλωστε, ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ για την Ελλάδα, Πόουλ Τόμσεν, μιλώντας προχθές στο London School of Economics, κατέστησε σαφές ότι η δημοσιονομική προσαρμογή πρέπει να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές», αναφέρει η Deutche Welle.

Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω οικονομολογος δεν ειμαι, ενας απλος δικηγορος ειμαι.
Αλλά ειναι χαμηλος ο φορος 1.15 στο λιτρο της βενζινης με μισθο 500-600 ευρω?
Δηλαδη ειναι λογικο να μπορείς με το μισθο σου να αγορασεις μονο 250-300 λιτρα βενζινης?
Ο Γερμανος δηλαδη, που πληρωνει κατα τα λεγομενα σου περισσοτερο φορο, ποσα λιτρα μπορει να αγορασει το μηνα?
Το προβλημα ειναι οτι πληρωνουν ΛΙΓΟΙ, ΠΟΛΛΑ.
Ας λυνοταν με το να πληρωνουν περισσοτεροι. Μην τα βλεπουμε μονο σε απολυτους αριθμους.

και γω δεν ειμαι οικονομολογος αλλα στηνω σουζα το αυτι μου και πιανω 5 πραματα. ο βολταιρος λοιπον μιλαει για αμεση φορολογια (ακινητα) και συ μιλας για εμμεση φορολογια (βενζινες, τροφιμα κλπ).
ενας σοβαρος τυπος μου ειπε οτι η εμμεση φορολογια ειναι το πιο αδικο μετρο που υπαρχει σε μια χωρα, καθοτι πληρωνεις το ιδιο ειτε εισαι πλουσιος ειτε φτωχος. αρα το προβλημα ειναι οτι πληρωνουν ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΑ και οχι αναλογικα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
5. Και σημαντικοτερο:

Κάποιος να του πει του μαλάκα ότι τα χαρτόσημα καταργήθηκαν. Άσε που πάντα τα αγόραζες στα Δημόσια Ταμεία, στις Εφορίες και στα περίπτερα.

δε ξερω αν καταργηθηκαν τωρα, παντως τα τμηματα ειχαν κανονικα χαρτοσημα, στα κολλαγε και τα πληρωνες επι τοπου. μπουρδα ειπες.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
δε ξερω αν καταργηθηκαν τωρα, παντως τα τμηματα ειχαν κανονικα χαρτοσημα, στα κολλαγε και τα πληρωνες επι τοπου. μπουρδα ειπες.

Καταργήθηκε το χαρτόσημο, αλλά έμειναν διάφορα άλλα -σημα (όπως πχ το "μεγαρόσημο" στα δικαστικά). Νομίζω ότι στα τμήματα κλπ. αστυνομικές υπηρεσίες είναι υπέρ μετοχικού ταμείου στρατού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom