Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλά μην ισωπεδώνουμε τα πάντα, είναι μηδενιστική λογική αυτή. Σίγουρα αρκετοί το ξύνουν αλλά σίγουρα αρκετοί προσφέρουν πολλά.
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που προσφερουν.
Και ασφαλως στο κυκλωμα διαφθορας εχουν παιξει ολες αυτες οι ομαδες τον ρολο τους.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Aντε τραβα να δεις ποσους γιατρους εχουν δηλωμενους στα τοπικα νοσοκομεια και ποσους οντους εχουν.
Σωματα ασφαλειας ΕΠΟΠ και μπατσοι?  :2funny:
Πυροσβεστες. Μεγαλυτερο ξυσιμο δεν υπαρχει.
Γιατροι γαματα.
δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι ταβλαδόροι είναι οι πυροσβέστες οι τύποι νομίζεις μιλάνε στα ζάρια :headbang:

Επισκέπτης
ρε παιχτη δε μου λες, για να βλεπεις τα πραγματα και να λες και τα πραγματα πρεπει να εισαι ψωμολυσσα? αν ειναι ετσι να κατσεις και συ στην ακρη, να βγει μπροστα ο παπαζολης και ο μπολντης με τα 3 ευρω στην τσεπη και να τους ακουμε με δεος  

Δεν με ενδιαφέρει το τι έχει κανείς και πόσα έχει,
αλλά το πως το απέκτησε.

Αν είναι κλεμμένα, έχω πρόβλημα.

Ο Στρατηγός Καμμένος, συμμετείχε σε Κίνημα του ΕΛευθερίου Βενιζέλου
(του οποίου Βενιζέλου το σπίτι στην αθήνα, η τωρινή αγγλική πρεσβεία
κόστισε 10 φορές τα δηλωθέντα εισοδήματα όλης της ζωής του)
και μετά το κίνημα , που απέτυχε κι όλας,
βρέθηκε να αγοράζει καράβια !!!!!!!!

Διαβάστε σχετικά τα βιβλία του Μπαρμπή για τον Βενιζέλο και το Φρύδια.

Ξέρεις πολλούς στρατηγούς που με τους μισθούς τους να γίνονται εφοπλιστές ;;;;;;;;

Επισκέπτης
Λάκη παραλογίζεσαι πάλι...υπάρχουν κ Δ.Υ. που δουλεύουν τα λεφτά τους(σώματα ασφαλείας,πυροσβέστε,γιατροί,παραϊατρικό προσωπικό,διδάσκοντες κτλ).

Τράβα επαρχία να δεις τι λούκι τραβάνε γιατροί με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία σε προσωπικό κ υλικά.

Οι γιατροί που μένουν έντιμοι και με το μισθό ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ.

Ο ορθοπεδικός του ΕΣΥ όμως
που βρέθηκε με 33.000.000€ καταθέσεις
μάλλον κονόμησε ... και μάλλον μαύρα ... και μάλλον ήταν κομματόσκυλο ...

ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πολλοί είμαστε που εξαιρούμαστε.
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

1)Αυτοί που κονόμησαν από το Δημόσιο.
2)Αυτοί που γαμήθηκαν από το Δημόσιο , για να κονομάνε οι της κατηγορίας (1)
Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία {2} οικογενειακώς και τα μαχαίρια και οι κάνες μου
διψάνε για πράσινο αίμα.

Καλά Λάκη καλά είναι αυτά τα τσιτάτα φίλε, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Αυτοί που κονόμησαν από το δημόσιο είναι και οι επιχειρηματίες. Όχι μόνο μέσω των εργολαβιών, ρυθμίσεων χρεών, επιδοτήσεων που έπαιρναν διάφοροι (μην τα αναλύουμε πάλι) αλλά και μέσω της κατανάλωσης (που στην  ουσία αυτοί καρπώνονταν τις απολαβές των Δ.Υ., το κράτος μέσω των Δ.Υ. συντηρούσε και μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα). Λάθος μεν, αλλά αυτό γινόταν.

Για να μην μιλήσουμε και για την φορολογική ανοχή (ή ασυδοσία;) για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες. Τι ποσοστό δηλώνει τα πραγματικά του εισδήματα; Και ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα έχει μεγάλη ευθύνη για την κρίση που περνάμε. Και δεν αναφέρομαι στον μισθωτό υπάλληλο που δεν μπορεί να φοροδιαφύγει.

Αλήθεια πόσους συναδέλφους σου ξέρεις που δεν έχουν κόψει ΠΟΤΕ απόδειξη (ή ΣΠΑΝΙΑ);

Επισκέπτης
Καλά Λάκη καλά είναι αυτά τα τσιτάτα φίλε, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Αυτοί που κονόμησαν από το δημόσιο είναι και οι επιχειρηματίες. Όχι μόνο μέσω των εργολαβιών, ρυθμίσεων χρεών, επιδοτήσεων που έπαιρναν διάφοροι (μην τα αναλύουμε πάλι) αλλά και μέσω της κατανάλωσης (που στην  ουσία αυτοί καρπώνονταν τις απολαβές των Δ.Υ., το κράτος μέσω των Δ.Υ. συντηρούσε και μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα). Λάθος μεν, αλλά αυτό γινόταν.

Για να μην μιλήσουμε και για την φορολογική ανοχή (ή ασυδοσία;) για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες. Τι ποσοστό δηλώνει τα πραγματικά του εισδήματα; Και ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα έχει μεγάλη ευθύνη για την κρίση που περνάμε. Και δεν αναφέρομαι στον μισθωτό υπάλληλο που δεν μπορεί να φοροδιαφύγει.

Αλήθεια πόσους συναδέλφους σου ξέρεις που δεν έχουν κόψει ΠΟΤΕ απόδειξη (ή ΣΠΑΝΙΑ);

Μα και οι επιχειρηματίες ΚΟΜΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Κάτι ΑΚΤΩΡ, ΑΤΕΜΚΕ , ΙΝΤΡΑΚΟΜ κτλ κτλ κτλ

ΕΙΠΑ ΟΣΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

Οδοντίατρο που να μην έχει κόψει απόδειξη προσωπικά δεν ξέρω κανέναν.

Επισκέπτης

Έτσι..

Τους θες αλφαβητικά ή κατά έτος γεννήσεως??

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ελαχιστοι ειναι αυτοι που προσφερουν.
Και ασφαλως στο κυκλωμα διαφθορας εχουν παιξει ολες αυτες οι ομαδες τον ρολο τους.

Και γιατροί προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και πυροσβέστες και καθηγητές κλπ.

Προφανώς υπάρχει υπερστελέχωση του δημοσίου σε αρκετές υπηρεσίες, υποργεία, δημόσιες επιχειρήσεις κλπ. αλλά υπάρχουν και πολλά και ικανά στελέχη που παράγουν έργο.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Μα και οι επιχειρηματίες ΚΟΜΟΜΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.Κάτι ΑΚΤΩΡ, ΑΤΕΜΚΕ , ΙΝΤΡΑΚΟΜ κτλ κτλ κτλ

Έχεις αναρωτηθεί για τι αριθμό μιλάμε όμως;

Εντάξει τώρα υπερασπίζεσαι τον κλάδο σου, λογικό. Η πραγματικότητα διαφέρει πολύ.

Επισκέπτης
Αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε. Πίσω από ένα νικ κι'εγώ μπορώ να πω ότι έχω πηδήξει τη Μπελούτσι και τη Σκάρλετ Γιόχανσον.
Σ'αυτό έχεις δίκιο.
Πάμε γενικά λοιπόν. Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού δεν έχει "φάει"..

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε. Πίσω από ένα νικ κι'εγώ μπορώ να πω ότι έχω πηδήξει τη Μπελούτσι και τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Για εσένα πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία. Είσαι.
Τι δουλεια κανεις?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και γιατροί προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και πυροσβέστες και καθηγητές κλπ.

Προφανώς υπάρχει υπερστελέχωση του δημοσίου σε αρκετές υπηρεσίες, υποργεία, δημόσιες επιχειρήσεις κλπ. αλλά υπάρχουν και πολλά και ικανά στελέχη που παράγουν έργο.
Εμενα με νοιαζει η συνολικη εικονα και οχι οι εξαιρεσεις. Και η εικονα ειναι διαλυμενες-κομματικες υπηρεσιες, που τοσα χρονια εκμεταλευονται τον πονο του απλου κοσμου. Και προσπαθουν να βγαλουν λεφτα απο την δυστυχια μας, οπως οι γιατροι.

Εμένα πάντως ο δικός μου είναι τίμιος,πληρώνω τα μισά κ μου κόβει απόδειξη ότι πλήρωσα τα μισά από αυτά. :rockon:
Ημουν και εγω υπερβολικος, καπως ετσι ειναι και σε μενα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Προφανώς στη συντριπτική πλειοψηφία δε συμπεριλαμβάνονται οι παρακάτω:

Oι δημόσιοι υπάλληλοι που έπαιρναν γρηγορόσημο για κάθε υπόθεση.
Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που δήλωναν δεκαπλάσια πρόβατα και ελιές για να παίρνουν τις επιδοτήσεις.
Οι μαγαζάτορες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν έκοβαν αποδείξεις και φοροδιάφευγαν με κάθε δυνατό τρόπο.
Οι γιατροί που σε συννενόηση με τις φαρμακευτικές εταιρείες καταχρέωσαν τα νοσοκομεία (συν το ...παραδοσιακό φακελάκι).
Οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ που έπαιρναν παχυλούς μισθούς και προνόμια για να μας παρέχουν τις γνωστές, άθλιες υπηρεσίες.
Οι εκπαιδευτικούς που κονόμαγαν "μαύρα" από τα φροντιστήρια και είχαν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε τσιφλίκια τους.
Οι εφοριακοί/τελωνειακοί που από τις πολλές μίζες έφτασαν να έχουν βίλλες στην Ελβετία.
Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;;; :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom