Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ας ξεκινήσουμε πρώτα από τα κωλόπαιδα που δεν αφήνουν να γίνουν οι εκλογές για τα συμβούλια διοίκησης στα πανεπιστήμια (ο μοναδικός θεσμός που μπορεί να βάλει μια ταξη στο μπουρδελο πανεπιστήμιο) και μετά συνεχίζουμε..

πιάνουμε την ΟΛΜΕ για τις απεργίες που έκανε (32 μέρες συνεχόμενες) για να καταργηθεί ο επιθεωρητής..

και συνεχίζουμε...
Α από κάτω προς τα πάνω δηλαδή.

Εεε δεν επιδέχεσαι γιατρεία. :jerking:

Επισκέπτης
Α ναι; Γι'αυτό πήγανε οι αγανακτισμένοι και έριξαν γιαούρτια στο γιατρό που έδινε τις μαϊμού-βεβαιώσεις;

Τι είπες, δεν άκουσες να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Ούτε κι'εγώ. Φαίνεται ο Νταλάρας, ο ΓΑΠ και ο Σόιμπλε φταίνε και γι'αυτό.

Για να καταλάβω.
Μου ζητάς ν'απολογηθώ για τους "αγανακτισμένους"??
Αν ψάξεις πιο πίσω, όταν ξεκίνησε η ιστορία με τους "αγανακτισμένους" τους έχω κράξει από την πρώτη στιγμή.
Όπως επίσης θα έκραζα και τους "ποιητές" για τη χθεσινή τους φιέστα.
Εγώ λέω πούτσα σε όλους τους υπεύθυνους, από πολιτική ηγεσία εως τον φακελάκια γιατρό, πολεοδόμο κι όποιον άλλον βούτηξε το δάχτυλο στο μέλι.
Εσένα πάντως δεν είδα να καταδικάζεις έστω και μέσω του μπου (τι να κάνουμε, αυτό έχουμε σα μέσο επικοινωνίας εδώ) κανένα από τα καθεστωτικά λαμόγια..
Αν εσύ θεωρείς τους πολιτικάντηδες ιερές αγελάδες, μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα.
Αν θεωρείς σεβαστές τις απόψεις του Πάγκαλου ο οποίος τσουβαλιάζει έναν ολόκληρο λαό και τον εξισώνει με τα χαϊδεμένα του κομματόσκυλα, τα οποία αυτός και το συνάφι του τοποθέτησαν εκεί για τους γνωστούς λόγους τότε εσύ έχεις το θεματάκι..  

Επισκέπτης
Για όλα υπάρχει μια ξήγα,ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΕΩΝ.Υπάρχουν όμως και ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΠΧ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ.Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλασουν τον πούτσο"

ΕΙΣΤΕ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 1782-1827

Με το νόμο Καστανίδη περι αντισημιτσμού σήμερα ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ ΚΟΛΩΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ.

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ.

Υπομονή, κάποιοι στιγμή θα κυβερνήσουν πατριώτες ....
gallows11.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για να καταλάβω.
Μου ζητάς ν'απολογηθώ για τους "αγανακτισμένους"??
Αν ψάξεις πιο πίσω, όταν ξεκίνησε η ιστορία με τους "αγανακτισμένους" τους έχω κράξει από την πρώτη στιγμή.
Όπως επίσης θα έκραζα και τους "ποιητές" για τη χθεσινή τους φιέστα.
Εγώ λέω πούτσα σε όλους τους υπεύθυνους, από πολιτική ηγεσία εως τον φακελάκια γιατρό, πολεοδόμο κι όποιον άλλον βούτηξε το δάχτυλο στο μέλι.
Εσένα πάντως δεν είδα να καταδικάζεις έστω και μέσω του μπου (τι να κάνουμε, αυτό έχουμε σα μέσο επικοινωνίας εδώ) κανένα από τα καθεστωτικά λαμόγια..
Αν εσύ θεωρείς τους πολιτικάντηδες ιερές αγελάδες, μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα.
Αν θεωρείς σεβαστές τις απόψεις του Πάγκαλου ο οποίος τσουβαλιάζει έναν ολόκληρο λαό και τον εξισώνει με τα χαϊδεμένα του κομματόσκυλα, τα οποία αυτός και το συνάφι του τοποθέτησαν εκεί για τους γνωστούς λόγους τότε εσύ έχεις το θεματάκι.. 
Αν κ εφόσον δεν είναι ένα από τα χαϊδεμένα κομματόσκυλα του μπουχέσα Πάγκαλου που έκανε το βουλευτιλίκι επάγγελμα(πόσο χρόνια έτσι στην πολιτική αλήθεια;) δεν έχει θεματάκι,έχει ΘΕΜΑΤΑΡΑ.

Αυτός κ όλοι οι άλλοι πράσινοι......υπάρχει πρόβλημα αντίληψης,δεν λειτουργεί το ρημάδι,δεν νογάνε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α ναι, βέβαια. Ξεχάσαμε να καταδικάσουμε τον Πάγκαλο. Έπρεπε να πει "μαζί τα φάγαμε, εξαιρείται ο νάτσος". :jerking:
Μήπως απλά να έχει λίγη τσίπα κ να μην πουλάει πνεύμα;;; :birdman:

Επισκέπτης
εμπαινε πανο παπανδρεοφαγε

περιμενουμε την πρωτη σου ανοιχτη ομιλια αθηνα να γινει μπουρλοτοοοοοοοοοοοοοοοο

Μήπως την κάνει στη Μαρινα της Βουλιαγμένης ή στις Σπέτσες,
για να μην ταλαιπωρείται να κατεβαίνει από το Γιώτ ;;;
Οι οπαδοί ούτως ή άλλως θα είναι αραγμένοι δίπλα ....

Υ.Γ. Όπου γιώτ, εννοούμε πάντα άνω των 30 μέτρων, όχι τίποτε σκούνες ...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Α ναι, βέβαια. Ξεχάσαμε να καταδικάσουμε τον Πάγκαλο. Έπρεπε να πει "μαζί τα φάγαμε, εξαιρείται ο νάτσος". :jerking:
Ισως επρεπε να πει μαζι τα φαγαμε, εγω και οι στρατιες απο κομματοσκυλα που τοσα χρονια τους εδινα μια θεση και αυτοι που εδιναν ψηφο.

Επισκέπτης
Σίγουρα εξαιρούμαι και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που εξαιρείται.
Για τα υπόλοιπα δεν έχεις να πεις κάτι φαντάζομαι..

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Τυπε εισαι στ'αληθεια τοσο χαζος ή απλα τον παριστανεις με μεγαλη επιτυχια?

Επισκέπτης
Σίγουρα εξαιρούμαι και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που εξαιρούμαι.

Πολλοί είμαστε που εξαιρούμαστε.
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

1)Αυτοί που κονόμησαν από το Δημόσιο.
2)Αυτοί που γαμήθηκαν από το Δημόσιο , για να κονομάνε οι της κατηγορίας (1)
Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία {2} οικογενειακώς και τα μαχαίρια και οι κάνες μου
διψάνε για πράσινο αίμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εξάλλου έχουμε εμπειρία από τις μέχρι τώρα πολιτικές σου εκτιμήσεις, θυμόμαστε τις μέχρι τώρα πολιτικές θέσεις που εξέφρασες και γνωρίζουμε πόσο μέσα έχεις πέσει...

παιχτη επειδη το βλεπω συχνα αυτο το επιχειρημα εδω μεσα να πω τη γνωμη μου? εγω το βρισκω μια χαρα εως και εξυπνο να αλλαζεις αποψη για πολιτικα ζητηματα. καθολου κωλοτουμπα, απλα νιονιο και νιωσιμο. κανενας δεν ειναι αυθεντια εδω μεσα ουτε ειναι στενα μεσα στα πραματα που παιρνονται αποφασεις. ευκολα μπορεις να την πατησεις καναδυο φορες, βλεπεις μετα το αποτελεσμα και κρινεις.
οποιος παραμενει καρφωμενος διαχρονικα ανεξαρτητα απο την πραγματικοτητα ειναι κομματικος και βλαξ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πολλοί είμαστε που εξαιρούμαστε.
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ:

1)Αυτοί που κονόμησαν από το Δημόσιο.
2)Αυτοί που γαμήθηκαν από το Δημόσιο , για να κονομάνε οι της κατηγορίας (1)
Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία {2} οικογενειακώς και τα μαχαίρια και οι κάνες μου
διψάνε για πράσινο αίμα.
Δ.Υ. vs Ι.Υ. θα ναι δηλαδή ο εμφύλιος;;;;

Λάκη παραλογίζεσαι πάλι...υπάρχουν κ Δ.Υ. που δουλεύουν τα λεφτά τους(σώματα ασφαλείας,πυροσβέστε,γιατροί,παραϊατρικό προσωπικό,διδάσκοντες κτλ).

Τράβα επαρχία να δεις τι λούκι τραβάνε γιατροί με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία σε προσωπικό κ υλικά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μήπως την κάνει στη Μαρινα της Βουλιαγμένης ή στις Σπέτσες,
για να μην ταλαιπωρείται να κατεβαίνει από το Γιώτ ;;;
Οι οπαδοί ούτως ή άλλως θα είναι αραγμένοι δίπλα ....

Υ.Γ. Όπου γιώτ, εννοούμε πάντα άνω των 30 μέτρων, όχι τίποτε σκούνες ...

ρε παιχτη δε μου λες, για να βλεπεις τα πραγματα και να λες και τα πραγματα πρεπει να εισαι ψωμολυσσα? αν ειναι ετσι να κατσεις και συ στην ακρη, να βγει μπροστα ο παπαζολης και ο μπολντης με τα 3 ευρω στην τσεπη και να τους ακουμε με δεος  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
παιχτη επειδη το βλεπω συχνα αυτο το επιχειρημα εδω μεσα να πω τη γνωμη μου? εγω το βρισκω μια χαρα εως και εξυπνο να αλλαζεις αποψη για πολιτικα ζητηματα. καθολου κωλοτουμπα, απλα νιονιο και νιωσιμο. κανενας δεν ειναι αυθεντια εδω μεσα ουτε ειναι στενα μεσα στα πραματα που παιρνονται αποφασεις. ευκολα μπορεις να την πατησεις καναδυο φορες, βλεπεις μετα το αποτελεσμα και κρινεις.
οποιος παραμενει καρφωμενος διαχρονικα ανεξαρτητα απο την πραγματικοτητα ειναι κομματικος και βλαξ.

αν προσέξεις δεν μίλησα για πολιτικές θέσεις (τις οποίε ςκαι εγώ βρίσκω θεμιτό και πολλές φορές υγιές να αλλάζεις) αλλά πολιτικές εκτιμήσεις δηλαδή προβλέψεις περί του τι μέλλει γεννέσθαι .. και σε αυτό ο περί ου ο λόγος ουδέποτε έχει πέσει μέσα..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δ.Υ. vs Ι.Υ. θα ναι δηλαδή ο εμφύλιος;;;;

Λάκη παραλογίζεσαι πάλι...υπάρχουν κ Δ.Υ. που δουλεύουν τα λεφτά τους(σώματα ασφαλείας,πυροσβέστε,γιατροί,παραϊατρικό προσωπικό,διδάσκοντες κτλ).

Τράβα επαρχία να δεις τι λούκι τραβάνε γιατροί με τις ελλείψεις στα νοσοκομεία σε προσωπικό κ υλικά.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Aντε τραβα να δεις ποσους γιατρους εχουν δηλωμενους στα τοπικα νοσοκομεια και ποσους οντους εχουν.
Σωματα ασφαλειας ΕΠΟΠ και μπατσοι?  :2funny:
Πυροσβεστες. Μεγαλυτερο ξυσιμο δεν υπαρχει.
Γιατροι γαματα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν προσέξεις δεν μίλησα για πολιτικές θέσεις (τις οποίε ςκαι εγώ βρίσκω θεμιτό και πολλές φορές υγιές να αλλάζεις) αλλά πολιτικές εκτιμήσεις δηλαδή προβλέψεις περί του τι μέλλει γεννέσθαι .. και σε αυτό ο περί ου ο λόγος ουδέποτε έχει πέσει μέσα..

ναι δε κολλαγε ακριβως η παραθεση απλα βρηκα ευκαιρια επειδη το βλεπω πολλες φορες το βρισιδι για κωλοτουμπες και τετοια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Aντε τραβα να δεις ποσους γιατρους εχουν δηλωμενους στα τοπικα νοσοκομεια και ποσους οντους εχουν.
Γιατροι γαματα.
Κοίτα έχω θείο γιατρό στην επαρχία κ πιστεψέ με επικρατεί διάλυση,σκορποχώρι είναι τα επαρχιακά νοσοκομεία...μην σου τύχει τίποτα σοβαρό σε στέλνουν στα μεγάλα κ ψοφάς στην διαδρομή.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γιατροι γαματα.

Καλά μην ισωπεδώνουμε τα πάντα, είναι μηδενιστική λογική αυτή. Σίγουρα αρκετοί το ξύνουν αλλά σίγουρα αρκετοί προσφέρουν πολλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom