δεν πειναει κανενας!
1)-ΔΕΝ υπαρχει ιδιοκτησια και αυτο ειναι το σωστο
2)-ΤΟ εμπαργκο εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορει η κουβα να εισαγει μηχανηματα και λοιπα μεσα για την βελτιωση της παραγωγης...
3)-Η κουβανική κυβέρνηση παρέχει εθνικό σύστημα υγείας το οποίο αναλαμβάνει όλη την οικονομική και διοικητική ευθύνη για την ιατρική φροντίδα των πολιτών. Ιστορικά, η Κούβα έχει ψηλό ποσοστό ιατρικού προσωπικού και σημαντική συνεισφορά στην παγκόσμια υγεία από τον 19ο αιώνα. Σύμφωνα με στατιστικές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το προσδοκώμενο όριο ζωής και η παιδική θνησιμότητα στην Κούβα συγκρίνονται με αυτά των βιομηχανοποιημένων χωρών του δυτικού κόσμου από το 1957.
4)-εισαι απλα ενας φιλοναζι γκεμπελακης ουτε καν φιλελληνας,ουτε πατριωτης, ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΖΙ ΕΙΣΑΙ...
5)-Η μονη θηριωδια του Καστρο ειναι οτι εκτελεσε καμια χιλιαδα μπατσους φονιαδες του καθεστωτος μπατιστα-κατι που επρεπε να χει γινει και εδω μετα την χουντα!οχι να τους αφησουμε να συνεχισουν να αναπνεουν....
1)Αυτό και μόνο ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ, ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.Επειδή ΕΣΥ δεν έχεις τίποτε, δεν κοιτάς πως να αποκτήσεις, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.
2)Να εισάγει από που ;;;;; ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Μα καλά , τα παραδεισένια καθεστώτα ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ;;;;;; ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΚΟΙΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ;;;;;;;;
3)Το 1957 ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΜΠΑΤΙΣΤΑ
4)Αποδέχομαι κάθε χαρακτηρισμό από ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.
ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΝ.
ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.
5)Ο Κάστρο εκτέλεσε και κάποιους που θέλησαν να διαφύγουν με πλοιάριο το ... 2002.
Αλλά τα γαμημένα ΜΜΕ ασχολούνταν με το ... ΙΡΑΚ ΤΟΤΕ.
Αυτοι που επρεπε να ειχαν εκτελεστεί, ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.
Μαθαίνουμε όμως.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.
Υπομονή ...