Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eπί ΠΟΙΑΣ ουσίας ( δεν ξέρω τί σας δίνουν τα γειτόνια , πάντως ό,τι κι'άν σας δίνουν κάμει δουλειά ) ΠΟΙΟ επιχείρημα ;;;
Βρες την πρώτα και ξαναέλα .

Την διαχείριση των ανταρτών του Μάχνο , γιά παράδειγμα ;;;
Γιά την Κροστάνδη θα μας πεις κάνα τραγούδι ή έχει πέσει λογοκρισία ;;;  
Εγω μιλησα για συγκεκριμενα περιστατικα.
Εσυ γιατι αερολογεις και μου αναφερεις ολα τα "σφαλματα" της Ρωσσικης επαναστασης?
Οπως ειπα και πριν, αμα θελεις να μου πεις κατι πες το για αυτο που λεω, και οχι συνεχως να μου αναφερεις αλλα περιστατικα.
Παντως οντως ΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?
Η λασπολογια και η αερολογια δεν ειναι επιχειρηματα. Εγω απλα σου ειπα αμα ειναι να μιλας, μιλας με επιχειρηματα.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Εσυ γιατι αερολογεις και μου αναφερεις ολα τα "σφαλματα" της Ρωσσικης επαναστασης?
Οπως ειπα και πριν, αμα θελεις να μου πεις κατι πες το για αυτο που λεω, και οχι συνεχως να μου αναφερεις αλλα περιστατικα.
Η λασπολογια και η αερολογια δεν ειναι επιχειρηματα. Εγω απλα σου ειπα αμα ειναι να μιλας, μιλας με επιχειρηματα.
εναστρι νιχτα κε ιμε μονοσ

Επισκέπτης
Σημειώση:η Κούβα δεν Η.Π.Α. ούτε σε πληθυσμό,ούτε σε παραγωγικές δυνατότητες,δεν συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

Ο μέσος Κουβανός είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από τον μέσο κάτοικο του τρίτου κόσμου.

Οπότε η ΚΙΝΑ που έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από τις ΗΠΑ , τους ρίχνει σε όλα ;;;;;;

Σε σχέση με ποιούς υπερτερούν οι Κουβανοί ;;;
Ρουάντα ;;; Σιέρα Λεόνε ;;; Ζάμπια ;;;;;;

Επί Μπατίστα θεωρείς ότι μειονεκτούσαν σε σχέση με αυτές τις χώρες ;;;;
Και μετά τις .... ξεπέρασαν ;;;;;;;;;;

ΡΕ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ;;;;;;;;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Γι' αυτό άλλωστε και οι πάνω από 2000000 μαχητές του CNT επέβαλαν με τη βία στον εξεγερμένο λαό τα 15000 μέλη του ΚΚ...  
Δεχοντουσαν την διαφορετικη αποψη?
Διεπραταν δολοφονιες σε "αντιπαλους" ?
Δεν του κατηγορω φυσικα, αλλα μην τα ξεχναμε.

Επισκέπτης
Γι' αυτό άλλωστε και οι πάνω από 2000000 μαχητές του CNT επέβαλαν με τη βία στον εξεγερμένο λαό τα 15000 μέλη του ΚΚ...  

Ρε συ ξεκολατε με το τι εγινε στη Ισπανια που στην τελικη δεν ημασταν εκει να δουμε τι εγινε και ο καθενας παρουσιαζει την κατασταση απο την ιδεολογικη του σκοπια.  

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Eσύ έγραψες γιά τον φτωχό ουλιανώφ που πέθανε από την πείνα ( αν και κάμποσοι ισχυρίζονται πως πέθανε από σύφιλη ) .
Και μόνο το ότι βάζεις σε εισαγωγικά τα « σφάλματα » της Επανάστασης , σε καθιστά απολύτως άκυρο εκ προοιμίου .
Τράβα στο μαντρί ...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Επισκέπτης
πρωτογενές πλεόνασμα το πρώτο δίμηνο του 2012...
απομάκρυνση των λαθρομεταναστών απ το κέντρο της Αθήνας...
πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου...

ανοίχτε το στόμα να φάτε την κουτοχορτοκρεμούλα σας πολιτικά νιάνιαρα...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεχοντουσαν την διαφορετικη αποψη?
Διεπραταν δολοφονιες σε "αντιπαλους" ?
Δεν του κατηγορω φυσικα, αλλα μην τα ξεχναμε.

Ναι αμε...

οργάνωσαν δίκες, σκότωσαν είκοσι εκατομμύρια κόσμο και έστειλαν άλλο τόσο να φτιάξει αρδευτικά κανάλια στην έρημο σαχάρα...

α, ναι...

στη συνέχεια συμμάχησαν και με τους Ναζί.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Eσύ έγραψες γιά τον φτωχό ουλιανώφ που πέθανε από την πείνα ( αν και κάμποσοι ισχυρίζονται πως πέθανε από σύφιλη ) .
Και μόνο το ότι βάζεις σε εισαγωγικά τα « σφάλματα » της Επανάστασης , σε καθιστά απολύτως άκυρο εκ προοιμίου .
Τράβα στο μαντρί ...
τι τιρι βγανι ι στανι??

Επισκέπτης
Και για να τελειώνουμε φπούλη.
Η αποχή ευνοεί τους μικρούς ή το πρώτο κόμμα??

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τράβα στο μαντρί ...
Εγω ειπα οτι ο Λενιν οδηγησε ενα εξαγριωμενο λαο στην επανασταση. Ο λαος ειπα πως πεθανε απο την πεινα εκεινη την εποχη.
Εσυ τι αλλο ειδες δεν μπορω να καταλαβω. Θα χαρω να μου δειξεις τι εγραψα, μια που δεν θυμαμαι να τα γραφω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.495
Πόντοι
2.606
1)Πεινάνε όλοι πλην της φαμίλιας Κάστρο και των μελών του κόμματος.
Πεινά δηλαδή το 98% του πληθυσμού που παραμένει στην Κούβα.
2)Κανείς δεν χρωστά σε τράπεζες που δεν υπάρχουν.
Κανείς δεν έχει περιουσία.
Κανείς δεν έχει αυτοκίνητο νεότερο του 1959. Αν ο Μπατίστα είχε ανατραπεί το 1939, τα τελευταία αυτοκίνητα θα ήταν του 1939.Εκτός της Mercedes-Benz S-Class του Κάστρο βέβαια.
3)Η αλήθεια είναι ότι το 98% του πληθυσμού , πλην μελών του κόμματος, έχουν την ίδια σκατένια περίθαλψη. Το προσδόκιμο επιβίωσής τους είναι χειρότερο από των ΗΠΑ του 1950.
Πιθανόν και από του 1930.
4)Ο Παράδεισος του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΑΤΑΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΠΑ ;;;; Μα έχει ανάγκη ο παράδεισος από την ... κόλαση ;;;;;;;

Οι ΗΠΑ εισάγουν τίποτε από την ΚΟΥΒΑ ;;;;;;;

Η Κούβα τότε γιατί κλαίγεται για το εμπάργκο από τις επάρατες ΗΠΑ ;;;;;;

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΎΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΤΟΤΕ Η ΚΟΥΒΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ...
δεν πειναει κανενας!
-ΔΕΝ υπαρχει ιδιοκτησια και αυτο ειναι το σωστο,οταν τεζαρεις δεν θα παρεις τιποτα μαζι σου!
-ΔΕΝ υπαρχουν τραπεζες ,αρα αποκλειεται να χρωστας σε αυτες!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΑΚΡΑΝ!
-ΤΟ εμπαργκο εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορει η κουβα να εισαγει μηχανηματα και λοιπα μεσα για την βελτιωση της παραγωγης...
-εχει απο τα υψηλοτερα ποσοστα αλφαβητισμου και εκπαιδευσης.
-Η κουβανική κυβέρνηση παρέχει εθνικό σύστημα υγείας το οποίο αναλαμβάνει όλη την οικονομική και διοικητική ευθύνη για την ιατρική φροντίδα των πολιτών. Ιστορικά, η Κούβα έχει ψηλό ποσοστό ιατρικού προσωπικού και σημαντική συνεισφορά στην παγκόσμια υγεία από τον 19ο αιώνα. Σύμφωνα με στατιστικές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το προσδοκώμενο όριο ζωής και η παιδική θνησιμότητα στην Κούβα συγκρίνονται με αυτά των βιομηχανοποιημένων χωρών του δυτικού κόσμου από το 1957.-εισαι απλα ενας φιλοναζι γκεμπελακης-εξου και λακης-ουτε καν φιλελληνας,ουτε πατριωτης, ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΖΙ ΕΙΣΑΙ...
-Η μονη θηριωδια του Καστρο ειναι οτι εκτελεσε καμια χιλιαδα μπατσους φονιαδες του καθεστωτος μπατιστα-κατι που επρεπε να χει γινει και εδω μετα την χουντα!οχι να τους αφησουμε να συνεχισουν να αναπνεουν....
ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ,βαριεμαι να γραφω σεντονια στο μπου!

Επισκέπτης
Μα ειπαν οτι ο κομμουνισμος ειναι κακο, οτι στον κομμουνισμο δεν θα εχουμε ιδιοκτησια, ελευθερια, οτι θα πειναμε. Στον καπιταλισμο δηλαδη δεν υπαρχουν φτωχοι, δεν υπαρχουν αστεγοι, δεν υπαρχει ανεργια, δεν υπαρχει εγκληματικοτητα, δεν υπαρχουν ναρκωτικα, δεν παιρνουν οι τραπεζες τα σπιτια των χρεωμενων και ταυτοχρονα δανειζει το κρατος τις τραπεζες για να δανεισουν τον κοσμο ?

Υπάρχουν.
Απλά στον κουμμουνισμό ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΘΛΙΟΙ , ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.
Στα ελεύθερα καθεστώτα, υπάρχουν χιλιάδες φτωχοί και πεινασμένοι
ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΟΡΤΑΤΟΙ.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δεν πειναει κανενας!
-ΔΕΝ υπαρχει ιδιοκτησια και αυτο ειναι το σωστο,οταν τεζαρεις δεν θα παρεις τιποτα μαζι σου!
-ΔΕΝ υπαρχουν τραπεζες ,αρα αποκλειεται να χρωστας σε αυτες!ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΑΚΡΑΝ!
-ΤΟ εμπαργκο εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορει η κουβα να εισαγει μηχανηματα και λοιπα μεσα για την βελτιωση της παραγωγης...
-εχει απο τα υψηλοτερα ποσοστα αλφαβητισμου και εκπαιδευσης.
-Η κουβανική κυβέρνηση παρέχει εθνικό σύστημα υγείας το οποίο αναλαμβάνει όλη την οικονομική και διοικητική ευθύνη για την ιατρική φροντίδα των πολιτών. Ιστορικά, η Κούβα έχει ψηλό ποσοστό ιατρικού προσωπικού και σημαντική συνεισφορά στην παγκόσμια υγεία από τον 19ο αιώνα. Σύμφωνα με στατιστικές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το προσδοκώμενο όριο ζωής και η παιδική θνησιμότητα στην Κούβα συγκρίνονται με αυτά των βιομηχανοποιημένων χωρών του δυτικού κόσμου από το 1957.-εισαι απλα ενας φιλοναζι γκεμπελακης-εξου και λακης-ουτε καν φιλελληνας,ουτε πατριωτης, ΕΝΑΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑΖΙ ΕΙΣΑΙ...
-Η μονη θηριωδια του Καστρο ειναι οτι εκτελεσε καμια χιλιαδα μπατσους φονιαδες του καθεστωτος μπατιστα-κατι που επρεπε να χει γινει και εδω μετα την χουντα!οχι να τους αφησουμε να συνεχισουν να αναπνεουν....
ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ,βαριεμαι να γραφω σεντονια στο μπου!
κανενασ δε εχι δικεομα να σκοτονι κανενα δασκαλε,εσι μου το μαθεσ

ουτε σκατομαλακεσ σα κε μενα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οπότε η ΚΙΝΑ που έχει μεγαλύτερο πληθυσμό από τις ΗΠΑ , τους ρίχνει σε όλα ;;;;;;

α)Σε σχέση με ποιούς υπερτερούν οι Κουβανοί ;;;
Ρουάντα ;;; Σιέρα Λεόνε ;;; Ζάμπια ;;;;;;

β)Επί Μπατίστα θεωρείς ότι μειονεκτούσαν σε σχέση με αυτές τις χώρες ;;;;
Και μετά τις .... ξεπέρασαν ;;;;;;;;;;

ΡΕ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ;;;;;;;;
Η Κίνα δεν είναι ακριβώς κομμουνιστική πια...ιδεολογικά,απλά κυβερνάει το κκ.Και ναι κοντράρει στα ίσα τις Η.Π.Α. πλέον κ όπου να'ναι θα τρέχουν οι αμερικανοί φίλοι μας....

α)Ναι σε σχέση με όλους αυτούς.

β)Δεν έχω ιδέα για την Κούβα του Μπατίστα,δεν υπάρχουν κ πολλές πηγές(εκτός από κάτι αντικομμουνιστικές ταινίες).
Πάντως ναι η Κούβα παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση για τις δυνατοτητές της,εκτός αν εσύ θεωρείς πως σε περίπτωση που δεν ήταν οι κομμουνιστές στα πράγματα θα μιλούσαμε για καμιά χώρα ανώτερη των Η.Π.Α.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom