Επισκέπτης
Η υπόθεση ότι όσοι ήταν να ψηφίσουν ΧΑ πήγαν και το έκαναν. Δηλαδή ότι στους απέχοντες η ΧΑ υποεκπροσωπείται τόσο πολύ ώστε εάν δεν είχαμε αποχή, δεν θα εκπροσωπείτο.
Ρε μαλάκα, βγες λίγο στο μπαλκόνι να σε χτυπήσει το αεράκι..
Η υπόθεση ότι όσοι ήταν να ψηφίσουν ΧΑ πήγαν και το έκαναν. Δηλαδή ότι στους απέχοντες η ΧΑ υποεκπροσωπείται τόσο πολύ ώστε εάν δεν είχαμε αποχή, δεν θα εκπροσωπείτο.
καπιτα-ληστες εννοεις!Ωραια αυτα που γραφεις τυπε. Αυτα ομως λενε και οι καπιταλιστες. Μην παραπονιεσε λοιπον για τα μνημονια.
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχχχααχαχαχααααΣας γαμώ το Λένιν & το κόμμα σας..
Θαρρω πως δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου απαντω για τις πραξεις του ΚΚΕ.Κοιταξε,απο τη στιγμη που καθε πρωτοσελιδο στον"Ριζοσπαστη"καταληγει με την φραση,η περιπου φραση,"ενισχυστε το ΚΚΕ στις εκλογες"(δηλαδη το εδω και τωρα)ειναι καπως ο Μαιλης να το γυρναει για την συνειδηση του λαου,που θα παρει ο λαος την εξουσια κλπ.
Σωστα,παρολα αυτα εσυ απαντησες στο συμπερασμα μου για το αρθρο Μαιλη,ετσι ξεκινησε η κουβεντα.Θαρρω πως δεν ειμαι υποχρεωμενος να σου απαντω για τις πραξεις του ΚΚΕ.
Βγαλε δικο σου συμπερασμα.
Με τι σας κοροϊδεύαν ρε καημένα κ νομίζατε πως βλέπετε τσόντα...
τα λαμογια τα γεννα η διψα για χρημα.ΤΑ γεννα η ανισοτητα...τα γεννα Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ το μονο συστημα που πονταρει στην ματαιοδοξια της ανθρωπινης φυσης!εχει ομως και οι κουβανοι πεινανε... και εμεις αν δεν ειχαμε λαμογια θα ημασταν ελβετια
Εγω αντιθετος πιστευω οτι αμα ολοι πηγαιναν και ψηφιζαν, τετοια κομματα θα ειχαν μεγαλυτερη επιτυχια.Η υπόθεση ότι όσοι ήταν να ψηφίσουν ΧΑ πήγαν και το έκαναν. Δηλαδή ότι στους απέχοντες η ΧΑ υποεκπροσωπείται τόσο πολύ ώστε εάν δεν είχαμε αποχή, δεν θα εκπροσωπείτο.
Και η Αμέρικα να μην γαμούσε την Κούβα έχω κάποιες ενστάσεις για το κατά πόσο κάνουν σωστή διαχείριση κ μοιράσια στον λαό το κόμμα.τι σχεση εχει ρε συ 89 το σταλλινικο β.κορεα με την κουβα????πειναει κανεις στην κουβα?χρωσταει κανεις σε καμια τραπεζα στην κουβα???εχει η δεν εχει υγειονομικη περιθαλψη ο καθε πολιτης στην κουβα,προσβαση στην παιδεια ολοι εχουν η δεν εχουν...Η κουβα αν δεν ειχε εμπαργκο 45 ετων και βαλε απο την καπιταλιστρικη αμερικη σε ενημερωνω οτι θα την βλεπαμε και θα ψαχνομασταν!!!ΑΣ οψεται...μην ακουτε οτι σας λενε!
κανε μετα δε καταλαβα τιποταΆμα δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις το συλλογισμό το καταλαβαίνω και θα σου το αναλύσω με απλούστερα λόγια.
Άμα δυσκολεύεσαι να παραδεχθείς ότι έχω δίκιο δεν μπορώ να κάνω τίποτε παρά απλά να περιμένω να σου περάσει...
α)Βρε δε σου πα να πιστέψει στην αστική δημοκρατία,να κερδίσει τις αστικές εκλογές σου πα κ μετά ας κάνει σοσιαλιστικό καθεστώς...αλλά όχι το ΚΚΕ περιμένει να αποφασίσουν 4-5εκ έλληνες/ίδες να ξεσηκωθούν.....α)Δεν πιστευει στην Αστικη δημοκρατια αγορι μου, ουτε στους θεσμους της. (μην μου πεις τωρα γιατι ειναι στην βουλη. )
Πιστευει οτι ο κυριος μοχλος για την αλλαγη της κοινωνιας πρεπει να ειναι ο ιδιος ο λαος, και οχι αριστα προσωπα που απο μονα τους θα φερουν την αλλαγη.
Τι λες για πεταει το μπαλακι στον λαο, αφου αυτη ειναι η βασικη ιδελογια του.
β)Ο Λενιν ηταν απλα ενας εκπροσωπος ενος λαου που πεθανε στην δουλεια και στον δρομο απο την πεινα.
Δεν δημιουργησε ο Λενιν την αναγκη για επανασταση. Οι συνθηκες το επεβαλαν. Ο Λενιν εδειξε απλα εναν δρομο.
1)πειναει κανεις στην κουβα?2)χρωσταει κανεις σε καμια τραπεζα στην κουβα???3)εχει η δεν εχει υγειονομικη περιθαλψη ο καθε πολιτης στην κουβα,προσβαση στην παιδεια ολοι εχουν η δεν εχουν...4)Η κουβα αν δεν ειχε εμπαργκο 45 ετων και βαλε απο την καπιταλιστρικη αμερικη σε ενημερωνω οτι θα την βλεπαμε και θα ψαχνομασταν!!!ΑΣ οψεται...μην ακουτε οτι σας λενε!
Οποτε:μεγαλυτερη αποχη=μεγαλυτερο ποσοστο για τα κομματα(και για την ΧΑ).Η υπόθεση ότι όσοι ήταν να ψηφίσουν ΧΑ πήγαν και το έκαναν. Δηλαδή ότι στους απέχοντες η ΧΑ υποεκπροσωπείται τόσο πολύ ώστε εάν δεν είχαμε αποχή, δεν θα εκπροσωπείτο.
33 ισε θεοσ σε προσκινο1)Πεινάνε όλοι πλην της φαμίλιας Κάστρο και των μελών του κόμματος.
Πεινά δηλαδή το 98% του πληθυσμού που παραμένει στην Κούβα.
2)Κανείς δεν χρωστά σε τράπεζες που δεν υπάρχουν.
Κανείς δεν έχει περιουσία.
Κανείς δεν έχει αυτοκίνητο νεότερο του 1959. Αν ο Μπατίστα είχε ανατραπεί το 1939, τα τελευταία αυτοκίνητα θα ήταν του 1939.Εκτός της Mercedes-Benz S-Class του Κάστρο βέβαια.
3)Η αλήθεια είναι ότι το 98% του πληθυσμού , πλην μελών του κόμματος, έχουν την ίδια σκατένια περίθαλψη. Το προσδόκιμο επιβίωσής τους είναι χειρότερο από των ΗΠΑ του 1950.
Πιθανόν και από του 1930.
4)Ο Παράδεισος του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΑΤΑΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΠΑ ;;;; Μα έχει ανάγκη ο παράδεισος από την ... κόλαση ;;;;;;;
Οι ΗΠΑ εισάγουν τίποτε από την ΚΟΥΒΑ ;;;;;;;
Η Κούβα τότε γιατί κλαίγεται για το εμπάργκο από τις επάρατες ΗΠΑ ;;;;;;
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΎΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
ΤΟΤΕ Η ΚΟΥΒΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ ...
33 ισε θεοσ σε προσκινο