Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
αυτό μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο;
καθότι παραβιάζει πολλές από της βασικές αρχές της πολιτικής θεωρίας...
Εγω εδω το ειδα,τσεκαρετε και το προτελευταιο σχολιο απο τον ανωνυμο.

ΥΓ Διορθωση:εννοω το σχολιο απο"ΑνώνυμοςMar 20, 2012 03:03 PM",σορρυ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ελα σκασε εσυ.
Διαφορετικη αποψη καθε βδομαδα.
Πάντα Συριζαίος ήμουν κατεξοχήν κ από λάθος(μαλακία) μπήκα στο Μ.Α.Σ.
Οχι.
Εχω ξεκοψει απο τα πολιτικα εδω και 1,5 χρονια.
www2.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6747584]Θέλει το ΚΚΕ να κυβερνήσει;[/url]

(αυτό φαντάζομαι εννοεί ο υ/π)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.494
Πόντοι
2.606
μυρίζομαι αριστερή κυβέρνηση...
λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες, φαντάζομαι τί θα πάρουν τα αριστερά κόμματα στις εκλογές.
εκτός φυσικά αν τις στήσουν που δεν το αποκλείω

εδώ που φτάσαμε πάντως καλύτερα τα πειράματα με τους κουμμουνιστές, παρά με την τρόικα.
Καλύτερα να γίνει η χώρα πειραματόζωο του σύγχρονου κομμουνισμού, παρά νεκροταφείο του καπιταλισμού.  :rockon:
sorry γτ αλλα δεν υπαρχει συγχρονος κομμουνισμος,αλλο ενα αρρωστημενο συστεμικο κωμμα σε κοντρα της ανθρωπινης φυσης....αν η αστυνομια λεγεται σταζι ,σια,καγκεμπε,δεν θα πρεπει να μας ενδιαφερει καθολου....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εγω εδω το ειδα,τσεκαρετε και το προτελευταιο σχολιο απο τον ανωνυμο.
Λογικο μου ακουγεται.
Δεν επιδιωκει να κανει μια βουλευτικη δημοκρατια οπου 5,10 ατομα θα τους λυσουν ολα τα προβληματα.
Αλλα θελει ο ιδιος ο λαος-εργατικη ταξη, να παρει στα χερια του την εξουσια και την κατασταση, και αυτος να ειναι ο κυριος μοχλος της αλλαγης.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πες μας τώρα πως φέρουν μεγαλύτερη ευθύνη αυτοί που δεν ψηφίζουν να γουστάρουμε :2funny: :2funny:

Για την εκπροσώπηση Χρυσής Αυγήςστο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων αμφιβάλλεις;

Από πού και ως που να είναι μέσα; Θα σου πω εγώ.

Όσο φταίνε αυτοί που πήγαν και τους ψήφισαν άλλο τόσο φταίνε και αυτοί που δεν πήγαν και εάν πήγαιναν θα ψήφιζαν κάτι άλλο (πχ Καμίνη και Κακλαμάνη) μειώνοντας τα ποσοστά των υπολοίπων, άρα και τις πιθανότητες εκπροσώπησής τους.

Κάνε τις αναγωγές σου που λέει και ο ΚΡΥΦΟΓΑΥΡΟΣ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Όσο φταίνε αυτοί που πήγαν και τους ψήφισαν άλλο τόσο φταίνε και αυτοί που δεν πήγαν και εάν πήγαιναν θα ψήφιζαν κάτι άλλο (πχ Καμίνη και Κακλαμάνη) μειώνοντας τα ποσοστά των υπολοίπων, άρα και τις πιθανότητες εκπροσώπησής τους.

Ενα ποιντ το εχεις.
Αλλωστε δεν γινεται να παραπονιεσαι για την ζωη σου οταν αφηνεις αλλους να στην οριζουν.
Απο την αλλη το υπαρχον συστημα δεν σου δινει και πολλες πιθανοτητες πως κατι θα αλλαξει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λογικο μου ακουγεται.
Δεν επιδιωκει να κανει μια βουλευτικη δημοκρατια οπου 5,10 ατομα θα τους λυσουν ολα τα προβληματα.
Αλλα θελει ο ιδιος ο λαος-εργατικη ταξη, να παρει στα χερια του την εξουσια και την κατασταση, και αυτος να ειναι ο κυριος μοχλος της αλλαγης.
Πώς θα πάρει ο λαός-εργατική τάξη στα χέρια του την εξουσία κ την κατάσταση,γίνεται αυτό;;;

Σοβιετική Ένωση δεν έγινε,σε άλλο σοσιαλιστικό κράτος δεν έγινε,Κούβα κ Β.Κορέα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το ΚΚΕ δηλώνει πως θέλει απλά να κάνει αντιπολίτευση,δεν είναι κακό.

Επισκέπτης
Λογικο μου ακουγεται.
Συμφωνοι,ΤΥΠΙΚΑ δεν ειναι λαθος.

Αλλα τι θα γινει,θα περιμενουνε στον Περισσο να αποκτησει την σουπερ συνειδησαρα ΟΛΟΣ ο λαος?

Δεν γινεται αυτο...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66

Επισκέπτης

"θα ψηφιζαν κατι αλλο"απο Μιχαλολιακο σε σχεση με ποιον? :2funny:

Επισκέπτης
sorry γτ αλλα δεν υπαρχει συγχρονος κομμουνισμος,αλλο ενα αρρωστημενο συστεμικο κωμμα σε κοντρα της ανθρωπινης φυσης....αν η αστυνομια λεγεται σταζι ,σια,καγκεμπε,δεν θα πρεπει να μας ενδιαφερει καθολου....

ο κομμουνισμός σίγουρα δεν είναι η καλύτερη οικονομική δομή, καθότι έχει χαμηλή ανάπτυξη, στασιμότητα, κλπ

ωστόσο ακόμα χειρότερος είναι ο καπιταλισμός με πολύ ανοιχτή ψαλίδα, όπου πλέον ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΟΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, τότε τίθενται ερωτήματα

και φυσικά δεν πρέπει να θεοποιούμε την "ανάπτυξη" του καπιταλισμού καθότι όλο το χρήμα της ανάπτυξης μπαίνει στις τσέπες λίγων και οι πολλοί ξεμένουν να κοιτάνε σαν το κορίτσι με τα σπίρτα, έξω από λαμπερό εστιατόριο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχααχαχαααααααα

λοιπον ηταν σε ενα εστιατορειο ενας λευκος και πηγε στην τουαλετα ,μπαινει μεσα και βλεπει εναν μαυρο να κατουραει και χαζευει το μεγεθος του πεουσ του .περνανε ποσα λεπτα ακομα χαζευει .μια στιγμη ο μαυρος γυρναει και λεει στον λευκο "γιατι κοιτας ετσι ρε φιλε ? " ο ασπρος τον ρωταει πως εχει ενα τοσο μεγαλο πεος και ο μαυρος του λεει να παει σε εναν νιπτυρα και να χτυπαει το πεος του για μια βδομαδα και μετα απο μια βδομαδα να συναντιθουνε στο ιδιο μερος .περναει μια βδομαδα και συναντιωνται στο ιδιο μερος ,ο λευκος δειχνει το πεος του στον μαυρο καιο μαυρος του λεει "φιλε στο χρωμε το πετυχες στο μεγεθος θελεις ακομα "

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Κοίτα τί μου 'ρθε τώρα ρε φούστη...

Επισκέπτης

Ωραια αυτα που γραφεις τυπε. Αυτα ομως λενε και οι καπιταλιστες. Μην παραπονιεσε λοιπον για τα μνημονια.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πώς θα πάρει ο λαός-εργατική τάξη στα χέρια του την εξουσία κ την κατάσταση,γίνεται αυτό;;;

Σοβιετική Ένωση δεν έγινε,σε άλλο σοσιαλιστικό κράτος δεν έγινε,Κούβα κ Β.Κορέα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το ΚΚΕ δηλώνει πως θέλει απλά να κάνει αντιπολίτευση,δεν είναι κακό.
Κανονικα υπαρχουν οι οργανωσεις βασης, και τα εργατικα σωματεια, οπου θα βγαζουν δικους τους εκπροσωπους και κλιμακωτα θα πηγαινει μεχρι την κορυφη. Αμεση δημοκρατια δηλαδη.
Στις χωρες που λες μπορει να μην εχει εφαρμοστει οπως επρεπε, αλλα σιγουρα υπηρχαν καποιες βασεις.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
"θα ψηφιζαν κατι αλλο"απο Μιχαλολιακο σε σχεση με ποιον? :2funny:

Σε σχέση με αυτούς που ψήφισαν Μιχαλολιάκο εξυπνόπουλο.

Για την υψωμένη δεξιά που είδαμε μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του Δήμο Αθηναίων ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (εάν τυχόν είσαι εκλογέας στην Α' Αθηνών).

Όμοια ευθύνη θα έχεις εάν τη δούμε και στο Κοινοβούλιο ΑΡΝΗΣΙΨΗΦΕ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Συμφωνοι,ΤΥΠΙΚΑ δεν ειναι λαθος.

Αλλα τι θα γινει,θα περιμενουνε στον Περισσο να αποκτησει την σουπερ συνειδησαρα ΟΛΟΣ ο λαος?

Δεν γινεται αυτο...
Ακριβώς,θα μπορούσε να πει το ΚΚΕ:

Εκλογή μου=η εξουσία στον λαό όχι να κατακτήσει ο λαός την εξουσία.
Κανονικα υπαρχουν οι οργανωσεις βασης, και τα εργατικα σωματεια, οπου θα βγαζουν δικους τους εκπροσωπους και κλιμακωτα θα πηγαινει μεχρι την κορυφη. Αμεση δημοκρατια δηλαδη.
Στις χωρες που λες μπορει να μην εχει εφαρμοστει οπως επρεπε, αλλα σιγουρα υπηρχαν καποιες βασεις.
Ε ας εκλεγεί το ΚΚΕ μέσω της ψήφου κ ας το κάνει,γιατί πετάει το μπαλάκι στον λαό;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom