Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καραγκιοζακο σε φοβηθηκα
ξερεις ποσοι με ψαξαν και με βρηκαν
το 72 στην Ιταλια
το 73 στο πολυτεχνειο
το 77
κλπ εγω ειμαι εδω

εμ;

θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.......

Επισκέπτης
ποιά δικιά μου ρε retard....
μου χετε πρήξει τ αρχίδα με λινκς με στατιστικς με ΜΙΤ αναλυτικς.....
ωρύεστε ΔΝΤ και ξερό ψωμί, τι να μας πει ο περσόνας κλπ κλπ...
ζήτω το psi κουρεψαμε το χρέος γαμήσαμε δείραμε......
Κοιτα να δεις πως παει το πραμα.

Προπερσι μιλαγαν για το χρεος του Κρατους.

Ειναι μεγαλο,ειναι ετσι,ειναι αλλιως.

Ριξαν τους μισθους των ΔΥ,γενικα τα εξοδα του Κρατους(πχ σχολικα βιβλια).

Παρεκβαση:Το χρεος ΔΕΝ μειωθηκε βεβαιως γιατι στην πλατη του Κρατους κανουν παιχνιδι οι τραπεζες,ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του Κρατους,τελος παρεκβασης.

Τωρα το ριξαν στο θεμα παραγωγικοτητα,λεει...Ειναι χαμηλη η παραγωγικοτητα,ΤΡΩΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ(προσοχη εδω...)και λοιπα...

Προσεξε...Αφου ΠΕΡΑΣΕ με τον τσαμπουκα ο βασικος στα 400τοσα καθαρα,τους ανοιξε ΚΑΙ ΑΛΛΟ η ορεξη...

Οποτε το βιολι βιολακι...

Θελετε να συζητησετε με σαυρες και σια για το χρεος?ΜΑΛΑΚΕΣ θα σας πιασουνε...

Θελετε να συζητησετε με σαυρες και σια για την παραγωγικοτητα?ξαναμανα ΜΑΛΑΚΕΣ θα σας πιασουνε...

Η πουστια/αυτοματος-πιλοτος-για-να-σε-γαμησουνε ειναι να καθεσαι να συζητας με τους ορους που θετει ο αλλος...προχθες για το μαζι τα φαγαμε και αν γαμησαμε η οχι(που ηταν,και καλα,κριτηριο ανοδου του βιοτικου επιπεδου,μη χεσω...),χθες για το χρεος,σημερα για την παραγωγικοτητα...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Κοιτα να δεις πως παει το πραμα.

Προπερσι μιλαγαν για το χρεος του Κρατους.

Ειναι μεγαλο,ειναι ετσι,ειναι αλλιως.

Ριξαν τους μισθους των ΔΥ,γενικα τα εξοδα του Κρατους(πχ σχολικα βιβλια).

Παρεκβαση:Το χρεος ΔΕΝ μειωθηκε βεβαιως γιατι στην πλατη του Κρατους κανουν παιχνιδι οι τραπεζες,ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του Κρατους,τελος παρεκβασης.

Τωρα το ριξαν στο θεμα παραγωγικοτητα,λεει...Ειναι χαμηλη η παραγωγικοτητα,ΤΡΩΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΠΑΡΑΓΕΤΕ(προσοχη εδω...)και λοιπα...

Προσεξε...Αφου ΠΕΡΑΣΕ με τον τσαμπουκα ο βασικος στα 400τοσα καθαρα,τους ανοιξε ΚΑΙ ΑΛΛΟ η ορεξη...

Οποτε το βιολι βιολακι...

Θελετε να συζητησετε με σαυρες και σια για το χρεος?ΜΑΛΑΚΕΣ θα σας πιασουνε...

Θελετε να συζητησετε με σαυρες και σια για την παραγωγικοτητα?ξαναμανα ΜΑΛΑΚΕΣ θα σας πιασουνε...

Η πουστια/αυτοματος-πιλοτος-για-να-σε-γαμησουνε ειναι να καθεσαι να συζητας με τους ορους που θετει ο αλλος...προχθες για το μαζι τα φαγαμε και αν γαμησαμε η οχι(που ηταν,και καλα,κριτηριο ανοδου του βιοτικου επιπεδου,μη χεσω...),χθες για το χρεος,σημερα για την παραγωγικοτητα...

τι λε ρε τυπε ;

εδω εχουνε κατακλεψει το ΙΚΑ κατι λαμογιουπάλληλοι κι απεργουνε οι ναυτικοι !

θα σαπισουνε κι οι ντοματες στην Κρητη !

με το ελλειμα θα ασχολούμαστε τωρα ; ή με την ΕΛΣΤΑΤ ;

θα σαπισουνε τα ραπανακια ρε τυπε !.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι. Μέσα στην ίδια ηλικιακή ομάδα υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε διαφορετικές οικονομικές "τάξεις" και το αντίστροφο. Δηλαδή, άτομα που ανήκουν στην ίδια οικονομική τάξη, να έχουν πολύ διαφορετική ηλικία και συνεπώς να συμπεριλαμβάνονται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Η σχέση  μεγαλύτερη ηλικία - περισσότερα χρήματα δεν ισχύει. Όπως δεν ισχύει πάντα και η σχέση, μεγαλύτερη ηλικία - περισσότερες υποχρεώσεις.

Εξάλλου, η ερώτησή σας, δεν αφορούσε όλες τις οικονομικές τάξεις και όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ήταν συγκεκριμένη. Περιοριζόταν μόνον σε δύο ηλικιακές ομάδες που αμφότερες έχουν οικονομικό πρόβλημα. 

Ευτυχώς που αποτελείτε την λαμπρή εξαίρεση.

τελικα για πες μου ρε μαγκα γιατι ολιγον με γκαστρωσες. στις οποιες ομαδες θελεις εσυ π.χ. πλουσιοι με φτωχοι, ισχυει τελικα το ολιγον εγκυος? στις ηλικιακες ομαδες που ειπα εγω το εκανες σαφες οτι δεν ισχυει. αντε να δουμε τι θα βρεις να πεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
τελικα για πες μου ρε μαγκα γιατι ολιγον με γκαστρωσες. στις οποιες ομαδες θελεις εσυ π.χ. πλουσιοι με φτωχοι, ισχυει τελικα το ολιγον εγκυος? στις ηλικιακες ομαδες που ειπα εγω το εκανες σαφες οτι δεν ισχυει. αντε να δουμε τι θα βρεις να πεις.

Δείτε αγαπητέ.

Άν αυτό που θέλετε να πείτε, είναι το ό,τι παρ΄όλο το γενικό κλίμα, υπάρχει μία μερίδα ατόμων που δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. θα συμφωνήσω μαζί σας.

Από αυτούς όμως που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, δεν δύναμαι να υποδείξω βασιζόμενος σε ηλικιακά κριτήρια,  ποιος είναι ο πιο θιγμένος.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Δείτε αγαπητέ.

Άν αυτό που θέλετε να πείτε, είναι το ό,τι παρ΄όλο το γενικό κλίμα, υπάρχει μία μερίδα ατόμων που δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. θα συμφωνήσω μαζί σας.

Από αυτούς όμως που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, δεν δύναμαι να υποδείξω βασιζόμενος σε ηλικιακά κριτήρια,  ποιος είναι ο πιο θιγμένος.
γραπσε ελινικα δε καταλαβα τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom