Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
36.900 "δικαιούχοι" προνοιακών (ή μήπως πορνιακών) επιδομάτων δεν πήγαν να απογραφούν.... το σύνολο των επιδομάτων τα οποία τους καταβαλλόταν κάθε χρόνο σε αυτούς ανέρχεται στο ποσό των 120.000.000 ευρώ ...

αν κάνουμε μία λογική υπόθεση ότι κατά μέσο ορο τους κατεβλήθησαν αχρεωστήτως για 5 χρόνια ... 600.000.000 φάγανε οι κύριοι και κυρίες...

κατά τα άλλα μας πείραξε το "μαζί τα φάγαμε" του πάγκαλου....

ΔΝΤ ρε μουνιάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσον αφορά το θέμα της φορολόγησης, δεν θυμάμαι να το έθιξα στα γραφόμενά μου, ούτε έχω κάνει ποτέ, έστω και υπαινιγμό, για μία και μοναδική κλίμακα που θα βαρύνει όλους ανεξαιρέτως.

Επίσης, άν ενθυμείστε, μου θέσατε τον παρακάτω προβληματισμό :

Το ερώτημά σας είναι συγκεκριμμένο  :"ποιος την πατησε περισσοτερο σημερα, αυτος που εχει τα περισσοτερα εξοδα ή αυτος που εχει τα λιγοτερα χαρτζηλικια για να ξοδεψει για την παρτη του? και περισσοτερα εξοδα δε μιλαμε για κρεπαλες αλλα για αναγκαστικα εξοδα διαβιωσης. και χαρτζηλικια μιλαμε για μισθο του 20αρη που τα τρωει για παρτη του ακομα". Έχω την εντύπωση, πως  στην παραπάνω ερώτησή σας, κάνετε λόγο για δύο (ηλικιακές;) ομάδες που αντιμετωπίζουν αμφότερες οικονομικό πρόβλημα. Βάσει λοιπόν αυτών των στοιχείων σας έδωσα και την απάντησή μου. Δεν βλέπω να κάνετε πουθενά αναφορά σε ομάδες που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Πολύ δε περισσότερο, δεν αναφέρεστε σε "πλούσιους". Τώρα, το γιατί κατόπιν τους εμπλέκετε, είναι κάτι που μόνο εσείς βρίσκετε σχετικό με την παραπάνω ερώτησή σας.

οι ηλικιακες ομαδες δεν ειναι και οικονομικες ομαδες? ιδια λεφτα βγαζουν?
στο δικο μου παραδειγμα δηλαδη ισχυει ξαφνικα το δικο σου 'ολιγον εγκυος'?

μαρεσει που καποιοι πετατε μια μαλακια εις γνωση σας την οποια νιωθετε την αναγκη να την υπερασπιστειτε μεχρι το τερμα αντι να το αφησετε να σβησει στις σελιδες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΔΝΤ ΡΕ ....για να συνεχισουμε στο αμερικαν ντριμ λιγο ακομα....δντ ρε μουνια ,γιατι μπρος στην πλασμα τι ναι ο πονος....ΔΝΤ ρε μουνια γιατι τι ειναι η σταχτη χωρις bURBERRY....
P.S dnt RE μουνια γιατι εχτες 700 :jerking: ατομα εκαναν μηχανοκινητη πορεια στην εκαλη να φυγει ο τζιγγερ(στα αρχιδια μας),ΔΝΤ ρε μουνια γιατι 250,000 παπαρες πηγαν να ψηφισουν τσαουσεσκου,σορρυ,ΑΧΜΑΝΤΙΜΕΤΖΑΝ,ΦΤΟΥ παλι λαθος,ΜΠΕΝΝΥ!

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
36.900 "δικαιούχοι" προνοιακών (ή μήπως πορνιακών) επιδομάτων δεν πήγαν να απογραφούν.... το σύνολο των επιδομάτων τα οποία τους καταβαλλόταν κάθε χρόνο σε αυτούς ανέρχεται στο ποσό των 120.000.000 ευρώ ...

αν κάνουμε μία λογική υπόθεση ότι κατά μέσο ορο τους κατεβλήθησαν αχρεωστήτως για 5 χρόνια ... 600.000.000 φάγανε οι κύριοι και κυρίες...

μάστορα, υπομονή !

θα τα φτιάξει όλα τωρα ο Μπαίνει-Βγαίνει!

εμπρος μπαφοκ για μια ελλάδα νέα !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλαράκι, κάποιος σεβασμός στους θεσμούς δε βλάπτει..

η μαγκια ειναι οτι πληρωσανε κιολας. 2 ευρω? 2 ευρω ναι τι πα να πει. εισαι και μαλακας. πληρωνεις κιολας. και αποδειξη δε παιρνεις  :2funny:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κανα καλο φαι ιπαρχι,καθεστε κε ασχολιστε με πραματα που δε καταλαβενο μπιτι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μάστορα, υπομονή !

όχι ρε θα μας τα φτιάξει ο Καζάκης και η πως διάολο την λένε ΕΠΑΜ, ΕΜΑΚ δεν ξέρω πως...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε καλά τους έκανε λέμε.
Και κώλο έπρεπε να τους ζητήσει. Χαλαρά θα τον έδιναν..

Αυτή η στάνη τέτοιο τυρί βγάνει..

ε νταξει ειναι να τραβας τα βυζια σου ομως. σηκωνεσαι κυριακατικα με ωραιο καιρο μπαινεις στο αμαξι σου καις τη βενζινη σου πας δινεις και το διευρο να κανεις τι? να ψηφισεις τον μπενι. μη τυχον και ερθει δευτερος?  :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
την ευθυνη που φερει το τερατουργημα αυτο,  δεν την φερει κανενα αλλο κομμα

τι να λεμε τωρα..

μακετο ειναι για να το πολυσυζηταμε;;
ΧΑΧΧΑΧΧΑΑ είσαι ΩΡΑΙΟΣ αλλά και αυτός που ξέρει και δεν μιλάει είναι εξίσου ενοχος.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
μάστορα, υπομονή !

ΡΕ μαστορα διαβασε τι σου γραφει ο τραβομουρης....εσυ τα φαγες με την "ευρεια" και με την "καλη" και με την "κακη" και με οποια διαλο εννοια θες....ουτε καν μαζι,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ...
Δουλεια τωρα αγραμματοι ,δοσιλογοι ,παλαμακηδες, για να φερετε πισω τα "φαγωμενα" σας...ΜΟΥΝΙΑ..ΤΙ θελετε να γινει δηλαδη?ξερετε τι κοστος εχει να συντηρεις 57 σπιτια...τι κοστος εχει να στελνεις τα παιδια σου στο χαρβαρντ για να γινουν οι επομενοι πεφωτισμενοι "ηγετες" σας...ΞΕΡΕΤΕ τι κοστος εχει να συντηρεις ενα στρατο γιατρων,νομικων,ασφαλιτων,μη σου τυχει τιποτα-ανθρωποι ειμαστε αναγωγοι οχι ζωα(ΕΜΕΙΣ οχι εσεις ζωα!)ΞΕΡΕΤΕ τι κοστος εχει η βιλλα στη μυκονο ρε μουνια ?ενα ταξιδι για σκι στην ελβετια(να δουμε και τα λεφτα μας-πως περνανε) ε!ξερετε????
ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ,ΔΝΤ ΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ,ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ τα φαγατε και θελετε και τα ρεστα????δε θα μας χαλασετε εσεις το λαιφ σταιλ με το ετσι θελω...δντ ΚΑΙ ξερο ψωμι...ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ....οχι τα τρις που φαγανε τα αφεντικα μας οι τραπεζιτες,αλλα τα εκ. που πηρατε ετσιθεληκα σε παρανομα επιδοματα κουφαλες!
ΔΝΤ ΡΕ δε αμερικαν γουει οφ λαιφ...οι υπολοιποι κατω απο γεφυρα...ουστ

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255

Συνημμένα

• paok_nofcuk.jpg
    paok_nofcuk.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 9

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
γαμημένο σκουπιδι να παρακαλας να μη γίνει έκρηξη κοινωνική και αρχίσουν και ψάχνουν το αιπι σου.
να παρακαλάς να σε γράφουν στ αρχίδια τους όπως κάνω εγώ.

Υ.Γ.
άρχισε πάλι να αναρωτιέσαι γιατι σου σβήνουν ποστς.

Καραγκιοζακο σε φοβηθηκα
ξερεις ποσοι με ψαξαν και με βρηκαν
το 72 στην Ιταλια
το 73 στο πολυτεχνειο
το 77
κλπ εγω ειμαι εδω οι αλλοι δεν ξερω που ειναι τωρα?
Και γιατι εκνευριζεσαι ειναι ενας τιτλος που τον
κερδισες με το σπαθι σου
Αν σβυσεις τα ποσταρισματα παει να πει οτι εχεις
γνωση και λογο οταν παραμιλας μονος σου και αυτοθαυμαζεσαι.
Μπραβο ρε κουτο και μετα λες γιατι βγηκες πρωτος . :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ποιά δικιά μου ρε retard....
μου χετε πρήξει τ αρχίδα με λινκς με στατιστικς με ΜΙΤ αναλυτικς.....
ωρύεστε ΔΝΤ και ξερό ψωμί, τι να μας πει ο περσόνας κλπ κλπ...
ζήτω το psi κουρεψαμε το χρέος γαμήσαμε δείραμε......

και μετά έρχεται ο προυπολογισμός του 12 όπου το έλλεμμα είναι ΠΑΛΙ εκτός ελεγχου απο τον Γενάρη.

και έρχονται τα γνωστά γκουγκλ-ριταρντς.....
βλέπω στον πίνακα το σκορ...
λέει 7-0 και έρχονται να μου κάνουν στατιστικς ανάλισις.....
:2funny:

συνεχίστε...
πλέον είναι σα να κλέβω εγώ και ο έκτορας εκκλησία.  :2funny:

Παρε και τα κερια φευγοντας ναχεις κατι να μασας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
οι ηλικιακες ομαδες δεν ειναι και οικονομικες ομαδες? ιδια λεφτα βγαζουν?
στο δικο μου παραδειγμα δηλαδη ισχυει ξαφνικα το δικο σου 'ολιγον εγκυος'?

Όχι. Μέσα στην ίδια ηλικιακή ομάδα υπάρχουν άτομα που ανήκουν σε διαφορετικές οικονομικές "τάξεις" και το αντίστροφο. Δηλαδή, άτομα που ανήκουν στην ίδια οικονομική τάξη, να έχουν πολύ διαφορετική ηλικία και συνεπώς να συμπεριλαμβάνονται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες. Η σχέση  μεγαλύτερη ηλικία - περισσότερα χρήματα δεν ισχύει. Όπως δεν ισχύει πάντα και η σχέση, μεγαλύτερη ηλικία - περισσότερες υποχρεώσεις.

Εξάλλου, η ερώτησή σας, δεν αφορούσε όλες τις οικονομικές τάξεις και όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ήταν συγκεκριμένη. Περιοριζόταν μόνον σε δύο ηλικιακές ομάδες που αμφότερες έχουν οικονομικό πρόβλημα. 

μαρεσει που καποιοι πετατε μια μαλακια εις γνωση σας την οποια νιωθετε την αναγκη να την υπερασπιστειτε μεχρι το τερμα αντι να το αφησετε να σβησει στις σελιδες...

Ευτυχώς που αποτελείτε την λαμπρή εξαίρεση.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Και σκισιμο κωλων.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
όχι ρε θα μας τα φτιάξει ο Καζάκης και η πως διάολο την λένε ΕΠΑΜ, ΕΜΑΚ δεν ξέρω πως...

ρε ποιος τον γμ το δοκτωρ Γκαζάκη !

τα λεφτα σου εσυ - μασούρια και τις ελπίδες σου στον Μπαίνει !

θα τα γμσει ολα τα καριολια που κλεβανε τον ΙΚΑ του Κουκουλομάνη !

Όλα λέμε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom