Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
δεν με αφορά τι μπορεί να κάνει το μάτι σου
αλλά το να επιμένεις πως ο Goethe διαβάζεται με αι και να υπερθεματίζεις πως ο ένας χρόνος γερμανικά σε βοήθησε στα γαλλικά σου...ε, τι να πω
άμα ακούσεις Γάλλο να μιλάει γερμανικά, θα καταλάβεις γιατί γαμάει η Μέρκελ το Σαρκοζί και όχι το αντίθετο
γράφουμε λοιπόν τώρα για την ορθότητα των γερμανικών σε ένα θρεντ που ασχολείται με το χρέος της Ελλάδας ή της Ευρώπης
και μιλάμε εδώ για γερμανικά τη στιγμή που οι μισοί που συμμετέχουνε στο θρεντ δεν μπορούνε να γράψουνε δύο αράδες ορθογραφημένα ελληνικά
και αναρωτιόμαστε γιατί μας βρήκε μπόσικους η Μέρκελ

οκ....
έχω καλή διάθεση
συνεχ-ύ-στε
Ενταξει, δεν εχει νοημα. Πότε το ειπα εγω αυτο? Ειπα οτι μαθαινοντας γερμανικα, προσπαθουσα να λεω το u umlaut σαν γαλλικο U. Κι εσυ καταλαβες οτι τα γερμανικα με βοηθησαν στα γαλλικα μου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με τι κεφάλαια θα απομείνουν και πόσα νέα κεφάλαια χρειάζονται οι ελληνικές τράπεζες (ποσά σε εκατ. ευρώ), μετά το Πι Ες Αι:

Τράπεζες Σημερινά Κεφάλαια Κεφάλαια μετά PSI+  καιBlackrock Νέα κεφάλαια
Εθνική         7.951                 2.000                                 4.800 – 5.500
Alpha         4.649                 1.800                                 2.500
Eurobank 4.332                 1.000                                 3.200
Πειραιώς 2.700                 -600/-800                         2.800
Κύπρου         2.701                 2.700                                 (1.560 ΕBA)
Μarfin         3.774                 810                                 (1.350)
ATE         219                 -2.500                                 3.500
TT         499                 -1.700                                 2.200
Emporiki*** 2.600                 2.400                              -
Geniki*** 575                 300                                100
Attica         413                 180                                 200-220
Proton  220                  200                                 30 – 40
Σύνολο         30.470                 6.390                                 ΜΟ 22.960

bankingnews.gr μέσω antinews

Δηλαδή:

1. Μέσω του ΠιΕςΑι χάνονται τα 2/3 των κεφαλαίων του τραπεζικού συστήματος.
2. Πρώτη σε κεφαλαιοποίηση τράπεζα στην Ελλάδα γίνεται η ...Κύπρου.
3. Ο Σάλας τομπούλο. Μαζί και το πάλαι ποτέ κραταιό ΤΤ... (η Αγροτική ήταν πάντα για τα μπάζα).
ξέχασες να πεις και πού θα τα βρούνε
πάντως κάθε δύο μέρες με παίρνουνε από 2 τράπεζες τηλέφωνο να βάλω λέει κλειστά χρήματα...
ναι αμέ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με τι κεφάλαια θα απομείνουν και πόσα νέα κεφάλαια χρειάζονται οι ελληνικές τράπεζες (ποσά σε εκατ. ευρώ), μετά το Πι Ες Αι:

Τράπεζες Σημερινά Κεφάλαια Κεφάλαια μετά PSI+  καιBlackrock Νέα κεφάλαια
Εθνική        7.951                2.000                                4.800 – 5.500
Alpha        4.649                1.800                                2.500
Eurobank 4.332                1.000                                3.200
Πειραιώς 2.700                -600/-800                        2.800
Κύπρου        2.701                2.700                                (1.560 ΕBA)
Μarfin        3.774                810                                (1.350)
ATE        219                -2.500                                3.500
TT        499                -1.700                                2.200
Emporiki*** 2.600                2.400                               -
Geniki*** 575                300                                 100
Attica        413                180                                200-220
Proton   220                   200                                30 – 40
Σύνολο        30.470                6.390                                ΜΟ 22.960

bankingnews.gr μέσω antinews

Δηλαδή:

1. Μέσω του ΠιΕςΑι χάνονται τα 2/3 των κεφαλαίων του τραπεζικού συστήματος.
2. Πρώτη σε κεφαλαιοποίηση τράπεζα στην Ελλάδα γίνεται η ...Κύπρου.
3. Ο Σάλας τομπούλο. Μαζί και το πάλαι ποτέ κραταιό ΤΤ... (η Αγροτική ήταν πάντα για τα μπάζα).

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Tο «κούρεμα» του κρατικού χρέους ήρθε να παρουσιαστεί ως εάν το ΔNT και η EKT να είναι ταμείο υπέρ των φτωχών. Tόσο θράσος!! Στην πραγματικότητα τα μαύρα κοράκια της αγοράς επέδραμαν στα ασφαλιστικά ταμεία κλέβοντάς τους πάνω από 13 δισ. (περίπου 55o/o των αποθεματικών τους). Έτσι τα κρατικά ομόλογα που θα απομειωθούν κατά 53,5o/o (επιλέξιμα) φτάνουν τα 206 δισ. ευρώ.

Aπό αυτά τα 24 δισ. αφορούν τα ομόλογα ασφαλιστικών ταμείων (ποσοστό 11o/o), τα οποία (16,7o/o) διαχειρίζεται η Tράπεζα της Eλλάδας. Aμέσως οι απώλειες των ασφαλιστικών Tαμείων φτάνουν τα 12,8 δισ. χώρια τους τόκους που θα εισέφεραν μελλοντικά. Tα κρατικά ομόλογα των Tαμείων που λήγουν τη διετία 2012-13 είναι 2,8 δισ. ευρώ, που σημαίνει ότι τα Tαμεία χάνουν μέσα σε 2 χρόνια 1,5 δισ. ευρώ, ποσό που είναι πολλαπλάσιο από όλες τις συντάξεις!!

Aλλά τι περιμένει κανείς από ένα νόμο που γράφει: «H παρούσα σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο. Tα μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας σύμβασης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Mεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου»!!!

Tαυτόχρονα με τα παραπάνω, στα οποία προστίθενται η κατάργηση των Oργανισμών Eργατικής Kατοικίας (OEK) και Oργανισμό Eργατικής Eστίας (OEE), μειώνεται η φαρμακευτική δαπάνη κατά 1.076 δισ. ευρώ και οι δαπάνες υγείας κάτω του 6o/o του AEΠ πράγμα που σημαίνει, σε συνδυασμό με το κλείσιμο νοσοκομείων, ότι οι συνταξιούχοι και ο λαός εκτός από την πείνα οδηγούνται στο θάνατο.

Tο επόμενο διάστημα θα δούμε, όπως και στη Pωσία του Γέλτσιν, απότομη μείωση του μέσου όρου ζωής και δραματικές επιπτώσεις σ’ όλες τις δομές της υγείας και πρόνοιας. H εφαρμογή του μνημονίου II θα σημάνει, επίσης, επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων από τις οποίες το κράτος θέλει να εισπράξει 50 δισ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ο ΙΟΝΙΚΟς και Ο ΔΩΡΙΚΟς ρυθμος τον αρχαιον ελληνον ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ !!ΜΕΧΡΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ !!  ΠΑΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥς ΔΥΟ ΡΥΘΜΟΥς ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!! αν αναλησει κανεις αυτους τους δυο ρυθμους απο μαθηματικης αρχιτεκτονικης φιλοσοφικης και καλητεχνικης αποψης ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΜΑ ΑΚΡΙΒΩς ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗς ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗς!!!!! αυτα τα ολιγα για αρχη!!!

Σύντροφε...Τα Γερμανικά έχουν τρόπο σύνταξης 80% όπως τα αρχαία ελληνικά. Δεν είχαν κανένα ηλίθιο του Πασόκ να καταστρέψει ό,τι απέμεινε για έχουμε 30 χρόνια μετά το αι και το ε ίδιο όπως και αβγά και άλλα αβγατισμενα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
πάντως κάθε δύο μέρες με παίρνουνε από 2 τράπεζες τηλέφωνο να βάλω λέει κλειστά χρήματα...
ναι αμέ

Υποτίθεται 18-20 δις θα βάλει το ΤΧΣ και περιμένουν 2-5 από τους ιδιώτες.
Πάντως 8,5 δις έχουν επιτακτική ανάγκη οι Πειραιώς/ΤΤ/ΑΤΕ για να γίνουν βιώσιμες.
Χμ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ε γι αυτό τον βρίζω γιατι με λέει αδαή ενώ έχεις δίκαιο.
πάντως όποιος δεν γνωρίζει αρχαία ελληνικά δε μπορεί να μιλήσει γερμανικά ούτε να καταλάβει τις πτώσεις.

Βασικά βρίζεις τους συνομιλητές επειδή υπολείπεσαι τρόπων...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύντροφε...Τα Γερμανικά έχουν τρόπο σύνταξης 80% όπως τα αρχαία ελληνικά. Δεν είχαν κανένα ηλίθιο του Πασόκ να καταστρέψει ό,τι απέμεινε για έχουμε 30 χρόνια μετά το αι και το ε ίδιο όπως και αβγά και άλλα αβγατισμενα.
κομπλεξικός δεν είμαι.
παρόλο που θέλω να σε πλακώσω στις μάπες σε αυτό συμφωνώ 100%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Βασικά βρίζεις τους συνομιλητές επειδή υπολοίπεσαι τρόπων...
Τωρα του δινεις πασα λουκουμι να σου πει οτι δεν γραφεται ετσι η προτελευταια λεξη της φρασης σου.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

Α ναι, είναι και τα ταμεία. Βάστα γιατί έχουμε ακόμα μπροστά πολλά κίντερ έκπληξη του ΠιΕςΑι.
Τον ξεμπρόστιασε και σε βαθμό σοδομισμού τον χοντρό σήμερα για Γιούνκερ για τους μικροομολογιούχους.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΝΤΑΒΑ-Ι !!!!!!!!  τουλαχιστον καταλαβενεις!!!!!! το κακο ειναι ομος αδερφε οτι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕς ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ΑΝΤΕ ΠΑΟ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΧΟΡΟ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΤΟ ΚΑΘ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon:ΙΚΟΝ ΜΕ ΚΑΛΕΙ!!!!! κουκουρουκου στα κοκορια!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βασικά βρίζεις τους συνομιλητές επειδή υπολοίπεσαι τρόπων...
βασικά βρίζω γιατί να στο πω στα λιμανίσια...
οι τρόποι σας μάραναν ρε μαλάκες.

ας πούμε ...
αφού καταντήσαμε να τρώμε χάμπουργκερ με τα χέρια εσύ ζητάς να κρατάμε τους τύπους και να ξέρουμε απο ποιά μερια μπαίνει το μαχαίρι και ποιά το πιρούνι........

γάματα δλδ.

έχω καταλήξει....
έχουμε δυό κατηγορίες ελλήνων.
κάτι αμόρφωτους άξεστους μαλάκες που γράφουν την παθητική φωνή με ε και ισχυρίζονται ότι δεν τρέχει τίποτα
και κάτι μορφωμένους τυπολάτρες που για να δείξουν ότι ξεχωρίζουν απ την πλέμπα κάνουν μαθήματα αρχαιοελληνικής συμπεριφορας σε χώρα βαλκανίων.

βεβαίως αρνούνται να δεχτούν ότι για να ισχυρίζονται τις μαλακίες που ισχυρίζονται περί τρόπων χρειάστηκε να τους ξελασπώσουν κάτι άξεστοι αρβανίτες που φώναζαν στους τούρκους ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ και ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

κατά τα λοιπά χίλια συγγνώμη για τους τρόπους μου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ναι, είναι και τα ταμεία. Βάστα γιατί έχουμε ακόμα μπροστά πολλά κίντερ έκπληξη του ΠιΕςΑι.
Τον ξεμπρόστιασε και σε βαθμό σοδομισμού τον χοντρό σήμερα για Γιούνκερ για τους μικροομολογιούχους.
χαλαρά....
ακου και μια φρέσκια έκπληξη....
στα ..... παραβάν του μπένι έχουν αρχίσει και πανηγυρίζουν με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων......
φαντάσου τώρα ότι μ αυτά και μ αυτά το πασοκ έχει πάλι μεγάλες πιθανότητες να είναι πρώτο κόμμα.
:2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
βασικά βρίζω γιατί να στο πω στα λιμανίσια...
οι τρόποι σας μάραναν ρε μαλάκες.

ας πούμε ...
αφού καταντήσαμε να τρώμε χάμπουργκερ με τα χέρια εσύ ζητάς να κρατάμε τους τύπους και να ξέρουμε απο ποιά μερια μπαίνει το μαχαίρι και ποιά το πιρούνι........

γάματα δλδ.

έχω καταλήξει....
έχουμε δυό κατηγορίες ελλήνων.
κάτι αμόρφωτους άξεστους μαλάκες που γράφουν την παθητική φωνή με ε και ισχυρίζονται ότι δεν τρέχει τίποτα
και κάτι μορφωμένους τυπολάτρες που για να δείξουν ότι ξεχωρίζουν απ την πλέμπα κάνουν μαθήματα αρχαιοελληνικής συμπεριφορας σε χώρα βαλκανίων.

βεβαίως αρνούνται να δεχτούν ότι για να ισχυρίζονται τις μαλακίες που ισχυρίζονται περί τρόπων χρειάστηκε να τους ξελασπώσουν κάτι άξεστοι αρβανίτες που φώναζαν στους τούρκους ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ και ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.

κατά τα λοιπά χίλια συγγνώμη για τους τρόπους μου.

Persona, επειδή από την Επανάσταση περάσαν 200 χρόνια και πολλοί από εμάς πήγαν σχολείο, φαντάζομαι ότι δεν είναι αναγκασμένοι να μιλάν στα λιμανιώτικα επειδή εσένα σου ενεκαβλωσε...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ναι αμέ

Τσεχια 6,5 / Ρουμανια 8 και φορεξ μ πολυ καλες αποδοσεις  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona, επειδή από την Επανάσταση περάσαν 200 χρόνια και πολλοί από εμάς πήγαν σχολείο, φαντάζομαι ότι δεν είναι αναγκασμένοι να μιλάν στα λιμανιώτικα επειδή εσένα σου ενεκαβλωσε...
δεν ξέρω εαν μου ενεκάβλωσε.

ξέρω όμως ότι ο γάβρος γαμεί και δερνει λιμανίσια.
και δυστυχώς δεν υπάρχει σαβουάρ βιβρ για να περιγράψεις ένα καλό γαμήσι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ενταξει, δεν εχει νοημα. Πότε το ειπα εγω αυτο? Ειπα οτι μαθαινοντας γερμανικα, προσπαθουσα να λεω το u umlaut σαν γαλλικο U. Κι εσυ καταλαβες οτι τα γερμανικα με βοηθησαν στα γαλλικα μου.
οκ, λάθος κατάλαβα
και αυτό που λες πάλι λάθος είναι, γιατί το γαλλικό που λες έχει άλλη προφορά, αλλά - μεταξύ μας - δεν νομίζω πως είναι ένα θέμα που είναι σημαντικό να επεκταθούμε
κοινώς στα αρχίδια μας κι όλας

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν ξέρω εαν μου ενεκάβλωσε.

ξέρω όμως ότι ο γάβρος γαμεί και δερνει λιμανίσια.
και δυστυχώς δεν υπάρχει σαβουάρ βιβρ για να περιγράψεις ένα καλό γαμήσι.

Δεν αμφιβάλλω ότι μπερδεύεις τα thread πολλές φορές

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom