alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Βεβαιως. Το ανωτερο ηταν 6 χιλιαδες ευρω περσι.Κερδίζεις ποτέ τίποτα;
Συνηθως παιζω 30-40 ευρω με στοχο τα 300-400. Καλα παει.
Βεβαιως. Το ανωτερο ηταν 6 χιλιαδες ευρω περσι.Κερδίζεις ποτέ τίποτα;
Θα με πεις/μάθεις κ εμένα;;;Βεβαιως. Το ανωτερο ηταν 6 χιλιαδες ευρω περσι.
Συνηθως παιζω 30-40 ευρω με στοχο τα 300-400. Καλα παει.
Δεν σου λεω, γιατι προβλεπω να σε κλεβουν στο δρομο για το προπατζιδικο, οπως τοτε στο δρομο για το στουντιο.Θα με πεις κ εμένα;;;
Πολύ με ενδιαφέρει να κάνω 30-40e 300-400e.
Θα με πεις κ εμένα;;;
Πολύ με ενδιαφέρει να κάνω 30-40e 300-400e.
Υπηρξε μερα που ησουν κοιμισμενος στις 5 το πρωι?
Πιασε κοκκινο ρε.γιατί ρε...???
για να σου τα βουτήξουν πάλι οι πάκηδες ???
Δεν σου λεω, γιατι προβλεπω να σε κλεβουν στο δρομο για το προπατζιδικο, οπως τοτε στο δρομο για το στουντιο.
γιατί ρε...???
για να σου τα βουτήξουν πάλι οι πάκηδες ???
γιατί είναι ποτέ ξύπνιος
Πιασε κοκκινο ρε.
απιστευτο, ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ...
ΔΕΝ ισχύει.αν το μουνόσκυλο ο Σαμαράς δεν είχε ρίξει το 93 τον Μητσοτάκη και τον είχαν αφήσει να κυβερνήσει (αν ολοκλήρωνε την θητεία του θα έπαιρνε και τις επόμενες εκλογές) η χώρα δεν θα ήταν σε αυτό το χάλι σήμερα...
πράγματα που γίναν επί Σημίτη (πχ ιδιωτικοποίηση ΟΤΕ, απελευθέρωση τηλεπικοινωνιών κλπ) ή γίνονται σήμερα με την απειλή της τρόικας (πχ ασφαλιστικό) θα είχαν ολοκληρωθεί και η χώρα δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το χάλι...
αν το μουνόσκυλο ο Σαμαράς δεν είχε ρίξει το 93 τον Μητσοτάκη και τον είχαν αφήσει να κυβερνήσει (αν ολοκλήρωνε την θητεία του θα έπαιρνε και τις επόμενες εκλογές) η χώρα δεν θα ήταν σε αυτό το χάλι σήμερα...
πράγματα που γίναν επί Σημίτη (πχ ιδιωτικοποίηση ΟΤΕ, απελευθέρωση τηλεπικοινωνιών κλπ) ή γίνονται σήμερα με την απειλή της τρόικας (πχ ασφαλιστικό) θα είχαν ολοκληρωθεί και η χώρα δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το χάλι...
Περαστε φτωχοι της Κηφισιας να παρετε φτηνες πατατες...patates νεβροκοπιου τορα και στην κηφισια!!!!!!!!!!! περαστε κοσμε!!!!!!!! !!!!!πατατες!!!!!!!!!!!!! ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αδεφε η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟς ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΘΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΓΑΜΟ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΤΟΥς ΓΑΜΟΠεραστε φτωχοι της Κηφισιας να παρετε φτηνες πατατες...
Ας τους τύπε...ας τους να ψάχνουν να βρουν ποιος είναι καλύτερος νταβατζής,ο γαλάζιος ή ο πράσινος....Δεν εισαι καλα ενημερωμενος.... κατσε θα στα πει ο Λεβεντης τωρα
Ας τους τύπε...ας τους να ψάχνουν να βρουν ποιος είναι καλύτερος νταβατζής,ο γαλάζιος ή ο πράσινος....
Που και καλύτερος να είναι κάποιος,νταβατζής παραμένει.
υπαρχουν περιοχες ποιο βορεια οπως αγιος στεφανος,κρυονερι και πιο πολυ βαρναβας που υπαρχουν ανθρωποι που ειναι και αυτοι σε δυσκολη κατασταση οχι γιατι ειναι υποτιθεμενα βορεια προαστεια πρεπει ολοι μας να τους την χωνουμε.ετσι πιστευω εγω.Περαστε φτωχοι της Κηφισιας να παρετε φτηνες πατατες...
Αν μπορείς να τα καταφέρεις εξωτερικό φύγε,πολύ καλή επιλογή.Εμενα δεν μου κανουν κατι... κλειδωνω το σπιτι μου
μολις τελειωσω απο φανταρος.... κοβω και το ρευμα
και γεια σας... μην με ξανα ειδατε εδω μεσα... ψηφιστε τους ιδιους
και πληρωστε τα κερατιατικα τους.
Δεν μαχεσαι ποτε το κατεστημενο... η ελλαδα ειναι απο παλια σκατα
τωρα θα αλλαξει?