Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αναρχοάπλυτε θα στηρίξεις ΓΑΠ;;;![]()
Μπενιζέλο θα στηρίξει. Τόσο προπαγκάρε. Τόσα αβατάρια...
Αναρχοάπλυτε θα στηρίξεις ΓΑΠ;;;![]()
πόσες φορές θα το πω πως είμαι χαζός και μαλάκας;μοικανε δεν εχεις αντιληψη, δεν εχεις και χιουμορ...
κυριως ομως δεν εχει φαντασια η εκδικηση σου !
βγαλε γαπ ξανα για να τελειωνουμε και με το μπαφοκ ! ο μπενι θα παθει συμφορηση, ενω σαμινας και γκολντενιδης θα φυγουν νυχτα για αστορια....
τι θες τωρα ; να στο αναλυω κι αυτο νυχτιατικα ;
θα κατέβω να σας μοιράζω δίευρα έξω απο τα εκλογικά αρκεί να ωψηφίσετε παπουτσή.-ΛΟΙΠΟΝ το νου σας...δωστε βαση στα γραφομενα....
ΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΕΥΡΩ
1-παιρνεις ενα σουβλακο(για κοιλιοδουλος)
2-νοικιαζεις τσοντα απο βιντεο κλαμπ και τον κανεις σφεντονα(για οσους δεν εχουν ιντερνετ)
3-αγοραζεις 1 εισητηριο μετρο 1,40 με τα 0,60 πασατεμπο και κανεις βολτα(για ταξιδιαρηδες)
4-μπορεις να διαβασεις καποιες σελιδες απο βιβλια του Α Δ Ω Ν Η Σ...(για οτι ναναι)
5-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ(ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΚΩΜΜΑ)
ΜΕ μονο 2ε εχουμε μοναδικη ευκαιρια να αφησουμε τον μπεννυ με το πουλι στο χερι και ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ τιμημενο αρχηγο
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....και μονο με 2ε....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ!!!
πόσες φορές θα το πω πως είμαι χαζός και μαλάκας;
έλα ρε συ...
δεν το κατάλαβα
δηλαδή θα ψηφίσουμε ΓΑΠ για να μη βγει,ε;;
ουάο
δεν τον κατάλαβα τον συνοιρμό και το συλλογισμό, σόρρυ κιόλας
λοιπόν, ηλίθιε, άκου τη γνώμη μου και βγες από το όνειρό σου
για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ελλ. κοινωνία και ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ
για μένα θα βγούνε πάλι με γενναία ποσοστά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΛΑΚΑ και να έχουνε αρχηγό.
το να πας να ψηφίσεις λοιπόν με ένα δίευρω ΓΑΠ ελοχεύει εξαιρετικό κίνδυνο πως σε λίγο καιρό θα τον ξαναέχεις πρωθυπουργό.
Τον ίδιο πούστη που το 2007 όλοι τον περιγελούσανε σαν ηλίθιο και πως έχανε τη μία εκλογή μετά την άλλη. Που ξαφνικά μετά από 2 χρόνια βαφτίστηκε έξυπνος και σωτήρας.
Εγώ την επομένη των εκλογών θα είμαι εδώ. Και θα σας κάνω καζούρα
και μετά θα πάω να αυτοκτονήσω γιατί τόση μαλακία στον εγκέφαλο δεν την αντέχω
ακόμα χειρότεραΜούφα τα περί υποψηφιότητας Παπανδρέου:
ναι, για να μη χάσω την επόμενη δόση φλιτ και πεθάνω από ασητείαστάσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μύγδαλαααααααααααααααααααααααα
πριν αυτοκτονήσεις να ψηφίσουμε παρέα παπουτσή..
Πφφφ ξενέρωσα. :-Μούφα τα περί υποψηφιότητας Παπανδρέου:
Μπενιζέλο θα στηρίξει. Τόσο προπαγκάρε. Τόσα αβατάρια...
Τελικά ο ΓΑΠ μάλλον δεν θα'ναι υποψήφιος,μούφα η ιστορία... :-τώρα τί στηρίζουμε αναρχοάπλυτε για να έχουμε σάμινα;;;Βασικά θα ήθελα να ψοφήσουν όλοι με σπασμούς, αλλά αφού αυτό δε γίνεται γουστάρω σάμινα..
θα κατέβω να σας μοιράζω δίευρα έξω απο τα εκλογικά αρκεί να ωψηφίσετε παπουτσή.
στάσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μύγδαλαααααααααααααααααααααααα
πριν αυτοκτονήσεις να ψηφίσουμε παρέα παπουτσή..
Βασικά θα ήθελα να ψοφήσουν όλοι με σπασμούς, αλλά αφού αυτό δε γίνεται γουστάρω σάμινα..
καταρχην ντου στα εκλογικα του πασοκ...και βλεπουμεΤελικά ο ΓΑΠ μάλλον δεν θα'ναι υποψήφιος,μούφα η ιστορία... :-τώρα τί στηρίζουμε αναρχοάπλυτε για να έχουμε σάμινα;;;![]()
Άντε ρε που θες κ ντου.καταρχην ντου στα εκλογικα του πασοκ...και βλεπουμε
στράκια να μαε αφήσετε πρώτα να ψηφίσουμε παπουτσή.καταρχην ντου στα εκλογικα του πασοκ...και βλεπουμε
ok...Βασικά θα ήθελα να ψοφήσουν όλοι με σπασμούς, αλλά αφού αυτό δε γίνεται γουστάρω σάμινα..
καταρχην ντου στα εκλογικα του πασοκ...και βλεπουμε
''Κατούρα κ λίγο'' θα κολλούσε καλύτερα πιστεύω my lord.Καλά, χαλάρωσε...