Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σκέψου κιόλας να ξαναβγεί...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΓΩ είπα στη Μέρκελ ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να έχει γνώμη και ζήτησα δημοψήφισμα.

ΕΓΩ δεν έλαβα υπ' όψιν το πολιτικό κόστος.

ΕΓΩ έδωσα για τη χώρα την πιο σκληρή μάχη και υπέστην τις πιο αισχρές λοιδορίες.

ΕΓΩ ζητώ την ψήφο σας για να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης

κτλ κτλ κτλ  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Η Εκπομπή ΑΕ των Κακλαμάνου-Καζάκη που διακόπηκε από το Ράδιο 9, αρχίζει ξανά να εκπέμπει.
Από σήμερα Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε μέρα η Εκπομπή ΑΕ συνεχίζει μέσα από το διαδικτυακό "Ράδιο Χωρίς FM" του ΕΠΑΜ. Την συνηθισμένη ώρα 12:30-2:30 μμ ζωντανά και από την διεύθυνση του ΕΠΑΜ WebTV ().

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παλια κοζια τραμ,τωρα μιλανε τα ματια!!!!!

ολο και κάτι θα βρεθεί... καμμιά νομιμοποίηση αυθαιρέτου ατελώς, κανένα σβήσιμο παλαιών αμαρτιών, καμμία ένταξη στο ΕΣΠΑ, καμμιά αδειούλα για φωτοβολταικά όλο και κάτι θα βρούνε οι Αγανακτησμένοι μην χολοσκάς...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
-ΛΟΙΠΟΝ το νου σας...δωστε βαση στα γραφομενα....
ΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΕΥΡΩ
1-παιρνεις ενα σουβλακο(για κοιλιοδουλος)
2-νοικιαζεις τσοντα απο βιντεο κλαμπ και τον κανεις σφεντονα(για οσους δεν εχουν ιντερνετ)
3-αγοραζεις 1 εισητηριο μετρο 1,40 με τα 0,60 πασατεμπο και κανεις βολτα(για ταξιδιαρηδες)
4-μπορεις να διαβασεις καποιες σελιδες απο βιβλια του Α Δ Ω Ν Η Σ...(για οτι ναναι)
5-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ(ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΚΩΜΜΑ)
ΜΕ μονο 2ε εχουμε μοναδικη ευκαιρια να αφησουμε τον μπεννυ με το πουλι στο χερι και ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ τιμημενο αρχηγο

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....και μονο με 2ε....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
5-ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ(ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΚΩΜΜΑ)
ΜΕ μονο 2ε εχουμε μοναδικη ευκαιρια να αφησουμε τον μπεννυ με το πουλι στο χερι και ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ τιμημενο αρχηγο

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....και μονο με 2ε....ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ!!!
κορυφαίο...έχω φύγει γραμμή για τα γραφεία του κόμματος. :2funny:

Επισκέπτης
ολο και κάτι θα βρεθεί... καμμιά νομιμοποίηση αυθαιρέτου ατελώς, κανένα σβήσιμο παλαιών αμαρτιών, καμμία ένταξη στο ΕΣΠΑ, καμμιά αδειούλα για φωτοβολταικά όλο και κάτι θα βρούνε οι Αγανακτησμένοι μην χολοσκάς...

Σε πόσα ρουσφέτια έχεις φάει πόρτα για να'χεις τέτοιο άχτι??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δες.
είναι παρανοικό για το μέσο εγκέφαλο αυτό που τεκταίνεται με τα ασφαλιστικά ταμεία....
απ τη μια τα εκτελούν στα εξι μέτρα με το PSI και απο την άλλη τους δίνουν τη χαραστική βολή με την μισθολογική υποτίμηση.

δε μπορεί.....ακόμα και ο πιο αστείος εάν ισχυριζόταν ότι υπάρχει σχέδιο γενοκτονίας έχω αρχίσει και του δίνω κρέντιτς.....
ναι ρε αδέρφια
όλα σωστά τα λέτε

τα ίδια λέμε όμως εδώ και αρκετό καιρό

ξαναρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα από κανένα
λύση άμεση και πρακτική προτείνετε

και μη μου πει κανείς για δραχμή.
αυτό είναι ευσεβής πόθος
έχουμε την παρούσα κατάσταση, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους πάνω και με εκλογές (υποθετικά) εντός διμήνου - ακόμα δεν έχει βγει ημ/νία

εγώ ακούω πρόταση

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Eκτος και αν ΑΥΤΟΣ ηταν εξ αρχης ο σκοπος...η μειωση της τιμης του εμπορευματος που λεγεται εργασια...
δεν εξυπηρετεί αυτό πουθενά όμως
ακόμα και αν θες να φέρεις επιχειρήσεις από το εξωτερικό έχοντας φτηνά εργατικά να τους παρέχεις, δεν λύνεις το πρόβλημά σου, γιατί ο λόγος που δεν έρχονται οι ξένες επενδύσεις δεν είναι οι μισθοί.

οπότε και αυτό το σχέδιο να είχαν, μαλακία είναι

γενικώς....δεν υπάρχει καμία λογική

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
-ΛΟΙΠΟΝ το νου σας...δωστε βαση στα γραφομενα....
ΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΕΥΡΩ
1-παιρνεις ενα σουβλακο(για κοιλιοδουλος)
2-νοικιαζεις τσοντα απο βιντεο κλαμπ και τον κανεις σφεντονα(για οσους δεν εχουν ιντερνετ)
3-αγοραζεις 1 εισητηριο μετρο 1,40 με τα 0,60 πασατεμπο και κανεις βολτα(για ταξιδιαρηδες)
4-μπορεις να διαβασεις καποιες σελιδες απο βιβλια του Α Δ Ω Ν Η Σ...(για οτι ναναι)

τυπε, εχω γραφτει ήδη και κολλάω αφίσες ΓΑΠ στην εταιρεια !

καποιος κακοηθης ζωγραφιζει μουστακια και κερατα στις αφισες, αλλά δε θα τους περασει !

θα ξανακανουμε το λατρεμένο μας ΓΑΠ προεδρο του Μπαφόκ !

ζω για τη γκ@βλα της στιγμης που ο χοντρος ροφός θα παρει για second time τον πέουλα του ΤΤ !

(= Τζέφρι Τσαντ, για τους πολυ φίλους.....)

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ναι ρε αδέρφια
όλα σωστά τα λέτε

τα ίδια λέμε όμως εδώ και αρκετό καιρό

ξαναρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα από κανένα
λύση άμεση και πρακτική προτείνετε

και μη μου πει κανείς για δραχμή.
αυτό είναι ευσεβής πόθος
έχουμε την παρούσα κατάσταση, με τους συγκεκριμένους ανθρώπους πάνω και με εκλογές (υποθετικά) εντός διμήνου - ακόμα δεν έχει βγει ημ/νία

εγώ ακούω πρόταση

το πρωτο ρε μαστορα ειναι η αμεση προκηρυξη εκλογων !

τα 3/4 των πασοκων και νδ-βουλευτων θα παρουν πόδι με την πρωτη!

νδ και μπαφοκ θα εχουν με το ζορι ενα 25% στη νεα βουλη και το υπολοιπο 75% - οι αλλοι σχηματισμοι.

αυτο δεν ειναι ενα πρωτο θετικο βημα, για σενα ;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τυπε, εχω γραφτει ήδη και κολλάω αφίσες ΓΑΠ στην εταιρεια !

καποιος κακοηθης ζωγραφιζει μουστακια και κερατα στις αφισες, αλλά δε θα τους περασει !

θα ξανακανουμε το λατρεμένο μας ΓΑΠ προεδρο του Μπαφόκ !

ζω για τη γκ@βλα της στιγμης που ο χοντρος ροφός θα παρει για second time τον πέουλα του ΤΤ !

(= Τζέφρι Τσαντ, για τους πολυ φίλους.....)
Μεγαλύτερη καύλα από το να τον πιει δεύτερη φορά ο Μπενύ δεν νομίζω ότι υπάρχει. :cum:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μεγαλύτερη καύλα απόδειξη της μαλακίας του νεοέλληνα από το να τον πιει δεύτερη φορά ο Μπενύ δεν νομίζω ότι υπάρχει.

Μια μικρή διορθωσούλα γκέουλά μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το πρωτο ρε μαστορα ειναι η αμεση προκηρυξη εκλογων !

τα 3/4 των πασοκων και νδ-βουλευτων θα παρουν πόδι με την πρωτη!

νδ και μπαφοκ θα εχουν με το ζορι ενα 25% στη νεα βουλη και το υπολοιπο 75% - οι αλλοι σχηματισμοι.

αυτο δεν ειναι ενα πρωτο θετικο βημα, για σενα ;
ξαναδιάβασε τι γράφω
αυτό το παίρνω σαν δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, πως θα γίνουνε εντός διμήνου εκλογές

δεν περιμένω να μου πεις εσύ το επόμενο βήμα, τη θέση σου την ξέρω - Καζάκης
για μένα είναι μαλάκας - αστείος
οπότε το να πάω να ψηφίσω έναν αστείο, ε, πάω και ψηφαλάω και Λεβέντη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom