Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΠΟΤΕ αγανακτισμένος δεν θα πει "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΟΣΕ"....ΠΟΤΕ

αντίθετα θα πει να παραμείνει ως έχει!!!!

και αν γίνεται να προσλάβει κι άλλους ξύστες αρχιδιών!!!!

ώσπου να γίνει αυτό,εκτονωθείτε με το κίνημα της.....πατάτας!!!!!

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΠΟΤΕ αγανακτισμένος δεν θα πει "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Ο ΟΣΕ"....ΠΟΤΕ

Υπάρχει ένα σημαντικό λογικό conflict σην πρόταση αυτή.

Ορισε το "αγανακτισμένος".

Γεια σου ρε παλέρμο ανθρωπιστή. Και ιδιωτικός τομεας ε; Οχι δημόσιος υπάλληλος έτσι;  ;)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
συνήθως αυτοί που...διαμαρτύρονται(κλόζερ κλπ) είναι ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ δηλαδή ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ!!!!!!

συντάξεις 4000,εφάπαξ 400000,σύνταξη στα 35,έναν μάυρο να τους κάνει αέρα κλπ

δηλαδή πανεύκολα θα εξαγοράζονταν με μια θεσούλα στο Δημόσιο

για εμένα που είμαι στο ελεύθερο επάγγελμα,ούτε κρύο ούτε ζέστη....
:2funny: :2funny: :2funny:εισαι και ψυχολογος ρε πουστη μου,εντελως μεσα επεσες στην εκτιμηση που εκανες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...αντε το παραβλεπω και αυτο και ερχομαι στο ζουμι...
Κολλητος με γερο "δυνατο" χαρτι της νδ(δεν θα αναφερω εκλ.περιφερεια) το 2004,τσιμπησε σουπερ δανειο για αναπτυξη επιχειρησης,ο μπροδερ του στην ολυμπιακη μεγ.αεροπορεια μας και για επιστεγασμα της αγαστης σχεσης μπαμπα -κωμματος επαιξε και διορισμος του ως συμβουλου σε επιτελειο ακρως δημοφιλους υπουργου....ΧΕΣΕ ΜΑΣ και ΓΑΜΑ ΤΑ με κεφαλαια γραμματα μεσιε...επανιδρυση του κρατους εταζε τοτε ο κουρασμενος χοντρος....ΜΕ αυτους πανω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ...
ΤΟ παρακατω βιδεο στο αφιερωνω γιατι φανταζομαι θα ησουνα αναμεσα σε αυτους που κραζανε...καλη χωνεψη,ψυχολογε γατονι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ΜΗΠΩΣ για να δειξει το μεγεθος της ψωλιας,που επικρατει στην κοινωνια,γιου νοου,αυτο που ειναι εξω απο τα κωμματικα γραφεια παραγεμισμενα με παλαμακηδες!
δεν ξέρω εάν το μπινελίκι έχει πλέον νόημα....
με εγκαλεί γιατι γράφω με μεγάλα γράμματα τι;
μα αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση..
οτι δλδ στις χειμερινές εκπτώσεις χάθηκαν 2.5 φορές απο το δημόσιο αυτά που έψαχναν 1 εβδομάδα με την τρόικα και τελικά τα βρήκαν απ τις συντάξεις.
αυτές που με ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

ναι κόπηκαν 600 μύρια απο συντάξεις αλλα ταυτόχρονα χάθηκε 1.5 δις απο το λιανικό στις χειμερινές εκπτώσεις. ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ.

ειλικρινά μετα καλούμαι να μιλήσω νηφάλια και σοβαρά με ποιον;
το φίλο μου το βολταίρο που έχει αι κιου πιο πολύ απο οσο εγώ και ο νάτσος.
και προσπαθώ να χωρέσω στην κεφάλα μου πώς γινεται να κόβουμε 600 απ τις συνταξεις και να χάνουμε τα υπερδιπλασια πολύ απλά γιατί κόβουμε απο κει που ουσιαστικά γυρίζει εναντίον μας........
και μετά σκέφτομαι αυτόν τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των δυτικών και την επιστήμη των οικονομικών και απορώ.
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΣΟΤΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
-ΚΑΙ μετα απο την απροσμενη πασα για καρφι που εκανε ο ερμος ευκαιρια να θυμισω 3 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ των τελευταιων 10 ετων ....για παμε

1-ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-κουρασμενος
2-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-επαγγελματιας βλαμμενος
3-ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-κολλητος του επαγγελματια βλαμμενου και κυνηγος καθαρματων...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Σ για το ΚΚΕ δεν κανω καν αναφορα γιατι ειναι οντως ανυπαρκτοι...ειναι τοσο εκδηλη δε η απουσια τους που μαλλον εχουν επιλεξει την τακτικη του ωριμου φρουτου...περιμενουν απο την απελπισια του λαου να παρουν την εξουσια...μονο που τοτε δεν θα εχει μεινει καθολου λαος,μονο μια μαζα πεινασμενων εξαθλιωμενων σκιων...
ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ένα απ'τα αυγά που σπάνε για ομελέτα είναι κι ο τζίρος..
έχουνε να πέσουνε τριγωνικές παραδόσεις ουυυυυυυυυυυ
θα παίρνει φόρους το κράτος,ε;;
ναααααααααααααααααααααααα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
στον βολταίρο ΤΑΧΙΣΤΑ.
εισια ένας απατεώνας που δεν κατανοεί τον Ορθό Λόγο των Δυτικών και πετάς στα σκουπίδια την επιστήμη των οικονομικών.
είσαι μεγάλο παρτάλι.

Ζημία 6 δισ. ευρώ στις χειμερινές εκπτώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, 14:12

Τα έξι δισ. ευρώ έφτασε η απώλεια στην αγορά κατά τις χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Σε αρκετές πόλεις, η μείωση του τζίρου έφτασε ακόμα και το 60%.

Κατά μέσο όρο ο τζίρος μειώθηκε κατά 43%. Στην Αθήνα η μείωση του τζίρου κυμάνθηκε από 20% έως 50%.

Σε ανακοίνωση της ΕΣΕΕ αναφέρεται πως παρά τη μεγαλύτερη μείωση των τιμών της τελευταίας δεκαετίας, με εξαίρεση τα τρόφιμα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της δημοσιονομικής προσαρμογής, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, της ανεργίας αλλά και κάθε μνημονιακού μέτρου λιτότητας έχει εξαντλήσει όλους τους κλάδους του εμπορίου.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται [size=18pt]πως τα ποσοστά μείωσης του τζίρου των χειμερινών εκπτώσεων σημαίνουν μια απώλεια εσόδων περίπου σε 4,5 δισ. ευρώ για τα άδεια ταμεία των επιχειρήσεων και αντίστοιχα έσοδα τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ για τα δημόσια ταμεία.
[/size]
Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
ε, όχι και πρώτη καταχώρηση :P σε πρόλαβε άλλος πιο πριν
πλακίτσα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν ξέρω εάν το μπινελίκι έχει πλέον νόημα....
με εγκαλεί γιατι γράφω με μεγάλα γράμματα τι;
μα αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση..
οτι δλδ στις χειμερινές εκπτώσεις χάθηκαν 2.5 φορές απο το δημόσιο αυτά που έψαχναν 1 εβδομάδα με την τρόικα και τελικά τα βρήκαν απ τις συντάξεις.
αυτές που με ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.

ναι κόπηκαν 600 μύρια απο συντάξεις αλλα ταυτόχρονα χάθηκε 1.5 δις απο το λιανικό στις χειμερινές εκπτώσεις. ΜΟΝΟ ΑΠ ΤΟ ΛΙΑΝΙΚΟ.

ειλικρινά μετα καλούμαι να μιλήσω νηφάλια και σοβαρά με ποιον;
το φίλο μου το βολταίρο που έχει αι κιου πιο πολύ απο οσο εγώ και ο νάτσος.
και προσπαθώ να χωρέσω στην κεφάλα μου πώς γινεται να κόβουμε 600 απ τις συνταξεις και να χάνουμε τα υπερδιπλασια πολύ απλά γιατί κόβουμε απο κει που ουσιαστικά γυρίζει εναντίον μας........
και μετά σκέφτομαι αυτόν τον ΟΡΘΟ ΛΟΓΟ των δυτικών και την επιστήμη των οικονομικών και απορώ.
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΣΟΤΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;
αυτό ειδικά το έχω ξαναπεί κι εγώ
αλλά σε όλα υπάρχει εξήγηση
προφανώς για να είναι τόσο έξυπνος και παρόλαυτά να υποστηρίζει αυτά....είναι εντεταλμένος και βρίσκεται στην πλευρά των ευνοημένων.
η άλλη περίπτωση είναι να είναι απλά μαλάκας, κάτι που δεν τον κόβω

εν αντιθέση με τον παλερμάκη

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ερχονται τρελες πεινες. και μαζι ερχονται και ντουφεκιδια.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
-ΚΑΙ μετα απο την απροσμενη πασα για καρφι που εκανε ο ερμος ευκαιρια να θυμισω 3 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ των τελευταιων 10 ετων ....για παμε

1-ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-κουρασμενος
2-ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-επαγγελματιας βλαμμενος
3-ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-κολλητος του επαγγελματια βλαμμενου και κυνηγος καθαρματων...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Σ για το ΚΚΕ δεν κανω καν αναφορα γιατι ειναι οντως ανυπαρκτοι...ειναι τοσο εκδηλη δε η απουσια τους που μαλλον εχουν επιλεξει την τακτικη του ωριμου φρουτου...περιμενουν απο την απελπισια του λαου να παρουν την εξουσια...μονο που τοτε δεν θα εχει μεινει καθολου λαος,μονο μια μαζα πεινασμενων εξαθλιωμενων σκιων...
ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.....
να το παω λιγο παραπισω...
την ΙΣΧΥΡΗ ελλαδα του ελιά και του παπαδημα ξεχασες...που κουνουσαν τα ευρα

Επισκέπτης
να το παω λιγο παραπισω...
την ΙΣΧΥΡΗ ελλαδα του ελιά και του παπαδημα ξεχασες...που κουνουσαν τα ευρα

Κορυφαία στιγμή δημαγωγίας..

euro2002gre.jpg

Επισκέπτης
Κορυφαία στιγμή δημαγωγίας..

euro2002gre.jpg
Τωρα θυμηθηκα που ημουνα μεχρι τα μεσα Μαιου με δραχμες και σε καποια φαση,γυρω στον Μαρτη-Απριλη,ενας τυπος με εκοψε για πολυ περιεργο σε μια κουβεντα που καναμε.

Ουτε κινητο δεν ειχα,τελη 2003 πηρα.

Επισκέπτης
χαχαχχα ο σουπερ αρουραιος που ειναι?

δουλευει και αυτος?

ααχχαχαχαχα τεφτεριτζης λεει.
Ρε τι τυποι κυκλοφορουνε εδω μεσα !
Μπαρδον?
Ο τραμουντανας που ειναι ? "επαγγελματικο" ταξιδι?  :grin:
Ο τραμουνταντας ειναι μισθωτος...ανεβασμενος μισθωτος,αλλα μισθωτος.

Επισκέπτης
Mπα,ουτε αυτο.

Απλα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παρουν την εξουσια...μια χαρα την ειχανε απο το 1974  και δωθε,ηρθε η κριση και τους γαμησε και αυτους.

Το οτι ΔΕΝ περιμεναν τιποτε τετοιο(στα παπαρια τους η θεωρια δηλαδη)φαινεται απο το οτι οχι απλα εστηναν τις μπιζνες τους αλλα τις επεκτειναν κιολας,με δανεια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom