Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αμοιβαια τα αισθηματα για ολους μωρο μου.....  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

yawn.gif
<-------- εισαι τρελα εδω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κηπαρχης τυπε? εκτοροτριαντης?  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Διευρύνεται το κίνημα
Πατάτες χωρίς μεσάζοντες θα διανείμει και ο Δήμος Κηφισιάς

Αυξάνονται συνεχώς οι πρωτοβουλίες από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προμήθεια βασικών αγαθών χωρίς μεσάζοντες. Μετά τους δήμους Γαλατσίου και Ελληνικού που θα διανείμουν πατάτες Νευροκοπίου σε πολύ χαμηλή τιμή, έρχεται τώρα και ο δήμος Κηφισιάς.

Οι πατατοπαραγωγοί από το Νευροκόπι θα βρίσκονται στις 10 και 11 Μαρτίου από τις 08:00 το πρωί στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στη Νέα Κηφισιά και στις οδούς Κηφισού, Ερυμάνθου, Αγραύλης και θα διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές.

Η προσπάθεια αυτή σύμφωνα με τον δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Χιωτάκη θα επεκταθεί και σε άλλα προϊόντα.

Ο Δήμος Γαλατσίου καλεί τους δημότες και κατοίκους του Γαλατσίου να συμπληρώσουν την αίτηση παραγγελίας, έντυπο της οποίας θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους) τηλ.210-2143300 ή ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου

στην ενότητα «Νέα–Ανακοινώσεις».

Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά από σήμερα, Δευτέρα, και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου.

Θα διατίθενται συσκευασίες των 20 κιλών με 6,40 ευρώ και των 30 κιλών με 9 ευρώ στις τιμές περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ 13%.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν πατάτες Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού. Οι πατάτες θα διατίθενται σε συσκευασίες των 10, 20 και 30 κιλών προς 0,30 ευρώ το κιλό.

Η διάθεση θα γίνει από τους ίδιους τους πατατοπαραγωγούς την Κυριακή 11 Μαρτίου από τις 10.00 στην οδό Τριπόλεως 19 στην Αργυρούπολη, απέναντι από την είσοδο του κολυμβητηρίου.

Για παραγγελίες στο τηλέφωνο 213 2018704 μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 14:00.

Η διανομή πατάτας χωρίς μεσάζοντες συνεχίζεται και στο ΑΠΘ.

[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231184731[/url]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
είναι και αυτό τελικά μέρος της δημοκρατίας του ιντερνετ.
ένας επιτυχημένος ακαδημαικά άνεργος μόρτης που δεν εχει εργαστεί ποτέ του να φέρνει σε σημείο απολογιας εναν αποτυχημενο επαγγελματικά εργαζόμενο μοικάνο με ενεργή δουλειά πολλών χιλιάδω ευρώ σε πολυεθνική ο οποίος απολογείται γιατί ποστάρει στο μπουρδέλα σε συμβατικές ώρες εργασίας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
είναι και αυτό τελικά μέρος της δημοκρατίας του ιντερνετ.
ένας επιτυχημένος ακαδημαικά άνεργος μόρτης που δεν εχει εργαστεί ποτέ του να φέρνει σε σημείο απολογιας εναν αποτυχημενο επαγγελματικά εργαζόμενο μοικάνο με ενεργή δουλειά πολλών χιλιάδω ευρώ σε πολυεθνική ο οποίος απολογείται γιατί ποστάρει στο μπουρδέλα σε συμβατικές ώρες εργασίας.

Οταν ο αλλος ερχεται και μου λεει οτι εχει φτιαξει σε προγραμμα
τον Πυργο του Αιφελ αλλα οταν καλειται να το αποδειξει δεν το κανει
τοτε θεωρειται οτι ο σκοπος του ειναι να πουλησει μουρη και τιποτε αλλο.

Το θεμα ειναι να παραθεσει τον κωδικα ωστε να μιλησουμε πανω σε αυτον συγκεκριμενα.
Εγω μιλαω συγκεκριμενα... ολα τα αλλα ειναι γενικοτητες.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Οταν ο αλλος ερχεται και μου λεει οτι εχει φτιαξει σε προγραμμα
τον Πυργο του Αιφελ αλλα οταν καλειται να το αποδειξει δεν το κανει
τοτε θεωρειται οτι ο σκοπος του ειναι να πουλησει μουρη και τιποτε αλλο.

Το θεμα ειναι να παραθεσει τον κωδικα ωστε να μιλησουμε πανω σε αυτον συγκεκριμενα.
Εγω μιλαω συγκεκριμενα... ολα τα αλλα ειναι γενικοτητες.

ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις πριν απο 20 τόσα χρόνια είχα κάνει υλοποιηση Β* δέντρων με ποιντερς σε τούρμπο πασκάλ ασκηση προγραμματισμού.

στο μάθημα πήρα 9.
να στην βάλω άμα τη βρω να μου πεις εάν εκανα καλή δουλειά;
έλεος.
σου έδωσα μια φιλική συμβουλή μετά απο 20 χρόνια αδιάλλειπτης εργασίας σε εταιρείες πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.
πέτα τη στα σκουπίδια.
ούτως ή αλλως εκεί μέσες άκρες βρίσκεσαι και επαγγελματικά αυτή τη στιγμή.
τέλος συζήτησης.

Επισκέπτης
ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις πριν απο 20 τόσα χρόνια είχα κάνει υλοποιηση Β* δέντρων με ποιντερς σε τούρμπο πασκάλ ασκηση προγραμματισμού.

Πριν 20 χρόνια κάναμε φόρτραν και για να την περάσω αλλάξαμε φωτογραφία στο πάσο μ'ένα φιλαράκι που κατείχε και την πέρασε για πάρτη μου.
Να πάω να ξομολογηθώ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πριν 20 χρόνια κάναμε φόρτραν και για να την περάσω αλλάξαμε φωτογραφία στο πάσο μ'ένα φιλαράκι που κατείχε και την πέρασε για πάρτη μου.
Να πάω να ξομολογηθώ??
στον βολταίρο ΤΑΧΙΣΤΑ.
εισια ένας απατεώνας που δεν κατανοεί τον Ορθό Λόγο των Δυτικών και πετάς στα σκουπίδια την επιστήμη των οικονομικών.
είσαι μεγάλο παρτάλι.

Ζημία 6 δισ. ευρώ στις χειμερινές εκπτώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012, 14:12

Τα έξι δισ. ευρώ έφτασε η απώλεια στην αγορά κατά τις χειμερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ). Σε αρκετές πόλεις, η μείωση του τζίρου έφτασε ακόμα και το 60%.

Κατά μέσο όρο ο τζίρος μειώθηκε κατά 43%. Στην Αθήνα η μείωση του τζίρου κυμάνθηκε από 20% έως 50%.

Σε ανακοίνωση της ΕΣΕΕ αναφέρεται πως παρά τη μεγαλύτερη μείωση των τιμών της τελευταίας δεκαετίας, με εξαίρεση τα τρόφιμα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της δημοσιονομικής προσαρμογής, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, της ανεργίας αλλά και κάθε μνημονιακού μέτρου λιτότητας έχει εξαντλήσει όλους τους κλάδους του εμπορίου.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται [size=18pt]πως τα ποσοστά μείωσης του τζίρου των χειμερινών εκπτώσεων σημαίνουν μια απώλεια εσόδων περίπου σε 4,5 δισ. ευρώ για τα άδεια ταμεία των επιχειρήσεων και αντίστοιχα έσοδα τουλάχιστον 1,5 δισ. ευρώ για τα δημόσια ταμεία.
[/size]
Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε συ,γιατί κάποια κομμάτια τα μεγενθύνεις?

για να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις μαλακίες σου?? :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Στο ερώτημα "ποιοι πολιτικοί πρέπει να πληρώσουν για την οικονομική κατάρρευση της χώρας", τρεις στους 4 ερωτηθέντες απαντούν: ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για την ενημερωτική ιστοσελίδα "newsbomb".

Στο γκάλοπ της alco καταγράφεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, όχι μόνο ξεχωρίζει κατά τρόπο απόλυτο τον Γ. Παπανδρέου ως υπεύθυνο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας, αλλά απαιτεί και να τιμωρηθεί για αυτό.

Συνημμένα

• 9BD914E2B9727A19DACCB337C40FF464.jpg
    9BD914E2B9727A19DACCB337C40FF464.jpg
    15,4 KB · Εμφανίσεις: 17

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
ρε συ,γιατί κάποια κομμάτια τα μεγενθύνεις?

για να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις μαλακίες σου?? :2funny: :2funny: :2funny:
ΜΗΠΩΣ για να δειξει το μεγεθος της ψωλιας,που επικρατει στην κοινωνια,γιου νοου,αυτο που ειναι εξω απο τα κωμματικα γραφεια παραγεμισμενα με παλαμακηδες!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ΜΗΠΩΣ για να δειξει το μεγεθος της ψωλιας,που επικρατει στην κοινωνια,γιου νοου,αυτο που ειναι εξω απο τα κωμματικα γραφεια παραγεμισμενα με παλαμακηδες!

δεν έχω περάσει ούτε έξω από κομματικό γραφείο ποτέ....κανενός κόμματος

ούτε εγώ ούτε κάποιος κοντινός συγγενής μου μέχρι 2ο βαθμό....

είμαι ΝΔ καθαρά ιδεολογικά,επειδή διασφαλίζει ένα μίνιμουμ αξιοπρέπειας της μεσαίας τάξης,ανέκαθεν

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
συνήθως αυτοί που...διαμαρτύρονται(κλόζερ κλπ) είναι ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ,αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν...

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ δηλαδή ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ!!!!!!

συντάξεις 4000,εφάπαξ 400000,σύνταξη στα 35,έναν μάυρο να τους κάνει αέρα κλπ

δηλαδή πανεύκολα θα εξαγοράζονταν με μια θεσούλα στο Δημόσιο

για εμένα που είμαι στο ελεύθερο επάγγελμα,ούτε κρύο ούτε ζέστη....

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν έχω περάσει ούτε έξω από κομματικό γραφείο ποτέ....κανενός κόμματος

ούτε εγώ ούτε κάποιος κοντινός συγγενής μου μέχρι 2ο βαθμό....

είμαι ΝΔ καθαρά ιδεολογικά,επειδή διασφαλίζει ένα μίνιμουμ αξιοπρέπειας της μεσαίας τάξης,ανέκαθεν

Δεν έχεις περάσει εξω απο γραφείο της ΝΔ φαντάζομαι ΑΦΟΥ πρώτα διορίστηκες.

Το ιδεολογικό και ανιδιοτελές της προσωπικότητάς σου, υπηρξε λόγος να κυλήσει ένα δάκρυ. Εισαι ενας παρεξηγημένος αλτρουιστής

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom