Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα πηγαινουμε να δουμε ηλιοβασιλεμα πισω απο τα μπαλκονια μερικων αγανακτησμενων ελληνων που ακουσαν τον μπενυ εφεραν τα λεφτα πισω στην ελλαδα και χτισαν ενα σπιτακι στην ελλαδα...
Να ρωτησω αν το υπεχωδε εχει ανακαλυψει την δορυφορικη φωτο η το google earth προ ρε αδερφε και να ριξει κανα προστιμο η μαλακια ερωτηση κανω? 

ναι ναι ξερω μαλακια ερωτηση κανω :grin:
δεν είναι μαλακία η ερώτηση σου
απλά είναι σύνθετη γιατί έβαλες το "'η"
και δεν είναι σωστό σε τέτοιες εποχές να έχουμε διλλήμματα

πρέπει να έχουμε λύσεις μονόδρομους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τύπωσε μια ροχάλα και κάντην μέσο συναλλαγής.

είσαι τέλεια μαλάκας.

είσαι το ιδιωτικό ισοδύναμο ενός CEO εταιρείας με παραγωγική μηχανή που χτυπιέται
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΤΕΛΑΙΟΥ. πρέπει να εκσυγχρονίσω τη γραμμη παραγωγής.
Αμα ρε στόκε σου στοιχίζει το παραγώμενο προιόν πιο πολύ απο το κόστος που αγοράζεις ενέργεια ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;

τελευτάια φορά που απαντάω. σου έχω πει έχεις δομικό πρόβλημα αντίληψης. 

ρε λατρεια που διαφωνεις με τον μοικανο? ευρω εχεις 10 χρονια και δραχμη ειχες 20 χρονια. ησουνα καλυτερα? βολτα με δανεικο αμαξι ησουνα. αν ειχες ακομα δραχμη τα ιδια σκατα θα ησουνα σημερα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μην βριζοσαστε.[size=18pt]Και οι δυο εξυπνοι εισαστε [/size]με πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.Καντε κουβεντα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ.

dumb-and-dumber.jpg

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αρχιδια φιλε μου, στην ελλαδα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι αυτονοητο....γιαυτο παντα βαζουμε ενα "η"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τύπωσε μια ροχάλα και κάντην μέσο συναλλαγής.

είσαι τέλεια μαλάκας.

είσαι το ιδιωτικό ισοδύναμο ενός CEO εταιρείας με παραγωγική μηχανή που χτυπιέται
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΡΤΕΛΑΙΟΥ. πρέπει να εκσυγχρονίσω τη γραμμη παραγωγής.
Αμα ρε στόκε σου στοιχίζει το παραγώμενο προιόν πιο πολύ απο το κόστος που αγοράζεις ενέργεια ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ;

τελευτάια φορά που απαντάω. σου έχω πει έχεις δομικό πρόβλημα αντίληψης. 
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
θα διαβάσεις ποτέ ολόκληρο το ποστ;
θα πάρεις ποτέ τα χαπια σου;

ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ

ΟΜΩΣ!!!!!!
ΑΝ δεν γαμήσεις τους κομματικούς μηχανισμούς και τους 300 πούστηδες δεν αλλάζει τιποτα!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Πόσες φορές πρέπι να το γράψω.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ θα σου φέρουνε την αγαπημένη σου δραχμή. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.

και σε ρωτάω εγώ.
όταν στη φέρουνε θα λες πως σε σώσανε αυτοί; ΟΙ ΙΔΙΟΙ;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μην βριζοσαστε.Και οι δυο εξυπνοι εισαστε με πολυ ενδιαφερουσες αποψεις.Καντε κουβεντα
πρέπει πρώτα να πάρει τα χάπια του και να βάλει τα γιαλιά του να διαβάζει.

κι εγώ δεν έχω το χρόνο να περιμένω να κάνει δράση το χάπι.
πρέπει να φύγω για το Ελ. Μπένι (φτου κακά στο στόμα μου)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ

ΟΜΩΣ!!!!!!
ΑΝ δεν γαμήσεις τους κομματικούς μηχανισμούς και τους 300 πούστηδες δεν αλλάζει τιποτα!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Πόσες φορές πρέπι να το γράψω.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ θα σου φέρουνε την αγαπημένη σου δραχμή. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.

και σε ρωτάω εγώ.

και γω τυπε δε βλεπω να διαφωνειτε. απλα συμπληρωνεστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε λατρεια που διαφωνεις με τον μοικανο? ευρω εχεις 10 χρονια και δραχμη ειχες 20 χρονια. ησουνα καλυτερα? βολτα με δανεικο αμαξι ησουνα. αν ειχες ακομα δραχμη τα ιδια σκατα θα ησουνα σημερα.
πάμε πρόχειρα.

στην Ιταλία που έχει το  ίδιο πρόβλημα σήμερα φταίει ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
σε σένα που έχεις το ίδιο πρόβλημα και σήμερα και πριν ρο 2000 φταίει ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ και το ΣΥΣΤΗΜΑ.

γι αυτό χτυπιέμαι με το μαλάκα.....
γράφει.... ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..
η πλάκα είναι ότι εάν ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΦΕΡΑΡΙ ΦΙΑΤ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΛΑΝΤΣΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

πόσο ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

όταν ό αλλος το 2012 μου γράφει ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ όταν ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ χτυπάνε ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ε ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
τελεία και παύλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ

ΟΜΩΣ!!!!!!

και σε ρωτάω εγώ.
βλ. απάντηση σε εκτορομωρό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σε σένα που έχεις το ίδιο πρόβλημα και σήμερα και πριν ρο 2000 φταίει ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ και το ΣΥΣΤΗΜΑ.

ε δε διαφωνειτε. απλα ο ενας μιλαει περισσοτερο για το ενα και ο αλλος για το αλλο.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκηδες πέρσι & μοϊκανέ, ώρες ώρες δεν παλεύεστε.
Είναι φάσεις που πλακώνεστε λέγοντας το ίδιο πράγμα :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάμε πρόχειρα.

στην Ιταλία που έχει το  ίδιο πρόβλημα σήμερα φταίει ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

γι αυτό χτυπιέμαι με το μαλάκα.....
γράφει.... ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..
η πλάκα είναι ότι εάν ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΦΕΡΑΡΙ ΦΙΑΤ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΛΑΝΤΣΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΛΠ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

πόσο ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ;

όταν ό αλλος το 2012 μου γράφει ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ όταν ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ χτυπάνε ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑ ΟΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ε ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
τελεία και παύλα.
άντε να μη σου φωνάξω μπας και στις χαμηλές νότες τα παίρνεις πιο πρόχειρα

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΩ
όταν βάζεις προτεραιότητα το νόμισμα το σύστημα μένει ίδιο.
και 2 γαμημένα χρόνια τώρα το σύστημα ίδιο μένει. Ενώ είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει.

Κανονικά αν έλεγε κάποιος σε ένα άνεργο τώρα να πάει στον τάδε υπουργό και να ζητήσει δουλειά και αυτός θα του δώσει, έπρεπε ο άνεργος να πάει εκεί με μολότοφ και να του γαμήσει το γραφείο και τον ίδιο τον πούστη. Αντιθέτως ο μαλάκας θα πάει σαν κατουρημένος και θα του ζητήσει ταπεινά μία θεσούλα να παίρνει κάπου 500 ευρώ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. Γιατί ακόμα οι πούστηδες είναι στο απυρόβλητο - καμία τιμωρία.

Το να μου λες σαν προτεραιότητα το νόμισμα αλλάζει μόνο στο παραπάνω το "500 ευρώ".

Το κόστος της παραγωγής μεταβάλλεται όταν έχεις παραγωγή.
Όταν δεν έχεις παραγωγή γιατί κάποιοι πούστηδες δεν την αφήνουνε, όσο και να αλλάξεις το κόστος παραγωγή δεν έχεις.

Οπότε διώξε πρώτα τους πούστηδες, άλλαξε τα κόζια, και μετά κάνε το νόμισμα σου πρακτικό. Μετά θα έχει νόημα.

αλλιώς κάνεις απλά τρύπα στο νερό

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε μαλάκηδες πέρσι & μοϊκανέ, ώρες ώρες δεν παλεύεστε.
Είναι φάσεις που πλακώνεστε λέγοντας το ίδιο πράγμα :2funny: :2funny:

η λατρεια εχει το μπινελικι σαν το χεσιμο. οταν πρεπει να πας, ΠΡΕΠΕΙ να πας. αν λειπανε αρκετοι θα εβριζε εμενα αναγκαστικα  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πινει χαπια ρε να εισαι λιγο επιεικης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.anahuacpn.com/contents/media/neurobion-100-tb.jpg[/img[/URL]]

[QUOTE="ektor lopez, post: 3560998"]
ε δε διαφωνειτε. απλα ο ενας μιλαει περισσοτερο για το ενα και ο αλλος για το αλλο.
[/quote]

εγκζάκτλυ.

η ελληνική κοινωνία χρειάζεται ένα ισχυρό σόκ σε χρόνο ντετε....

η αναδιαρθρωση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης θα πάρει χρόνο και χωρίς ένα εξέχον άμεσο γεγονός δε θα υπάρξει καμμιά αλλαγή.
το ευρώ και η παραμονή του εντός απλά συντηρεί με νύχια και με δόντια το υπάρχον σύστημα.
Γι αυτό και έχουν συμμαχήσει τα μπάσταρδα και μιλάνε για συγκυβέρνηση.
γιατί χωρίς ευρώ καταρρέει όλο το σύστημα το πελτειακό που έχουν δομήσει τόσα χρόνια.

τελεία το θέμα με το μοικάνο.

Επισκέπτης
Ο πέρσι επικεντρώνεται κυριως στην αλλαγή του νομίσματος, ενώ ο μόικ στο γαμήσι των αρχόντων.
Εγώ πάντως ειμαι μέσα & στα 2, αλλά γουστάρω & κανα μπέικον στο τηγάνι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγκζάκτλυ.

η ελληνική κοινωνία χρειάζεται ένα ισχυρό σόκ σε χρόνο ντετε....

η αναδιαρθρωση της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης θα πάρει χρόνο και χωρίς ένα εξέχον άμεσο γεγονός δε θα υπάρξει καμμιά αλλαγή.
το ευρώ και η παραμονή του εντός απλά συντηρεί με νύχια και με δόντια το υπάρχον σύστημα.
Γι αυτό και έχουν συμμαχήσει τα μπάσταρδα και μιλάνε για συγκυβέρνηση.
γιατί χωρίς ευρώ καταρρέει όλο το σύστημα το πελτειακό που έχουν δομήσει τόσα χρόνια.

τελεία το θέμα με το μοικάνο.
ωραία λοιπόν
θα επιβεβαιωθείς λοιπόν, θα χαρείς λοιπόν
τώρα που μας πάνε σε 2 νομίσματα (αυτό κι αν είναι πρακτικό) να δούμε πάλι πόσο θα μας ξανασώσουνε και πόσο πάλι θα είναι οι ίδιοι πούστηδες στο απυρόβλητο

εκλογές δε; μην το συζητάμε...ΠΑΣΟΚ ρε, να χαιρόμαστε. ΝΔ ρε, δεν τον έχουμε δοκιμάσει άλλωστε το Σαμαρά - έτσι δεν έλεγες για το ΓΑΠ;

έτσι, και οι διαγραφούντες επιστρέφουνε πάλι για να έχουνε στέγη στο καινούργιο λουκούλειο δείπνο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο πέρσι επικεντρώνεται κυριως στην αλλαγή του νομίσματος, ενώ ο μόικ στο γαμήσι των αρχόντων.
Εγώ πάντως ειμαι μέσα & στα 2, αλλά γουστάρω & κανα μπέικον στο τηγάνι..
εγώ επικεντρώνομαι στο ποιο θα δώσει άμεση λύση και ποιο είναι εφικτό.
το να αλλάξεις νόμισμα γίνεται με 2 μόνο τρόπους.

Ή θα το ζητήσει η κυβέρνησή σου ή θα το ζητήσουνε οι της ΕΕ.
ο κόσμος δεν έχει λόγο σε αυτό

(με δεδομένο πως δεν έχουμε δημοκρατία αυτή τη στιγμή, αφού η Χ κυβέρνηση δεν κάνει ό,τι θέλει ο λαός)

το να τους γαμήσεις είναι στο χέρι σου αποκλειστικά. Και δεν χρειάζεται καν να κατέβεις στο σύνταγμα. Ελεύθεροι και ωραίοι και άνετοι κυκλοφορούνε.

Μετά όλες οι άλλες αλλαγές θα έρθουνε αυτόματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom