Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ελα ρε μαλέα κι εσύΝαι..
Κι εγώ είμαι ο σπάιντερμαν..
δεν ξέρεις πως στο νετ δεν αποκαλύπτουμε ποτέ την πραγματική μας ταυτότητα;
ελα ρε μαλέα κι εσύΝαι..
Κι εγώ είμαι ο σπάιντερμαν..
στα υπόλοιπα θα απαντήσεις ή δεν σου τα λέει το κόμμα σου αυτάΠριν είπες ότι ως αλλονταπό παύει το μαλάκας,τώρα το αλλάζεις;;;
Είμαι αλλονταπό σαν τον nacho κ γω.
Ποια είναι τα υπόλοιπα;;;στα υπόλοιπα θα απαντήσεις ή δεν σου τα λέει το κόμμα σου αυτά
Ναι ρε hitman,έτσι.ετσι εξιγητε που εισε ανορθογραφος
Έπαθες σοκ μήτσο ε.....είσαι ασυνήθιστος στην προσφορά κ τον εθελοντισμό ε;;;Καλα εχω ακουσει για καψιμο και καμμενους αλλα να εργαζεται κανεις αμισθι για το κομμα πρωτη φορα το ακουω....
Δεν ξερω τι να πω δηλαδη.... :S
εσύ φίλε γιατί το κάνεις; υπηρετείς την ιδέα ή για τον τζέρτζελο;Έπαθες σοκ μήτσο ε.....είσαι ασυνήθιστος στην προσφορά κ τον εθελοντισμό ε;;;
Και δεν εννοώ την τυποεκδοτική τώρα,αλλά όλους όσους το κάνουν.
Κοίτα στα φεστιβάλ για τις κνίτισσες πήγα όσες φορές πήγα.εσύ φίλε γιατί το κάνεις; υπηρετείς την ιδέα ή για τον τζέρτζελο;
τιμάμε την ειλικρίνειά σουΚοίτα στα φεστιβάλ για τις κνίτισσες πήγα όσες φορές πήγα.
Γενικά δεν έχω εργαστεί κάπου αλλού εθελοντικά.
Αλλο να προσφερω εργασια για συνανθρωπους μου, κατι που κρινω πολυ καλοΈπαθες σοκ μήτσο ε.....είσαι ασυνήθιστος στην προσφορά κ τον εθελοντισμό ε;;;
Και δεν εννοώ την τυποεκδοτική τώρα,αλλά όλους όσους το κάνουν.
Α εντάξει,αν η κριτική πάει μόνο για το κόμμα δεκτή.Αλλο να προσφερω εργασια για συνανθρωπους μου, κατι που κρινω πολυ καλο
και αλλο να ειμαι μαλακας για το Κομμα..........
Βασικα τα κομματα ας πανε να πηδηχτουν ....
..... Καθως εξυπηρετουν κυριως σκοπους που δεν ειναι για μας τους απλους πολιτες, αλλα για λαμογια και απατεωνες
Αν δεις η βουλη θριβει απο δαυτους ......
Α εντάξει,αν η κριτική πάει μόνο για το κόμμα δεκτή.
Και γω άλλωστε με πονηρούς σκοπούς πρόσφερα όσες φορές το κανά.
Και γω άλλωστε με πονηρούς σκοπούς πρόσφερα όσες φορές το κανά.
Κάτι έγινε ,αν κ όχι ακριβώς με αυτές που θα ήθελα.τουλαχιστον πετυχες κανεναν απο τους πονηρους σκοπους;
Εεε πότε με πλάγιο,πότε ανοιχτά,ό,τι μπορούμε κάνουμε...μια ζωή την έχουμε.Τωρα μιλας σωστα.....
Πες ανοικτα οτι κατι περιμενεις απο το κομμα, το οποιο μονο με πλαγιο τροπο μπορεις να το εχεις
Τοση καψα πια για το κομμα.....
μαλιστα....Εεε πότε με πλάγιο,πότε ανοιχτά,ό,τι μπορούμε κάνουμε...μια ζωή την έχουμε.
Κάτι έγινε ,αν κ όχι ακριβώς με αυτές που θα ήθελα.
Αλλά είμαι εύκολος άνθρωπος.