Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.835
Πόντοι
41.447
[move]μουσικό διάλειμα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

129689.jpg
Singing_Monkey_Wallpaper2222_Cute_Singing_Animals-s400x300-237681-580.jpg
http://www.quitsmokingjournals.com/userimages//Monkey%20singing%20into%20mike.jpg[/img[/URL]]
[img]http://monkeybrandz.com/wp-content/uploads/2011/06/Monkey-Playing-Guitar-Metallica-Photo.jpg

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ-ΜΕΡΟΦΑΪ"

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
[move]μουσικό διάλειμα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

129689.jpg
Singing_Monkey_Wallpaper2222_Cute_Singing_Animals-s400x300-237681-580.jpg
http://www.quitsmokingjournals.com/userimages//Monkey%20singing%20into%20mike.jpg[/img[/URL]]
[img]http://monkeybrandz.com/wp-content/uploads/2011/06/Monkey-Playing-Guitar-Metallica-Photo.jpg
απο το αγχος ειναι εμφανες βενιζελος κ παγκαλος,κι οι δυο  εχουν χασει βαρος..................
η κπελλα δεξια  δεν διακρινω ποια εινε?διαμαντοπουλου η δαμανακη?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ξαναδες αυτό που έγραψα και δες αυτά που πλέον δηλώνουν....
και μετά πες μου εάν δεν εχω δίκιο.....

Ξέσπασμα Ρέσλερ κατά της Ελλάδας

Ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών FDP, αντικαγκελάριος και υπουργός οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ ζήτησε από την Ελλάδα να εφαρμόσει επιτέλους τις υπεσχημένες μεταρρυθμίσεις.

"Δεν θα δεχτούμε άλλους εκβιασμούς", δήλωσε ο Ρέσλερ σε πολιτική συγκέντρωση του FDP για την, Καθαρή Τετάρτη, στο Ντιγκόλφινγκ της Κάτω Βαυαρίας και πρόσθεσε: "Καμία παροχή χωρίς αντιπαροχή – και αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης!".

"Η Ελλάδα επανειλημμένα απλώς μας καθησυχάζει. Ακόμα και μια αναπτυσσόμενη χώρα κάνει περισσότερα" κατέληξε ο Ρέσλερ.
περσυ προσεξε τι λεει η guardian
€130bn plaster leaves Greece independent in name only
και τι λεει ο παγκαλος

"Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν" είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος εξηγώντας την άποψή του σημείωσε ότι είναι Ευρωπαίος και ότι η άποψή του δεν βασίζεται σε εθνικά κριτήρια
για πολλες κρεμαλες λεμε!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
"ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΡΟΔΟΥΛΙ-ΜΕΡΟΦΑΪ"
υπαρχει λιπος αρκετο σε πολλους..συμφωνω μαζι σου..αρκετοι απ αυτους σε λιγο θα κανουν φλατ στομαχι και οσοι εχουν ηδη φλατ στομαχι θα γινουν κοκαλα με δερμα
αλλα η περιγραφη των 1500χ2 ευρω που εδωσες και τα 1 αρμανι αντι για 2 για ποσους ισχυουν?

για 1 εκ επισημα ανεργους?
και 1,5 εκ συνολικα μαζι με γιατρους,δικηγορους,γιατρους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τι λεει ο παγκαλος

"Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα, κατανοώ τους άποψή τους. Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν" είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Πάγκαλος εξηγώντας την άποψή του σημείωσε ότι είναι Ευρωπαίος και ότι η άποψή του δεν βασίζεται σε εθνικά κριτήρια
πες μου τώρα ειλικρινά.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ερασιτέχνες μπροστά τους;  :uglystupid:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και τι λεει ο παγκαλος

εσύ θα δάνειζες τα λεφτά σου για να τα διαχειριστούν ο Χρυσοχοιδης,ο Πεταλωτής,ο Ροντούλης και ο Γιακουμάτος?

ήρωες είναι οι ξένοι που μας δανείζουν....

δίνουν τα λεφτά τους σε ένα κράτος που ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ πολλάκις ότι οι δημόσιοι λειτουργοί του ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ....

σα να δίνεις σε παιδεραστή να φυλάξει ένα παιδάκι...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άμα ήταν έτσι τα golden boys!!!

για...επίχρυσα τα κόβω

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε φιλαράκι η απλή λογική είναι το καλύτερο μπαλαντέρι που μπορείς να τραβήξεις σε καταστάσεις απίστευτου παραλογισμού.

είναι πλέον προφανές ότι οι γερμανοί θέλουν να δημιουργήσουν ένα προστατευμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης του νότου με ελληνικό διαβατήριο.
οι μέσα θα δουλεύουν σαν εβραίοι και οι γύρω γύρω θα λένε μαλακες κοιτάχτε να μη γίνουμε έτσι.

εσύ λοιπόν στο κρισιμότερο σημείο της φάσης είχες 2 επιλογες.
την παράλογη (όπως όλοι δηλώνουν πλεον) του να πας με τα νερά του δυνάστη.
για το γερμανό είσαι αναλώσιμος πλέον.
οι υψηλόβαθμοι θέλουν να μην καταστρέψεις ότι έχτιζαν σε επίπεδο ευρώπης και μόλις καταστραφείς να σε δώσουν βορρά στον απλό γερμανό ότι εσύ τους στοίχισες μια περιουσία αλλά επειδή ήσουν μαλακας και αυτοκαταστράφηκες και σε πλήρωσαν πολύ ακριβα
εσύ λοιπόν στο πιο κρίσιμο σημείο όπου θα μπορούσες να προκαλέσεις σεισμό στα θεμέλια της ΟΝΕ με απρόβλεπες συνέπειες αφού ισπανοπορτογαλοιταλοί δε θέλουν και πολύ να σε ακολουθήσουν μόλις δουν ότι αντιδράς και τότε η μερκέλω πανικόβλητη ή θα σου έκανε ενέσεις ρευστού όπως οι νοσοκόμες την ινσουλίνη σε διαβητικούς με υπογλυκεμικό σοκ, ή θα έτρεχε να κρυφτεί απο τα κοράκια που θα έκαναν ανελέητη επίθεση στο κεντρικό κομμάτι της ευρωπαικής βασιλόπιτας που έχει και το φλουρί το χρυσό δλδ το γερμανικό.

όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα.
πρακτικά τις προάλλες υπογράψαμε τη μετατροπή της ελλάδας σε Αουσβιτστάν. Μάλιστα οι γερμανοί και θα καρπωθούν την ανάπτυξή μας και μάλιστα με τρόπο συνταγματικό και δε θα ανοίξει μύτη με τους λοιπούς και θα συνεχίσει το ευρώ να κάνει πάρτυ στις νομισματικές συναλλαγές όπως θέλει η φράου Ντοροτέα.

το μόνο ερωτηματικό είναι πότε θα πέσουν οι κρεμάλες όπως το 22............
τους 6 τους έχω πρόχειρους.
Μπένι ΓΑΠ Πάγκαλος Σαμαράς Τσοχατζόπουλος Παπούλιας.

Ποκα παιζεις??? Τελειωσε το .........................................πανηγυρι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν τραβάει η Ελλάδα.Αφού είναι όλοι για τον πούτσο.Γόνοι παντού.Απλά αφήνουμε τους γόνους να ψοφήσουν.Δεν περίμεναν τα χτυπήματα τους πήγε πίπα κώλο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τον πούτσο εντελώς.Ποια golden boys?Αν δε δουλέψουν αυτοί που πρέπει καλά κρασιά.Τα αρχίδια τους παίρνουν.Τι να κλάσει το golden boys?Τι να κλάσουν οι πολιτικοί?Αφού υπάρχει αντίδραση από κάτω.
Δεν μπορούσα να βλέπω αυτές τις κωλόφατσες να παίρνουν ύφος χιλίων καρδιναλίων και να λένε τι ωραία τα καταφέρανε.Τσίμπα τώρα μια κρίση παπαρίδη.Δε γλιτώνουν με τίποτα γιατί έτσι κι αλλιώς είναι για τον πούτσο.Τι θα κάνουνε δηλαδή?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Δείτε το βίντεο και αφήστε τα golden boys από τη Λευκωσία να το παίζουν τσεγκεβάρες στην πατρίδα τους. Αυτοί έχουν δέσει τον γάιδαρο τους (βλέπε καταθέσεις στο εξωτερικό).
Εσείς όχι ε,γι'αυτό τέτοιος ιδρώτας κ μόχθος;;;; :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ναι, βλέπεις εμείς οι κακοί πλουτοκράτες έχουμε το κακό συνήθειο να νοιαζόμαστε για τα λεφτά που βγάλαμε δουλεύοντας.
Αντίθετα με κάτι αιώνιους φοιτητές που τρώνε τα λεφτά του μπαμπά.
ο μεμας τα τρωει απο τα πακια παντως  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ναι, βλέπεις εμείς οι κακοί πλουτοκράτες έχουμε το κακό συνήθειο να νοιαζόμαστε για τα λεφτά που βγάλαμε δουλεύοντας.
Αντίθετα με κάτι αιώνιους φοιτητές που τρώνε τα λεφτά του μπαμπά.
Γιατί δεν τα βγάζετε εκτός Ελλάδας για να διασφαλίσετε κ μετά με δραχμούλα να αγοράσετε φθηνά,είστε κ πατριώτης εκτός από δουλευταράς;;; :boobies:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είσαι μεγάλος πατριώτης βλέπω. Το ότι μπορεί να νοιαζόμαστε λιγάκι γι'αυτή την κωλοχώρα ούτε που πέρασε απ'το μυαλό σου. :jerking:
Πατριώτης λοιπόν,μάιστα...και δε με λέτε πατριώτα,το να απουφασίζουν κ διατάζουν οι ξένοι στην χώρα σας το βρίσκετε πατριωτικό;;;

και δεύτερο ερώτημα:αν χρεωκοπήσουμε το 2015 ας πούμε(που θα βαρεθούν να μας δανείζουν,γιατί κάποτε θα βαρεθούν κ η ανάπτυξη είναι μαθηματικά σίγουρο ότι δεν θα ρθει,τουλάχιστον όχι αυτή που χρειάζεται για να βγουν τα νούμερα) αντί τώρα, τί αλλάζει;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι ξένοι δεν αποφασίζουν τίποτε, απλώς μας λένε ότι αν δεν κάνουμε το α, β, γ, δε θα μας δανείσουν. Ξεκάθαρα πράγματα. Κανείς δεν μας εμποδίζει να πούμε όχι και να γίνουμε Βόρεια Κορέα.

Κι'επιπλέον μάθε μικρέ ότι μαγκιές σε παίρνει να κάνεις όταν δεν χρωστάς. Θα το διαπιστώσεις αν κάποια στιγμή χρειαστεί να πάρεις δάνειο και έρθει η ώρα να το ξεπληρώσεις.
Ξέχασες να απαντήσεις στο β' ερώτημα,αν χρεοκοπήσουμε το 2013.....2014...2016 τελοσπάντων όταν βαρεθούν να μας δανείζουν,τί θα αλλάξει;;;

Εκτός αν πιστεύεις ότι θα μας δανείζουν για πάντα...... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom