Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Καλα ολα αυτα αλλα το κρατος ειναι μπουρδελο. Δεν γινονται ευκολα χωρις ριζικη αλλαγη της οικονομιας (Βλεπε αναφορες απο ΔΝΤ)
αυτη ειναι η ριζικη αλλαγη
απλα γρηγορα κι ευκολα γινετε,αλλα οχι με αυτα τα γλοιωδη κομματα...
υγ το ΔΝΤ να ρωτησω ?η τον παπαχελα καλυτερα?
φιλε ανοιξε λιγο τα ματια σου κ μην καταπινεις κουτοχορτο
οσο μυαλο κ ναχεις οφθαλμοφανη ειναι πλεον τα σεναρια,δεν χριαζετε παρα απλη αριθμητικη κ κομπιουτερακι....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
σορυ αλλα αν "ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ" να παω πασο,οι περισσοτεροι απο εμας αντε να δεχτω οτι γλυψαμε κανα κοκκαλακι η ρουφηξαμε λιγο απο την πορδη του οδηγου στη γαλαρια...δεν θα ελεγα λοιπον φαγαμε...ειδαμε να τρωνε ομως και επαιξε τσιμπλα χωρις μπαλαμουτι ναι!
ΔΕΝ δανειστηκαμε(ο λαος)αλλα η διεφθαρμενη και ακρως διαπλεκομενη πολιτικη ηγεσια και ευθαρσως σου λεω οτι δεν ηθελα ουτε θελω ευρω τους...ακριβως γιατι θα πρεπει να το επιστρεψω με κοστος πισω...
ΟΣΟ αισιοδοξος και να σαι,αν πεινασουμε και γινουμε ονδουρα,μοζαμβικη,μπαγκλαντες,ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ....και αντε να βαλω αλλο ενα αν στην αισιοδοξια σου και να το δεχτω,με ποιους????με αυτα τα μουνοπανα που ναι πανω 35 χρονια οι ιδιοι θα βγεις απο το τουνελ?που σε βαλανε αυτοι με τις μαλακιες τους!!!!πως θα το κανουν αυτο?πηγαιναν νυχτερινο μετα τη βουλη και μαθανε?
51 κρατα μικρο καλαθι,ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ελεω ΓΚΑΠ ο γκρεμος ηταν το μονο πλεον σιγουρο,ΤΩΡΑ απλα μπηκαν οι υπογραφες στους τιτλους τελους!!!!!!

Μην τα βλεπεις πλεον "αυτοι που φαγανε και αυτοι που δεν" γιατι το χρεος ειναι της Ελλαδος και οχι αυτων που φαγανε!

ΥΓ. Εγω δεν εφαγα τιποτα! ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αυτη ειναι η ριζικη αλλαγη
απλα γρηγορα κι ευκολα γινετε,αλλα οχι με αυτα τα γλοιωδη κομματα...
υγ το ΔΝΤ να ρωτησω ?η τον παπαχελα καλυτερα?
φιλε ανοιξε λιγο τα ματια σου κ μην καταπινεις κουτοχορτο
οσο μυαλο κ ναχεις οφθαλμοφανη ειναι πλεον τα σεναρια,δεν χριαζετε παρα απλη αριθμητικη κ κομπιουτερακι....

Εγω τα εχω πει εδω πανω απο χρονο, αλλα στο λουκι που ειμαστε δεν υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Μην τα βλεπεις πλεον "αυτοι που φαγανε και αυτοι που δεν" γιατι το χρεος ειναι της Ελλαδος και οχι αυτων που φαγανε!

:2funny: :2funny:ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εχεις φαει γιατι δεν θα σουν 22.00 το βραδυ τεταρτης στο μπου....θα κανες το λιγοτερο το κανο σου σε κανα νησακι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
περσον αγορες ρε συ!ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!τωρα μετα τα σο-δομημενα ομολογα το ριξαν στο κουμαρι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πρόχειρα για να κατανοήσεις τη θέση σου.
το μέσο γερμανό δεν τον ενδιεφερε ποιοί εβραίοι είχαν κάνει οικονομικό αποκλεισμό της γερμανίας.
όποιος είχε καταγωγή εβραική τομπούλο.
χρειάζεται να σου κάνω τις αναγωγές για το τι πιστεύει ο μέσος γερμανός για το εάν εσύ έφαγες χρήματα ΔΙΚΑ του ή αλλος έλληνας;

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.920
Πόντοι
2.406
Εγω τα εχω πει εδω πανω απο χρονο, αλλα στο λουκι που ειμαστε δεν υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις!
αυτο που ψηφιστηκε τωρα δεν ειναι λυση ετσι κι αλλιως ,το ξερεις κ μονος σου
αυτα που λεω ειναι απλα κι αμεσα εφαρμοσημα,θα γινουν ετσι κι αλλιως,το κακο  ομως ειναι οτι θα ξεκινησουμε απο χαμηλοτερη βαση,καθε μηνα που εφαρμοζετε το μνημονιο κατεβαινουμε κι ενα οροφο πιο κατω,λλιως δεν θα μ ενδιεφερε,αλλα σε εμας ισχυει ο χρονος της αλλαγης πλευσης, ειναι χρημα...

Επισκέπτης

Αυτή τη στιγμή μάλλον δεν υπάρχει καμία λύση.
Ούτε αυτή που εφαρμόζεται φυσικά.
2 χρόνια τώρα όμως υπήρχαν και τις εγκαταλείψαμε.

Τώρα με γεια την πούτσα νύφη μ'..

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Δικιο εχεις, αλλα επρεπε να προσεχαμε ποιους ψηφιζαμε. Κατι εφαγες και εσυ (ψιχουλα) και δεν το ξερεις. Αν απο τα 240 δις εφαγαν σε μιζες 25-30% τα υπολοιπα ποιος τα εφαγε??? :think:

Εγω προσεχα, αλλά ήμουν η μειοψηφία ....

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
πρόχειρα για να κατανοήσεις τη θέση σου.
το μέσο γερμανό δεν τον ενδιεφερε ποιοί εβραίοι είχαν κάνει οικονομικό αποκλεισμό της γερμανίας.
όποιος είχε καταγωγή εβραική τομπούλο.
χρειάζεται να σου κάνω τις αναγωγές για το τι πιστεύει ο μέσος γερμανός για το εάν εσύ έφαγες χρήματα ΔΙΚΑ του ή αλλος έλληνας;

Περσονα.............. :think: :think: :think: :think:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αυτή τη στιγμή μάλλον δεν υπάρχει καμία λύση.
Ούτε αυτή που εφαρμόζεται φυσικά.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vaseline.jpg
    vaseline.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 18

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
Αυτή τη στιγμή μάλλον όχι.

γαμω τα δοκαρια μου ρε συ,ηττοπαθεια????θα τους γαμησουμε ρε και χωρις σπιτια και χωρις βρακι,ΟΙ ΛΑΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ....μετα παλι ψηφιζουνε μπατσοκ...αλλα οταν ο κομπος φτανει στο χτενι ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.381
Πόντοι
2.606
αυτο που ψηφιστηκε τωρα δεν ειναι λυση ετσι κι αλλιως ,το ξερεις κ μονος σου
αυτα που λεω ειναι απλα κι αμεσα εφαρμοσημα,θα γινουν ετσι κι αλλιως,το κακο  ομως ειναι οτι θα ξεκινησουμε απο χαμηλοτερη βαση,καθε μηνα που εφαρμοζετε το μνημονιο κατεβαινουμε κι ενα οροφο πιο κατω,λλιως δεν θα μ ενδιεφερε,αλλα σε εμας ισχυει ο χρονος της αλλαγης πλευσης, ειναι χρημα...
λιαν σωστο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υπάρχουν.
η μαγική λέξη είναι bailout.

εάν έστω και στο ελάχιστο υποθεσουμε ότι όντως οι δειλούρες που κυβερνουν κάνουν ότι κανουν για να σώσουν τα κεκτημένα τους στην περιπτωση των γερμανών η ιστορία μας διδάσκει πολλά όμορφα πράγματα......

Thessaloniki 1943 Jewish popoulation: 53000
During World War II, Greece was conquered by Nazi Germany and occupied by the Axis powers. 12,898 Greek Jews fought in the Greek army, one of the best-known amongst them being Colonel Mordechai Frizis, in a force which first successfully repelled the Italian Army, but was later overwhelmed by German forces. 86% of the Greek Jews, especially those in the areas occupied by Nazi Germany and Bulgaria, were murdered despite efforts by the Greek Orthodox Church hierarchy and many individual Christian Greeks to shelter Jews. Although the Germans and Bulgarians deported a great number of Greek Jews, others were successfully hidden by their Greek neighbours. Entire villages and towns of Greek Orthodox Christians were killed by the Nazis including the village of Distomo and the town of Kalavryta as punishment for their resistance in WWII.

On July 11, 1942, the Jews of Thessaloniki were rounded up in preparation for slave labour. [size=14pt]The community paid a fee of 2.5 billion drachmas for their freedom, the effect of which was only to delay deportation until the following March. [/size]46,091 people were sent to Auschwitz. 1,950 returned to find most of their sixty synagogues and schools destroyed. Many survivors emigrated to Israel and the United States. Today the Jewish population of Thessaloniki numbers roughly [size=14pt]1,000[/size], and maintains two synagogues.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom