Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
πες μας αλήθεια
τι καλό πίνεις
έχει γαμώ τις παρενέργειες

Αλβανοπρεζόφουντα. Γιατί λόγω της τεράστιας ποσότητας που διοχετεύεται εις την βουλή των Ελλήνων, το καλαματιανό είναι πιά δυσεύρετο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αντίληψη δεν είναι θέμα πτυχίων.
εσύ ας πούμε μπορεί να έχεις 10 πτυχία αλλα απο αντίληψη Δεύτε λάβετε φως.
εγώ και η νάτσα είμεθα αγράμματοι και χωρίς πτυχία αλλα με ένα άρθρο καταλαβαίνουμε περισσότερα απο όσα χρειάζεται.
μην παίρνεις εμένα για παράδειγμα
έχω πει πολλάκις πως είμαι χαζός, μαλάκας, φτωχός, άσχημος και αμόρφωτος.
αλλά δεν με πείθεις με τίποτα πως ο μέσος Έλληνας έπρεπε να ξέρει τι σημαίνουνε CDS, swaps, και όλες οι λοιπές συντμίσεις όρων.
το γεγονός πως τώρα πάλι τα συζητάει, δεν σημαίνει πως τα έμαθε. Σημαίνει απλά πως και πάλι ΝΟΜΙΖΕΙ πως τα έμαθε. Το αποτέλεσμα πάλι είναι να πονάει ο κώλος του.

Επισκέπτης
Αμφιβάλει κανείς ότι

1.από τον πρώτο μήνα τα μέτρα θα πέσουν έξω

2.δεν θα πιαστεί κανένας στόχος

3.θα ξαναζήσουμε άλλα 10 θρίλερ-εκβιασμούς-περικοπές

4.οι άχρηστοι πολιτικοί μας θα χαλαρώασουν και θα αρχίσουν στα πούστικα τις ψιλοπαροχές,διορισμούς,δωράκια κλπ???????

ΦΥΣΙΚΑ οι ξένοι δεν φέρουν καμία ευθύνη,παρά οι σάπιοι που μας κυβερνάνε

και κυρίως η γραφειοκρατία,η τραγική κατάσταση της Εφορίας και της Δικαιοσύνης,το εχθρικό περιβάλλον για επενδύσεις,τα ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ φασιστοειδή που δολοφονούν την οικονομία κλπ

εν τέλει,το τέλος του έργου μάλλον θα είναι κακό.....

Αν δεν τρολλάρεις ασύστολα για να σπάσεις πλάκα.....

[size=20pt]ΣΥΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟ..[/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
πες μας αλήθεια
τι καλό πίνεις
έχει γαμώ τις παρενέργειες
και ομως.....αυτο το ποστ του παλερμο θα πρεπει να μας προβληματισει ολους στο κομματι που ανεφερεται στις πολιτικες ηγεσιες και μονο......περα απο το αν πηραμε καποια λεφτα δεν πειθομαι οτι ο λαικισμος των πολιτικων μας εχει τερμα.....ελπιζω να μην αρχισει παλι κανενα προεκλογικο παρτυ παροχων

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  τραβα γαμησου ρε τριμαλακα,κωλοτουμπα

εσυ δεν εκοβες τα λουρια σου οτι ολα καλα τα κανουνε οι πολιτικοι μας????

σταδιαλα με το καθε κολαρχιδο

MAXAIΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΡΕ

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΜΑς!!!!!!
φιλαράκι....
αν αυτοί που κατεβαίνανε στο Σύνταγμα ξέραν τι θέλουνε και το εννοούσανε κιόλας, θα είχανε εύκολο έργο.
Κατεβαίνανε απροειδοποίητα στο αεροδρόμιο, κάνανε μια καταδρομική στους μαλάκες που γυρνάνε από τις Βρυξέλλες και τέρμα τα κάστανα.

αλλά ο συνδικαλισμός στην Ελλάδα είναι για τα συμφέροντα λίγων.
Πήγανε τώρα οι πρατηριούχοι και κάνανε κατάληψη .... γιατί και καλά τους ανοίξανε το επάγγελμα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
αλλά δεν με πείθεις με τίποτα πως ο μέσος Έλληνας έπρεπε να ξέρει τι σημαίνουνε CDS, swaps, και όλες οι λοιπές συντμίσεις όρων.
το γεγονός πως τώρα πάλι τα συζητάει, δεν σημαίνει πως τα έμαθε. Σημαίνει απλά πως και πάλι ΝΟΜΙΖΕΙ πως τα έμαθε. Το αποτέλεσμα πάλι είναι να πονάει ο κώλος του.

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
και ομως.....αυτο το ποστ του παλερμο θα πρεπει να μας προβληματισει ολους στο κομματι που ανεφερεται στις πολιτικες ηγεσιες και μονο......περα απο το αν πηραμε καποια λεφτα δεν πειθομαι οτι ο λαικισμος των πολιτικων μας εχει τερμα.....ελπιζω να μην αρχισει παλι κανενα προεκλογικο παρτυ παροχων

Μπα. Τις παροχές που αφορούν τους ίδιους και τους συνεργάτες τους, τις έχουν ήδη εξασφαλίσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μιας και έχεις σχέση με τις φαρμακευτικές δώσε μας και μας απο αυτό που παίρνεις να σε καταλαβαίνουμε.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τυπε, ειναι ασχημη αναπηρια να εχεις κλειδωμενο μυαλο. καποια πραματα πρεπει να τα επεξεργαζεσαι με το μυαλο και οχι με τα ματια. εχω ακουσει σωστα πραματα και απο τον τσιπρα και απο τον κωλοτουμπαφερη και απο τον μπουμπουκο και απο τον μπογιοπουλο.
ο τσιπρας στη συγκεκριμμενη δηλωση χτυπησε κεντρο διανα. η αληθεια βρισκεται κομματια στα λογια που θα πουνε ολοι. καθολικη αληθεια μονο στους σεξ πιστολς  :grin:
το ένα πρόβλημά μας είναι να βρούμε έναν άνθρωπο που θα συνθέσει τις αλήθειες τους και δεν θα κάνει τις κωλοτούμπες τους
το δεύτερο πρόβλημά μας είναι να καθαρίσουμε τον τόπο από τα ζώα που εξακολουθούνε να ακολουθούν πιστά τους κωλοτούμπες οιουδήποτε χρώματος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μιας και έχεις σχέση με τις φαρμακευτικές δώσε μας και μας απο αυτό που παίρνεις να σε καταλαβαίνουμε.
καμία σχέση δεν έχω με φαρμακευτικές
ζήτα από τον παλέρμο....το δικό του είναι γκαραντί

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ούτε οι πολιτικοί αλλά ούτε και οι πολίτες διδάχτηκαν ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ από την κρίση

οι μεν συνεχίζουν τη σπατάλη και την αναποτελεσματικότητα

οι δε δεν ξέρουν τί θέλουν,βυθισμένοι στην ημιμάθεια και πιάνονται από τηλεοπτικές γραφικές φιγούρες τύπου Κουβέλη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως να το κοιτάξεις αυτό.
καταλαβαίνεις από ένα άρθρο περισσότερα από όλο τον άλλο κοσμάκη αλλά από τρεις σειρές δεν βγάζεις άκρη

ΥΣ: τα χάπια σου σήμερα τα πήρες ή πάλι θα μαλλώσουμε χωρίς λόγο;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το ένα πρόβλημά μας είναι να βρούμε έναν άνθρωπο που θα συνθέσει τις αλήθειες τους και δεν θα κάνει τις κωλοτούμπες τους
το δεύτερο πρόβλημά μας είναι να καθαρίσουμε τον τόπο από τα ζώα που εξακολουθούνε να ακολουθούν πιστά τους κωλοτούμπες οιουδήποτε χρώματος

ψάξε ψάξε.. δεν θα τον βρείς

τι γίνεται αν αυτά τα ζώα όπως τα αποκαλείς είναι περισσότερα από τους "καθαριστές" ???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντως να το κοιτάξεις αυτό.
καταλαβαίνεις από ένα άρθρο περισσότερα από όλο τον άλλο κοσμάκη αλλά από τρεις σειρές δεν βγάζεις άκρη

ΥΣ: τα χάπια σου σήμερα τα πήρες ή πάλι θα μαλλώσουμε χωρίς λόγο;
τι να κοιτάξε ρε παπάρα;
το τι μαλακίες γράφεις δεν περιγράφονται.
ας πουμε σε λίγο θα μας πεις οτι ο μεσος πολίτης δεν πρέπει να ξέρει τους νόμους αλλα αυτοί δημοσιεύονται στα Φύλλα της Κυβερνήσεως ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Επισης, σε λίγο θα μας πείς ότι ενώ το σύνταγμα προυποθέτει ότι ο πολίτης οφείλει να γνωρίζει τους νόμους εσύ όταν θα έρθουν να σου κάνουν κατάσχεση απο την εφορία θα πεις στο δικαστήριο ότι δεν ήξερες το νόμο και ο δικαστής θα βγάλει αποφαση υπέρ σου.

δε γαμιέστε λέω γω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχουμε μπει σε νέο φάσμα παροχών
πληρώστε για να μην σας κόψουμε κι άλλα
ψηφίστε για να μη χρεοκοπήσει η χώρα
δηλώστε για να μην σας τα γκρεμίσουμε αλλά για να τα φορολογήσουμε
μη μιλάτε γιατί θα σας ακούσουνε οι άλλοι και θα σας γαμήσουνε

γενικώς η λογική είναι : τώρα που δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλους, δίνουμε σε πολύ λίγους που πρέπει να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους για το τι θα τους έρθει.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Άγνοια νόμου δεν συγχωρείται

ΥΓ ούτε 3 μήνες δεν θα περπατήσει το πρόγραμμα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.382
Πόντοι
2.606
-λοιπον μαγκες....ΑΝΤΕ ΓΑΜΕΙ ΠΑΠΑΡΕΣ φαγωθηκατε με τον παλερμο και τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ πολιτικους,τους τροικανους,τον σοιμπλε τον μοιμπλε και τον καθε λογης παπαρα και τοκογλυφο αυτου του πλανητη που στο κατω κατω κανει τα κουμαντα του για να παρει πισω τα λεφτα του με τοκο ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΝ εχουμε να φαμε!σημερινη ανακοινωση μελετης αποδεικνυει οτι τελικα δεν το κανουν για ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ  αλλα ΓΙΑ ΜΑΣ ρε βλαμμενα,αντε λοιπον ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ...

διάρκεια της ζωής μας, υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων αναφέρουν ότι η «on off νηστεία» ενισχύει τη λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ παράλληλα βοηθά στην απώλεια βάρους.

Οι ερευνητές του αμερικανικού National Institutes of Aging αναφέρουν ότι τα ερευνητικά τους συμπεράσματα βασίζονται στη χορήγηση σε πειραματόζωα του ελάχιστου αριθμού θερμίδων που απαιτείται για να τα κρατήσει στη ζωή και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έζησαν το διπλάσιο χρόνο συγκριτικά με τα πειραματόζωα που έτρωγαν καθημερινά. Επιπλέον, παρουσίασαν μεγαλύτερη ευαισθησία στην ινσουλίνη, ως εκ τούτου ο οργανισμός τους μείωσε την παραγωγή της εν λόγω ορμόνης. Τα υψηλά επίπεδα της ινσουλίνης έχουν συσχετιστεί με την νοητική αδυναμία και τον αυξημένο κίνδυνο διαβήτη.

Ο συγκεκριμένος τύπος διατροφής έχει δοκιμαστεί πειραματικά και σε ανθρώπους και φαίνεται ότι προστατεύει την καρδιά, το κυκλοφορικό σύστημα, καθώς και τον εγκέφαλο από εκφυλιστικές νόσους. «Διαπιστώσαμε ότι ο περιορισμός των θερμίδων, ιδιαίτερα οι εναλλάξ μέρες νηστείας, ενεργοποιεί τις διαδικασίες κυτταρικής ανταπόκρισης στο στρες των νευρώνων του εγκεφάλου» εξηγεί ο Dr Mark Mattson επικεφαλής του εργαστηρίου νευροεπιστημών στο National Institutes of Aging και καθηγητή νευροεπιστήμης στο Πανεπιστήμιο John Hopkins στην Βαλτιμόρη.

Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα σε πειραματόζωα η εξαιρετικά περιορισμένη διατροφή για λίγες μέρες φαίνεται ότι έχει και αντικαρκινική δράση.

-ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ....ΦΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,αχαριστοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι να κοιτάξε ρε παπάρα;
το τι μαλακίες γράφεις δεν περιγράφονται.
ας πουμε σε λίγο θα μας πεις οτι ο μεσος πολίτης δεν πρέπει να ξέρει τους νόμους αλλα αυτοί δημοσιεύονται στα Φύλλα της Κυβερνήσεως ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Επισης, σε λίγο θα μας πείς ότι ενώ το σύνταγμα προυποθέτει ότι ο πολίτης οφείλει να γνωρίζει τους νόμους εσύ όταν θα έρθουν να σου κάνουν κατάσχεση απο την εφορία θα πεις στο δικαστήριο ότι δεν ήξερες το νόμο και ο δικαστής θα βγάλει αποφαση υπέρ σου.

δε γαμιέστε λέω γω.
άσε το τι ΘΑ σου πω
τώρα εσύ μου λες πως τα CDS και τα υπόλοιπα τα γράφουνε τα Φύλλα της Κυβερνήσεως και αυτά;
και πως ο Χ φορτηγατζής, λαχαναγορίτης, περιπτεράς και βάλε και ένα σκασμό άλλα επαγγέλματα θα έπρεπε να ξέρει για αυτά και να ασχολείται με αυτά
μάλιστα
δεν μπορώ να πω...λογικότατο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ψάξε ψάξε.. δεν θα τον βρείς

τι γίνεται αν αυτά τα ζώα όπως τα αποκαλείς είναι περισσότερα από τους "καθαριστές" ???
εγώ και τα δύο στα προβλήματα τα έχω - λύση δεν έχω
αν έχεις απάντηση, γράφτην

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
έχουμε μπει σε νέο φάσμα παροχών
πληρώστε για να μην σας κόψουμε κι άλλα
ψηφίστε για να μη χρεοκοπήσει η χώρα
δηλώστε για να μην σας τα γκρεμίσουμε αλλά για να τα φορολογήσουμε
μη μιλάτε γιατί θα σας ακούσουνε οι άλλοι και θα σας γαμήσουνε

γενικώς η λογική είναι : τώρα που δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλους, δίνουμε σε πολύ λίγους που πρέπει να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους για το τι θα τους έρθει.
εγω σου ειπα απορω τι σκατα θα βγουνε να πουνε στα μπαλκονια σε εναν δυο μηνες....
Άγνοια νόμου δεν συγχωρείται
αλλο αγνοια νομου και αλλο η δηθεν ενασχοληση των παντων ως ειδικων με θεματα εξειδικευμενα για ολιγους.....αμα ειναι να ριξουμε ευθυνες και στους συγγενεις του αρρωστου που δεν κανουν υποδειξεις στον χειρουργο πως θα τον χειρουργησει.....

δημοκρατια σημαινει αποφασιζει ο λαος για το μελλον του.....αλλα δημοκρατια δεν σημαινει κατ αναγκην εχουν αποψη ολοι για ολα.....γιαυτο εκλεγουμε κυβερνωντες και το αν κυβερναν σωστα ελεγχουμε οχι καθεκαστη τεχνικη λεπτομερεια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom