Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Ρε καθυστερημένε, στα πρώτα χρόνια μετά την δημιουργία του Ευρώ είχε δημιουργηθεί κλίμα ευφορίας και η ψευδαίσθηση της σύγκλισης των οικονομιών. Σε αυτή την λούμπα πέσαν Τράπεζες και επενδυτές και δάνειζαν με πολύ χαμηλά επιτόκια τον Νότο. Έτσι η Ελλάδα δανείζονταν με επιτόκια παρόμοια της Γερμανίας η δε Ιρλανδία με επιτόκια μικρότερα της Γερμανίας.
Λανθασμένη εκτίμηση; Εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ναι. Μετά όλοι πολλά τραγούδια λέμε.
...καλά εσυ είσαι άρρωστος...τι ευφορία ,τι λανθασμένη εκτιμηση,τι ευρωπαικό όραμα και στο πουτσο μας λουλουδια θα πεις ακομα ρε ψυχοπαθή...ο άλλος μιλάει φορά παρτίδα για τουμπεκιστάν λόγω εξαγωγών αλλά εσυ εκει να πεις τh μαλακία σου
...καλά εσυ δε παλευεσαι..πες μας τώρα και για το μαλάκα το  Ντ'εστεν που τη πάτησε με τους φοίνικες ή πως τη πατήσανε με λάθος εκτιμηση με ευφορία και ευτυχία και χάψαν τα μαγειρέματα που παρήγγειλε ο Κινέζος στους Αμερικανους για την ΟΝΕ.. :jerking:

Και λίγα πληρώνουν  :grin:
..τύπε με αυτές τις μαλακίες τα πιπινια εκει απάνω μας κοιτούν με μισό μάτι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Λοιπόν ένα τελευταίο μπας και αρχίσετε να σκέφτεστε.
Στις ΗΠΑ όλες οι πολιτείες δεν έχουν το ίδιο βιοτικό επίπεδο. Σε κάτι μεσοδυτικές Μοντάνες και Αριζόνες πέφτει πολύ φτώχεια.

Δεν τους στέλνουμε τον Καζάκη να τους πει την συνταγή του πως να γίνουν πλούσιες ή τουλάχιστον κυρίαρχες και υπερήφανες; Να βγουν από το δολάριο και να φιάξουν δικό τους νόμισμα λέω...
επισης ο καφες στο κολωνακι εχει 6 ευρω και στην πλατεια των γρεβενων 2,30 ευρω αλλα γρεβενιωτης και αθηναιος δημοσιος υπαλληλος παιρνει τον ιδιο ακριβως μισθο....αδικια .....να διορθωθει παραυτα.....

επισης και ο γρεβενιωτης δημοσιος υπαλληλος τρωει τζαμπα αυγα απο τις κοτες της μανας του ενω ο αθηναιος ξαδερφος του το αγοραζει απο τα καρφουρ.....αδικια....να του δωσουμε επιδομα αυγου.....

ασε ρε φιλε με τις θεωριες......και γω και ο γερμανος συναδελφος μου κανουμε την ιδια γαμημενη δουλεια,δουλευουμε τις ιδιες ωρες ,ειμαστε πολιτες της ιδιας ενωσης ,εχουμε το ιδιο νομισμα στην τσεπη,εχουμε το ιδιο μαρκετ στην γειτονια αλλα guess what με ακριβοτερες 30 τα εκατο τιμες εδω και μισο μισθο.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...καλά εσυ είσαι άρρωστος...τι ευφορία ,τι λανθασμένη εκτιμηση,τι ευρωπαικό όραμα και στο πουτσο μας λουλουδια θα πεις ακομα ρε ψυχοπαθή...ο άλλος μιλάει φορά παρτίδα για τουμπεκιστάν λόγω εξαγωγών αλλά εσυ εκει να πεις τh μαλακία σου
...καλά εσυ δε παλευεσαι..πες μας τώρα και για το μαλάκα το  Ντ'εστεν που τη πάτησε με τους φοίνικες ή πως τη πατήσανε με λάθος εκτιμηση με ευφορία και ευτυχία και χάψαν τα μαγειρέματα που παρήγγειλε ο Κινέζος στους Αμερικανους για την ΟΝΕ.. :jerking:

Και μετά γιατί σταμάτησαν να μας δανείζουν;

Τώρα δεν θέλουν εξαγωγές;

Επισκέπτης
..τύπε με αυτές τις μαλακίες τα πιπινια εκει απάνω μας κοιτούν με μισό μάτι

τύπε άμα ζορίζονται να τα φέρουν βόλτα να βγουν στη βίζιτα... :rockon:
κανονικά κάθε Έλλην δικαιούται κι ένα χαρέμι από δαύτες, όχι να σηκώνουν και ανάστημα τώρα... :tickedoff:
άντε μη γαμήσω τώρα... :s&m_2:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Και μετά γιατί σταμάτησαν να μας δανείζουν;
Σταμάτησε η Γερμανία να μας δανειζει?
Τώρα δεν θέλουν εξαγωγές;
www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=79167148]Κέρδος 600 εκατ. ευρώ ετησίως η Γερμανία από τα δάνεια προς την Ελλάδα[/url]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τύπε δε συμφωνώ
δεν είναι θέμα ιδεολογίας
είναι θέμα καθαρής περιουσιακής κατάστασης

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

και

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΖΑΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΣ

[size=50pt]ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ[/size]  

το ίδιο έγινε και το 21......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν ένα τελευταίο μπας και αρχίσετε να σκέφτεστε.
Στις ΗΠΑ όλες οι πολιτείες δεν έχουν το ίδιο βιοτικό επίπεδο. Σε κάτι μεσοδυτικές Μοντάνες και Αριζόνες πέφτει πολύ φτώχεια.

Δεν τους στέλνουμε τον Καζάκη να τους πει την συνταγή του πως να γίνουν πλούσιες ή τουλάχιστον κυρίαρχες και υπερήφανες; Να βγουν από το δολάριο και να φιάξουν δικό τους νόμισμα λέω...
εχεις πάει ποτέ στις ηνωμένες πολιτείες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
gt1212 παντα ετσι γινεται.

ΟΙ κουτοπονηροι την γλιτωνουν. Αλλα οχι για πολυ

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
εχεις πάει ποτέ στις ηνωμένες πολιτείες;

Με έχεις ξαναρωτήσει και σου έχω απαντήσει ναι, αλλά μόνο στην Ανατολική ακτή.
Στο μιντγουέστ δεν έχω πάει αλλά δεν είναι και απαραίτητο να έχεις πάει κάπου για να έχεις άποψη.

Και στο Ιράν δεν έχω πάει αλλά άποψη έχω. Για την Λιβύη δε που έχω πάει, μην σου πω τί άποψη έχω...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με έχεις ξαναρωτήσει και σου έχω απαντήσει ναι, αλλά μόνο στην Ανατολική ακτή.
Στο μιντγουέστ δεν έχω πάει αλλά δεν είναι και απαραίτητο να έχεις πάει κάπου για να έχεις άποψη.

Και στο Ιράν δεν έχω πάει αλλά άποψη έχω. Για την Λιβύη δε που έχω πάει, μην σου πω τί άποψη έχω...
ναι τώρα το θυμήθηκα.....
κατά συνέπεια θα ξέρεις ότι συγκρίνεις πράγματα ασύγκριτα.
γιατι στις ΗΠΑ υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ κοινό νόμισμα
υπάρχει ενιαίος στρατός
ενιαια εξωτερική πολιτική
ενιαία νομισματική πολιτική
ενιαία φορολογία
ενιαία οικονομική πολιτική
ενιαίος κρατικός προυπολογισμός

πρόχειρα για να κλείσουμε την παρένθεση....
ο λόγος που σήμερα είσαι εκεί που είσαι είναι γιατί πριν αποκτήσεις ενιαίο νόμισμα ΔΕΝ έκανες ως όφειλες όλα τα παραπάνω

Επισκέπτης
gt1212 παντα ετσι γινεται.

ΟΙ κουτοπονηροι την γλιτωνουν. Αλλα οχι για πολυ

Τι όχι για πολύ, που σόι τους πάει το βασίλειο, λαμόγιο προπάππους, κλέφτης παππούς, δοσίλογος μπαμπάς, τοκογλύφος γιός, κ.ο.κ.

Απορώ τι στον πούτσο συζητάν το μεσημέρι στο τραπέζι τέτοιες "οικογένειες" ρε πούστη.
Τι λέει ο μπαμπάς στο παιδί δλδ;
- Παιδί μου να προσέχετε να μη σας τη φέρουν οι άλλοι, ο κόσμος είναι πονηρός, να τους τη φέρνετε εσείς πρώτοι, και τέτοια;
Η "δούλευε για να τρως και κλέψε για να έχεις;"

πραγματικά έχω απορία, πως στον πούτσο βγαίνουν τέτοια εκτρώματα στο φως του Ήλιου

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε πατε καλα?

συγκρινετε ΗΠΑ και ΕΕ?

για πειτε μου ρε επιστημοναρες του μπου.κομ, η χρεοκωπημενη φλοριντα ποσα μνημονια και ποσες δανειακες συμβασεις υπεγραψε για να γλυτωσει?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Για την Ισλανδία δεν απαντώ περά του οτι θεωρώ την στάση τους πιο αξιοπρεπή και με καλύτερες ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ απο τα μνημόσυνα,

Καλά, αφού δεν απαντάς θα αφήσω τον υπουργό Οικονομικών της Ισλανδίας να απαντήσει:

www.bloomberg.com/news/2011-06-15/greece-ireland-can-t-default-like-iceland.html]Greece, Ireland Can’t Copy Iceland Default Model, Sigfusson Says[/url]

Ε τι να ξέρει τώρα και αυτός ο μαλάκας.....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αχαχαχαχα εσκασαν παλι μυτη τα ερπετα του σαϊτ....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ρε πατε καλα?

συγκρινετε ΗΠΑ και ΕΕ?

για πειτε μου ρε επιστημοναρες του μπου.κομ, η χρεοκωπημενη φλοριντα ποσα μνημονια και ποσες δανειακες συμβασεις υπεγραψε για να γλυτωσει?

Ρε παπάρα Μεμάκο πάλι τον παίζεις;

Πότε χρεωκόπησε η Φλόριδα ρε;;;

Τους Έλληνες γερουσιαστές της Φλόριδας δεν τους διαβάζεις;;;

www.politifact.com/florida/statements/2011/apr/27/mike-haridopolos/mike-haridopolos-says-many-states-not-florida-are-/]Mike Haridopolos says many states, but not Florida, are deficit spending[/url]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αααααααχαχαχαχαχχα σαβρες και καταπιολες εμειναν να κανουν πρασινη προπαγανδα  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ρε παπάρα Μεμάκο πάλι τον παίζεις;

Πότε χρεωκόπησε η Φλόριδα ρε;;;

Τους Έλληνες γερουσιαστές της Φλόριδας δεν τους διαβάζεις;;;

www.politifact.com/florida/statements/2011/apr/27/mike-haridopolos/mike-haridopolos-says-many-states-not-florida-are-/]Mike Haridopolos says many states, but not Florida, are deficit spending[/url]
παπαρα σαβρουκο,

ο ιδιος ο κομμαντο ειχε βγει και ειχε παραδεχθει οτι η φλοριντα παει για φουντο, τι εκαναν οι ΗΠΑ? της εβαλαν να υπογραψει κανα μνημονιο για να τη σωσουν? οχι βεβαια, γιατι εκει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ε.Ε.

σαλτα και κιχου τωρα μην τα ακουσεις εσυ

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μωρή λυσσάρα σκρόφα, πάλι μέθυσες από το πολύ σπέρμα που κατάπιες σήμερα; :pipa1: :fuck2:
μωρη πηγαδοκωλη, αμα εξορυξουμε το φυσικο αεριο απο το λεβιαθαν πουχεις στον πατο σου ξεχρεωνουμε ολη την ευρωπη  :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom