gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Φιδέλε, κάτι ...πίνεις εσύ και δε μας το λες !
Η κα Ξαφα, των γνωστων αποτυχημενων οικονομικων συνταγων του ΔΝΤ, θα σε ...σώσει ;;;;;;;
Ρε μάστορα δεν σου αρέσει η Ξαφά: Δικαίωμά σου. Είναι νεοφιλελεύθερη, ήταν υφυπουργός του Μητσοτάκη, έχει δουλέψει στην Σίτιγκρουπ και το ΔΝΤ (αυτό βέβαια σημαίνει πως τα οικονομικά τα κατέχει, υποθέτω καλύτερα από εμένα κι εσένα). Δεν είναι και ωραία γκόμενα, πούρεψε κι όλας, χάλια!
ΑΛΛΑ αυτό που λέει δεν το απάντησες (ούτε και κανένα άλλο αντιμνημονιακό παληκάρι).
Λέει λοιπόν η γυναίκα πως το να πουλάμε τσαμπουκά πως θα "κυρήξουμε μονομερή διαγραφή του χρέους" και άλλα τέτοια γραφικά που λέει ο καραγκιόζης ο Καζάκης (και όχι μόνον αυτός, αλλά και άλλοι καραγκιόζηδες) ΔΕΝ γίνεται όταν έχεις ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΑ λέμεεε!!
9 δις το 11. Πέρα από τόκους και χρεολύσια! (Ξαναλέμε) Για μισθούς, συντάξεις, προμήθειες, τρόφιμα, φάρμακα κλπ
Που σκατά θα βρεθούν τα 9 δις για να μην πεινάσουμε (κυριολεκτικά, όχι σαν σήμερα που βγήκα για να φάω έξω και δεν έβρισκα τραπέζι;)
Λες εμένα να μου αρέσει να μας "την λέει" ο ανάπηρος (ατόπημα πολιτικής ορθότητος! ) και η στραβοχυμένη Κατίνα;
Αλλά αφού πέσαμε στην ανάγκη τους;...