Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
απαντώ στο γεγονός ότι δίνεις μία παράμετρο μειωτική ως προς το μέγεθος του εγκλήματος, εξετάζοντας άλλες πτυχές του εγκληματία
Ναι ρε φίλε κ κάνεις ένα άνευ λογικής άλμα μιλώντας για  κυριαρχία στην ζωή του άλλου λες κ μιλάμε για θεούς. :idiot: :uglystupid:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Eίπα πούλο στους βολευτές,χωρίς βουλευτές δεν θα υπήρχαν ιδεολόγοι. :birdman:

Αν κ βουλευτές με δικηγόρους είναι αναγκαίο κακό όσο η κοινωνία δεν είναι ώριμη,λαχειοπώληδες,προπατζήδες,μέντιουμ,πρωινατζούδες,παδές δεν προσφέρεται απολύτως τίποτα,μόνο ψέμα κ πλάνη. :birdman:
Καλα ...
Μιλα μας τωρα για την αριστερη ιδεολογια, να δουμε τι θα ψηφισουμε   :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Οι εκλογες πλησιαζουν συμφωνα με την μερκοζι  :s&m_3:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η μαγικές λέξεις είναι:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΥΛΛΗΨΗ, ΔΙΚΗ, ΤΙΜΩΡΙΑ, ΦΟΒΟΣ

ότι προέρχεται μέσα απ το χαρακτήρα, μην το περιμένεις από τον Έλληνα για πολλές γενιές ακόμα
και σε αυτα εχεις απολυτο δικιο.

Επισκέπτης
Ναι ρε φίλε κ κάνεις ένα άνευ λογικής άλμα στην λογική της κυριαρχίας στην ζωή του άλλου λες κ μιλάμε για θεούς. :idiot: :uglystupid:

και η κυριαρχία επί του πορτοφολίου του άλλου είναι εν μέρει κυριαρχία επί της ζωής του, διότι ζωή χωρίς ποιότητα δεν είναι ζωή...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
ρε συ pz89 γιατί τέτοια επίθεση στον axaxouxa;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
gt1212, συμφωνώ αλλά ο φόβος μαρκυά από εμάς!!!

Επισκέπτης
Το συναπάντημα αυτό με συγκλόνισε σαν γροθιά στο στομάχι. Σίγουρα κάθε φτώχεια είναι οδυνηρή, αλλά η φτώχεια του νεόπτωχου αξιοπρεπούς αστού είναι πιο σκληρή. Δεν έχει μάθει την ένδεια, ζούσε μια καλή ζωή, και ξαφνικά τα χάνει όλα. Ο άλλος, που ζει χρόνια στη φτώχεια, έχει ξεδιπλώσει στρατηγικές και άμυνες τις οποίες ο νεόπτωχος δεν υποψιάζεται καν. Και ξαφνικά ο νους μου πήγε πολλά χρόνια πίσω.

Ρε παίκτη, δεν ξέρω τι σκοπό έχουν αυτά τα κείμενα.
Όταν τα διαβάζω όμως, μου έρχεται να προσχωρήσω στο δόγμα σάβρα και να φωνάξω κι εγώ
"ΔΝΤ & ξερό ψωμί"
Κάπου χρειάζεται  και λίγη ντροπή..

Έλεος..

Επισκέπτης
Όταν τα διαβάζω όμως, μου έρχεται να προσχωρήσω στο δόγμα σάβρα και να φωνάξω κι εγώ
"ΔΝΤ & ξερό ψωμί"
Κάπου χρειάζεται  και λίγη ντροπή..

Έλεος..

τύπε πηγή εδώ είναι το lifo,
αλλά μπορείς να βρεις πολλά από δαύτα στην Espresso, στο GOSSIP, στις εκπομπές της Τατιάνας, του φώτη και μαρίας (δε μπορώ να βάλω κεφαλαία εδώ σρυ) κλπ, κλπ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
"ΔΝΤ & ξερό ψωμί"
Κάπου χρειάζεται  και λίγη ντροπή..

Έλεος..

Για ποιο λόγο το λες αυτό ρε τύπε; Προβλήματα έχουν πλέον όλοι (ακόμα και αυτοί που διαλαλούν τις καβάντζες τους, ασχέτως αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα). Δηλαδή επειδή αυτή άνηκε κάποτε στην αστική τάξη έχει λιγότερα προβλήματα / συμπάθεια από τους άλλους;

Αν σε ενοχλεί το περιβάλλον της Κηφισιάς, ίδια ακριβώς περίπτωση έχω συναντήσει έξω από την Ζωοδόχο Πηγή στην Ακαδημίας.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για ποιο λόγο το λες αυτό ρε τύπε; Προβλήματα έχουν πλέον όλοι (ακόμα και αυτοί που διαλαλούν τις καβάντζες τους, ασχέτως αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα). Δηλαδή επειδή αυτή άνηκε κάποτε στην αστική τάξη έχει λιγότερα προβλήματα / συμπάθεια από τους άλλους;

Αν σε ενοχλεί το περιβάλλον της Κηφισιάς, ίδια ακριβώς περίπτωση έχω συναντήσει έξω από την Ζωοδόχο Πηγή στην Ακαδημίας.
αντιγραφη απο blog μιας κοπελιας

"Όχι φίλε. Δεν είμαι ελιτίστρια. Δεν είναι που ξέρω πού βρίσκονταν οι παραπάνω ως σήμερα. Μπορώ να παραβλέψω τον περασμένο τους λήθαργο, μπορώ να ξεχάσω την αλαζονεία τους σε κάθε δακρυγόνο, σε κάθε γκλοπιά σε σύντροφο, σε φοιτητή, σε εργάτη, μπορώ να ξεχάσω το χλευαστικό τους ύφος σε κάθε άκουσμα προσαγωγής και σύλληψης. Μπορώ να κλείσω τα αφτιά στον οτινανισμό και να αφουκραστώ το ετερόκλητο πλήθος. Είναι που φοβάμαι το που θα είναι αυτοί αύριο. Είναι που φοβάμαι το άτακτο σκόρπισμα σε μια ανακοίνωση αύξησης μισθών και επιστροφής κρατήσεων. Βλέπεις ο φιλήσυχος πολίτης δε δίνει σημασία όταν βλέπει καθημερινά να λείπουν μερικά ψιλά από το πορτοφόλι του. Μπορεί να το ανέχεται για χρόνια αλλά αγανακτεί μόνο όταν του κλέψουν ολόκληρο το πορτοφόλι και ας έχει ήδη αδειάσει. Είναι που μπορεί να αντέξει κάθε χούντα αλλά αγανακτεί μπροστά στην οικονομική υποδούλωση. Είναι που μπορεί να ανεχθεί κάθε αφεντικό ίδιας "φυλετικής" προέλευσης αλλά εξοργίζεται μπροστά στον ξένο τύραννο.Είναι που μπορεί να κοιμάται μακάριος αλλά θίγεται το πατριωτικό του φιλότιμο μόλις τον κατηγορήσουν ότι κοιμάται. Είναι που μπορεί να αντέξει καρτερικά κάθε ιδεολογική μέγγενη, να αντέξει τις σφαίρες στα πόδια, το μπαρούτι στο μυαλό αλλά να ασφυκτιά μπροστά στην οικονομική στένωση."

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
αντιγραφη απο blog μιας κοπελιας

"Όχι φίλε. Δεν είμαι ελιτίστρια. Δεν είναι που ξέρω πού βρίσκονταν οι παραπάνω ως σήμερα. Μπορώ να παραβλέψω τον περασμένο τους λήθαργο, μπορώ να ξεχάσω την αλαζονεία τους σε κάθε δακρυγόνο, σε κάθε γκλοπιά σε σύντροφο, σε φοιτητή, σε εργάτη, μπορώ να ξεχάσω το χλευαστικό τους ύφος σε κάθε άκουσμα προσαγωγής και σύλληψης. Μπορώ να κλείσω τα αφτιά στον οτινανισμό και να αφουκραστώ το ετερόκλητο πλήθος. Είναι που φοβάμαι το που θα είναι αυτοί αύριο. Είναι που φοβάμαι το άτακτο σκόρπισμα σε μια ανακοίνωση αύξησης μισθών και επιστροφής κρατήσεων. Βλέπεις ο φιλήσυχος πολίτης δε δίνει σημασία όταν βλέπει καθημερινά να λείπουν μερικά ψιλά από το πορτοφόλι του. Μπορεί να το ανέχεται για χρόνια αλλά αγανακτεί μόνο όταν του κλέψουν ολόκληρο το πορτοφόλι και ας έχει ήδη αδειάσει. Είναι που μπορεί να αντέξει κάθε χούντα αλλά αγανακτεί μπροστά στην οικονομική υποδούλωση. Είναι που μπορεί να ανεχθεί κάθε αφεντικό ίδιας "φυλετικής" προέλευσης αλλά εξοργίζεται μπροστά στον ξένο τύραννο.Είναι που μπορεί να κοιμάται μακάριος αλλά θίγεται το πατριωτικό του φιλότιμο μόλις τον κατηγορήσουν ότι κοιμάται. Είναι που μπορεί να αντέξει καρτερικά κάθε ιδεολογική μέγγενη, να αντέξει τις σφαίρες στα πόδια, το μπαρούτι στο μυαλό αλλά να ασφυκτιά μπροστά στην οικονομική στένωση."

Για αυτό λοιπόν πρέπει να καταστρέψουμε πάση θυσία οποιαδήποτε προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας η έστω συγκράτησης της πτώσης, με την παράλυση οποιαδήποτε οικονομικής δραστηριότητας, την καταστροφή κάθε υποδομής, την απαξίωση κάθε τί παλιού...
Διότι μόνο όταν οι μπουρζουάδες καταλάβουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή, μόνο όταν καταλάβουν ότι η εξαθλίωση δεν είναι αντιστρέψιμη, θα ακούσουν...

Υ/γραφο: Την καλημέρα μου σε όλους...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
το κακο με την γαμημενη νοοτροπια του ελληνα ειναι οτι βλεπει διαφθορα μονο εκει που δεν τον αφορα...

πχ φακελακι στον γιατρο....αππαπαπαππα αλλα οταν φτασει η δυσκολη ωρα για μας θα το δωσουμε για να φαμε τον αλλον στην σειρα προτεραιοτητας για εγχειριση ή μοναδα εντατικης θεραπειας

φακελακι στον πολεοδομο....απαπαπαπα αλλα αμα εχουμε κανει εμεις την παρανομια ε ας δωσουμε κατι να σωσουμε το αυθαιρετο

φακελακι στον μπατσο.......απαπαπαπα αλλα  μεχρι να γραψουν εμας για οριο ταχυτητας και κοκκινο.....

φακελακι σε καθηγητες ....οχι αλλα αμα ειναι να περασει το δικο μας το μαναρι το μαθημα ε ας δωσουμε κατιτις μωρε......δεν πειραζει που θα βγει στουρνος απο την σχολη
Ποιος στον πουτσο δινει φακελακι στον μπατσο για κληση?
Η για να περασει τον γιο του στο μαθημα?
:huh:
Οσο για τα αλλα μην μπερδευεις το θυμα με τον θυτη.
Το θυμα ειναι σε δυσκολη θεση και κανει οτι μπορει για να εχει μια καλλιτερη μοιρα.
Δεν μπορεις να κατηγορησεις τον απελπισμενο που παιρνει λεφτα απο τοκογλυφο, η να πεις οτι ειχαν κοινη συμμετοχη στο εγκλημα.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
..να αισθανονται τυχεροι όσοι έχουν ιντερνετ γιατί εξω πεινάνε αλλά κυρίως να μη σκέφτονται διαδηλώσεις , πορείες και τσαμπουκάδες αλλά το πως θα ταίσουν τους νεοπειναλέους....η βια δεν οδηγει πουθενα,ειδικά οταν η Πασοκάρα ειναι στην εξουσία :grin:....lifo=πασοκοκοπρίτες του κερατά..εκει τις προάλλες ο γελοίος Κούλογλου έλεγε τσογλάνια όσους καίγανε το κέντρο..αύριο αν χρειαστει το κόμμα θα τους βαφτίσει επαναστάτες πάλι :boobies:

Επισκέπτης

Kαμία σχέση δεν έχει το ότι έγραψα με το περιβάλλον της Κηφισιάς και πέριξ.
Δε μπορεί να χωρέσει το μικρό μου μυαλό καμία απολύτως μονάδα μέτρησης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που να έχει να κάνει με την περιποίηση στων χεριών, το ντύσιμο & τον πρότερο άνετο βίο.
Για παράδειγμα, δε μπορώ να θεωρήσω αξιοπρεπή κάποιον ο οποίος είχε αποκτήσει κάποιο κοινωνικό στάτους με οποιοδήποτε τίμημα & να θεωρήσω αναξιοπρεπή τον φτωχό βιοπαλαιστή επειδή ήταν πάντα έτσι.
Επίσης δε μου αρέσουν τα ηθικά διδάγματα του τύπου "αν πέσετε στη ζητιανιά να ντύνεστε καλά για να παίρνετε χαρτονομίσματα" ή τα συμπεράσματα του στυλ "έλα μωρέ, αυτός φτωχός ήταν,φτωχός παρέμεινε, τι΄είχε τι έχασε"..
Κατά τα λοιπά με κάλυψε ο soisix..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δυστυχως στις επομενες εκλογες θα κληθουμε να επιλλεξουμε το λιγοτερο λαμογιο με την μικροτερη δυνατη ζημια για μας....
Αυτες ειναι οι μοναδικες μας επιλογες ως εθνος!!!!!!

Επισκέπτης
Επίσης δε μου αρέσουν τα ηθικά διδάγματα του τύπου "αν πέσετε στη ζητιανιά να ντύνεστε καλά για να παίρνετε χαρτονομίσματα" ή τα συμπεράσματα του στυλ "έλα μωρέ, αυτός φτωχός ήταν,φτωχός παρέμεινε, τι΄είχε τι έχασε"..

το αντίθετο, αυτούς που πρέπει να βοηθάμε είναι οι εις αει φτωχοί
Επαναλαμβάνω:
Κανένας οίκτος στους νεόπτωχους-τέως νεόπλουτους
Θάνατος στους νεόπτωχους-τέως τζάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom