Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τα μουνια είναι οι κυβερνώντες που δεν εφαρμόσανε το μνημόνιο....
αρα μουνια οι παλιοπασοκοι και τωρα που πλησιαζουν εκλογες το διακυβευμα ειναι ποιος θα εφαρμοσει καλυτερα το μνημονιο της υποταγης.....ετσι για να επανερχομαστε σιγα σιγα μην ξεχναμε και τους ρολους μας

ο αντιμνημονιακος αντωνακης των ζαππειων θα γινει τωρα ο καλος υπηρετης του μνημονιου που απετυχε να εφαρμοσει ο προηγουμενος μαλακας......

τρικυμια εν κρανιω ειναι αυτη η χωρα τελικα....απορω τι σκατα θα μας πουν στα ντιμπειτ παλι;λεφτα υπαρχουν ή μνημονια υπαρχουν πολλα.....; :jerking: :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αρα μουνια οι παλιοπασοκοι και τωρα που πλησιαζουν εκλογες το διακυβευμα ειναι ποιος θα εφαρμοσει καλυτερα το μνημονιο της υποταγης.....ετσι για να επανερχομαστε σιγα σιγα μην ξεχναμε και τους ρολους μας

ο αντιμνημονιακος αντωνακης των ζαππειων θα γινει τωρα ο καλος υπηρετης του μνημονιου που απετυχε να εφαρμοσει ο προηγουμενος μαλακας......

τρικυμια εν κρανιω ειναι αυτη η χωρα τελικα....απορω τι σκατα θα μας πουν στα ντιμπειτ παλι;λεφτα υπαρχουν ή μνημονια υπαρχουν πολλα.....; :jerking: :jerking:

Τώρα πια είναι λίγο αργά για πασοκ νδ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η κυρία στεκόταν όρθια έξω από έναν μεγάλο φούρνο στην Κηφισιά. Ήταν ντυμένη απλά αλλά καλόγουστα και φαινόταν σαν να περίμενε κάποιον. Προσπερνώντας, την άκουσα να μου ψιθυρίζει: «Συγγνώμη, πεινάμε». Σταμάτησα κατάπληκτος, βέβαιος πως δεν είχα ακούσει καλά. Όμως η κυρία, με χαμηλωμένο βλέμμα, επανέλαβε τη φράση. Μπήκα βιαστικός στον φούρνο, αγόρασα, έκανα ψιλά και, φεύγοντας, της έβαλα στο χέρι ένα μικρό χαρτονόμισμα. Δεν μου πήγε να δώσω κέρμα. Πρόσεξα το χέρι. Ήταν περιποιημένο. Το ψιθυριστό «ευχαριστώ» σχεδόν δεν ακούστηκε.

Το συναπάντημα αυτό με συγκλόνισε σαν γροθιά στο στομάχι. Σίγουρα κάθε φτώχεια είναι οδυνηρή, αλλά η φτώχεια του νεόπτωχου αξιοπρεπούς αστού είναι πιο σκληρή. Δεν έχει μάθει την ένδεια, ζούσε μια καλή ζωή, και ξαφνικά τα χάνει όλα. Ο άλλος, που ζει χρόνια στη φτώχεια, έχει ξεδιπλώσει στρατηγικές και άμυνες τις οποίες ο νεόπτωχος δεν υποψιάζεται καν. Και ξαφνικά ο νους μου πήγε πολλά χρόνια πίσω.

Στο τέλος της φοιτητικής μου ζωής στη Γερμανία συνεργάστηκα σε μια ταινία και είχα κερδίσει αρκετά. Από τα κέρδη μου είχα αγοράσει ένα μεγαλοπρεπές καμηλό παλτό. Γύρισα στην Ελλάδα, βρέθηκα μέσα σε μία οικογενειακή θύελλα - με αποτέλεσμα, ενώ υπηρετώ τη θητεία μου, να πρέπει ταυτόχρονα να κερδίσω τα προς το ζην. Όχι μόνο για μένα αλλά και για τη μητέρα μου. Πέρασα δύσκολα εκείνο τον χειμώνα και συχνά κοιμήθηκα νηστικός. Όταν δεν ήμουν υπηρεσία, φορούσα πολιτικά και χτυπούσα πόρτες για δουλειά. Έκανα τα πάντα: μεταφράσεις, μαθήματα, κείμενα, αλληλογραφία. Θυμάμαι τι ζημιά μου είχε κάνει το καμηλό παλτό. «Μα, τι ανάγκη έχεις εσύ;» ο ένας, «Α, θα παίρνεις ακριβά!» ο άλλος. Μέχρι που βρήκα να το πουλήσω και ησύχασα. Μαζί με όσα ξεπουλήσαμε τότε -χαλιά, σερβίτσια, κοσμήματα- έφυγε κι αυτό.

Προσέξτε λοιπόν: η νέα φτώχεια φοράει συχνά καμηλό παλτό. Και ξεγελάει. Αφήστε που κρύβεται διότι ντρέπεται. Δεν έχει το θάρρος της ανάγκης της.
Αναζητήστε την εκεί που δεν την περιμένετε. Δεν ζητιανεύει στις γωνίες, ούτε απαιτεί φανερά. Αλλά, ψάχνοντας, θα μάθετε για την οικογένεια του απολυμένου πενηντάρη στελέχους που στερείται που κρυώνει γιατί δεν μπορεί να πληρώσει θέρμανση, που δεν έχει για το χαράτσι και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα. Κι αν μπορείτε, βοηθήστε. Διακριτικά.

Ετσι ειναι φιλε μου....
Ο καθενας θελει να σε βλεπει ρακενδυτο και απεριποιητο οταν ειναι να αγορασει κατι η να στηριξει καποιον
χωρις να υπολογιζει τις προσφερομενες υπηρεσιες

Το εχω δει πολλες φορες το εργο αυτο και εχω αποφασισει να μην τους κανω την χαρη ΠΟΤΕ !!!!!

Τι μπουφαν φορας ?
Καινουργια παπουτσια βλεπω...
Το ρολογακι μπανικο βλεπω.....
Η τσαντα ακριβη....
Η φορμα ειναι πολυ καλη.....
Κι αλλο μπουφαν ?
Δεν εχεις αναγκη εσυ........

Η απαντηση μου οταν ειναι μαλακας ο αλλος ειναι μια ..... Αν σου ζητησω δανεικα ποτε μην μου δωσεις ...
η γιαυτο δουλευω για να μην μου λειπει τιποτα ...

Οταν δω και το παρακανουν με φρασεις οπως....

-Λαχειοπωλης και τετοια ρουχα ?
η οτιδηποτε αλλο .... τους διωχνω και απο πελατες !!!!!!

Δεν με ενδιαφερει να εξυπηρετω μιζερους πελατες, αλλα συνηδητοποιημενους παιχτες που εκτιμουν  προσφερομενες υπηρεσιες.

Πολλες φορες οταν δεν εχω καμια συναλαγη με καποιον και παει να μου πει κατι για οτιδηποτε του λεω παρτο κι εσυ κανει τοσο και του φουσκωνω την τιμη να σκαει....  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ετσι ειναι φιλε μου....
Ο καθενας θελει να σε βλεπει ρακενδυτο και απεριποιητο οταν ειναι να αγορασει κατι η να στηριξει καποιον

Το εχω δει πολλες φορες το εργο αυτο και εχω αποφασισει να μην τους κανω την χαρη ΠΟΤΕ !!!!!

Τι μπουφαν φορας ?
Η τσαντα ακριβη....
Κι αλλο μπουφαν ?

Η απαντηση μου ειναι μια ..... Αν σου ζητησω δανεικα ποτε μην μου δωσεις ...

Λαχειοπωλης και τετοια ρουχα ?

Δεν με ενδιαφερει να εξυπηρετω μιζερους πελατες, αλλα συνηδητοποιημενους παιχτες που εκτιμουν  προσφερομενες υπηρεσιες.

Πολλες φορες οταν δεν εχω καμια συναλαγη με καποιον και παει να μου πει κατι για οτιδηποτε του λεω παρτο κι εσυ κανει τοσο και του φουσκωνω την τιμη να σκαει....  :2funny:
ρε μαν λαχειοπωλης εισαι εσυ ή ζωντανη διαφημιση του να μην αγορασει ο αλλος λαχειο απο αντιδραση και μονο για την προκλητικη σου εμφανιση και περιβολη;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε μαν λαχειοπωλης εισαι εσυ ή ζωντανη διαφημιση του να μην αγορασει ο αλλος λαχειο απο αντιδραση και μονο για την προκλητικη σου εμφανιση και περιβολη;
Λαχειο αγοραζει αυτος που ειναι παιχτης για να κερδισει καποτε κατι.... δεν ειναι ελλεημοσυνη για να ειναι σαν κακομοιρης ο αλλος
Δεν σημαινει οτι οποιος πουλαει λαχεια θα πρεπει να ειναι σαν ζητιανος....

Δεν παρακαλεσα ποτε κανεναν να μου αγορασει ..... εμποριο ειναι με κερδη και ζημιες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ετσι ειναι φιλε μου....

Τι μπουφαν φορας ?
Η τσαντα ακριβη....
Κι αλλο μπουφαν ?

Η απαντηση μου οταν ειναι μαλακας ο αλλος ειναι μια ..... Αν σου ζητησω δανεικα ποτε μην μου δωσεις ...
η γιαυτο δουλευω για να μην μου λειπει τιποτα ...

-Λαχειοπωλης και τετοια ρουχα ?

Δεν με ενδιαφερει να εξυπηρετω μιζερους πελατες, αλλα συνηδητοποιημενους παιχτες που εκτιμουν  προσφερομενες υπηρεσιες.

Ρε μαλάκα εγώ βαριέμαι να διαβάζω σεντόνια,εσύ δεν βαριέσαι να τα γράφεις;;;; :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Λαχειο αγοραζει αυτος που ειναι παιχτης για να κερδισει καποτε κατι.... δεν ειναι ελλεημοσυνη για να ειναι σαν κακομοιρης ο αλλος
Δεν σημαινει οτι οποιος πουλαει λαχεια θα πρεπει να ειναι σαν ζητιανος....

Δεν παρακαλεσα ποτε κανεναν να μου αγορασει ..... εμποριο ειναι με κερδη και ζημιες.
Αλίμονο σε αυτούς που τσιμπάνε κ αγοράζουν.... :rolleyes:

Επαγγέλματα χωρίς καμία κοινωνική προσφορά,σκέτη εκμετάλλευση.πφφφ :badair:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Στο θεμα μας τωρα.....

Καλο ειναι να μην βγει κανενας απο τα δυο κομματα και να δοκιμαστει καποιος αλλος

Κομμουνισμο η οικολογους δεν ειχαμε ποτε σαν κυβερνηση στην χωρα μας

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αλίμονο σε αυτούς που τσιμπάνε κ αγοράζουν.... :rolleyes:

Επαγγέλματα χωρίς καμία κοινωνική προσφορά,σκέτη εκμετάλλευση.πφφφ :badair:
11 φορες τον πρωτο στο εθνικο
2 φορες τον πρωτο στο λαικο
και μια στο κρατικο

Ολα αυτα δεν τα λες αλιμονο....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Στο θεμα μας τωρα.....

Καλο ειναι να μην βγει κανενας απο τα δυο κομματα και να δοκιμαστει καποιος αλλος

Κομμουνισμο η οικολογους δεν ειχαμε ποτε σαν κυβερνηση στην χωρα μας
Θα γούσταρες οικολογική κυβέρνηση δηλαδή;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και μια στο κρατικο

Και παίζει να έχουν αγοράσει πόσοι;;; Άπειροι.

Σε έχουν κάνει μάγκα κ πλούσιο εσένα κ συναδέλφους σου για το τίποτα. :birdman:

Αλίμονο σε όποιον τσιμπάει σε κάτι τέτοια.... :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι ειδατε τις δημοσκοπησεις?
που ειναι ο πετρακης αγραγε :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θα γούσταρες οικολογική κυβέρνηση δηλαδή;;;
Θα γουσταρα οτιδηποτε αλλο εκτος απο τα δυο γνωστα κομματα
Τα ειδαμε τοσα χρονια τι προσφεραν και ποια καταλληξη ειχαμε σε ολο αυτο...
Ειδαμε τον ανεξελεγκτο πλουτισμο οσων ασχοληθηκαν με αυτα και την προσφορα τους στο κοινωνικο συνολο
(μιας και μιλησες για επαγγελματα χωρις κοινωνικη προσφορα)

Επισκέπτης
Η κυρία στεκόταν όρθια έξω από έναν μεγάλο φούρνο στην Κηφισιά. Ήταν ντυμένη απλά αλλά καλόγουστα και φαινόταν σαν να περίμενε κάποιον. Προσπερνώντας, την άκουσα να μου ψιθυρίζει: «Συγγνώμη, πεινάμε». Σταμάτησα κατάπληκτος, βέβαιος πως δεν είχα ακούσει καλά. Όμως η κυρία, με χαμηλωμένο βλέμμα, επανέλαβε τη φράση. Μπήκα βιαστικός στον φούρνο, αγόρασα, έκανα ψιλά και, φεύγοντας, της έβαλα στο χέρι ένα μικρό χαρτονόμισμα. Δεν μου πήγε να δώσω κέρμα. Πρόσεξα το χέρι. Ήταν περιποιημένο. Το ψιθυριστό «ευχαριστώ» σχεδόν δεν ακούστηκε.

Το συναπάντημα αυτό με συγκλόνισε σαν γροθιά στο στομάχι. Σίγουρα κάθε φτώχεια είναι οδυνηρή, αλλά η φτώχεια του νεόπτωχου αξιοπρεπούς αστού είναι πιο σκληρή. Δεν έχει μάθει την ένδεια, ζούσε μια καλή ζωή, και ξαφνικά τα χάνει όλα. Ο άλλος, που ζει χρόνια στη φτώχεια, έχει ξεδιπλώσει στρατηγικές και άμυνες τις οποίες ο νεόπτωχος δεν υποψιάζεται καν. Και ξαφνικά ο νους μου πήγε πολλά χρόνια πίσω.

πίσω στα χωριά και στα χωράφια σ όποιον δεν αρέσει η Αθήνα και δη η Κηφισιά...
και να ξέρει πάντα ότι όταν αυτή έτρεχε στη Μύκονο και στα Παρίσια κάποιοι πεινούσαν και τότε...
κανένας οίκτος στους νεόπτωχους τέως νεόπλουτους
θάνατος στους νεόπτωχους τέως τζάκια...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και παίζει να έχουν αγοράσει πόσοι;;; Άπειροι.

Σε έχουν κάνει μάγκα κ πλούσιο εσένα κ συναδέλφους σου για το τίποτα. :birdman:

Αλίμονο σε όποιον τσιμπάει σε κάτι τέτοια.... :jerking: :jerking: :jerking:
ΡΕ τον παιζεις ?

Αντε δες τι εχει κερδισει το ελληνικο δημοσιο απο ολα αυτα και ποσα χρηματα πανε στον κρατικο κορβανα ετησιως

Αντε μαλακακο....

Και μαγκα δεν με εκανε κανεις .... μαγκας εγινα μονος μου, με το τρεξιμο μου, στον βαθμο που μπορεσα
χωρις καμια απατεωνια εις βαρος κανενος

Επισκέπτης
και μια στο κρατικο

τύπε όσα σου περισσεύουν τα δίνεις πίσω; που στον πράκτορα ή στον ΟΠΑΠ κατευθείαν;
Δεν παίζει να κάνει απάτη ο λαχειοπώλης με λαχείο που κέρδισε αλλά δεν είχε πουληθεί;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τα ειδαμε τοσα χρονια τι προσφεραν και ποια καταλληξη ειχαμε σε ολο αυτο...
Ειδαμε τον ανεξελεγκτο πλουτισμο οσων ασχοληθηκαν με αυτα και την προσφορα τους στο κοινωνικο συνολο
(μιας και μιλησες για επαγγελματα χωρις κοινωνικη προσφορα)
Σόρρυ αλλά αυτό το επιχείρημα είναι για τον πέο εντελώς,πλούτισαν μέχρι αίσχους 10.000 γιατροί ας πούμε και τί,το επάγγελμα του γιατρού δεν είναι κοινωνικής προσφοράς στο σύνολο;;;

Το τραγικό πάντως είναι ότι η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας κ ακόμα κάποιοι κυνηγάνε την τύχη τους σε προπο,λαχεία,στοίχημα(όποτε περνάω γεμάτα) κ μαλακίες χάνοντας λεφτά σε εποχές δύσκολες. :idiot: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom