Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
τα είπε ρε συ ξεκάθαρα ο Σαμαράς

τότε υπήρχε περιθώριο επιλογών,τωρα όχι...

αλυσοδέθηκε η χώρα από τον ΓΑΠ

τίποτα δεν άλλαξε.....το Μνημόνιο ήταν λάθος συνταγή,και είναι....
εγω θελω να μου πεις τι αλλαξε απο τον νοεμβριο/δεκεμβριο που υποστηριζε οχι στο μνημονιο, επαναδιαπραγματευση κλπ, μεχρι πριν 1 μηνα που εγινε η τουμπα. Τι α κριβως δλδ ηταν αυτο που τοτε γινοταν (πριν 2-3μηνες) και τωρα δε γινεται??

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
6.Ο βασικός θα ήταν 300-400e

7.Τα αφεντικά θα απολύαν όποτε ήθελαν,όσους ήθελαν,ό,τι ώρα ήθελαν.

κτλ...

Πραγματικός παράδεισος αν είσαι αφεντικό.

Γιατί ρε απατέωνα?

Συνέβαλε ποτέ το ΚΚΕ σε αύξηση μισθών????

διώχνοντας πχ την Pirelli και αφήνοντας στο δρόμο 1000 άτομα?

ή κλείνοντας 50 μεγάλα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας?

ή μήπως στέλνοντας χιλιάδες Έλληνες φοιτητές στη Ρουμανία και τη Σλοβακία,όπου καταθέτουν δισ ευρώ σε συνάλλαγμα,επειδή στην Ελλάδα τα γραφεία των καθηγητών....χτίζονται από αριστεριστές και 9 μήνες το χρόνο έχουν κατάληψη και τους άλλους 3 είναι καλοκαίρι????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φαντάζεσαι τη χώρα χωρίς κομμουνιστές-αναρχικούς-αριστεριστές?

1.τα κρουαζεριόπλοια θα έδεναν άνετα στα λιμάνια,κουβαλώντας χιλιάδες τουρίστες και στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες
αλλα οι τουριστες του ολ ινκλουσιβ δεν θα κατεβαιναν λογω ΦΠΑ 23 τα εκατο και ο καφες στα πεντε και εξι ευρω
2.το κέντρο θα ήταν μονίμως ανοιχτό,τα μαγαζιά ορθάνοιχτα και χωρίς φόβο
χωρις πελατεια,με ιδιοκτητες να βαραν μυγες ελλειψει χρηματος του λαου,καταχρεωμενοι και καμμενοι απο υπερογκα τελη και χαρατσια
3.τα Πανεπιστήμια πεντακάθαρα,χωρίς αφίσες και αξύριστα φασιστοειδή με χακί μπουφάν να δέρνουν και αν απειλούν καθηγητές και να καταλαμβάνουν σχολές
με μηδεν βεβαια ερευνητικο εργο,υποβαθμιση των σπουδων λογω αναξιοκρατικα διορισμενων καθηγητων,καμια διασυνδεση με την αγορα εργασιας,φτωχες υποδομες λογω ελλειψης χρηματων και παρωχημενα συγγραματα
4.ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ θα βρίσκονταν σε χέρια ξένων ιδιωτών χωρίς παρενέργειες,εκβιασμούς,απεργίες κλπ
ιδιωτων που θα σκανε και κανα κανονακι ενιοτε αφηνοντας συξυλους τους ερμους πολιτες οπως το προσφατο
5.εξαιτίας όλων των ανωτέρω,μισθοί και συντάξεις θα βρίσκονταν σε πολύ υψηλότεο επίπεδο,λόγω προσέλκυσης επενδύσεων,τουριστών κλπ
ναι ζησε μαυρε μου να φας τον μαη τριφυλλι,θα σου δωκουν και μεγαλυτερο μισθο γιατι θα θελησουν να μοιραστουν μαζι σου τα κερδη τα αφεντικα....αλλο καημο δεν ειχαν.....ουρες οι ανεργοι πτυχιουχοι και προσοντουχοι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εγω θελω να μου πεις τι αλλαξε απο τον νοεμβριο/δεκεμβριο που υποστηριζε οχι στο μνημονιο, επαναδιαπραγματευση κλπ, μεχρι πριν 1 μηνα που εγινε η τουμπα. Τι α κριβως δλδ ηταν αυτο που τοτε γινοταν (πριν 2-3μηνες) και τωρα δε γινεται??

του κοψε η μπεσαμελ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γιατί ρε απατέωνα?

ή μήπως στέλνοντας χιλιάδες Έλληνες φοιτητές στη Ρουμανία και τη Σλοβακία,όπου καταθέτουν δισ ευρώ σε συνάλλαγμα,επειδή στην Ελλάδα τα γραφεία των καθηγητών....χτίζονται από αριστεριστές????
Χώρα χωρίς αγώνες δεν έχει μέλλον.

Και τους αγώνες πάντα η αριστερά τους έκανε.

Ετοιμάσου...ερχόμαστε,ετοίμασε τα κλειδιά αυτοκινήτου κ σπιτιού να τα παραδώσεις στον κομισάριο!!!! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατί ρε απατέωνα?

ή μήπως στέλνοντας χιλιάδες Έλληνες φοιτητές στη Ρουμανία και τη Σλοβακία,όπου καταθέτουν δισ ευρώ σε συνάλλαγμα,επειδή στην Ελλάδα τα γραφεία των καθηγητών....χτίζονται από αριστεριστές και 9 μήνες το χρόνο έχουν κατάληψη και τους άλλους 3 είναι καλοκαίρι????
η πιρελι εφυγε γιατι πηγε αλλου που το μεροκαματο ειναι μισο και οχι απο το κκε.....

και στην ρουμανια πηγαν οσοι θελαν να γινουν με το στανιο γιατροι και οδοντιατροι και λοιπα και δεν μπορουσαν να περασουν εδω και κανενας επειδη χτιζαν το γραφειο του πρυτανη .....

για να ξερουμε τι λεμε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"χωρις πελατεια,με ιδιοκτητες να βαραν μυγες ελλειψει χρηματος του λαου,καταχρεωμενοι και καμμενοι απο υπερογκα τελη και χαρατσια"

συμφωνώ,καλύτερα και χρεωμένος και καμμένος παρά απλά χρεωμένος....

αφού δεν έχουμε και πολλή πελατεία,ας ρίξουμε κανένα καψιματάκι να πάρουμε λίγο χρώμα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η πιρελι εφυγε γιατι πηγε αλλου που το μεροκαματο ειναι μισο και οχι απο το κκε.....

και στην ρουμανια πηγαν οσοι θελαν να γινουν με το στανιο γιατροι και οδοντιατροι και λοιπα και δεν μπορουσαν να περασουν εδω και κανενας επειδη χτιζαν το γραφειο του πρυτανη .....

για να ξερουμε τι λεμε

εσύ θα έστελνες το παιδί σου στο Πανεπιστήμιο όπου ο πρύτανης Μάνθος περνάει σαν βρεγμένη γάτα ανάμεσα από 50 φοιτητές οι οποίοι φωνάζουν "αέρα να φύγει η χολέρα"...????

(το τραγικό είναι ότι είναι μονο 50 άτομα....οι υπόλοιποι 1000 φοιτητές δεν αντιδρούν απέναντι σε αυτά τα φασιστοειδή...)

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
παλερμο περιμενω απαντηση

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εσύ θα έστελνες το παιδί σου στο Πανεπιστήμιο όπου ο πρύτανης Μάνθος περνάει σαν βρεγμένη γάτα ανάμεσα από 50 φοιτητές οι οποίοι φωνάζουν "αέρα να φύγει η χολέρα"...????

(το τραγικό είναι ότι είναι μονο 50 άτομα....οι υπόλοιποι 1000 φοιτητές δεν αντιδρούν απέναντι σε αυτά τα φασιστοειδή...)
ετσι οπως ειναι η εγχωρια κατασταση πιθανως να μην το εστελνα αλλα για αλλους λογους.....γιατι δεν βλεπω σε τι θα ωφελησει ενα πτυχιο απο μια σχολη με πεντε χρονια σπουδες και κοπο και χρημα και αλλα τρια χρονια προετοιμασιας με φροντιστηρια και ενα καρο λεφτα .....για να το κρεμασει στον τοιχο και να παρακαλαει μετα για δουλεια τον καθε  μαλακα για 500 ευρω;δεν του τα βαζω στην τραπεζα καλυτερα να του ανοιξω μια επιχειρηση να μαθει και μια τεχνη....;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φαντάζεσαι τη χώρα χωρίς κομμουνιστές-αναρχικούς-αριστεριστές?

1.τα κρουαζεριόπλοια θα έδεναν άνετα στα λιμάνια,κουβαλώντας χιλιάδες τουρίστες και στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες
αλλα οι τουριστες του ολ ινκλουσιβ δεν θα κατεβαιναν λογω ΦΠΑ 23 τα εκατο και ο καφες στα πεντε και εξι ευρω
και ποιός σου είπε ότι το ΦΠΑ θα ήταν 23% και ο καφές θα έκανε 5-6 ευρώ ?
2.το κέντρο θα ήταν μονίμως ανοιχτό,τα μαγαζιά ορθάνοιχτα και χωρίς φόβο
χωρις πελατεια,με ιδιοκτητες να βαραν μυγες ελλειψει χρηματος του λαου,καταχρεωμενοι και καμμενοι απο υπερογκα τελη και χαρατσια
ελλείψει χρήματος βαράνε μύγες ή μήπως γιατί θέλουν τις τιμές στα ύψη? καταχρεωμένοι είναι γιατί δεν έχουν δουλειά ή γιατί απλώθηκαν χωρίς να σκεφτούν?
3.τα Πανεπιστήμια πεντακάθαρα,χωρίς αφίσες και αξύριστα φασιστοειδή με χακί μπουφάν να δέρνουν και αν απειλούν καθηγητές και να καταλαμβάνουν σχολές
με μηδεν βεβαια ερευνητικο εργο,υποβαθμιση των σπουδων λογω αναξιοκρατικα διορισμενων καθηγητων,καμια διασυνδεση με την αγορα εργασιας,φτωχες υποδομες λογω ελλειψης χρηματων και παρωχημενα συγγραματα
ενώ τώρα ας πούμε τα προγράμματα σπουδών συμβαδίζουν με την αγορά εργασίας (πχ ΤΕΙ καλαθοπλεκτικής, Τουρκικές και Μεσανατολικές Σπουδές), οι υποδομές έχουν χαιλίκια (γιαυτό τις φροντίζουνε τα καλά παιδιά των καταλήψεων), τα συγγράματα περιγράφουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας (εεεε μερικά εχουν φτάσει στα τρανσιστορ) και οι καθηγητές εκλέγονται με διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια (από εκλέκτορες που δεν ξέρουν τα στραβά τους και από φοιτητές)
4.ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ θα βρίσκονταν σε χέρια ξένων ιδιωτών χωρίς παρενέργειες,εκβιασμούς,απεργίες κλπ
ιδιωτων που θα σκανε και κανα κανονακι ενιοτε αφηνοντας συξυλους τους ερμους πολιτες οπως το προσφατο
οι οποίοι πολίτες φυσικά δεν χάσανε τίποτε (εκτός αν εννοείς ότι θα πρέπει να πληρώσουν το τέλος ακινήτων που δεν είχανε πληρώσει) τουναντίον βάλανε και φέσι σε ότι χρωστούσανε στις εταιρείες.. αα και να μην ξεχάσω... το ΣτΕ έκρινε ότι η ΔΕΗ και ο ΔΕΣΜΗΕ πρέπει να αποζημειώσουν τις δύο εταιρείες με 85 εκατομυριάκα και εκκρεμεί και άλλη προσφυγή για 270 εκατομυριάκια.
5.εξαιτίας όλων των ανωτέρω,μισθοί και συντάξεις θα βρίσκονταν σε πολύ υψηλότεο επίπεδο,λόγω προσέλκυσης επενδύσεων,τουριστών κλπ
ναι ζησε μαυρε μου να φας τον μαη τριφυλλι,θα σου δωκουν και μεγαλυτερο μισθο γιατι θα θελησουν να μοιραστουν μαζι σου τα κερδη τα αφεντικα....αλλο καημο δεν ειχαν.....ουρες οι ανεργοι πτυχιουχοι και προσοντουχοι
φυσικα και θα βρισκόταν σε μια ανθηρή οικονομία

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
οπως στην αμερικη ας πουμε που ειναι φουλ ιδιωτικος τομεας με ελαχιστο δημοσιο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οπως στην αμερικη ας πουμε που ειναι φουλ ιδιωτικος τομεας με ελαχιστο δημοσιο...

μίλησε κανένας για Αμερική??

μιλάμε για χώρες πολιτισμένες εδώ.. ΗΠΑ και Ελλάδα δεν ανήκουν σε αυτές...

trigkazovlakas

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μίλησε κανένας για Αμερική??

μιλάμε για χώρες πολιτισμένες εδώ.. ΗΠΑ και Ελλάδα δεν ανήκουν σε αυτές...
μπορεις να μου αναφερεις μια?
επειδη εμενα στο μυαλο μου προχειρα ερχεται ας πουμε η σουηδια, και αυτη εχει πολυ μεγαλυτερο δημοσιο και πιο καλοπληρωμενο
πς : το δημοσιο μας για το μπεο ειναι , αυτο δε σημαινει πως φταιει αυτο αλλα οι διαχειριστες του. αλλαγη διαχειρησης θελει οχι απαξιωση και πεταμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
επειδη εμενα στο μυαλο μου προχειρα ερχεται ας πουμε η σουηδια, και αυτη εχει πολυ μεγαλυτερο δημοσιο και πιο καλοπληρωμενο
μπορώ να σου αναφέρω Αυστρία, Νορβηγία, Φινλανδία....

αλλά στη Φινλανδία που έχει την καλύτερη ομολογουμένως πρωτοβάθμια και δευτοροβάθμια παιδεία στον κόσμο, η αναλογία δασκάλων/μαθητών είναι διπλάσια από αυτήν της Ελλάδος.. και μην ακούσω παπαριές για την ιδιαιτερότητα της Ελλάδος..

αμα πας στην Φινλανδία θα δείς πόσο απομακρυσμένοι είναι οι οικισμοί και οι κατοικίες μεταξύ τους...

ααα ναι και στην Νορβηγία δεν έχουν "κάθε χωριό και Κέντρο Υγείας κάθε κωμόπολη και Νοσοκομείο" .. όπως εδώ που Βέρροια, Νάουσα, Εδεσσα έχουν και από ένα νοσοκομείο και κανένα δεν λειτουργεί στην πραγματικότητα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606

ΑΥΤΟΣ ειναι λοιπον ο λογος που εγινε μεταγραφη ο βοριδης....ΣΟΥ λεει υποσχεθηκα να κατεβασω τις κουκουλες να παρω και ενα μπραβονι δημοκρατικο μαζι μου!!!!!ΑΕΙ ΧΕΣΟΥ ΡΕ ΤΡΟΛΛ
που συνεχιζεις να μιλας για ενα κωμμα τραβεστι!θα σε δικαιολογουσα αν στηριζες ντωρα-θα λεγα παει στο διαλο...δεξιος,μνημονιο, σταθερες αποψεις,εμμετικες αλλα αποψεις....ΑΥΤΟΣ ο μαλακας που τρολαρεις ολη μερα εχει κανει μια παραταξη μπουρδελο 3 χρονια τωρα,εχει ριξει κυβερνηση μητσοτακη,εχει κανει τα συνορα με το αλμπανυ μπατε σκυλοι αλλεστε το 90,τη μια μνημονιο,την αλλη πανδαιμονιο....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΕΤΤΙΝΟΣ ΠΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ....στην συγκεκριμενη ΑΝ η θυσια ηταν τα παιδια του ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ....ΕΠΕΙΔΗ παιζεται ομως ο δικος μας κωλος....ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΩΜΜΑΤΟΣ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
πς : το δημοσιο μας για το μπεο ειναι , αυτο δε σημαινει πως φταιει αυτο αλλα οι διαχειριστες του. αλλαγη διαχειρησης θελει οχι απαξιωση και πεταμα

ξερίζωμα και ξαναστήσιμο από την αρχή θέλει... σε υγιείς βάσεις και με υγιή νοοτροπία...
και πάνω από όλα να καταλάβει ο πολίτης τι πρέπει να απαιτεί απότο κράτος και τι όχι και ο υπάλληλος ποιές υποχρέωσεις έχει απέναντι στον πολίτη και ποιές όχι..

και για να πώ ένα απλό παράδειγμα...

ψηφίζεται νέος νόμος και δημοσιεύεται στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (που σημαίνει ότι ισχύει από την στιγμή αυτή)... αν πας σε δημόσια υπηρεσία και ζητήσεις κάτι στα πλαίσια του νόμου αυτού ο υπάλληλος παίζει να σου απαντήσει "δεν ξέρω τίποτε .. δεν έχω εντολές.. δεν έχει έρθει εγκύκλιος.." και καμμιά παρόμοια παπαριά..

γαμίσι θέλει γενικός γραμματέας που δεν φρόντισε να πάει η εγκύκλιος στην ώρα της, γαμίσι θέλει και ο υπάλληλος που δεν φρόντισε να διαβάσει τον νομο και να ενημερωθεί ώς όφειλε.. και μην ακούσω παπαριές όπως "πως να ενημερωθεί αφού δεν του το έχουν πεί?".. άγνοια νόμου δεν συγχωρείται και δεν μπορεί να γίνει επίκλησις της.. όπως κάθε ένας που εργαζεται πρέπει να φροντίζει να ενημερώνεται πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του επαγγέλματος του, έτσι και ο υπάλληλος πρέπει να κόψει τον κώλο του και να κάνει ότι χρειάζεται για να ενημερωθεί... δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ούτε ο γενικός γραμματέας ούτε ο υπάλληλος.. ας ξενυχτήσουν στο γραφείο, ας πάρουν δουλεια στο σπίτι στα αρχίδια μου...

αντίστοιχα και εγώ όταν βγεί ένας νόμος που μου λέει ότι θα πρέπει να κάνω κάτι θα πρέπει να φροντίσω να το κάνω όπως το λέει ο νόμος και όχι όπως γουστάρω εγώ..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
Υ.Σ τις μεταγραφες "αεροδρομιου" βοριδη μπουμπουκου πως τις κοβεις....καλα εξτρεμακια,ΘΑ παει ο τιμημενος λαος απο ψηφοφορους στο αεροδρομιο να τους υποδεχτει????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom