Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
τα διλληματα σου μου θυμιζουν μνημονιο ή χρεοκοπια, μεσοπροθεσμο ή χρεοκοπια, μνημονιο2 ή χρεοκοπια... τυχαιο?

Χρεοκοπία θα γίνει έτσι κι αλλιώς κανένα μνημόνιο δε μας σώζει αν δε το'χετε πάρει χαμπάρι.....σιγά-σιγά πρέπει να την κάνετε γι'αλλού....ε απλά στις έξω χώρες θα σας κολήσουν την ταμπέλα "ο έλληνας"....αλλά από το να πεινάσετε,τι θα προτιμούσατε; :think:

Επισκέπτης
πηγε και στις ειδικες δυναμεις.μαζι με τον αχαχουχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι και είχαμε για έναν λοχία.....πολύ ψεύτη....μία μέρα τον πέτυχα να γράφει κάτι στο λάπτοπ του,και είδα μία κόκκινη σελίδα,και πάνω πάνω έγραφε κάτι σαν master21....θα σε γελάσω....αλλά πολύ ψεύτης ο άνθρωπος.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονάκο ,

ελα κορού να δουμεν τα μαυρα σου τα μάδκια ,

που βκαλλουν τζειν τες γλωσσες που καμνει το λαμπρον

τσε καμνουν την καρδκιά μου την αμοιρην κομμαδκια ,

χαρω σε ,

τζι' άφηστο να την τρών !  :2funny: :2funny:

Μου χρωστάς 1 κιλο χαλούμι ,στειλτο με DHL !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
είσαι μικρός τα μισά περίπου χρόνια απο μένα
κατά τη γνώμη μου πιο καλλιεργημένος απο μένα.
έχεις όμως ένα τεράστιο μειονέκτημα.
δεν έχεις τις παραστάσεις τις δικές μου και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει αυτοπροσώπως απο πολλά ταξίδια ίσως και απο κωλοφαρδία.
πρόχειρα.
έχεις εμμονή με το τι θα γίνει στην Ελλάδα.
αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι στην κοινωνια και μικροσκοπικά και μακροσκοπικά δεν έχει σημασία ποιος εργάζεται σκληρά αλλά ποιός κάνει τις κατάλληλες διασυνδέσεις και συμμαχίες.
ας πούμε.....
κοιτα που είσαι συ και που είναι ο κύπριος.
και στο λέω με γνώση αυτοπαρουσίας.
ο κύπριος είναι 10φορές πιο τεμπέλης απο σένα και 10 φορές πιο λαμόγιο απο σένα.
πρακτικά για να πας μπρσοτά στη ζωή σου σημασία έχουν οι επιλογές και οι συμμαχίες σου.
δεν εχει νόημα αυτή τη στιγμή να μιλάς το 2012 για εκβιομηχάνιση της χώρας.
παέι αυτό το τρένο έφυγε.
ψάξε ας πούμε πόσα χρόνια χρειάζεσαι για να εγκαταστήσεις απ το μηδέν μια νέα γραμμή παραγωγής.
δεν ήταν μαλάκες οι γερμανοί που εξαγόρασαν σέατ ντάτσια σκοντα κλπ.
απο την άλλη.....
έχεις την καλύτερη γεωμορφολογία για τουρισμό και διασκέδαση.
ΚΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
έλεος.
πήγαινε ΝΤΟΥΜΠΑΙ...
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΜΜΟΝΗΣΙΑ ΜΕ ΕΚΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑ απο το Θεό ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΘΑ ΒΟΣΚΑΝΕ ΑΠΑΝΩ.
ΔΛΔ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ.

Στα λόγια μου έρχεσαι. Άρα τι σκας? Δε μιλάω για φάμπρικα κλπ κλπ με το κλασικό στυλ απαραίτητα. Αλλά μιλάω γενικότερα για ανάπτυξη και αξιοποίηση κεφαλαίου. Σου πα εγώ τίποτα ηθικιστικό κλπ? Αλλά το βλέπεις πως αυτό το στυλ τόσα χρόνια δεν.... Δε προχωρησε  , έφερε παρακμή σε κάθε επίπεδο και μερικοίτο νοσταλγούν. ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΟΣ.

Και μη φανταστείς κλαίγομαι και γω για τίποτα κοστα μποντα και τα κτήρια που κάηκαν και με πιασε ο πόνος. Ότι λέω, προσπαθώ να το λέω αποστασιοποιημένος, δεν εκφράζω θέση ή άποψη, απλά περιγραφή και παρατήρηση. Βλέπω αυτό, μετα λίγα που ξέρω αν γίνει έτσι, θα συμβεί αυτό. Όποιος συμφωνεί συμφωνεί, όποιος γουστάρει διαφωνεί. Δε θα χαλάσω τις καρδιές μου με κανένα, ούτε θα κερδίσω, ούτε θα χάσω τίποτα.

Αλλά με μαλέα ειλικρινά. Αν σε κάποιον στο Ντουμπάι όπως είπες, στις ΗΠΑ στην Αυστραλία στη Σιγκαπούρη, στην Ολλανδία του πεις οτι ... πρέπει να συντηρείς ένα μεγάλο δυσκίνητο δημόσιο και μια βαριά απαρχαιωμένη γραφειοκρατία... επειδή... τάχα με τους μισθούς τους συντηρούν τον ιδιωτικό τομέα, θα πονέσει η κοιλιά τους απότα γέλια. Και γενικά κάτι επιχειρήματα της πούτσας που ακούς εδώ.

Το ζητούμενο που είναι ένα και είναι ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. Και θα την κανεις ΕΙΣΡΟΗ για αυτό κανένας παπάρας δεν εκφραζει άποψη. Όλοι κλαίγονται σε ένα κράτος - νταντά που πριν έδινε και τώρα κοβει. Στα χρυσά του παιδιά. Και αυτό το πλασάρουν οτι είναι ζωτικό για την οικονομία. Δηλαδή ρε μαλάκα, αν είναι δυνατόν μια οικονομία να εξαρτάται από τη βρώμικη συναλλαγή των αποτυχημένων απατεώνων που λέγονται πολιτικοί με τα ξεφτιλισμένα κομματόσκυλα, πάνω στην κρατική φούσκα. Στις αρχιδάρες μου λοιπόν για τους μαλάκες που έκατσαν στο παγωτό επειδή πόνταραν στην κρατική φούσκα που τους υποσχέθηκαν οι απατεώνες πολιτικοί. Δικός τους αχυρώνας είναι, δικό τους χωράφι , άστους να σκοτωθούν . Ποσώς με αφορά.

Όπως στα παπάρια μου και για το μαλάκα ιδιωτικό υπάλληλο που αντί τόσα χρόνια να δείξει αλληλεγγύη στο συνάδελφο, να συνδικαλιστεί, να οργωνωθεί, σκεφτόταν ατομικιστικά και όχι ταξικά και να κάνει
" καριέρα" ( μη χέσω). Κάτσε και εσύ στον άξονα τώρα.
Όπως και για το μικρέμπορο που αντί και αυτοί να οργανωθούν ταξικά να δουν τι συμβαίνει συλλογικά, έβγαζαν ο ένας το ματι του αλλουνου και κοίταζαν να ξεζουμίσουν τον εργατάκο ή να κάνουν καμιά αρπαχτή. Φάτε και σεις το καβλίτώρα. Αυτά για όσους θα πουν πως τάχα κλαίγομαι για τις φωτιές και τους βανδαλισμούς .
Αυτό δε σημαίνει πως δε μπορώ ή δε πρέπει να βγάλω ένα συμπέρασμα σχετικά με το που οδεύουν όμως αυτά τα γεγονότα. Τι σημαίνουν και τι εξυπηρετούν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Αν έχεις σωστή οικονομία, χωρίς εμπλοκή του κράτους τυχαίνει να έχεις ανεξαρτησία και ως χώρα και ως κοινωνία από τα κρατικοδαίετα λαμόγια. Καλύτερα η κατακερματισμένη εξουσία του αφεντικού παρά η συγκεντρωμένη βαριά εξουσία του κράτους. Ειδικά αν αυτό είναι διεφθαρμένο φουλ.

Αλλά εδώ βλέπεις αυτοι ακριβώς που στήριζαν το σύστημα τοσες δεκαετίες να κλαίγονται που έληξε. Και να απαιτούν η ελλαδίτσα να εκβιάσει κιόλας τη Γερμανία την Ολλανδία. Κολοσούς. Δε βλέπουν πως πίσω είναι μεγάλα διεθνή χρηματοπιστωτικά και άλλα συμφέροντα που επιδιώκουν την έκδοση ευρω-ομολόγου για να κάνουν καθένας τη δουλειά του. Μπαίνουν μπροστά σαν ηλίθιοι να μπλοφάρουν σε κολοσούς για το αντικειμενικό συμφέρον άλλων κολοσσών. Εδώ βρε μαλάκες η Κίνα τη λέει σε ολόκληρη Αμερική να συμμαζευτεί επειδή τους δανειοδοτούν. Και θα εκβιάσει η Ελλάδα τη Γερμανία?
Και επειδή έχεις και πέντε δραμια μυαλό και ξέρεις τι παίζει, απορώ πως σιγοντάρεις. Για αυτό είμαι σίγουρος πως κάνεις χαβαλέ, δε μπορεί .
Που κάθονται κιόλας να νταντέψουν τη θρασύδειλη σκατόρατσα , και μη μας πειράξουν την τρίχα. ΑΝΤΙ ΡΕ ΜΑΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΠΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΟΡΘΙΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ! Μπαγασάκο :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στα λόγια μου έρχεσαι. Άρα τι σκας? Δε μιλάω για φάμπρικα κλπ κλπ με το κλασικό στυλ απαραίτητα. Αλλά μιλάω γενικότερα για ανάπτυξη και αξιοποίηση κεφαλαίου. Σου πα εγώ τίποτα ηθικιστικό κλπ? Αλλά το βλέπεις πως αυτό το στυλ τόσα χρόνια δεν.... Δε προχωρησε  , έφερε παρακμή σε κάθε επίπεδο και μερικοίτο νοσταλγούν. ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΟΣ.

Και μη φανταστείς κλαίγομαι και γω για τίποτα κοστα μποντα και τα κτήρια που κάηκαν και με πιασε ο πόνος. Ότι λέω, προσπαθώ να το λέω αποστασιοποιημένος, δεν εκφράζω θέση ή άποψη, απλά περιγραφή και παρατήρηση. Βλέπω αυτό, μετα λίγα που ξέρω αν γίνει έτσι, θα συμβεί αυτό. Όποιος συμφωνεί συμφωνεί, όποιος γουστάρει διαφωνεί. Δε θα χαλάσω τις καρδιές μου με κανένα, ούτε θα κερδίσω, ούτε θα χάσω τίποτα.

Αλλά με μαλέα ειλικρινά. Αν σε κάποιον στο Ντουμπάι όπως είπες, στις ΗΠΑ στην Αυστραλία στη Σιγκαπούρη, στην Ολλανδία του πεις οτι ... πρέπει να συντηρείς ένα μεγάλο δυσκίνητο δημόσιο και μια βαριά απαρχαιωμένη γραφειοκρατία... επειδή... τάχα με τους μισθούς τους συντηρούν τον ιδιωτικό τομέα, θα πονέσει η κοιλιά τους απότα γέλια. Και γενικά κάτι επιχειρήματα της πούτσας που ακούς εδώ.

Το ζητούμενο που είναι ένα και είναι ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. Και θα την κανεις ΕΙΣΡΟΗ για αυτό κανένας παπάρας δεν εκφραζει άποψη. Όλοι κλαίγονται σε ένα κράτος - νταντά που πριν έδινε και τώρα κοβει. Στα χρυσά του παιδιά. Και αυτό το πλασάρουν οτι είναι ζωτικό για την οικονομία. Δηλαδή ρε μαλάκα, αν είναι δυνατόν μια οικονομία να εξαρτάται από τη βρώμικη συναλλαγή των αποτυχημένων απατεώνων που λέγονται πολιτικοί με τα ξεφτιλισμένα κομματόσκυλα, πάνω στην κρατική φούσκα. Στις αρχιδάρες μου λοιπόν για τους μαλάκες που έκατσαν στο παγωτό επειδή πόνταραν στην κρατική φούσκα που τους υποσχέθηκαν οι απατεώνες πολιτικοί. Δικός τους αχυρώνας είναι, δικό τους χωράφι , άστους να σκοτωθούν . Ποσώς με αφορά.

Όπως στα παπάρια μου και για το μαλάκα ιδιωτικό υπάλληλο που αντί τόσα χρόνια να δείξει αλληλεγγύη στο συνάδελφο, να συνδικαλιστεί, να οργωνωθεί, σκεφτόταν ατομικιστικά και όχι ταξικά και να κάνει
" καριέρα" ( μη χέσω). Κάτσε και εσύ στον άξονα τώρα.
Όπως και για το μικρέμπορο που αντί και αυτοί να οργανωθούν ταξικά να δουν τι συμβαίνει συλλογικά, έβγαζαν ο ένας το ματι του αλλουνου και κοίταζαν να ξεζουμίσουν τον εργατάκο ή να κάνουν καμιά αρπαχτή. Φάτε και σεις το καβλίτώρα. Αυτά για όσους θα πουν πως τάχα κλαίγομαι για τις φωτιές και τους βανδαλισμούς .
Αυτό δε σημαίνει πως δε μπορώ ή δε πρέπει να βγάλω ένα συμπέρασμα σχετικά με το που οδεύουν όμως αυτά τα γεγονότα. Τι σημαίνουν και τι εξυπηρετούν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Αλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Αν έχεις σωστή οικονομία, χωρίς εμπλοκή του κράτους τυχαίνει να έχεις ανεξαρτησία και ως χώρα και ως κοινωνία από τα κρατικοδαίετα λαμόγια. Καλύτερα η κατακερματισμένη εξουσία του αφεντικού παρά η συγκεντρωμένη βαριά εξουσία του κράτους. Ειδικά αν αυτό είναι διεφθαρμένο φουλ.

Αλλά εδώ βλέπεις αυτοι ακριβώς που στήριζαν το σύστημα τοσες δεκαετίες να κλαίγονται που έληξε. Και να απαιτούν η ελλαδίτσα να εκβιάσει κιόλας τη Γερμανία την Ολλανδία. Κολοσούς. Δε βλέπουν πως πίσω είναι μεγάλα διεθνή χρηματοπιστωτικά και άλλα συμφέροντα που επιδιώκουν την έκδοση ευρω-ομολόγου για να κάνουν καθένας τη δουλειά του. Μπαίνουν μπροστά σαν ηλίθιοι να μπλοφάρουν σε κολοσούς για το αντικειμενικό συμφέρον άλλων κολοσσών. Εδώ βρε μαλάκες η Κίνα τη λέει σε ολόκληρη Αμερική να συμμαζευτεί επειδή τους δανειοδοτούν. Και θα εκβιάσει η Ελλάδα τη Γερμανία?
Και επειδή έχεις και πέντε δραμια μυαλό και ξέρεις τι παίζει, απορώ πως σιγοντάρεις. Για αυτό είμαι σίγουρος πως κάνεις χαβαλέ, δε μπορεί .
Που κάθονται κιόλας να νταντέψουν τη θρασύδειλη σκατόρατσα , και μη μας πειράξουν την τρίχα. ΑΝΤΙ ΡΕ ΜΑΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΠΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΜΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΕΤΡΑ ΟΡΘΙΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ! Μπαγασάκο :grin:
πρακτικά & ουσιαστικά έτσι είναι.
απο την άλλη σε σάιτ για πουτάνες με διαλλεγόμενους τον παλέρμο την πιεξούλα την ντανιέλα και τον τζώνυ περιμένεις να κάνουμε σοβαρή ανταλλαγή αποψεων;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
πρακτικά & ουσιαστικά έτσι είναι.
απο την άλλη σε σάιτ για πουτάνες με διαλλεγόμενους τον παλέρμο την πιεξούλα την ντανιέλα και τον τζώνυ περιμένεις να κάνουμε σοβαρή ανταλλαγή αποψεων;

Ε ας κάνουμε αποκλειστική συμφωνία εκμετάλλευσης του φόρουμ να μιλάμε μεταξύ μας:grin:

Ακόμη το Μέσι ρεεεεεεεεε?????????

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
«Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή εκτός του μπάτσου και του βουλευτή»

Ο Τζίμης Πανούσης δεν μασάει τα λόγια του
Ειρωνικός, περιπαικτικός,αυτοσαρκαστικός ο Τζίμης Πανούσης έχει πάντα ένα δικό του τρόπο να περιγράφει τη ζοφερή πραγματικότητα.

Μιλώντας στην aixmi.gr περιγράφει με τον δικό του καυστικό τρόπο τον Έλληνα του σήμερα ενώ με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει ότι το πιο επίκαιρο σύνθημα είναι «καμία δουλειά δεν είναι ντροπή… Εκτός από του μπάτσου κι από του βουλευτή».

Η πρώτη του δουλειά ήταν φωτογράφος πορνό και δεν ντρέπεται για αυτό. Όπως λέει: «Έμπαινα σε σκοτεινό θάλαμο… Δεν ξέρω αν έχεις μπει ποτέ μέσα σε σκοτεινό θάλαμο… Τα υγρά τα φωτογραφικά έχουν μια τρομακτική ομοιότητα με τα κολπικά υγρά. Μυρίζει σαν ερεθισμένο ηδονοτριβείο εκεί μέσα. Σε τραβάει όλο αυτό. Αυτό ήταν το αντικείμενό μου… Τέλοσπάντων, στο θέμα μας. Τυπώνοντας μια αναλογική φωτογραφία βλέπεις ότι έχεις μια ανάλυση που δεν την έχουν φτάσει τα ψηφιακά. Θέλω να πω ότι όταν πήρα την πρώτη μου ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάμποσα mpixel, τράβαγα κι έβλεπα «τι Κοινούσης, τι Πανούσης». Είτε τράβαγες τον Κοινούση, είτε τον Πανούση το ίδιο πράγμα ήταν. Το ίδιο και στη μουσική που είναι η δουλειά μου. Εκεί φάγαμε μεγάλο στραπάτσο εμείς. Γιατί όταν μπαίνουμε σε ένα στούντιο να γράψουμε, έχει προηγηθεί δουλειά στο σπίτι και πολύ προετοιμασία. Κάθεσαι και ασχολείσαι με τη λεπτομέρεια του ήχου και τις συχνότητες. Στο cd αλλά και στο mp3 χειρότερα, πέφτει κούρεμα. Το PSI, δηλαδή, στη δική μας τη δουλειά έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ευτελιστεί πολύ η δικιά μας η δουλειά».

Όπως παραδέχεται εγκατέλειψε το είδος την Ελλάδα, δεν εγκατέλειψε εκείνος το επάγγελμα. «Έχω δουλέψει σε θιάσους, μπουλούκια, έχω μάθει τη δουλειά του ταχυδακτυλουργού. Μου την έμαθε ένας καραγκιοζοπαίκτης. Ξέρω να εξαφανίζω περιστέρια, κάνω τέτοια…»

Στη συνέχεια ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης δηλώνει κουρασμένος από όλη αυτήν την κατήφεια που επικρατεί γύρω μας και παραδέχεται ότι έχει κόψει φίλους γιατί μιλάνε μόνο για την κατάσταση που ζούμε και μιζεριάζουν.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να απαλλαγούμε από τα κομματόσκυλα. Η ουσία του πράγματος είναι αυτή. Είναι κάποιες συμμορίες συγκεκριμένες, δεν είναι πολλές οικογένειες οι οποίες είναι γαντζωμένες στις καρέκλες. Σ’ αυτό το σημείο θέλω να πω ότι η καρέκλα κάνει τον άνθρωπο, δεν κάνει ο άνθρωπος την καρέκλα. Έχουν μάθει, λειτουργούν με «λογική μαφίας». Και ψάχνουμε τρόπους, δυστυχώς δεν τους έχουμε βρει, για το πώς θα απαλλαγούμε απ’ αυτούς τους νταβατζήδες.

Και συνεχίζει: «Είμαστε δουλόφρονες, όπως λέει ο Καστοριάδης από το 400 π.χ. μέχρι σήμερα είμαστε δουλοπάροικοι, ραγιάδες. Δεν είμαστε πολίτες, δεν έχουμε συνείδηση. Δεν έχουμε ζήσει καμιά επανάσταση. Πολύ σωστά βλέπουμε το κράτος ως κάτι κακό, είναι κακό έτσι όπως είναι, από την άλλη όμως δεν κάνουμε κάτι να αντιπαραταχτούμε.»

«Όχι, από την αρχή δεν μ΄ άρεσε αυτό που γινόταν το καλοκαίρι»
λέει αναφερόμενος στους χιλιάδες αγανακτισμένους που κατέβηκαν το καλοκαίρι στους δρόμους και στις πλατείες.

«Ένα ξενόφερτο πράγμα. Αγανακτισμένοι; Εμείς αγανακτισμένους λέγαμε στα φοιτητικά μου χρόνια τους φασίστες που έρχονταν και παρίσταναν τους αγανακτισμένους πολίτες, τους τραμπούκους με στόχο να σπάσουν τις απεργίες και τις καταλήψεις. Αυτό του καλοκαιριού ήταν μια μόδα.»

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μαλακίες λέει ό Τζιμάκος πλέον, τόν ξύνισε τό πολύ Β.Π.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χωρίς σχόλια.....

Συνημμένα

• apodoxes-vouli.jpg
    apodoxes-vouli.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 15

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όπως τα λέει το τραγουδάκι:

Και αθάνατος παλιός ελληνικός κινηματογράφος:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
...... Θά γίνω μάνα έγώ ποτέ  :think:

Το βιολογικό σου ρολόι χτυπάει  :tickedoff:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.401
Πόντοι
2.606
πόσα χρόνια πέρασαν από αυτά(που δεν ξέρουμε υπό ποιες συνθήκες έγιναν)?
20,30???

Βορίδης ή Χρυσοσχοίδης?
Βορίδης ή Πεταλωτής?
Βορίδης ή Πάγκαλος?
Βορίδης ή Παπακωνσταντίνου?
κανενας δεν σου περναει απο το μυαλο με τιποτα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οι ξένοι γράφουν την αλήθεια

Bild  σήμερα

"Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες: Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι; Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση''

Η στόχευση της Bild γίνεται ολοφάνερη, καθώς κάτω από τους τίτλους- λασπωτήρες της ξεκινάει αναφέροντας με αποτροπιασμό τις δηλώσεις Γιούνκερ για επικείμενη συμφωνία τη Δευτέρα και για μια Ελλάδα που κρατά την Ευρώπη γαντζωμένη.

Και αμέσως μετά ξεκινάει η προπαγάνδα, που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας και των Ελλήνων πολιτικών.

''Ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος “ΣΥΡΙΖΑ”, στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς. Κατηγορείται ότι είναι κι αυτός μέλος τους και ότι χρηματοδοτεί τις ομάδες τους.

Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι!Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Θα μπορουσε να ειναι τίτλος απο ελληνική ταινία του '50

Μια άλλη ατάκα ειναι "οι γερμανοι ειναι φίλοι μας"

Δεν εχεις καταλάβει ακόμα ρε καραγιόζη οτι εισαι παρελθόν;

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

Bild  σήμερα

"Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες: Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι; Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση''

Η στόχευση της Bild γίνεται ολοφάνερη, καθώς κάτω από τους τίτλους- λασπωτήρες της ξεκινάει αναφέροντας με αποτροπιασμό τις δηλώσεις Γιούνκερ για επικείμενη συμφωνία τη Δευτέρα και για μια Ελλάδα που κρατά την Ευρώπη γαντζωμένη.

Και αμέσως μετά ξεκινάει η προπαγάνδα, που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς, με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας και των Ελλήνων πολιτικών.

''Ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος “ΣΥΡΙΖΑ”, στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς. Κατηγορείται ότι είναι κι αυτός μέλος τους και ότι χρηματοδοτεί τις ομάδες τους.

Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι!Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία.
και μετα θα ερθουν οι ερυθρες ταξιαρχιες-ραμπο-ροκυ-ζορο-μπατμαν-ναζι-μαζι-μαφια-καμορα-νιντζα-σαμουραι-μασκοφοροι-ρασσοφοροι- να πολεμησουν μεταξυ τους για το ποιος θα κυβερνησει την ελλαδα.
οτι μαλακια σας σερβιρουν μην την τρωτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom