Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Nαι. Αφού έκαναν μαύρες τρύπες τα λαμόγια ΕΔΩ, καλούμαστε πλέον να τα βάλουμε από αλλού.
Ο Γερμανός δε θέλει να σώσει τίποτα και κανένα. Να διασφαλίσει τα δανεικά του θέλει. Και όλοι οι ευρωπαίοι αλλά και άλλοι. Και το ευρώ.

Από εκεί και πέρα δες πως έχει το πράγμα. Ο χεσμένος μη γίνει χρεοκοπία είσαι ΕΣΥ και όχι ο Γερμανός. Ο Γερμανός έχει την τρίτη οικονομία στον κόσμο, βιομηχανία εξαγωγές. Θα κλονιστεί λίγο. Εσύ θα ψοφίσεις.
Αν είσαι μάγκας τα αιτήματά σου θα είναι αυξήσεις την παραγωγική βάση, την τεχνολογία τη βιομηχανία. Να κλείσουν οι ψαλίδες των ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ελλειμάτων, έκφραση του οποίουείναι η χρεοκοπία. Να αιτηθείς μια σωστή κοινωνία μια σωστή δημόσια διοίκηση κλπ.

Αν αυτού ο νεο-ελληνάρας άρχισε να κλαίγεται στους πολιτικάντηδες- κλέφτες που μέχρι πριν έγλυφε όταν θίχτηκαν οι μισθάρες του και οι επιδοματάρες του. Και αυτό που θέλει είναι απλά και μόνο να αποκατασταθουν. Πως? Μήπως με την ανασυγκρότηση της χώρας σε παραγωγική βάση? Όχι φυσικά. Αλλά με τον εκβιασμό πως ως φενταγίν αυτοκτονίας θα χρεοκοπήσει και θα πάρει και τους άλλους μαζί αν δε δόσουν τζαμπέ δανεικό δίχως όρους για να συνεχίσουν το ως τώρα πανηγυράκι. Ή από άλλους λεβέντες ακούμε να καταφύγουμε σε δανεισμό στην καλή Ρωσία ή την Κίνα που μας αγαπάνε.
Εν πάση περιπτώσει ποιος θα κάνει μετάγγιση πλούτου σε μια σάπια χώρα και κοινωνία για να συνεχίσει ένα μικροαστικό τμήμα να ζει όπως ζούσε σε συνέργια με τα μεγαλύτερα λαμόγια της χώρας.
Μπροστά σε αυτό το πραγματικά καταπιεσμένο προλεταριάτο , οι ιδιωτικοί υπάλληλοι , άνεργοι και μισο-άνεργοι, ανασφάλιστοι, τόσα χρόνια τους είχαν γραμμένους στις αρχιδάρες τους γιατί ανέκαθεν αυτοί στήριζαν το σάπιο σύστημα.
Τώρα οι τελευταίοι ΣΑΦΩΣ πλήτονται και μάλιστα περισσότερο και κατεξοχήν. Αλλά είναι αδιανόητο να συμμαχούν με τους πρώτους.
Όχι μόνο γιατί οι πρώτοι ευθύνονται για την κατάντια και οικονομικά αλλά και κοινωνικο-πολιτικά, στηρίζοντας ένα σάπιο σύστημα που ήδη σάπισε καλά καλά. Αλλά και ΑΝ λεω ΑΝ βρεθεί αυτός ο κάποιος που θα τους υποσχεθεί την αποκατάσταση στην προτεραία κατάσταση (πχ ευρωομόλογο και ξανά φτηνός δανεισμός ή δάνειο από Κίνα, ή συνδυασμός), ΔΙΧΩΣ το άνοιγμα της παραγωγικής βάσης της χώρας, τι θα γίνει περσονάκο και  supermouse?
Μήπως οι "δεδικαιωμένοι" δημόσιοι υπάλληλοι κλπ πρώην βολεμένοι αποκατασταθούν και γράψουν στις αρχιδάρες τους τους λοιπούς? Μήπως παραδόσουν γη και ύδωρ στο σωτήρα τους που τους έκανε το χατήρι? Δλδ να ανοίξει την κάνουλα σε φτηνό δανεικόχρήμα? Μήπως θα τρώνε πάλι μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι? Και αυτός ο σωτήρας ποιος θαναι? Μπορεί ο Σαμαράς με βορίδηρες ενισχυμένος πλέον. Μπορεί ο Καρατζαφέρης. Μπορει ο μεγαλειότατος Κοκός. Μπορεί κανας πατριώτης λεβέντης και μάγκας γαλονάτος. Μπορεί και η Παπαρήγα ή ο Μπιογιόπουλος, γιατί όχι. Άλλωστε την κάνουν καλά τη δουλειά τα ΚΝΑΤ, έτσι soupermouse?
OΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΩΣΤΟΣΟ ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ, ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ? Ε? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΗΡΕΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΚΑΛΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ? Ε PERSONAKO E SOUPERMOUSE?
H μήπως soupermouse persona nacho κλπ πιστεύετε πως αν ικανοποιηθούν τα αιτήματα που εκβιαστικά απαιτούνται τώρα από σύσσωμο το ελληνικό βαθύ κράτος δλδ η συνέχιση του φτηνού δανεισμού της Ελλάδας και επιδοτήσεων τα φιλαράκια σας που τους "σκέφτεστε" θα σκεφτούν εσας οπότε θα απαιτούν μισθούς βιώσιμους, χαμηλές τιμές, δουλειες κλπ. Ναι σίγουρα αυτό να περιμένετε. Όπως τοοοοσα χρόνια που σας-μας είχαν γραμμένους... Και μάλιστα τη στιγμή που είναι έτοιμοι για να ξαναρπαξουν μισθούς, θέσεις, προνόμια και τη δυνατότητα διαφθοράς και μαύρου χρήματος, να δόσουν γη και ύδωρ στον κάθε σωτήρα και στο διαβολο ακόμη. Κάποτε το καναν στον Παπαδόπουλο πιο κάποτε στο Μεταξά, πιο μετά στονΑνδρέα (αλλάξαμε στυλ τότε) κάποιοι άλλοι πιο...κάποτε και αλλού... στον Αδόλφο και πάει λέγοντας. Στα παπάρια τους αγαπητοί και ο λαός και ο σοσιαλισμός κλπ κλπ. Ο μισθός να τρέχει, τα επιδόματα οι συντάξεις . Ο διάβολος μας τα δίνει? Μαζί. Ο τζακ ο αντεροβγάλτης?Μαζί. Θεό τον κάνουμε.
Είναι έτσι ή δεν είναι? Αμφιβάλλετε?

Και φυσικά όλοι αυτοί περιμένουν αυτά να ευοδωθούν απο τι? Τις χουλιγκάνικες συμμορίες που κλέβουν και πλιατσικολογούν τον πλούτο του λαού. Εν είδη χουλιγκάνων της εξέδρας. Αλλά αυτοί προαλείφουν το έδαφος για μια φασιστική λύση, οι αφελείς νομιζουν οτι δουλεύουν για αυτούς και κάνουν μάλιστα και επανάσταση....
είσαι μικρός τα μισά περίπου χρόνια απο μένα
κατά τη γνώμη μου πιο καλλιεργημένος απο μένα.
έχεις όμως ένα τεράστιο μειονέκτημα.
δεν έχεις τις παραστάσεις τις δικές μου και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει αυτοπροσώπως απο πολλά ταξίδια ίσως και απο κωλοφαρδία.
πρόχειρα.
έχεις εμμονή με το τι θα γίνει στην Ελλάδα.
αλλά δεν έχεις καταλάβει ότι στην κοινωνια και μικροσκοπικά και μακροσκοπικά δεν έχει σημασία ποιος εργάζεται σκληρά αλλά ποιός κάνει τις κατάλληλες διασυνδέσεις και συμμαχίες.
ας πούμε.....
κοιτα που είσαι συ και που είναι ο κύπριος.
και στο λέω με γνώση αυτοπαρουσίας.
ο κύπριος είναι 10φορές πιο τεμπέλης απο σένα και 10 φορές πιο λαμόγιο απο σένα.
πρακτικά για να πας μπρσοτά στη ζωή σου σημασία έχουν οι επιλογές και οι συμμαχίες σου.
δεν εχει νόημα αυτή τη στιγμή να μιλάς το 2012 για εκβιομηχάνιση της χώρας.
παέι αυτό το τρένο έφυγε.
ψάξε ας πούμε πόσα χρόνια χρειάζεσαι για να εγκαταστήσεις απ το μηδέν μια νέα γραμμή παραγωγής.
δεν ήταν μαλάκες οι γερμανοί που εξαγόρασαν σέατ ντάτσια σκοντα κλπ.
απο την άλλη.....
έχεις την καλύτερη γεωμορφολογία για τουρισμό και διασκέδαση.
ΚΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
έλεος.
πήγαινε ΝΤΟΥΜΠΑΙ...
ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΜΜΟΝΗΣΙΑ ΜΕ ΕΚΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑ απο το Θεό ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΘΑ ΒΟΣΚΑΝΕ ΑΠΑΝΩ.
ΔΛΔ ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΜΟΥ ΛΕΜΕ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βαρουφάκης: Να χρεοκοπήσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη
«Είναι λάθος μας να φοβόμαστε τόσο πολύ την στάση πληρωμών του ελληνικού δημοσίου. Άλλοι πρέπει να φοβούνται μια τέτοια εξέλιξη περισσότερο από εμάς: η κυβέρνηση της κας Μέρκελ η οποία θα πρέπει να διασώσει τις Γερμανικές τράπεζες που θα κλονιστούν από μια δική μας στάση πληρωμών. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που θα πρέπει να δει τι θα κάνει με μία χώρα-μέλος την οποία δεν μπορεί να αποβάλει από την ΕΕ αλλά η οποία τελεί υπό πτώχευση. Οι κυβερνήσεις όλων των άλλων χωρών (πλην ίσως της Ολλανδίας και της Αυστρίας) που θα τρέμουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος των αγορών (των οποίων η όρεξη θα έχει ανοίξει από την ‘επιτυχημένη’ επίθεση στο χρέος της Ελλάδας). Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας (χωρών με συνολικό χρέος πάνω από 400%). Όλοι όσοι έχουν επενδύσει στο ευρώ, είτε σε περιουσιακά στοιχεία είτε ως μέσο συναλλαγής», γράφει σε άρθρο του ο καθηγητής οικονομικής θεωρείας, Γιάννης Βαρουφάκης.
«Ο αποκλεισμός του κράτους μας από τις χρηματαγορές δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν κηρύξει στάση πληρωμών, και ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό του, δεν θα περάσει πολύ καιρός που παλιοί δανειστές θα αποδεχθούν νέους όρους αποπληρωμής ενός ποσοστού των περασμένων δανεικών και νέοι υποψήφιοι δανειστές (μπορεί και οι ίδιοι με τους παλιούς) θα σχηματίσουν ουρά έξω από το Υπουργείο Οικονομίας να το δανείσουν! Βλέπετε, το χρέος μας θα έχει μειωθεί τόσο που θα αποτελούμε εξαιρετική επένδυση. Έτσι είναι το κεφάλαιο – όταν οσφραίνεται ένα επικερδές deal δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του», συνεχίζει ο κ. Βαρουφάκης.
Ο καθηγητής συμπερασματικά δηλώνει» Να χρεοκοπήσουμε. Τώρα. Χωρίς δεύτερη σκέψη!»
Δεν είναι στο χέρι μας όμως…Η τρόικα και το ΔΝΤ είναι ήδη πολύ ισχυροί. Αυτό πρέπει πρώτα να αλλάξει.

το ζουμί είναι εδώ και όχι εδώ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εδώ βγαίνει ο κάθε τυχάρπαστος ταξιζτής-μπετατζής κλπ στα ραδιόφωνα συνεπικουρούμενος από όλους τους λαικιστές παραγωγούς(ελληνοφρένεια,αυτιά,τράγκα,κοτρώτσο κλπ) και λέει με ύφος χιλιών καρδιναλίων

"μας χρωστάτε ρε,μας πήρατε το χρυσό το 1940,δεν πληρώνουμε,ξέρετε τί θα πάθετε αν κηρύξουμε πτώχευση,θα διαλυθείτε και θα μας παρακαλάτε γονατιστοί να μας σώσετε,ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΧΤΙ!!!!!!!" κλπ φαιδρά....
και το αποτέλεσμα..

Συνημμένα

• merkeltourist.jpg
    merkeltourist.jpg
    214,5 KB · Εμφανίσεις: 14

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τράνυ
πατριώτη της φάπας και εθνκόφρωνα των σίτυ τουριστριών ευτχώς που υπάρχουν ξένοι που αγαπάνε την ελλάδα και τους έλληνες.
Δλδ ας πούμε δε θέλω να φανταστώ να κάνει το γύρω του κόσμου το όνομά σου με τις θέσεις σου περί "εγώ εχω κάνεις τις καβάτζες μου στο εξωτερικό" και δηλώνω δεξιός πατριώτης και εθνικόφρων.

δεν ασχολούμαι άλλο....

WE ARE ALL GREEKS: Εκπληκτική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο
Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον “σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος”.
Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης, αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολτική Μέρκελ, Σαρκοζί.
“Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. “Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ-  είπαν -  πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία”.  Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες
Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή CORRIERE DELLA SERA. στη σελίδα 5.
Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι  η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.
Είναι αυτή η Ευρώπή που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός “.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τράνυ
πατριώτη της φάπας και εθνκόφρωνα των σίτυ τουριστριών ευτχώς που υπάρχουν ξένοι που αγαπάνε την ελλάδα και τους έλληνες.
Δλδ ας πούμε δε θέλω να φανταστώ να κάνει το γύρω του κόσμου το όνομά σου με τις θέσεις σου περί "εγώ εχω κάνεις τις καβάτζες μου στο εξωτερικό" και δηλώνω δεξιός πατριώτης και εθνικόφρων.

δεν ασχολούμαι άλλο....

WE ARE ALL GREEKS: Εκπληκτική παρέμβαση του Αντριάνο Τσελεντάνο στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο
Φεστιβάλ Σαν Ρέμο χθές. Και παρουσιαστής ο Αντριάνο Τσελεντάνο. Παίρνοντας το μικρόφωνο, και με έκδηλη την συγκίνηση του, αναφέρθηκε στον “σχέδιασμό αφανισμού της Ελλάδος”.
Με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης, αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα που δοκιμάζεται από την πολτική Μέρκελ, Σαρκοζί.
“Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. “Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ-  είπαν -  πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία”.  Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες., στους κουρελιασμένους Έλληνες
Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι  η Wall street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.

με παρεξήγησες.. την ελλάδα τους έλληνες αγαπώ όχι τα βλήματα και τα ανάρχιδα όντα που θέλουν να λέγονται έλληνες... και φυσικά δεν αγαπώ (ούτε θα αγαπήσω ποτέ) τον μπαταχτσή, τον κλέφτη, τον φοροφυγάδα, το λαμόγιο (χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτει η πλειοψηφία των ελληναράδων και των "αγανακτησμένων")...

το περίσσευμα μου δικαιούμαι να το κάνω ότι γουστάρω, όπως γουστάρω, όταν γουστάρω και όπου γουστάρω.... και δεν θα μου υποδείξει κανένας το πώς και το γιατί, ούτε δικαιούται να μου το επιβάλλει...

και επιτέλους αποφασίστε.. η είμαι φάν των ct ή είμαι μπαζογαμιάς των ελλεηνίδων...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
1989 μετά από ασύλληπτο όργιο διαφθοράς,ο σιδερένιος γαμιάς παίρνει 40%

1993 μετά από από όργιο προπαγάνδας κατά Μητσοτάκη,ο με το ένα πόδι στον τάφο Ανδρέας ξαναπαίρνει 46%....

2000 παρά το κολοσσιαίο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και τα πλείστα όσα σκάνδαλα και με μεγάλες εθνικές τραγωδίες (Ιμια,Οτσαλάν),το ΠΑΣΟΚ ξανακερδίζει τις εκλογές

2009 ο....λαός δίνει 45% σε έναν συμπρωταγωνιστή του Σεφερλή και του Τσάκωνα,σε έναν μόνιμο πρωταγωνιστή τηλεοπτικών χιουμοριστικών εκπομπών,πράκτορα αποδεδειγμένα των ΗΠΑ,που με σχέδιο και δόλο ανατρέπει και σφαγιάζει τις ζωές 10 εκ ελλήνων και ποιος ξέρει πόσων γενεών ακόμα στο μέλλον...

παρά το παραμύθι που έφαγε ο λαουτζίκος,στις δημοτικές εκλογές του 2010 ΞΑΝΑ ψηφίζει υποψηφίους που πρόσκεινται στο κόμμα του απατεώνα-πράκτορα

ΥΓ ΕΚΛΟΓΕΣ 2016

ΤΟ ΠΑΣΟΚ είναι πρώτο κόμμα,σαρώνει στην.....Β Αθηνών και ο αρχηγός του Στέφανος Τζουμάκας μιλάει για ένα νέο συμβόλαιο με το λαό,για λαική κυριαρχία και για την Ελλάδα στους Ελληνες...

νέοι υπουργοί ορκίζονται οι κκ Παπουτσής,Τσοβόλας,Βάσω Παπανδρέου,Γιώργος Πεταλωτής,Γερουλάνος και Κώστας Λαλιώτης

επίτροπος στην ΕΕ,ο Γιώργος Παπακωνστανίνου

ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου,προαλείφεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας,αφού σύμφωνα με τα γκάλοπ,η αποδοχή του στον κόσμο φτάνει στο 88%....

(αίσθηση προκαλεί η παρέμβαση-χαστούκι του τέως Προέδρου Κάρολου Παπούλια,ο οποίος απαιτεί "να μην φορτωθούν νέα βάρη στους συνταξιούχους".....)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ουστ από δω, προδότη, ανθέλληνα, νενέκο, εφιάλτη, δοσίλογε, χίτη, γερμανοτσολιά, πράκτορα του Σόρος και των εβραιομασόνων.
Θα δεις τι θα πάθεις όταν αναλάβει ο Τρελαντώνης και έρθει το Ξανθό Γένος να μας σώσει. :birdman:

σε πόσες λίστες προγραφών είναι το όνομα μου ?????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.011
Πόντοι
22.785
Δεν μπορώ, παρά να καταμαρτυρήσω τήν άστειότητα του κειμένου,
άγαπητέ μου πιξι !!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τον μπαταχτσή, τον κλέφτη, τον φοροφυγάδα, το λαμόγιο (χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτει η πλειοψηφία των ελληναράδων και των "αγανακτησμένων")...

το περίσσευμα μου δικαιούμαι να το κάνω ότι γουστάρω, όπως γουστάρω, όταν γουστάρω και όπου γουστάρω.... και δεν θα μου υποδείξει κανένας το πώς και το γιατί, ούτε δικαιούται να μου το επιβάλλει...

και επιτέλους αποφασίστε.. η είμαι φάν των ct ή είμαι μπαζογαμιάς των ελλεηνίδων...

στα οποία σε όλα είχες συμμετοχή και μάλιστα γι αυτό δε σθκαιούσαι να κάνεις το περίσσευμα ότι γουστάρεις
γιατί απο κάπου το φαγες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στα οποία σε όλα είχες συμμετοχή και μάλιστα γι αυτό δε σθκαιούσαι να κάνεις το περίσσευμα ότι γουστάρεις
γιατί απο κάπου το φαγες.

πόθεν συνάγεις το συμπέρασμα αυτό???

δεν παίζει να είναι αποτέλεσμα εργασίας και προσεκτικής και συνετής διαχείρισης ??

δηλαδή μόνον εσύ είσαι ο άσπιλος και άμωμος ?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
πεστα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
με παρεξήγησες.. την ελλάδα τους έλληνες αγαπώ όχι τα βλήματα και τα ανάρχιδα όντα που θέλουν να λέγονται έλληνες... και φυσικά δεν αγαπώ (ούτε θα αγαπήσω ποτέ) τον μπαταχτσή, τον κλέφτη, τον φοροφυγάδα, το λαμόγιο (χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτει η πλειοψηφία των ελληναράδων και των "αγανακτησμένων")...

--ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ -ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑΣ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom