Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λοιπον Μορτη, ασε τα στοιχηματα και τις σαχλαμαρες, και αν θελεις στειλε μου σε πμ καποια στιγμη τι δανεια εχει ο γνωστος σου και τι εισοδημα, να σου πω αν θα δεχτουν τη ρυθμιση οι τραπεζες και αν εχει ελπιδα να του κουρεψουν τα οφειλομενα στο ειρηνοδικειο.
Ειμαι προθυμος να βοηθησω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει, το Ν. 3869/2010 λες. Για πες μου τωρα, σε πόσους εχει γινει δεκτο το σχεδιο ρυθμισης απο τις τραπεζες? Να σου πω εγω. Απο το 0,5%. Τα ειρηνοδικεια ειναι αυτα που κοβουν τη δοση. Οχι οι τραπεζες μονες τους. Μονες τους αρνουνται τα παντα.
Μπορω να ξερω καλυτερα? Και πες του γνωστου σου να μην πολυελπιζει.

Ενταξει. Εγω δεν θα διαφωνήσω μαζι σου αλλο απο εδω μεσα.
Απλα πες μου τι μπορω να σου επισυνάψω στο πμ την στιγμη που θα γινει
ωστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα.

Και καποιος να μην εχει να πληρωσει το δανειο ξερεις τι θα του κανουν οι τραπεζες?
θα του κλασουν τα αρχιδια !!! Ουτε το σπιτι πλεον δεν μπορουν να του παρουν να το κανουν τι?
Τσαμπα εχετε τρομαξει τον κοσμο εγω αυτο ξερω.  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Καστανίδης τώρα δεν θα τον έστρωνε κάπως για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,για να μην πάρουν από τον κόσμο τα σπίτια οι τράπεζες;;;
Οι πλειστηριασμοι για οφειλες μεχρι 200.000 ευρω εχουν παγωσει γενικα για τις τραπεζες μεχρι 31.12.2012.
Και η πρωτη κατοικια εξαιρειται γενικως απο την πλειστηριαση με το αρθρο 19 του Ν. 3869/2010.
Σιγα μην θελουν οι τραπεζες να παιρνουν σπιτια. Τι να τα κανουν?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Λοιπον Μορτη, ασε τα στοιχηματα και τις σαχλαμαρες, και αν θελεις στειλε μου σε πμ καποια στιγμη τι δανεια εχει ο γνωστος σου και τι εισοδημα, να σου πω αν θα δεχτουν τη ρυθμιση οι τραπεζες και αν εχει ελπιδα να του κουρεψουν τα οφειλομενα στο ειρηνοδικειο.
Ειμαι προθυμος να βοηθησω.

φιλε ο μορτης δε λεει σαχλαμαρες.
ο μορτης ειναι νταης.
ο μορτης ξερει.

Κατι ελεγε και για λεφτα βεβαια, αλλα εσυ μαλλον δε δουλευεις και δεν εχεις prepaid σαν εκεινον που κανει δουλεια μεσω ιντερνετ.. Κριμα ρε γαμωτο..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ενταξει. Εγω δεν θα διαφωνήσω μαζι σου αλλο απο εδω μεσα.
Απλα πες μου τι μπορω να σου επισυνάψω στο πμ την στιγμη που θα γινει
ωστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα.

Και καποιος να μην εχει να πληρωσει το δανειο ξερεις τι θα του κανουν οι τραπεζες?
θα του κλασουν τα αρχιδια !!! Ουτε το σπιτι πλεον δεν μπορουν να του παρουν να το κανουν τι?
Τσαμπα εχετε τρομαξει τον κοσμο εγω αυτο ξερω.  
Σε αυτο δεν διαφωνω.
Άλλο ομως λεγαμε πριν. Νομιζω τωρα το διευκρινισαμε απολυτα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι πλειστηριασμοι για οφειλες μεχρι 200.000 ευρω εχουν παγωσει γενικα για τις τραπεζες μεχρι 31.12.2012.
Και η πρωτη κατοικια εξαιρειται γενικως απο την πλειστηριαση με το αρθρο 19 του Ν. 3869/2010.
Να τα βάλουν στον κώλο τους....ώρε πότε θα ακουστεί το ΜΠΟΥΜ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εγω πηγα και πηρα σπιτι με μετρητα  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε ο μορτης δε λεει σαχλαμαρες.
ο μορτης ειναι νταης.
ο μορτης ξερει.

Κατι ελεγε και για λεφτα βεβαια, αλλα εσυ μαλλον δε δουλευεις και δεν εχεις prepaid σαν εκεινον που κανει δουλεια μεσω ιντερνετ.. Κριμα ρε γαμωτο..

μηπως θες να σου δωσω και το προφιλ μου?  :/

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σε αυτο δεν διαφωνω.
Άλλο ομως λεγαμε πριν. Νομιζω τωρα το διευκρινισαμε απολυτα.

Δεν ξεχασα αυτο που λεγαμε. Απο σοβαρο τραπεζικο υπάλληλο έχω
τις πληροφορίες αυτες και η υπόθεση ηδη έχει ανατεθεί σε καλο δικηγόρο
εσυ ποσα θα επαιρνες για αυτη την υποθεση ?

Μολις με το καλο γινει θα μπω και θα σε ενημερωσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ξεχασα αυτο που λεγαμε. Απο σοβαρο τραπεζικο υπάλληλο έχω
τις πληροφορίες αυτες και η υπόθεση ηδη έχει ανατεθεί σε καλο δικηγόρο
εσυ ποσα θα επαιρνες για αυτη την υποθεση ?

Μολις με το καλο γινει θα μπω και θα σε ενημερωσω.
Εξαρταται απο το υψος των χρεων βεβαια.
Εξαρταται επισης απο το αν η υποθεση θα μεινει στον διακανονισμο με την τραπεζα ή θα παρει τον δρομο του Ειρηνοδικειου.
Α και εννοειται οτι ο γνωστος σου δεν ειναι εμπορος ε? Γιατι οι εμποροι αποκλειονται απο την εφαρμογη του νομου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εξαρταται απο το υψος των χρεων βεβαια.
Εξαρταται επισης απο το αν η υποθεση θα μεινει στον διακανονισμο με την τραπεζα ή θα παρει τον δρομο του Ειρηνοδικειου.
Α και εννοειται οτι ο γνωστος σου δεν ειναι εμπορος ε? Γιατι οι εμποροι αποκλειονται απο την εφαρμογη του νομου.

Οχι δεν ειναι εμπορος. Τελοςπαντων θα δουμε. Ακομη δεν μπορω να πω
τιποτα περισσοτερο. Παντως τα χρεη δεν πρεπει να ειναι πανω απο 100.000 ευρω
και η δοση ηταν γυρω στα 800 ευρω το μηνα απο οσο ξερω. Έχει μισθο δημοσιου ο τυπος.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Και σε αυτο που λεω για το δανειο οποιος θέλει βάζουμε και στοιχημα
και του δινω τον αριθμο της καρτας μου να βαλει τα λεφτα οταν θα το κερδισω
(αν εχει τα αρχιδια να τα βαλει και δεν λακισει σαν αδερφη !!!! )

Απλα εισαι ο κλασικος ανιδεος τυπος τζιμινυ που ενω εχει αδικο φωνάζει και απο πανω
και κοντραρει. Αν θες βαζουμε στοιχημα και σου δινω τον αριθμο της καρτας μου.

50 ευρω στοιχημα για αυτο που λεω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι δεν ειναι εμπορος. Τελοςπαντων θα δουμε. Ακομη δεν μπορω να πω
τιποτα περισσοτερο. Παντως τα χρεη δεν πρεπει να ειναι πανω απο 100.000 ευρω
και η δοση ηταν γυρω στα 800 ευρω το μηνα απο οσο ξερω. Έχει μισθο δημοσιου ο τυπος.
Ενταξει. Οταν ερθει η ωρα πες μου, και θα συνεννοηθουμε. Να μου πεις επισης και τι ακινητα εχει στο ονομα του και το εισοδημα της συζυγου του. Καθως και εαν μεταβιβασε καποιο ακινητο την τελευταια πενταετια.
Τελος παντων θα τα ξαναπουμε. Οπως το ακουω παιζει να εχει καλες πιθανοτητες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει. Οταν ερθει η ωρα πες μου, και θα συνεννοηθουμε. Να μου πεις επισης και τι ακινητα εχει στο ονομα του και το εισοδημα της συζυγου του. Καθως και εαν μεταβιβασε καποιο ακινητο την τελευταια πενταετια.
Τελος παντων θα τα ξαναπουμε. Οπως το ακουω παιζει να εχει καλες πιθανοτητες.

Δεν υπάρχει εισοδημα στη συζυγο του γιατι δεν εργάζεται.
Για μεταβιβαση ακινητων δεν ξερω δεν μπορουσα να τον ρωτησω τετοια πραγματα
αλλα ξερω πως εχουν ενα οικοπεδο χωρις να το εχουν κτισει.

Το ξερω πως εχει καλες πιθανοτητες αλλιως δεν θα προτεινα στοιχημα !!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το είχαμε ξανασυζητήσει εδώ πέρα και είναι άλλη μια πτυχή της κρίσης, πιο υποβαθμισμένη αλλά εξίσου σημαντική:

Οι ποινές

Το δικαστήριο μετά από τρεις συνεδριάσεις (19, 20 και 23 Απριλίου 2010) έκρινε τους κατηγορούμενους ένοχους για την «πράξη της απιστίας σχετικής με την υπηρεσία με χρήση ιδιαίτερων τεχνασμάτων, κατ’ εξακολούθηση, με αντικείμενο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, μεγαλύτερης των 73.000 ευρώ, σε βάρος του Δημοσίου και με προξενηθείσα ζημία υπερβαίνουσα τα 150.000 ευρώ, πράξεως και της ηθικής αυτουργίας στην, ως άνω, πράξη της απιστίας».

Η κατηγορούμενη Μαρία Στογιάννου καταδικάστηκε σε ποινή καθείρξεως 15 ετών, οι Ολυμπία Τσέπη, Βαΐα Δόρτη και Γεώργιος Γκόνος σε ποινή φυλάκισης επτά ετών και ο ιδιώτης σε φυλάκιση πέντε ετών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω εφοριακοί υπάλληλοι καταδικάσθηκαν σε πρώτο βαθμό και έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά

Μετά από μια τέτοια καταδικαστική απόφαση σε οποιοδήποτε σοβαρό Κράτος Δικαου θα παρενέβαινε το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο για να απομακρύνει τους «επίορκους», σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, εφοριακούς υπαλλήλους από την υπηρεσία τους, έως ότου η υπόθεση να τελεσιδικίσει.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη στην Ελλάδα, την πλέον διεφθαρμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κυρία Μαρία Στογιάννου συνταξιοδοτήθηκε σαν να μην συνέβαινε τίποτα, ενώ οι υπόλοιποι τρεις συνεχίζουν ανενόχλητοι (!) να υπηρετούν σε Δ.Ο.Υ. Μάλιστα ο κ. Γκόνος προήχθη σε ελεγκτής και τώρα υπηρετεί στη Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny:

απο τ Σκυλλα στη Χαρυβδη της νομισματικης πολιτικης, π ελεγε κ ο Ξενοφων (κολ μι Ζολωτας)
σαφώς.
μόνο που ο Ομηρος περιγράφει πως μέσα απ αυτές ο Οδυσσέας έφτασε εκεί που ήθελε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ποιος ειναι αυτος?Kosta Boda = AGELCO A.E.
AGELCO A.E. = πρώην θυγατρική και νυν συγχωνευμένη με τη μητρική Alcem A.E.
Alcem A.E. = οικογένεια Αγγελονίδη
Συμμετείχαν στην κομπίνα του χρηματιστηρίου επί Σημίτη.

"Αξιόλογος εναλλακτικός προορισμός για εκλεκτούς Ελληνες σκιέρ αποτελεί και το γραφικό χωριό Megeve στις Γαλλικές Αλπεις. Εκεί μεταξύ άλλων στα γραφικά σαλέ του και στις 131 πίστες του θα «προσγειωθούν» οι οικογένειες Μάνεση, Μπαρμπαλιά, Αγγελονίδη."
Από lifestyle φυλλάδα του 2010

ωραία λοιπόν .. το κάψατε το μαγαζί του κακού Αγγελονίδη... γιατί πρίν το κάψετεε το ληστέψατε? τι χρείαν έχουν οι επαναστάτες αντιεξουσιαστές των αντικειμένων τα οποία αυτό πουλούσε?

μήπως λοιπόν στόχος δεν ήταν να χτυπηθεί το κακό κεφάλαιο αλλά να κονομήσετε?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:πειραζει που γελαω ασταματητα.....δωσε τζιμαρε....

-•Τη σύμπραξη Βενιζέλου-Λοβέρδου πως την είδατε;

Εγώ δεν την είδα με καλό μάτι, αλλά η gay κοινότητα- με την οποία έχω επαφές το είδε καλά. Το φιλί, ειδικά, το είδε με πολύ αγαλλίαση. Και μάλιστα, αν ολοκληρώσουν τις σχέσεις τους και βυθιστεί ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πισίνα λίπους του Βενιζέλειου κοίτους τότε θα γίνουν πολλά. Έχουν μεγάλη δύναμη οι gay. Μπορούν να δώσουν στο ΠΑΣΟΚ μια σανίδα σωτηρίας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.402
Πόντοι
2.606
ωραία λοιπόν .. το κάψατε το μαγαζί του κακού Αγγελονίδη... γιατί πρίν το κάψετεε το ληστέψατε? τι χρείαν έχουν οι επαναστάτες αντιεξουσιαστές των αντικειμένων τα οποία αυτό πουλούσε?

μήπως λοιπόν στόχος δεν ήταν να χτυπηθεί το κακό κεφάλαιο αλλά να κονομήσετε?
θες ρε ενα βαζο κρυσταλλινο?ναι η οχι...ασε τις προβοκατσιες σου για να ριξεις τις τιμες....και μπαμπου καναπε εχω,λεμε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom