jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Ποιος τον θέσπισε αυτο τον νομο που λες?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΤΟΣ! _/ 1-0
Ποιος τον θέσπισε αυτο τον νομο που λες?
Ενταξει, το Ν. 3869/2010 λες. Για πες μου τωρα, σε πόσους εχει γινει δεκτο το σχεδιο ρυθμισης απο τις τραπεζες? Να σου πω εγω. Απο το 0,5%. Τα ειρηνοδικεια ειναι αυτα που κοβουν τη δοση. Οχι οι τραπεζες μονες τους. Μονες τους αρνουνται τα παντα.
Μπορω να ξερω καλυτερα? Και πες του γνωστου σου να μην πολυελπιζει.
Οι πλειστηριασμοι για οφειλες μεχρι 200.000 ευρω εχουν παγωσει γενικα για τις τραπεζες μεχρι 31.12.2012.Ο Καστανίδης τώρα δεν θα τον έστρωνε κάπως για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,για να μην πάρουν από τον κόσμο τα σπίτια οι τράπεζες;;;
Λοιπον Μορτη, ασε τα στοιχηματα και τις σαχλαμαρες, και αν θελεις στειλε μου σε πμ καποια στιγμη τι δανεια εχει ο γνωστος σου και τι εισοδημα, να σου πω αν θα δεχτουν τη ρυθμιση οι τραπεζες και αν εχει ελπιδα να του κουρεψουν τα οφειλομενα στο ειρηνοδικειο.
Ειμαι προθυμος να βοηθησω.
Σε αυτο δεν διαφωνω.Ενταξει. Εγω δεν θα διαφωνήσω μαζι σου αλλο απο εδω μεσα.
Απλα πες μου τι μπορω να σου επισυνάψω στο πμ την στιγμη που θα γινει
ωστε να διατηρηθεί η ιδιωτικότητα.
Και καποιος να μην εχει να πληρωσει το δανειο ξερεις τι θα του κανουν οι τραπεζες?
θα του κλασουν τα αρχιδια !!! Ουτε το σπιτι πλεον δεν μπορουν να του παρουν να το κανουν τι?
Τσαμπα εχετε τρομαξει τον κοσμο εγω αυτο ξερω.
Να τα βάλουν στον κώλο τους....ώρε πότε θα ακουστεί το ΜΠΟΥΜ....Οι πλειστηριασμοι για οφειλες μεχρι 200.000 ευρω εχουν παγωσει γενικα για τις τραπεζες μεχρι 31.12.2012.
Και η πρωτη κατοικια εξαιρειται γενικως απο την πλειστηριαση με το αρθρο 19 του Ν. 3869/2010.
Σιγα μην θελουν οι τραπεζες να παιρνουν σπιτια. Τι να τα κανουν?
και εγω πηγα και πηρα σπιτι με μετρηταΟι πλειστηριασμοι για οφειλες μεχρι 200.000 ευρω εχουν παγωσει γενικα για τις τραπεζες μεχρι 31.12.2012.
Και η πρωτη κατοικια εξαιρειται γενικως απο την πλειστηριαση με το αρθρο 19 του Ν. 3869/2010.
Σιγα μην θελουν οι τραπεζες να παιρνουν σπιτια. Τι να τα κανουν?
φιλε ο μορτης δε λεει σαχλαμαρες.
ο μορτης ειναι νταης.
ο μορτης ξερει.
Κατι ελεγε και για λεφτα βεβαια, αλλα εσυ μαλλον δε δουλευεις και δεν εχεις prepaid σαν εκεινον που κανει δουλεια μεσω ιντερνετ.. Κριμα ρε γαμωτο..
Σε αυτο δεν διαφωνω.
Άλλο ομως λεγαμε πριν. Νομιζω τωρα το διευκρινισαμε απολυτα.
Εξαρταται απο το υψος των χρεων βεβαια.Δεν ξεχασα αυτο που λεγαμε. Απο σοβαρο τραπεζικο υπάλληλο έχω
τις πληροφορίες αυτες και η υπόθεση ηδη έχει ανατεθεί σε καλο δικηγόρο
εσυ ποσα θα επαιρνες για αυτη την υποθεση ?
Μολις με το καλο γινει θα μπω και θα σε ενημερωσω.
Εξαρταται απο το υψος των χρεων βεβαια.
Εξαρταται επισης απο το αν η υποθεση θα μεινει στον διακανονισμο με την τραπεζα ή θα παρει τον δρομο του Ειρηνοδικειου.
Α και εννοειται οτι ο γνωστος σου δεν ειναι εμπορος ε? Γιατι οι εμποροι αποκλειονται απο την εφαρμογη του νομου.
Και σε αυτο που λεω για το δανειο οποιος θέλει βάζουμε και στοιχημα
και του δινω τον αριθμο της καρτας μου να βαλει τα λεφτα οταν θα το κερδισω
(αν εχει τα αρχιδια να τα βαλει και δεν λακισει σαν αδερφη !!!! )
Απλα εισαι ο κλασικος ανιδεος τυπος τζιμινυ που ενω εχει αδικο φωνάζει και απο πανω
και κοντραρει. Αν θες βαζουμε στοιχημα και σου δινω τον αριθμο της καρτας μου.
50 ευρω στοιχημα για αυτο που λεω.
Ενταξει. Οταν ερθει η ωρα πες μου, και θα συνεννοηθουμε. Να μου πεις επισης και τι ακινητα εχει στο ονομα του και το εισοδημα της συζυγου του. Καθως και εαν μεταβιβασε καποιο ακινητο την τελευταια πενταετια.Οχι δεν ειναι εμπορος. Τελοςπαντων θα δουμε. Ακομη δεν μπορω να πω
τιποτα περισσοτερο. Παντως τα χρεη δεν πρεπει να ειναι πανω απο 100.000 ευρω
και η δοση ηταν γυρω στα 800 ευρω το μηνα απο οσο ξερω. Έχει μισθο δημοσιου ο τυπος.
Ενταξει. Οταν ερθει η ωρα πες μου, και θα συνεννοηθουμε. Να μου πεις επισης και τι ακινητα εχει στο ονομα του και το εισοδημα της συζυγου του. Καθως και εαν μεταβιβασε καποιο ακινητο την τελευταια πενταετια.
Τελος παντων θα τα ξαναπουμε. Οπως το ακουω παιζει να εχει καλες πιθανοτητες.
σαφώς.
απο τ Σκυλλα στη Χαρυβδη της νομισματικης πολιτικης, π ελεγε κ ο Ξενοφων (κολ μι Ζολωτας)
Ποιος ειναι αυτος?Kosta Boda = AGELCO A.E.
AGELCO A.E. = πρώην θυγατρική και νυν συγχωνευμένη με τη μητρική Alcem A.E.
Alcem A.E. = οικογένεια Αγγελονίδη
Συμμετείχαν στην κομπίνα του χρηματιστηρίου επί Σημίτη.
"Αξιόλογος εναλλακτικός προορισμός για εκλεκτούς Ελληνες σκιέρ αποτελεί και το γραφικό χωριό Megeve στις Γαλλικές Αλπεις. Εκεί μεταξύ άλλων στα γραφικά σαλέ του και στις 131 πίστες του θα «προσγειωθούν» οι οικογένειες Μάνεση, Μπαρμπαλιά, Αγγελονίδη."
Από lifestyle φυλλάδα του 2010
θες ρε ενα βαζο κρυσταλλινο?ναι η οχι...ασε τις προβοκατσιες σου για να ριξεις τις τιμες....και μπαμπου καναπε εχω,λεμε....ωραία λοιπόν .. το κάψατε το μαγαζί του κακού Αγγελονίδη... γιατί πρίν το κάψετεε το ληστέψατε? τι χρείαν έχουν οι επαναστάτες αντιεξουσιαστές των αντικειμένων τα οποία αυτό πουλούσε?
μήπως λοιπόν στόχος δεν ήταν να χτυπηθεί το κακό κεφάλαιο αλλά να κονομήσετε?