alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Σιγουρα ΔΕΝ μας αξιζει. Αυτο ειναι σιγουρο.αν σαν λαος μετα απο τοσα χρονια μας αξιζει ο Μητσοτακης ε ναι μας ψεκαζουν
Σιγουρα ΔΕΝ μας αξιζει. Αυτο ειναι σιγουρο.αν σαν λαος μετα απο τοσα χρονια μας αξιζει ο Μητσοτακης ε ναι μας ψεκαζουν
ο ιδιος που ελεγε να πουλησει και κατι βραχονησιδες δεν ειναι?
τυπε κατι τετοια να θυμασαι και να λες οτι τελικα ειναι πολυ λιγη η πουτσα γιαυτον το λαο. οταν ελεγε ο δρακουμελης για γυαλινη οικονομια και να κοπει η σαβουρα βγαζανε αφρους και σπυρια ολοι νοικοκυραιοι και μη.
αν σαν λαος μετα απο τοσα χρονια μας αξιζει ο Μητσοτακης ε ναι μας ψεκαζουν
αφου τοτε το γνωριζεις τοσο καλα το συνταγμα, για πες μου που προβλεπεται αλλου τυπου κυβερνηση πλην της υπηρεσιακης και το κυριοτερο που προβλεπεται μη εκλεγμενος πρωθυπουργος?Σαχλαμαρες.
Τον πρωθυπουργο τον ψηφισαν 270 βουλευτες. Τους οποιους εξελεξε ο ελληνικος λαος.
Απολυτη εφαρμογη της λαικης κυριαρχιας.
Η κυβερνηση δεν ειναι διολου υπηρεσιακη.
ναι .. και γελούσανε με το 0+0=14% το οποίο στην πράξη ήτανε πολύ παρπάνω γιατί είχε μειώσει τους συντελεστές φόρου εισοδήματος στους μισθωτούς...
τι περιμένεις από τον μαλάκα τον ελληνικό λαό..
όχι κάποια δισ .. .ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ...εδώ βρίζουμε τους πολιτικούς και ΕΝΑΣ πολιτικός που έλυσε έναν γόρδιο δεσμό που δεν μπόρεσε κανείς,τον πλακώσανε στο ξύλο!!!!!
τους απάλλαξε δηλάδή από κάποια δισ(Ολυμπιακή-Χατζηδάκης) και δεν τους άρεσε και τον δείρανε....
1) Στις κυβερνησεις συνεργασιας μπορει να ειναι πρωθυπουργος όποιος επιλεξουν τα κομματα. Αυτο εγινε και τωρα.αφου τοτε το γνωριζεις τοσο καλα το συνταγμα, για πες μου που προβλεπεται αλλου τυπου κυβερνηση πλην της υπηρεσιακης και το κυριοτερο που προβλεπεται μη εκλεγμενος πρωθυπουργος?
οσο για τους 270 βουλευτες, συμφωνα με το συνταγμα που ευαγγελιζεσαι, ο ΠτΔ εχει καθηκον και υποχρεωση να διαλυσει την βουλη πταν παρατηρει μεγαλη διαφοροποιηση αναμεσα στη βυλη και τη λαϊκη θεληση!!! Ε και οπως και να το κανουμε, οταν με τις ΔΙΚΕΣ τους δημοσκοπισεις τα κομματα που αυτη τη στιγμη συγκυβερνουν δεν πιανουν ουτε 30% ολα μαζι, καπου υπαρχει ενα θεματακι δεν βρισκεις?
α και μη μου πεις για το αποτελεσμα των προηγουμενων εκλογων!!! Γιατι οι εκλογες ξερεις δεν ειναι λευκη εντολη που την παιρνει ο αλλος και την κανει κωλοχαρτο! Ο λαος τοτε ψηφισε με βαση τις υποσχεσεις και το δημοσιευμενο προγραμμα ενος κομματος τις οποιες οχι μονο δεν κρατησε, αλλα εκανε τα ακριβως αντιθετα!!! Ψαξε λοιπον καλα στο συνταγμα σου και πες μου πως νομιμοποιουνται ολοι αυτοι να παραμενουν στη βουλη και το κυριοτερο να διοριζουν δοτες κυβερνησεις με πρωθυπουργους και δερβεναγες ανθρωπους που δεν τους εξελεξε κανενας!
καποια στιγμη αυτο το αστειο με την ελαστικοτητα του συνταγματος πρεπει να σταματησει επιτελους!
Δεν πειραζει.γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
0% ΑΥΞΗΣΕΙΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....
ξεχνατε μαλλον επι γκαντεμη την προσπαθεια ιδιωτικοποιησης των αστικων λεωφορειων με αποκορυφομα το ξεφρακωμα τοου συνδικαλιστη κολλα.όχι κάποια δισ .. .ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ...
υπολογίζεται ότι η περιπέτεια με τίτλο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ" στοίχισε στον ελληνικό λαό σε τιμές 2008 περί τα 29 δις ευρώ ...
και ύστερα λέμε "οι πολιτικοί τα φάγανε"..
βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ οι κωλοέλληνες...καλά να πάθουμε.. ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ οι κωλοέλληνες...καλά να πάθουμε.. ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Και κατω ο ΓΑΠ λεει "δωστε το επιδομα"...και ξανά γέλιο
τρελο γελιο
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.ε φυσικα αφου και τοτε που ελεγε οτι δεν εχεις μια και βολταρεις με δανεικο αμαξι εσυ νομιζες οτι γαμουσες και εδερνες και τι σου λεει ο τρελος
ξεχνατε μαλλον επι γκαντεμη την προσπαθεια ιδιωτικοποιησης των αστικων λεωφορειων με αποκορυφομα το ξεφρακωμα τοου συνδικαλιστη κολλα.
αυτο που μου εχει μεινει ειναι για το λιγο διαστημα που τα ειχαν οι ιδιωτες ειναι οτι το λεωδορειο εφευγε παντα στην ωρα του ηταν πεντακαθαρο και ολοι πληρωναν.
αλλα ας ειναι καλα ο συνδικαλισμος και οι βολεμενοι.
ΔΕΝ σου αξιζει. ΕΙΧΕΣ αυτους που σου αξιζαν.ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Τελος με αισθηση ευθυνης γιαυτο που λεω ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ