Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
ο ιδιος που ελεγε να πουλησει και κατι βραχονησιδες δεν ειναι?

Πόσο ελλαδέμπορας βρωμιάρης παίζει να'ναι κάποιος μαλάκας που θα έκανε θέμα για βραχονησίδες λέγοντας "δε τις πουλάω γιατί ανήκουν σε ελληνικό έδαφος";

Πάντως μία καλή λύση τώρα.....δε θα'ταν να πουλήσουμε κάποιες βραχο,στους τούρκους από 12νησα και αιγαίο μεριά; :) :) :)

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
ρε μαγκες καλα τα λεμε
εχω μια απορια
θα παει κανενας πουστης φυλακη απο ολους αυτους που πραγματικα ευθυνονται για την καταντια μας;
θα πληρωσει κανενας πουστης απο αυτους με κατασχεση της ακινητης περιουσιας του;
περιουσια που την εχει δημιουργησει ληστευοντας εμας.
ε;
οι μονοι που χανουν τα σπιτια τους και διαλυεται η ζωη τους ειμαστε εμεις που δεν ειμαστε στα κολπα και ολοι οι αλλοι που ευθυνονται σφυριζουν αδιαφορα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τυπε κατι τετοια να θυμασαι και να λες οτι τελικα ειναι πολυ λιγη η πουτσα γιαυτον το λαο. οταν ελεγε ο δρακουμελης για γυαλινη οικονομια και να κοπει η σαβουρα βγαζανε αφρους και σπυρια ολοι νοικοκυραιοι και μη.

ναι .. και γελούσανε με το 0+0=14% το οποίο στην πράξη ήτανε πολύ παρπάνω γιατί είχε μειώσει τους συντελεστές φόρου εισοδήματος στους μισθωτούς...

τι περιμένεις από τον μαλάκα τον ελληνικό λαό..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν σαν λαος μετα απο τοσα χρονια μας αξιζει ο Μητσοτακης ε ναι μας ψεκαζουν

ε φυσικα αφου και τοτε που ελεγε οτι δεν εχεις μια και βολταρεις με δανεικο αμαξι εσυ νομιζες οτι γαμουσες και εδερνες και τι σου λεει ο τρελος

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εδώ βρίζουμε τους πολιτικούς και ΕΝΑΣ πολιτικός που έλυσε έναν γόρδιο δεσμό που δεν μπόρεσε κανείς,τον πλακώσανε στο ξύλο!!!!!

τους απάλλαξε δηλάδή από κάποια δισ(Ολυμπιακή-Χατζηδάκης) και δεν τους άρεσε και τον δείρανε....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σαχλαμαρες.
Τον πρωθυπουργο τον ψηφισαν 270 βουλευτες. Τους οποιους εξελεξε ο ελληνικος λαος.
Απολυτη εφαρμογη της λαικης κυριαρχιας.
Η κυβερνηση δεν ειναι διολου υπηρεσιακη.
αφου τοτε το γνωριζεις τοσο καλα το συνταγμα, για πες μου που προβλεπεται αλλου τυπου κυβερνηση πλην της υπηρεσιακης και το κυριοτερο που προβλεπεται μη εκλεγμενος πρωθυπουργος?

οσο για τους 270 βουλευτες, συμφωνα με το συνταγμα που ευαγγελιζεσαι, ο ΠτΔ εχει καθηκον και υποχρεωση να διαλυσει την βουλη πταν παρατηρει μεγαλη διαφοροποιηση αναμεσα στη βυλη και τη λαϊκη θεληση!!! Ε και οπως και να το κανουμε, οταν με τις ΔΙΚΕΣ τους δημοσκοπισεις τα κομματα που αυτη τη στιγμη συγκυβερνουν δεν πιανουν ουτε 30% ολα μαζι, καπου υπαρχει ενα θεματακι δεν βρισκεις?

α και μη μου πεις για το αποτελεσμα των προηγουμενων εκλογων!!! Γιατι οι εκλογες ξερεις δεν ειναι λευκη εντολη που την παιρνει ο αλλος και την κανει κωλοχαρτο! Ο λαος τοτε ψηφισε με βαση τις υποσχεσεις και το δημοσιευμενο προγραμμα ενος κομματος τις οποιες οχι μονο δεν κρατησε, αλλα εκανε τα ακριβως αντιθετα!!! Ψαξε λοιπον καλα στο συνταγμα σου και πες μου πως νομιμοποιουνται ολοι αυτοι να παραμενουν στη βουλη και το κυριοτερο να διοριζουν δοτες κυβερνησεις με πρωθυπουργους και δερβεναγες ανθρωπους που δεν τους εξελεξε κανενας!

καποια στιγμη αυτο το αστειο με την ελαστικοτητα του συνταγματος πρεπει να σταματησει επιτελους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ναι .. και γελούσανε με το 0+0=14% το οποίο στην πράξη ήτανε πολύ παρπάνω γιατί είχε μειώσει τους συντελεστές φόρου εισοδήματος στους μισθωτούς...

τι περιμένεις από τον μαλάκα τον ελληνικό λαό..
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εδώ βρίζουμε τους πολιτικούς και ΕΝΑΣ πολιτικός που έλυσε έναν γόρδιο δεσμό που δεν μπόρεσε κανείς,τον πλακώσανε στο ξύλο!!!!!

τους απάλλαξε δηλάδή από κάποια δισ(Ολυμπιακή-Χατζηδάκης) και δεν τους άρεσε και τον δείρανε....
όχι κάποια δισ .. .ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ...

υπολογίζεται ότι η περιπέτεια με τίτλο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ" στοίχισε στον ελληνικό λαό σε τιμές 2008 περί τα 29 δις ευρώ ...

και ύστερα λέμε "οι πολιτικοί τα φάγανε"..

βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ οι κωλοέλληνες...καλά να πάθουμε.. ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
αφου τοτε το γνωριζεις τοσο καλα το συνταγμα, για πες μου που προβλεπεται αλλου τυπου κυβερνηση πλην της υπηρεσιακης και το κυριοτερο που προβλεπεται μη εκλεγμενος πρωθυπουργος?

οσο για τους 270 βουλευτες, συμφωνα με το συνταγμα που ευαγγελιζεσαι, ο ΠτΔ εχει καθηκον και υποχρεωση να διαλυσει την βουλη πταν παρατηρει μεγαλη διαφοροποιηση αναμεσα στη βυλη και τη λαϊκη θεληση!!! Ε και οπως και να το κανουμε, οταν με τις ΔΙΚΕΣ τους δημοσκοπισεις τα κομματα που αυτη τη στιγμη συγκυβερνουν δεν πιανουν ουτε 30% ολα μαζι, καπου υπαρχει ενα θεματακι δεν βρισκεις?

α και μη μου πεις για το αποτελεσμα των προηγουμενων εκλογων!!! Γιατι οι εκλογες ξερεις δεν ειναι λευκη εντολη που την παιρνει ο αλλος και την κανει κωλοχαρτο! Ο λαος τοτε ψηφισε με βαση τις υποσχεσεις και το δημοσιευμενο προγραμμα ενος κομματος τις οποιες οχι μονο δεν κρατησε, αλλα εκανε τα ακριβως αντιθετα!!! Ψαξε λοιπον καλα στο συνταγμα σου και πες μου πως νομιμοποιουνται ολοι αυτοι να παραμενουν στη βουλη και το κυριοτερο να διοριζουν δοτες κυβερνησεις με πρωθυπουργους και δερβεναγες ανθρωπους που δεν τους εξελεξε κανενας!

καποια στιγμη αυτο το αστειο με την ελαστικοτητα του συνταγματος πρεπει να σταματησει επιτελους!
1) Στις κυβερνησεις συνεργασιας μπορει να ειναι πρωθυπουργος όποιος επιλεξουν τα κομματα. Αυτο εγινε και τωρα.
2)Ειναι ασφαλως αδιανοητο, ο ΠτΔ να κρινει με βαση δημοσκοπησεις.
3)Αυτα που λες ΕΣΥ αποτελουν ελαστικοποιηση του Συνταγματος, κατα το δοκουν.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
γελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

0% ΑΥΞΗΣΕΙΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ....

Συνημμένα

• dspphoto.jpg
    dspphoto.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 26

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
όχι κάποια δισ .. .ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ...

υπολογίζεται ότι η περιπέτεια με τίτλο "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ" στοίχισε στον ελληνικό λαό σε τιμές 2008 περί τα 29 δις ευρώ ...

και ύστερα λέμε "οι πολιτικοί τα φάγανε"..

βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ οι κωλοέλληνες...καλά να πάθουμε.. ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ξεχνατε μαλλον επι γκαντεμη την προσπαθεια ιδιωτικοποιησης των αστικων λεωφορειων με αποκορυφομα το ξεφρακωμα τοου συνδικαλιστη κολλα.
αυτο που μου εχει μεινει ειναι για το λιγο  διαστημα που τα ειχαν οι ιδιωτες ειναι οτι το λεωδορειο εφευγε παντα στην ωρα του ηταν πεντακαθαρο και ολοι πληρωναν.
αλλα ας ειναι καλα ο συνδικαλισμος και οι βολεμενοι.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και ξανά γέλιο

τρελο γελιο

Συνημμένα

• TANEA191004.jpg
    TANEA191004.jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 19

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ερχονται τα 22 δισ με τον Υπερσιβηρικό!!!!!

Συνημμένα

• taneask27022010.jpg
    taneask27022010.jpg
    152,8 KB · Εμφανίσεις: 17

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ε φυσικα αφου και τοτε που ελεγε οτι δεν εχεις μια και βολταρεις με δανεικο αμαξι εσυ νομιζες οτι γαμουσες και εδερνες και τι σου λεει ο τρελος
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Τελος με αισθηση ευθυνης γιαυτο που λεω ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξεχνατε μαλλον επι γκαντεμη την προσπαθεια ιδιωτικοποιησης των αστικων λεωφορειων με αποκορυφομα το ξεφρακωμα τοου συνδικαλιστη κολλα.
αυτο που μου εχει μεινει ειναι για το λιγο  διαστημα που τα ειχαν οι ιδιωτες ειναι οτι το λεωδορειο εφευγε παντα στην ωρα του ηταν πεντακαθαρο και ολοι πληρωναν.
αλλα ας ειναι καλα ο συνδικαλισμος και οι βολεμενοι.

:rockon:

και δε μασησε ταρχιδια του με συνδικαλες απεργους. στο δρομο τα ρεο και σταγιερ και καναμε και τρελο καλαμπουρι στη καροτσα   :dancing:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ.ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Τελος με αισθηση ευθυνης γιαυτο που λεω ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ΔΕΝ σου αξιζει. ΕΙΧΕΣ αυτους που σου αξιζαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom