Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
ελα ρε συ....εγώ Τσεχία δεν έχω εντυπωσιαστεί, μία δεν μου κάνει
αντιθέτως Σλοβακία...
αντιθέτως Σερβία...
Αντιθέτως Ουγγαρία...
καλά, ας μην μιλήσω για Ρουμανία...

τ λες ρε μπρο για Τσεχια; γιου κρειζι;

κανονισε ν σ παω ενα Μανταριν Οριενταλ... :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
τύπε, η Κίνα δεν είναι αγορά σαν τις άλλες
Πριν 11 χρόνια προσπαθούσαμε να βάλουμε στα τελωνία κάτι μηχανήματα. Γερμανός κατασκευαστής, ο μεγαλύτερος στον κόσμο, με την καλύτερη τεχνολογία, τον ξέρανε και οι πέτρες.
ανταγωνιστής ένας αμερικάνος (για τον πούτσο)
Ο Γερμανός για να ρίξει κόστος είχε πάει παραγωγή στην Κίνα. σε 1 μήνα είχε στηθεί δίπλα ακριβώς εργοστάσιο που έφτιαχνε κόπια τους. Κι όταν μιλάμε για κόπια, μιλάμε για φτυστό αντίγραφο.
όταν λοιπόν μετά από 2 χρόνια άρχισε να τρέχει ο διαγωνισμός εμφανίζεται και ο Σαρακάκης με τον Κινέζο κατασκευαστή. χωρίς καμία εγκατεστημένη βάση. Αλλά με τιμή 40% πιο κάτω

ξαναλέω...η Κίνα είναι ιδιαίτερη αγορά
Τυπε αυτο το εχω διαβασει στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς που λεει και το αλλο σωστο
πόσο υγιής μπορεί να είναι μια αύξηση των εξαγωγών  όταν βασίζεται στη ζήτηση μιας οικονομίας όπως της Κίνας που αναμένεται μάλλον να εξασθενήσει τα επόμενα τρίμηνα καθώς ρυθμοί ανάπτυξης 10% τον χρόνο είναι μάλλον απίθανο να διατηρηθούν Ενώ στις ΗΠΑ, ήδη έχει αρχίσει η επιβράδυνση της οικονομίας
αργά ή γρήγορα η Γερμανία θα αναγκαστεί να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εγχώρια ζήτηση για την ανάπτυξή της κάτι που αποφεύγει επιμελώς να κάνει όσο υπάρχουν διέξοδοι για τις εξαγωγές της στη διεθνή αγορά  κυρίως εκτός Ευρώπης
Υπάρχει βασική συμφωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των συνδικάτων να μην υπονομεύεται η ανταγωνιστικότητα των γερμανικών προϊόντων από την πλευρά του κόστους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τ λες ρε μπρο για Τσεχια; γιου κρειζι;

κανονισε ν σ παω ενα Μανταριν Οριενταλ... :grin:
αδερφέ δεν ξέρω... δεν μου αρέσει
η σχέση ποιότητας τιμής δεν μου έχουνε κάνει αίσθηση καν για να δοκιμάσω
ίσως να είμαι και προκατειλημμένος με 1-2 χώρες επειδή σε αυτές κάνω παιχνίδι χαλαρά άνευ φράγκων

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τυπε αυτο το εχω διαβασει στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς που λεει και το αλλο σωστο
πόσο υγιής μπορεί να είναι μια αύξηση των εξαγωγών  όταν βασίζεται στη ζήτηση μιας οικονομίας όπως της Κίνας που αναμένεται μάλλον να εξασθενήσει τα επόμενα τρίμηνα καθώς ρυθμοί ανάπτυξης 10% τον χρόνο είναι μάλλον απίθανο να διατηρηθούν Ενώ στις ΗΠΑ, ήδη έχει αρχίσει η επιβράδυνση της οικονομίας
αργά ή γρήγορα η Γερμανία θα αναγκαστεί να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εγχώρια ζήτηση για την ανάπτυξή της κάτι που αποφεύγει επιμελώς να κάνει όσο υπάρχουν διέξοδοι για τις εξαγωγές της στη διεθνή αγορά  κυρίως εκτός Ευρώπης
Υπάρχει βασική συμφωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των συνδικάτων να μην υπονομεύεται η ανταγωνιστικότητα των γερμανικών προϊόντων από την πλευρά του κόστους
συμφωνώ σε όλο
μην παραβλέπεις όμως και την παράμετρο που λέει:
θες δάνειο; θα πάρεις εκτός από το δάνειο και κάτι υποβρύχια

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τελικά η φράου Μέρκελ έβαλε με το έτσι θέλω και τον ιδιωτικό τομέα να καταπιεί το Ελληνικό φέσι.

Δεν πάει νάναι και τα συντοξιοδοτικά funds των δασκάλων της Ολλανδίας και των μεταλλωρύχων του Βελγίου.

Ο δε Άκερμαν ούτε κιχ.

Μέχρι και η ΕΚΤ θα συμμετέχει.

Ά ρε Μέρκελ, το είπες και το έκανες.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
αδερφέ δεν ξέρω... δεν μου αρέσει
η σχέση ποιότητας τιμής δεν μου έχουνε κάνει αίσθηση καν για να δοκιμάσω
ίσως να είμαι και προκατειλημμένος με 1-2 χώρες επειδή σε αυτές κάνω παιχνίδι χαλαρά άνευ φράγκων

κακως

περναω καμποσο χρονο Πραγα

δεν εχει τ παιχνιδι τ..Χεραστραου, αλλα ξεκινα απο Τσαρλς Γιουνι  :grin: :grin:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Τελικά η φράου Μέρκελ έβαλε με το έτσι θέλω και τον ιδιωτικό τομέα να καταπιεί το Ελληνικό φέσι.

Δεν πάει νάναι και τα συντοξιοδοτικά funds των δασκάλων της Ολλανδίας και των μεταλλωρύχων του Βελγίου.

Ο δε Άκερμαν ούτε κιχ.

με τους ιδιωτες μικρομετοχους, τι εγινε; parus passi?  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Ο δε Άκερμαν ούτε κιχ.

ναι, μάλιστα
δεν υπέγραψε η Μέρκελ όμως
ο Βαγγέλας υπέγραψε με εντολή των 3 αρχηγών και του Πινόκιο

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μάγκες συγνώμη που θα πω κάτι εκτός της κουβέντας σας αλλά βλέποντας τις ειδήσεις στο πασοκτσάνελ, για πρώτη φορά παρακάλαγα να υπήρχε ένας τρόπος να μπω μέσα στη τηλεόραση και να αρπάξω τον πουτάνας γιο γαμημένο μουνόχυμα ξεκωλιάρη πουστοχύστη βλάκα δημοσιοκάφρο καψη. Έαν ποτέ ο ηλίθιος λαός μας κάνει την επανάστασή του εκτός από την επανάσταση του ίντερνετ που κάνει και αν ποτέ στηθούν κρεμάλες ας έχουν και μία για τους γαμιόληδες τους δημοσιοκάφρους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κακως

περναω καμποσο χρονο Πραγα

δεν εχει τ παιχνιδι τ..Χεραστραου, αλλα ξεκινα απο Τσαρλς Γιουνι  :grin: :grin:
1η Μάρτη και μετά κατά τις 12 με βλέπω Τσεχία. 1η Μάρτη στρο Μπρνο, μετά μάλλον στο Λίμπερετς.
Πράγα μόνο για να διανυχτερεύσω με βλέπω

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μάγκες συγνώμη που θα πω κάτι εκτός της κουβέντας σας αλλά βλέποντας τις ειδήσεις στο πασοκτσάνελ, για πρώτη φορά παρακάλαγα να υπήρχε ένας τρόπος να μπω μέσα στη τηλεόραση και να αρπάξω τον πουτάνας γιο γαμημένο μουνόχυμα ξεκωλιάρη πουστοχύστη βλάκα δημοσιοκάφρο καψη. Έαν ποτέ ο ηλίθιος λαός μας κάνει την επανάστασή του εκτός από την επανάσταση του ίντερνετ που κάνει και αν ποτέ στηθούν κρεμάλες ας έχουν και μία για τους γαμιόληδες τους δημοσιοκάφρους
τρομοκρατικες ειδησεις , σα να βλεπεις θριλερ

πουλαει φαινεται πολυ η τρομολαγνεια δεν εξηγειται αλλιως η μεγαλη θεαματικοτητα καθημερινα
των εκπομπων ενημερωσης

υγ: εγω εχω κοψει τις ειδησεις...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
το ειδα και εγωο τυπος ειναι αθλιος

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2009/11/pr123.jpg[/img[/URL]]

το ευρώ και τα μάτια σας ραγιάδες !

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
eth-ski-13-1-121.jpg

Stories

Νέο!