Τύπε, εγώ έχω να πω ότι όταν μας έβαζαν τα καρφιά στο φέρετρο, εμείς πιπιλούσαμε την καραμέλα του "ευρωπαϊκού ιδεώδους".
Ενωμένη Ευρώπη και πίπες μπλε.
Τώρα που ήρθαν τα ζόρια, οι φρίτσηδες κυττάζουν πως θα μας τον φορέσουν και τι θα αρπάξουν.
Το "ευρωπαϊκό ιδεώδες" έγινε "τα λεφτά του γερμανού φορολογουμένου".
Τύπε, όταν τα λεφτά του "ευρωπαϊκου ιδεώδους" τα κάναμε πούρα- πουτάνες- καγιέν, διορισμούς και άλλα ελληνικά, ήταν καλά...
Τώρα που ήρθε ο Βασίλης (the bill) οι ευρωπαϊοι εταίροι έγιναν κουτόφραγκοι καλβινιστές που δεν καταλαβαίνουν τις ελληνικές ιδιαιτερότητες κτλ.
Εννοείται ότι οι γερμανοί φρόντιζαν για την πάρτη τους (εδώ οι ρώσοι φρόντιζαν για την πάρτη τους εντός εσσδ), το θέμα είναι εσύ τί έκανες από το 1981 και γιατί δεν φρόντιζες για τη δική σου πάρτη εντός εε με τους πακτωλούς χρημάτων που έπεφταν και μάλιστα χωρίς πολλές ερωτήσεις τότε...
Προσοχή, δεν βγάζω λάδι τους "εταίρους" - καλά κουμάσια και αυτοί αλλά με εμάς τα έχω πρωτίστως...
Μηπως η ΕΕ σου εδωσε αυτα τα χρηματα-δανεια οταν σιγουρευτηκε οτι ακριβως αυτο το διεφθαρμενο πολιτικο συστημα θα τα διαχειριστει και ξεκοκκαλισει κατ΄αυτον τον τροπο ; (για να γυρισουν σε αυτη με τη μορφη αγορων καταναλωτικων προιοντων απο Γερμανια κλπ)
Εχεις την εντυπωση οτι αν εδειχνες τασεις να γινεις Ισραηλ, θα συνεχιζε ο καργιολης ο Ολλανδος να σε χρηματοδοτει τη 10ετια του 80 και 90 ;;;
Τύπε, αν όλα ήταν μια συνομωσία διάρκειας 30+ ετών για να εξοντώσουν το ένδοξο έθνος των ελλήνων πάω πάσο...
Βέβαια, οι γερμανικές εξαγωγές στην ελλάδα είναι μόλις 0.2% του συνόλου των γερμανικών εξαγωγών και ακόμη και ο καριόλης ο Ολλανδός δεν σου είπε ποτέ μην αγοράζεις όπλα - εσύ πήγαινες και του έλεγες "τί μίζα μου δίνεις να πάρω τα χρέπια σου"...