Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.185
Πόντοι
42.697
1εκ άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα + καμιά 300χιλιάδες άνεργοι όπως λες από τον δημόσιο τομέα στο σύνολο μας κάνουν 1.3εκ.

Πού θα πάνε όλοι αυτοί;;;;;;

θα τους αποροφησει ο ιδιωτικός τομέας (οχι ολους φυσικα) όταν θα αρχισει καποτε να υπαρχει αναπτυξη
και αναπτυξη για να υπαρξει σημαινει να υπαρχει λιγοτερο κρατος, το οποιο να βοηθα την ιδιωτικη πρωτο βουλια και οχι πχ οπως τωρα για να κανεις (εναρξη)μιας εταιριας να πρεπει να βολοδερνεις σε 20 διαφορετικους δημοσιους οργανισμους για να παρεις μερικα κωλοχαρτα απο τους αργοσχολους τους οποιους θα πρεπει να λαδωσεις κιολας μπας και κανεις πιο γρηγορα τη δουλεια σου....λεμε τωρα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα τους αποροφησει ο ιδιωτικός τομέας (οχι ολους φυσικα) όταν θα αρχισει καποτε να υπαρχει αναπτυξη
και αναπτυξη για να υπαρξει σημαινει να υπαρχει λιγοτερο κρατος, το οποιο να βοηθα την ιδιωτικη πρωτο βουλια και οχι πχ οπως τωρα για να κανεις (εναρξη)μιας εταιριας να πρεπει να βολοδερνεις σε 20 διαφορετικους δημοσιους οργανισμους για να παρεις μερικα κωλοχαρτα απο τους αργοσχολους τους οποιους θα πρεπει να λαδωσεις κιολας μπας και κανεις πιο γρηγορα τη δουλεια σου....λεμε τωρα...
Ναι αλλά αυτό γίνεται σταδιακά(δηλαδή 5 στην σύνταξη,ένας να μπαίνει)....δεν θα βγάλεις διάταγμα για απολύσεις ένα ωραίο πρωί γιατί τότε απλά θα έχεις 1.3εκ άνεργους,πράγμα που δεν θα βοηθήσει κάπου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.185
Πόντοι
42.697
Τα βιβλία δλδ λένε πως απολύοντας Δ.Υ. ανοίγουν αυτόματα θεσεις εργασίας.
Μά'στα..

οχι δεν λενε αυτο ακριβως τα βιβλια...
αν εσυ παλι εισαι τοσο ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες που σου προσφερει το δημοσιο και χαιρεσαι τοσο πολυ να τους πληρωνεις μπορεις να συνεχιζεις να το κανεις...

Επισκέπτης
Απολύοντας Δ.Υ. ανοίγουν αυτόματα θεσεις εργασίας;;;

(Όπως έγραψε σωστά ο νάτσος)

κάλιο 3 ανέργους με επίδομα 700 ευρώ ο ένας,
παρά έναν κηφήνα Δ.Υ. που δεν πατάει στη δουλειά με "μισθό" (τονίζω τα εισαγωγικά, καθότι αλλοιώνεται η πραγματική έννοια της λέξης στο εν λόγω παράδειγμα) 5.000 € (ΙΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, κλπ)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.185
Πόντοι
42.697
Ναι αλλά αυτό γίνεται σταδιακά(δηλαδή 5 στην σύνταξη,ένας να μπαίνει)....δεν θα βγάλεις διάταγμα για απολύσεις ένα ωραίο πρωί γιατί τότε απλά θα έχεις 1.3εκ άνεργους,πράγμα που δεν θα βοηθήσει κάπου.

επειδη αυτο θα επρεπε να γινεται κατα αυτονν τον τροπο εδω και πολλα χρονια , αλλα τα κοματοσκυλα δεν θελανε να πειραξουνε το στρατο ψηφοφορωντους -ΔΥ τωρα ο κομπος εφτασε στο χτενι και δυστυχως απο οτι φαινεται δεν θα γινει και τοσο σταδιακα...
ας προσεχαν αμφοτεροι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κάλιο 3 ανέργους με επίδομα 700 ευρώ ο ένας,
παρά έναν κηφήνα Δ.Υ. που δεν πατάει στη δουλειά με "μισθό" (τονίζω τα εισαγωγικά, καθότι αλλοιώνεται η πραγματική έννοια της λέξης στο εν λόγω παράδειγμα) 5.000 € (ΙΚΑ, ΕΦΑΠΑΞ, κλπ)
εγω προτιμω 4 εργαζομενους παντως,3 στον ιδιωτη και 1 στο δημοσιο.....ανεργια αργια μητηρ πασης κακιας....... ;)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο ποιος;ας γελασομεν ολοι μαζι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ας γελάσωμεν πράγματι. Για το 1 εκατομμύριο ανεργους του Ιδιωτικού τομέα. Προφανώς η οικογένεια του ΔΥ είναι πιο σημαντική απο αυτή του κάθε μαλάκα ιδιωτικού υπάλλήλου. Δεν πα να ψοφήσει ο μαλακας. Και αυτός και τα παιδάκια του

Κανεις απο εσας τα τζιμάνια δεν καταλαβαίνει οτι τους ΔΥ τους πληρώνουν οι ιδιωτικοί. Αν αυτό που εσεις θέλετε ειναι περισσότερους τεμπεληδες που ζουν σε βάρος των εργαζόμενων θα ήθελα να μου το εξηγήσετε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ο ιδιωτικός τομέας ο οποίος θα ανθίσει μόλις απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι που πρέπει να απολυθούν εννοεί. :grin:
προφανως ο αγαπητος συναδελφος ζιρο ζει σε καποιο αλλο κρατος με βιομηχανια,βιοτεχνια,επιχειρησεις με προηγμενη τεχνογνωσια κλπ γιατι εγω οταν ακουω ιδιωτικο τομεα στην πολη μου βλεπω μονο εσπρεσο μπαρ και τυροπιταδικα να ανοιγοκλεινουν καθε μερα....

Επισκέπτης
Υπόψη ότι μόνο το ΕΦΑΠΑΞ ενός κηφήνα ΔΥ (150.000 €)
να γλυτώσει το κράτος, μπορεί να δίνει επίδομα ανεργίας 500 ευρώ για 25 χρόνια σε κάποιον
αλλά ξέχασα, το εφάπαξ ο ΔΥ "το χει πληρώσει"...

αχχχχχ κατακαημένη Greece, ε σόρρυ Hellas ήθελα να πω...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
η οποία προς το παρόν ισχύει μόνο για τους μαλάκες στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό θες να πεις;

Θέλω να πω πως είστε ή κανετε τους βλάκες....

Αν πατήσεις ένα καρφί στο δρόμο, δε θα αρχισεις να βλαστημας και να χτυπας το καρφί....
Αν ναυαγήσεις, δε θα αρχισεις να μαστιγώνεις τη θάλασσα...

Σίγουρα μεγαλο μερος των ΔΥ είναι τεμπεληδες, αντιπαραγωγικοι και βολεμενοι καφροι που εξαργυρωσαν το μπαρμπα στην Κορώνη....

Όμως αυτοί έφαγαν στην τελικη, μικρο μερος του δημοσιου πλουτου !

Η μεγαλυτερη οικονομικη καταστροφη στην Ελλαδα, οφειλεται σε πολιτικες επιλογες, απ' ακρο σε ακρο σκόπιμες, για να εξυπηρετησουν συγκεκριμενα ιδιωτικα, Ελληνικα και ξενα συμφεροντα !
Η χωρα φορτωθηκε εναν τεραστιο εξωτερικο δανεισμο, απο τη συσταση της, που την οδηγησε στη χρεοκοπια πολλακις.
Παραλληλα, η αντιεθνικη πολιτικη τομαριών που κυβερνησαν ειδικα τα τελευταια 70 χρόνια, κρατησε σταθερα την Ελλαδα στην οπισθοδρομηση και στην εξαρτηση.

Κάθε φορα που ανοιγει η κουβεντα για το "τις πταιει;" πεταγεται η μελάνη των ΔΥ και θολωνει τα νερα....
Ναι , ειναι αχρηστοι και γκασμαδες, σε μεγαλο ποσοστο, αλλά όχι η αιτια της καταστροφής μας !

Αυτη τη στιγμη η Ελλαδα εχει εκχωρησει την εθνικη της ανεξαρτησία υπερ των δανειστων και πτωχευει-εξαθλιωνει το λαο της, για να μην κινδυνευσει το ευρώ.
Οι υπογραφες που επεσαν γι αυτο ανηκουν στους ΓΑΠ, Παπακωλοστήνου, Μπένι και στη σιωπηρη αποδοχη των υπολοιπων 298.....

ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΥ ΙΣΟΥΤΑΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Στην Ελλαδα τοσα χρονια τωρα, αν μιλουσες για κοιτασματα πετρελαιου σε κοιτουσαν με λυπηση, ως ούφο......
Τωρα ξαφνικα που μας εβαλαν στη σειρα για σφαξιμο, βρέθηκαν και κοιτασματα, τα οποια βεβαιως θα πανε στους δανειστες για τα χρεη μας....

Συνεχιστε λοιπον οι ΙΥ να βλεπετε τους ΔΥ ως τη μεγαλυτερη αιτια των δεινων σας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μιας και μιλάμε για δ/υ, την αξιολόγηση την σκέφτηκε κανεις;
Όχι τίποτα extreme τύπου παραγωγικότητα και άλλα καπιταλιστικά...
Παρουσία στο χώρο εργασίας τις προβλεπόμενες ώρες κιετς...
Οι απολύσεις τύπου "όσοι είναι ταύροι με ωροσκόπο καρκίνο" δεν είναι λύση...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.185
Πόντοι
42.697
προφανως ο αγαπητος συναδελφος ζιρο ζει σε καποιο αλλο κρατος με βιομηχανια,βιοτεχνια,επιχειρησεις με προηγμενη τεχνογνωσια κλπ γιατι εγω οταν ακουω ιδιωτικο τομεα στην πολη μου βλεπω μονο εσπρεσο μπαρ και τυροπιταδικα να ανοιγοκλεινουν καθε μερα....

ξέρω πολύ καλα που ζώ

Επισκέπτης
Παρουσία στο χώρο εργασίας ομιλίας του βουλευτή τις προβλεπόμενες ώρες κιετς...

Επισκέπτης

Συνεχίστε το διαίρει και βασίλευε..

Πρόβλεψη: Με το που θ'απολυθούν 150.000 ΔΥ σε χρόνο ρεκόρ θα έχουμε άλλους 600.000 ΙΥ απολυμένους.
Αν δε γίνει έτσι έλα να με φτύσεις. Ξέρεις που θα με βρεις.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να πω πως είστε ή κανετε τους βλάκες....

Προσωπικά δηλώνω βλάκας.

Σίγουρα μεγαλο μερος των ΔΥ είναι τεμπεληδες, αντιπαραγωγικοι και βολεμενοι καφροι που εξαργυρωσαν το μπαρμπα στην Κορώνη....

Όμως αυτοί έφαγαν στην τελικη, μικρο μερος του δημοσιου πλουτου !

Δεν είμαι σίγουρος οτι αυτο που λες ισχύει. Αλλα δεν ειμαι έξυπνος όπως εσύ. Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του κράτους για πληρωμές μισθών, επιδομάτων και άλλες τέτοιες παπαριές; Και ας το πολλαπλασιάσουμε επι 20. Για τα τελευταία 20 χρόνια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παρουσία στο χώρο εργασίας τις προβλεπόμενες ώρες κιετς...

αξιολογηση και μονιμοτητα δεν πανε μαζι. σταρχιδια του αμα του βαλεις διαγωγη κοσμια, αφου του κλανεις ταρχιδια και δε τον κουναει κανεις. δεν εχεις τυχει ρε τσαμπουκαδες προϊσταμενου με υφισταμενο στα δημοσια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ας γελάσωμεν πράγματι. Για το 1 εκατομμύριο ανεργους του Ιδιωτικού τομέα. Προφανώς η οικογένεια του ΔΥ είναι πιο σημαντική απο αυτή του κάθε μαλάκα ιδιωτικού υπάλλήλου. Δεν πα να ψοφήσει ο μαλακας. Και αυτός και τα παιδάκια του

Κανεις απο εσας τα τζιμάνια δεν καταλαβαίνει οτι τους ΔΥ τους πληρώνουν οι ιδιωτικοί. Αν αυτό που εσεις θέλετε ειναι περισσότερους τεμπεληδες που ζουν σε βάρος των εργαζόμενων θα ήθελα να μου το εξηγήσετε.
σε παραπεμπω και σενα στο τυροπιταδικο της γειτονιας μου να παρεις μια ιδιωτικη τυροπιτα με 2 ευρω πλεον δλδ 680 δρχ χωρις αποδειξη και στο ιδιωτικο εσπρεσο μπαρ να παρεις εσπρεσο με 1,70 στο πλαστικο και χωρις αποδειξη παλι

επισης σε παραπεμπω στο ιδιωτικο ρουχαδικο που που μου πουλαει ενα μπουφαν των 30 ευρω πιθανως και μαιμου 200 ευρω(100 στις εκπτωσεις) και φυσικα δεν μου κοβει αποδειξη....και δεν απαχολει κανεναν  υπαλληλο αφου ειναι μεσα μανα κορη και υιος....

σε παραπεμπω και στο ιδιωτικο μινι μαρκετ που επουδενι δεν μπορει να αναταγωνιστει την μεγαλοαλυσιδα μαρκετ κλπ κλπ και με πετσοκοβει τις κυριακες οταν ειναι ανοιχτος και παταει στην αναγκη μου

αυτος ειναι φιλε μου ο σοβαρος ιδιωτικος τομεας στην ελλαδα του 2012 που δεν παραγει πλεον ουτε τσολιαδακια για σουβενιρ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Υπόψη ότι μόνο το ΕΦΑΠΑΞ ενός κηφήνα ΔΥ (150.000 €)
τις εισφορες ομως για επικουρικες συνταξεις τις επαιρνε σαν καλος νταβατζης....τωρα που ηρθε η ωρα να δωσει πισω τον τοκο δυστυχως πτωχευσαμε....

αληθεια τι γνωμη θα ειχες για μια ασφαλιστικη που θα την πληρωνες καθε μηνα 150 ευρω απο τον μισθο σου και μετα απο τριαντα χρονια θα σου ελεγε παρε τα αρχιδια μου δεν παιρνεις μια απο μενα......; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom