pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Διόρθωσα σχεδόν αμέσως.Η ορθογραφία σου στην πιο κρίσιμη λέξη, απέδειξε περιτρανα οτι η παιδεία στην ελλάδα δεν υπάρχει εδώ και χρόνια.
Διόρθωσα σχεδόν αμέσως.Η ορθογραφία σου στην πιο κρίσιμη λέξη, απέδειξε περιτρανα οτι η παιδεία στην ελλάδα δεν υπάρχει εδώ και χρόνια.
Επίθεση στο επιχείρημα παρακαλώ.![]()
το σιγουρο ειναι οτι θεσεις δε προκειται να φανε απο αλλους στην αγορα. ισως απο τους ντελιβεραδες
ετσι και αλλιως σχεδον ολοι οι ΔΥ οικοσιτα ειναι....
δεν υπαρχει αλλος τρόπος
η ανεργία στον ιδιωτικό τομέα έχει φθάσει ήδη το 1 εκ, ανθρώπους ακριβώς λογω του αχρηστου δημοσίου
δουλεουν σαν ειλωτες οι ιδιωτικοι υπαλληλοι για να ταίζει το κράτος ενα στρατο αργοσχολων παρασιτικών δημοσιων υπαλληλων που μπηκανε στο δημοσιο με ανταλλαγη την ψηφο τους
στα αρχιδια μου να πανε στα τσακιδια, δεν με ενδιαφερει τι θα κανουν
τοσο απλα
Βαρέθηκες τον αχαχούχα κ είπες να την πέφτεις σε εμένα τώρα ε;;;ποιο επιχειρημα ρε μαλεα. πες μου μονο αν καμαρωνεις για τον εαυτο σου και θα σου πω μετα αν θα σου απανταω στα...επιχειρηματα. πανιβλακα τεμπελχανα
Πώς ακριβώς οι απολύσεις των Δ.Υ. θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ανεργίας των Ι.Υ.;;;
Καὶ μάλιστα τυχαίως (μὲ κλῆρον).
Γιατί να μην τους εκτελέσουμε??
Μάλιστα.κάνοντάς τους πιο χαρούμενους και λαμπερούς στις συνεντεύξεις για δουλειά, καθώς επίσης και πιο παραγωγικούς και χαρούμενους την ώρα της δουλειάς, καθότι θα ξέρουν ότι δε θα είναι οι μαλάκες της υπόθεσης...
Πώς ακριβώς οι απολύσεις των Δ.Υ. θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση της ανεργίας των Ι.Υ.;;;
Προτείνω τη ρωμαικη ποινη του αποδεκατισμού....
σιγουρα με περικοπη μισθου 20% κ βαλε θα ειναι πιο παραγωγικοι,πιο χαρουμενοι κ δεν θα νιωθουν μαλακες που εργαζονται στο καθε ιδιωτη... ;) ;)κάνοντάς τους πιο χαρούμενους και λαμπερούς στις συνεντεύξεις για δουλειά, καθώς επίσης και πιο παραγωγικούς και χαρούμενους την ώρα της δουλειάς, καθότι θα ξέρουν ότι δε θα είναι οι μαλάκες της υπόθεσης...
1εκ άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα + καμιά 300χιλιάδες άνεργοι όπως λες από τον δημόσιο τομέα στο σύνολο μας κάνουν 1.3εκ.ανοιξε ρε φιλε κανα βιβλιο και διαβασε
δεν θα κατσω να σου κανω βασικα μαθηματα οικονομικων στο μπου, που δεν χρειαζεται κιολας...
λιγη κοινή λογική να έχεις καταλαβαινεις, δεν χρειαζεται καν να εισαι οικονομολόγος για να καταλάβεις αυτά τα πράγματα...
Βαρέθηκες τον αχαχούχα κ είπες να την πέφτεις σε εμένα τώρα ε;;;![]()
Γιατί να μην τους εκτελέσουμε??
Α μπράβο,μην κουράζεσαι τζάμπα λοιπόν,αν είναι να φύγω θα φύγω από μόνος μου κάποια στιγμή.το θεωρω καθηκον και κοινωνικη προσφορα να σε προσβαλανε ολοι εδω μεσα. μπας και ντραπεις και φυγεις απο δω μεσα μερικες ωρες και γινεις ανθρωπος. αλλα ποιος εχασε τη ντροπη να τη βρεις εσυ.
ανοιξε ρε φιλε κανα βιβλιο και διαβασε
Μάλιστα.
Έτσι ναι,θα καταπολεμηθεί η ανεργία.![]()
Απολύοντας Δ.Υ. ανοίγουν αυτόματα θεσεις εργασίας;;;μην το γελάς
έχω δεί πολλές εταιρίες και κυρίως μικρά μαγαζιά, να μπαίνουν με το κεφάλι μέσα, λόγω κακού προσωπικού, τεμπέληδων, αγενών και κλεφτών
και όμως: είναι σημαντική η ψυχολογία του εργάτη και εργαζόμενου...
κι αν αυτό το επιχείρημα σου φαντάζει πολύ έμμεσο, θα σου πω απλά ότι ζει πιο εύκολα μια επιχείρηση και επομένως και οι υπάλληλοί της σ ένα κράτος που δε ρημάζεται από επιδρομή ακρίδων, μπροστά στην οποία οι γνήσιες Αιγυπτιακές θα έβγαζαν το καπέλο...