tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Τιμισοαρα αδερφε τώρα
και αν δεν έχω παρέα δεν βγαίνω - βαριέμαι
αν μεινεις Τιμισοαρα ΣΚ, τ Φρατ σκοτωνει με DJ απο Whisky Mist ;)
οταν ερ8εις Bucu, λετ μι νοου
Τιμισοαρα αδερφε τώρα
και αν δεν έχω παρέα δεν βγαίνω - βαριέμαι
τι να προτιμήσω;
αμστελ ή μύθος;
τι να προτιμήσω;
αμστελ ή μύθος;
τι να προτιμήσω;
αμστελ ή μύθος;
Eννοείται ότι η συγκεκριμένη πολιτική δε μπορεί να εφαρμοστει απο τους γνωστούς πρασινομπλε και μαυροκοκκινους πολιτικους. Για τους γνωστούς λογους.
Αυτο φανταζομαι ειναι κι ο λογος που δυσπιστουν ολοι οταν μιλαμε για εθνικο νομισμα, διαγραφη χρεους κτλ.
Σου λενε "ποιος θα τα κάνει ; Ο ΓΑΠ, ο Τσιπρας ή ο πχ Καρατζαφερης ;"
Το καταλαβαινω απολυτα και δεν τρεφω αυταπατες περί αυτου.
Οι μόνοι απο τους οποιους ακουω σταθερή γραμμη που ταιριαζει με τη δικη μου κοινη λογικη είναι οι Καζακης, Λαπαβιτσας, Σκαπερδας, Βαρουφάκης (αν κι αυτος αρχικα έλεγε για ευρωομολογα και κοινη ευρωπαικη λυση - πραγμα που να σου πω δε θα με χαλαγε καθολου ! Αλλά η πραξη έδειξε οτι οι Ευρωπαιοι δεν το θελησαν).
Συνεπώς παρακολουθω τον Καζακη που εχει καθημερινη παρουσια στο ραδιο 9 κι οργωνει την επικρατεια με το ΕΠΑΜ, προσπαθώντας να δημιουργησει κατι σαν το νεο ΕΑΜ, αν καταλαβα καλά. Με κυριους αξονες τη διαγραφη του χρεους και την επανακτηση της εθνικης ανεξαρτησιας.
Δε μπορω να καθομαι και να περιμενω την ολοκληρωτική καταστροφη.
Γι αυτο συντασσομαι με τον Καζάκη και στηριζω το ΕΠΑΜ. Μεχρι στιγμης επιβεβαιώνεται απόλυτα !
Το τι είναι ο Καζακης, ποιος τον στηριζει-χρηματοδοτει, τι θα κανει στην πορεια κτλ δεν τα ξερω, θα τα δείξουν οι πραξεις του.
Για την ωρα μου φτανει οτι η υπαρχουσα Βουλη (όλοι!) έχει προδωσει τη χωρα και την εμπιστοσυνη μου, ο καθενας με το δικο του τροπο και θελω αμεσα εκλογες.
Παράλληλα, συνομιλώντας εδώ στο σιτε με τα άλλα ...αστερια, καταλαβα ότι τελικα το να βγαλεις και διαβατηριο δεν ειναι κακή ιδέα......
Αν η χωρα επιθυμει να βουλιαξει ή οι Ελληνες να ζήσουν σα ραγιαδες, ευχαριστώ - δε θα πάρω.
Απο το να ζητιανευω, να κλεβω ή να φιλαω κατουρημενες ποδιές, θα γινω κι εγω Ελληνας της διασποράς, όπως οι παππουδες, οι θειοι μου και τα ξαδερφια μου.
Πάντα δούλευα, μπορώ να ζήσω και με τα λίγα....
Με στεναχωρει μονο που πίστεψα την Ελλάδα του Σημίτη το 1996 και έμεινα εδω...
αν μεινεις Τιμισοαρα ΣΚ, τ Φρατ σκοτωνει με DJ απο Whisky Mist ;)
οταν ερ8εις Bucu, λετ μι νοου
ολ ραιτ αι λετ γιου νοου δεν
Ντου γιου σπικ ίγκλαντ βέρι μπεστ μάι φρεντ??
Ντου γιου σπικ ίγκλαντ βέρι μπεστ μάι φρεντ??
Εντ αι γουοντεντ σαμ πρακτις φορ δε νεξτ φιου ντεις...
ουι μαι γκενεραλ
Ρε σεις... το ξέρατε οτι ο Λαλάκις δεν έχει γαμήσει στο Αχαρνών και Κύμης 9?
Εντ αι γουοντεντ σαμ πρακτις φορ δε νεξτ φιου ντεις...
γκοου σπιτ γιορ μπόλς..
γκοου σπιτ γιορ μπαλς μαδαφακα
γκοου σπιτ γιορ μπόλς..
θα σε μαλώσω..
Γιαβολ μάην Χενεραλ λέμε!
Χερρ Ίσιος σπήκινγκ!