Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Τιμισοαρα αδερφε τώραελπιζω να πηγαινεις ΒΟΑ/Fratelli
και αν δεν έχω παρέα δεν βγαίνω - βαριέμαι
Τιμισοαρα αδερφε τώραελπιζω να πηγαινεις ΒΟΑ/Fratelli
ειναι σοβαρος με ποιοτικη βιβλιογραφια και καλο cv
βασιζεται ομως στην αποψη οτι με επιστροφη στη δραχμη (και ολα τ υπολοιπα που ακολου8ουν) η εγχωρια παραγωγη (μαζι με την αναγκαια αλλαγη τ υφισταμενου πολιτικου συστηματος ετ αλ) ειναι αρκετη για να επαναφερει τη χωρα σε τροχια προοδου (πρωτογενη πλεονασματα ετ αλ)
το 8εωρω εξωπραγματικο...υπαρχουν καμποσοι λογοι, 8α αναφερω εναν:
κρατικοποιηση Τραπεζων = πολιτικες δοικησεις = δεκαετιες 80ς + 90ς = η χαρα του ραντιερη = 1 καροτσι χαρτονομισματα για...1 καρβελι ψωμι
εκτος αν πιστευεις οτι με απευ8ειας προσβαση στην πρεσσα, ο Ελληναρας πολιτικος Διοικητης της οποιας Τραπεζας 8α ακολου8ησει...συνετη νομισματικη πολιτικη
Eνώ η νουδούλα με 18,6 σαρώνει
Βλέπει μέχρι εκεί που δένει το σκάφος του, γι'αυτό..
Ούτε μαζί δεν έχουν αυτοδυναμία...
Αλλά ντάξει στις εκλογές το κοπάδι μπορεί να το κάνει το θάμα του.
μέχρι να βγει ο επόμενος αρχηγός, και να πάει ξαφνικά στο 20% οπότε και θα πει πως επανέφερε το ρεύμα και τη συσπείρωση του κόσμου.
Μόνο μην βγουν ξινά τα γέλια...Απλά γελάω με την απομόνωση του καταποντισμού του μπατσοκ την ώρα που καταποντίζεται και η αντιπολίτευση (και καλά)..
barracuda και δενω και πλεω παντου με οτι καιρο
άντε πάλι με τις εκλογέςΓια την ωρα μου φτανει οτι η υπαρχουσα Βουλη (όλοι!) έχει προδωσει τη χωρα και την εμπιστοσυνη μου, ο καθενας με το δικο του τροπο και θελω αμεσα εκλογες.
ρε συ...Δεν ασχολούμαι με το πανηγυράκι των εκλογών.
Απλά γελάω με την απομόνωση του καταποντισμού του μπατσοκ την ώρα που καταποντίζεται και η αντιπολίτευση (και καλά)..
πες μας τι θέλει να κάνει η αριστερά που υποστηρίζεις.Μόνο μην βγουν ξινά τα γέλια...
Aφροδιτούλα??
Αν ήξερα ειλικρινά θα σου λεγα.πες μας τι θέλει να κάνει η αριστερά που υποστηρίζεις.
ποια είναι η θέση της...
έτσι να μορφωνόμαστε
6.98. παραπανω ειναι σπαστηρι για τον κυματισμο του αιγαιου
Και 8,5άρι καλό είναι με 7,5άρι ίσαλο..
άντε πάλι με τις εκλογές
άλλος ένας φυλήςυχος πολίτης μας προέκυψε
ωραία λοιπόν...πες μας τι να ψοφήσουμε να σε ακολουθήσουμε στη σωτηρία της χώρας...
πες πως αύριο είχε εκλογές λοιπον, άντε ρίξε την ψόφο σου
Είναι κ κομματικός συνδιασμός το ΕΠΑΜ;;;ΕΠΑΜ ρε τύπε ! Τι λεμε τοση ωρα ;
Μα καθόλου αντίληψη δεν έχεις ;
Το ειπα , το ποσταρα, το' χω και στην υπογραφή μου.....
Ακόμα και αν έστιβες όλους τους Ελληνες λεφτάδες ακόμα και αν τους κρέμαγες και τους υπέβαλες σε βασανιστήρια ζήτημα αν θα μάζευες 4-5 δις ευρώ.Συνεπώς τα περί χρωστούμενα φοροδιαφυγής είναι τρίχες.Δεν πρόκειται ποτέ να μαζέψουν αυτά τα λεφτά και το ξέρουν.
Συνεπώς παρακολουθω τον Καζακη που εχει καθημερινη παρουσια στο ραδιο 9 κι οργωνει την
Το τι είναι ο Καζακης, ποιος τον στηριζει-χρηματοδοτει, τι θα κανει στην πορεια κτλ δεν τα ξερω, θα τα δείξουν οι πραξεις του.
Αν η χωρα επιθυμει να βουλιαξει ή οι Ελληνες να ζήσουν σα ραγιαδες, ευχαριστώ - δε θα πάρω.
Απο το να ζητιανευω, να κλεβω ή να φιλαω κατουρημενες ποδιές, θα γινω κι εγω Ελληνας της διασποράς, όπως οι παππουδες, οι θειοι μου και τα ξαδερφια μου.
Πάντα δούλευα, μπορώ να ζήσω και με τα λίγα....
Με στεναχωρει μονο που πίστεψα την Ελλάδα του Σημίτη το 1996 και έμεινα εδω...