Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
ειναι σοβαρος με ποιοτικη βιβλιογραφια και καλο cv

βασιζεται ομως στην αποψη οτι με επιστροφη στη δραχμη (και ολα τ υπολοιπα που ακολου8ουν) η εγχωρια παραγωγη (μαζι με την αναγκαια αλλαγη τ υφισταμενου πολιτικου συστηματος ετ αλ) ειναι αρκετη για να επαναφερει τη χωρα σε τροχια προοδου (πρωτογενη πλεονασματα ετ αλ)

το 8εωρω εξωπραγματικο...υπαρχουν καμποσοι λογοι, 8α αναφερω εναν:

κρατικοποιηση Τραπεζων = πολιτικες δοικησεις = δεκαετιες 80ς + 90ς = η χαρα του ραντιερη = 1 καροτσι χαρτονομισματα για...1 καρβελι ψωμι

εκτος αν πιστευεις οτι με απευ8ειας προσβαση στην πρεσσα, ο Ελληναρας πολιτικος Διοικητης της οποιας Τραπεζας 8α ακολου8ησει...συνετη νομισματικη πολιτικη

Eννοείται ότι η συγκεκριμένη πολιτική δε μπορεί να εφαρμοστει απο τους γνωστούς πρασινομπλε και μαυροκοκκινους πολιτικους. Για τους γνωστούς λογους.

Αυτο φανταζομαι ειναι κι ο λογος που δυσπιστουν ολοι οταν μιλαμε για εθνικο νομισμα, διαγραφη χρεους κτλ.
Σου λενε "ποιος θα τα κάνει ; Ο ΓΑΠ, ο Τσιπρας ή ο πχ Καρατζαφερης ;"
Το καταλαβαινω απολυτα και δεν τρεφω αυταπατες περί αυτου.

Οι μόνοι απο τους οποιους ακουω σταθερή  γραμμη που ταιριαζει με τη δικη μου κοινη λογικη είναι οι Καζακης, Λαπαβιτσας, Σκαπερδας, Βαρουφάκης (αν κι αυτος αρχικα έλεγε για ευρωομολογα και κοινη ευρωπαικη λυση - πραγμα που να σου πω δε θα με χαλαγε καθολου ! Αλλά η πραξη έδειξε οτι οι Ευρωπαιοι δεν το θελησαν).

Συνεπώς παρακολουθω τον Καζακη που εχει καθημερινη παρουσια στο ραδιο 9 κι οργωνει την επικρατεια με το ΕΠΑΜ, προσπαθώντας να δημιουργησει κατι σαν το νεο ΕΑΜ, αν καταλαβα καλά. Με κυριους αξονες τη διαγραφη του χρεους και την επανακτηση της εθνικης ανεξαρτησιας.

Δε μπορω να καθομαι και να περιμενω την ολοκληρωτική καταστροφη.
Γι αυτο συντασσομαι με τον Καζάκη και στηριζω το ΕΠΑΜ. Μεχρι στιγμης επιβεβαιώνεται απόλυτα !

Το τι είναι ο Καζακης, ποιος τον στηριζει-χρηματοδοτει, τι θα κανει στην πορεια κτλ δεν τα ξερω, θα τα δείξουν οι πραξεις του.

Για την ωρα μου φτανει οτι η υπαρχουσα Βουλη (όλοι!) έχει προδωσει τη χωρα και την εμπιστοσυνη μου, ο καθενας με το δικο του τροπο και θελω αμεσα εκλογες.

Παράλληλα, συνομιλώντας εδώ στο σιτε με τα άλλα ...αστερια, καταλαβα ότι τελικα το να βγαλεις και διαβατηριο δεν ειναι κακή ιδέα......

Αν η χωρα επιθυμει να βουλιαξει ή οι Ελληνες να ζήσουν σα ραγιαδες, ευχαριστώ - δε θα πάρω.
Απο το να ζητιανευω, να κλεβω ή να φιλαω κατουρημενες ποδιές, θα γινω κι εγω Ελληνας της διασποράς, όπως οι παππουδες, οι θειοι μου και τα ξαδερφια μου.
Πάντα δούλευα, μπορώ να ζήσω και με τα λίγα....

Με στεναχωρει μονο που πίστεψα την Ελλάδα του Σημίτη το 1996 και έμεινα εδω...

Επισκέπτης
Ούτε μαζί δεν έχουν αυτοδυναμία... :2funny:

Αλλά ντάξει στις εκλογές το κοπάδι μπορεί να το κάνει το θάμα του. :zfuck:

Δεν ασχολούμαι με το πανηγυράκι των εκλογών.
Απλά γελάω με την απομόνωση του καταποντισμού του μπατσοκ την ώρα που καταποντίζεται και η αντιπολίτευση (και καλά)..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μέχρι να βγει ο επόμενος αρχηγός, και να πάει ξαφνικά στο 20% οπότε και θα πει πως επανέφερε το ρεύμα και τη συσπείρωση του κόσμου.

Την οποία συσπείρωση ποτέ δεν κατάλαβα.
Γιατί δεν έχω καταλάβει ποτέ την υποταγή στα κελεύσματα ενός κόμματος ή ενός αρχηγού χωρίς κριτική σκέψη. Τι πάει να πει πως είναι της ίδιας ιδεολογίας με εσένα; σου λέει να πηδήξεις από τον γκρεμό επειδή είναι το κόμμα σου, εσύ θα πας;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για την ωρα μου φτανει οτι η υπαρχουσα Βουλη (όλοι!) έχει προδωσει τη χωρα και την εμπιστοσυνη μου, ο καθενας με το δικο του τροπο και θελω αμεσα εκλογες.
άντε πάλι με τις εκλογές
άλλος ένας φυλήςυχος πολίτης μας προέκυψε

ωραία λοιπόν...πες μας τι να ψοφήσουμε να σε ακολουθήσουμε στη σωτηρία της χώρας...
πες πως αύριο είχε εκλογές λοιπον, άντε ρίξε την ψόφο σου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ασχολούμαι με το πανηγυράκι των εκλογών.
Απλά γελάω με την απομόνωση του καταποντισμού του μπατσοκ την ώρα που καταποντίζεται και η αντιπολίτευση (και καλά)..
ρε συ...
λένε λένε αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτό είναι το τραγικό

οφφ πάλι...πάω για καφέ μετά μούνεος...
σορρυ, λέιτερ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πες μας τι θέλει να κάνει η αριστερά που υποστηρίζεις.
ποια είναι η θέση της...

έτσι να μορφωνόμαστε
Αν ήξερα ειλικρινά θα σου λεγα. :birdman:

Το ΚΚΕ θέλει να αναστήσει την σοβιετική ένωση,οι λοιποί δε ξέρω ακριβώς τι έχουν στο μυαλό τους. :birdman:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο λοβέρδο και ο μπένυ θα "συμπορευθούνε" λεει.

Να μας πουνε που θα πορεύονται να πετάξουμε μια βόμπα. Με ενα σμπάρο 2 τρυγόνια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και 8,5άρι καλό είναι με 7,5άρι ίσαλο..

παμε για 5 σελιδες αχαχαχα. ολα πανε, το θεμα ειναι ΠΩΣ θες να το πας, για ποση ωρα με τι κομφορτ, τι μηχανη φορας κλπ κλπ κλπ.
και φυσικα με το καλυτερο φουσκωτο που υπαρχει :rockon:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
άντε πάλι με τις εκλογές
άλλος ένας φυλήςυχος πολίτης μας προέκυψε

ωραία λοιπόν...πες μας τι να ψοφήσουμε να σε ακολουθήσουμε στη σωτηρία της χώρας...
πες πως αύριο είχε εκλογές λοιπον, άντε ρίξε την ψόφο σου

ΕΠΑΜ ρε τύπε ! Τι λεμε τοση ωρα ;

Μα καθόλου αντίληψη δεν έχεις ;

Το ειπα , το ποσταρα, το' χω και στην υπογραφή μου.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Ακόμα και αν έστιβες όλους τους Ελληνες λεφτάδες ακόμα και αν τους κρέμαγες και τους υπέβαλες σε βασανιστήρια ζήτημα αν θα μάζευες 4-5 δις ευρώ.Συνεπώς τα περί χρωστούμενα φοροδιαφυγής είναι τρίχες.Δεν πρόκειται ποτέ να μαζέψουν αυτά τα λεφτά και το ξέρουν.

Απολυτα σωστο.
Και τις βιλες να κατασχουν δεν γινεται τιποτα. Τα τουβλα δεν τρωγονται.

Οι αναξιοι πολιτικοι αφου διαχρονικα διελυσαν σχεδον ολες τις παραγωγικες διαδικασιες στη χωρα τωρα επιχειρουν και καταφερνουν με τη βοηθεια των ΜΜΕ, να ριξουν το φταιξιμο για την καταντια της χωρας στο ΡΑΙΧ και τη Μερκελ.
Ετσι υπολογιζουν οτι θα τη βγαλουν και παλι καθαρη ετσι ωστε και τα παιδια τους να συνεχισουν να κυβερνουν τα παιδια μας :idiot: :idiot:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
Συνεπώς παρακολουθω τον Καζακη που εχει καθημερινη παρουσια στο ραδιο 9 κι οργωνει την
Το τι είναι ο Καζακης, ποιος τον στηριζει-χρηματοδοτει, τι θα κανει στην πορεια κτλ δεν τα ξερω, θα τα δείξουν οι πραξεις του.

Αν η χωρα επιθυμει να βουλιαξει ή οι Ελληνες να ζήσουν σα ραγιαδες, ευχαριστώ - δε θα πάρω.
Απο το να ζητιανευω, να κλεβω ή να φιλαω κατουρημενες ποδιές, θα γινω κι εγω Ελληνας της διασποράς, όπως οι παππουδες, οι θειοι μου και τα ξαδερφια μου.
Πάντα δούλευα, μπορώ να ζήσω και με τα λίγα....

Με στεναχωρει μονο που πίστεψα την Ελλάδα του Σημίτη το 1996 και έμεινα εδω...

αν ακολουθησουμε τους καζακηδες και πουμε στους ευρωπαιους δεν πληρωνω, στ'αρ....μου, εχεις την εντυπωση οτι θα μας δεχθουν σαν μεταναστες να δουλεψουμε ή τα παιδια μας να σπουδασουν κλπ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom