Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

  • Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

    Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

    Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

    Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

    Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

    Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

    Ψήφοι: 24 12,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
2.989
Like
8
Πόντοι
16
Πριν περίπου 20 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) είχε κυκλοφορήσει ευρέως 1 φήμη σύμφωνα με την οποία το καρτέλ της Κολομβίας είχε προτείνει στο κράτος να επιτρέψει την ελεύθερη διέλευση των "εμπορευμάτων" με αντάλλαγμα να ξεπληρώσει όλο το εξωτερικό χρέος της χώρας.
Το θυμάται κανένας άλλος (καμιά "μεγαλοκοπέλλα"  :2funny: σαν εμένα εννοώ).
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.499
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
ΟΛΟΙ στη Βουλή! ΟΧΙ στους παγκόσμιους τοκογλύφους!
Εδώ και μέρες μιλάμε και φωνάζουμε το δίκιο μας στο διαδύκτιο. Ξεκίνησε και η συλλογή υπογραφών... όμως μιλούσαμε με φίλους δια ζώσης, όπως και με άλλους φίλους στο μπλογκ και το facebook να σηκωθούμε και να πάμε να βροντοφωνάξουμε το "ΟΧΙ" μας μπροστα στη Βουλή...


Κάποιος πρότεινε να είναι την Πρωτομαγιά με μαύρα ρούχα και κεριά...
Εγώ πάλι λέω με λευκά ρούχα και λουλούδια
Κηδεία θα έχουν αυτοί που θα φύγουν που θα πάρουν ΄πόδι ...
όχι εμείς που έχουμε το δίκιο με το μέρος μας...

Έγραψα ένα κειμενάκι και σκεφτόμουν να το σπρώξω με μαιλ και μπλογκς όπως κάναμε πέρυσι όλοι μαζί ενάντια στα εμβόλια... Ξέρετε πολύ καλά τη δύναμη που έχουμε όντας ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Στείλτε το λοιπόν παντού!!!...

"ΠΑΜΕ!!! Όλοι στη Βουλή!"


Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου δεν μας έχουν μείνει περιθώρια αναμονής και επίλυσης των προβλημάτων στη χώρα μας. Η θηλιά έχει μπει ήδη στο λαιμό μας και το μόνο που μένει είναι να "κλωτσήσει" ο δήμιός μας και το σκαμνί...


Το "ΟΧΙ" στο ΔΝΤ είναι μόνο η αρχή. Είναι μόνο η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι...


Από χθες φίλοι δεξιά και αριστερά απαντούν θετικά στην πρόταση να πάμε και να κάνουμε μια ειρηνική διαμαρτυρία μπροστά στη Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ για να δηλώσουμε το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ.


Δεν έχουμε αυταπάτες. Γνωρίζουμε πως εμείς δεν έχουμε την καλή τύχη των Ισλανδών που ρωτήθηκαν με δημοψήφισμα και αποφάσισαν να μην πληρώσουν τα χρέη τρίτων. Εμείς έχουμε περισσότερη εργασία μπροστά μας γιατί ανεχτήκαμε τη διαφθορά για πολλές δεκαετίες.


Εμείς πρέπει να ξαναστήσουμε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας, πρέπει να αναστήσουμε τη χώρα και την ελπίδα για όλους. Έχουμε δρόμο πολύ μπροστά μας όμως προτιμούμε να εργαστούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ για να σταθούμε στο ύψος μας παρά σκλάβοι του ΔΝΤ, της Goldman Sachs και των λοιπών εγχώριων λαμογίων.


Εμείς πρέπει να πετάξουμε έξω τον κομματικό μηχανισμό που έθρεψε τούτη τη διαφθορά, πρέπει να ξυπνήσουμε και τη Δικαιοσύνη...


Με το ΟΧΙ μας στο ΔΝΤ και τη σημερινή κατάντια κάνουμε απλά την αρχή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας!


Προτείνω λοιπόν με λευκά ρούχα και λουλούδια στα χέρια -μιας και εμείς είμαστε οι αθώοι της ιστορίας και με ειρηνικές διαθέσεις- να πάμε και να γιορτάσουμε το ΟΧΙ μας μπροστά στη ΒΟΥΛΗ. Μπορούμε να πάμε να κάνουμε εκεί την αρχή για την Εθνοσυνέλευση μας... Πάμε δίχως "πρόγραμμα" και "αρχηγούς"... Εκεί μπορούμε να ξαναμάθουμε να λειτουργούμε ως Εκκλησία του Δήμου.


Όλη η ανθρωπότητα μπορεί να εμπνευστεί.


Η Πρωτομαγιά είναι μια καλή ευκαιρία!!!



Με βαθύ αίσθημα ενότητας, σεβασμού και αλληλεγγύης
-Έξω από κάθε κομματικό μαντρί-
ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι μεταξύ μας
από κάθε γωνιά της χώρας

πάμε να ζωντανέψουμε την Ελλάδα μας
μπροστά στη Βουλή -που πρέπει να ξαναγίνει- των Ελλήνων



Διαδώστε το μήνυμα
Δώστε τις ιδέες σας για να ορίσουμε την ώρα και την ημέρα του ΟΧΙ μας
Ελάτε όλοι στην αυθόρμητη απάντηση της Ελληνικής Ψυχής και Θάρρους!
Οργανώστε αυθόρυματα ανάλογες εκδηλώσεις σε σημεία-σύμβολα και πλατείες στις πόλεις σας.

Τι λέτε? Πάμε?...

Για να μην συμπέσουμε με τα οργανωμένα συνδικάτα μπορούμε να ορίσουμε σαν ώρα τις 5μμ


Για τη Θεσσαλονίκη -όσοι δεν πάνε στη Βουλή- συνάντηση στο Λευκό Πύργο


vickytoxotis.blogspot.com/2010/04/blog-post_460.html
μπορεις να απαντησεις τεκμηριωμενα εαν πουμε οχι στο δντ που θα βρεθουν τα λεφτα μεχρι της 9 μαιου 12 δισ και αλλα 130 δισ τα επομενα 3 χρονια για να πληρωθουν 2,5 εκατομμυρια συνταξιουχοι και ενα εκατομμυριο δημοσιοι υπαλληλοι??
δυστιχως απο την αγορα με επιτοκιο 12% δεν μπορουμε???
μηπως απο τους πλουσιους πουχουν ανοιξει εργοστασια στην βουλγαρια ,σκοπια???
ας λογικευτουμε
 

Επισκέπτης
Γιατί δεν γράφετε στο θέμα που άνοιξα?

δεν το πιστεύετε δηλ ότι όλα έγιναν για να παντελονιάσουν το χρήμα τα πρασινα τρωκτικά?

Δύσκολα,η κρίση είναι αποτέλεσμα της κακοδιάχειρισης των πράσινων κ γαλάζιων τρωκτικών φυσικά.

Η αριστερά ναι κοιμάται ή ίσως τρώει κανένα μεζεδάκι που και που.

Την ακροδεξιά την είδαμε και ήταν χειρότερη από αυτούς.



 

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.760
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
"Να τι πάει να πεί άνεργος"

"Θα μπω κατευθειάν στο ψητό...Είμαι από επαρχία. Ζω στην Αθήνα 10 χρόνια και τους τελευταίους 8 μήνες είμαι άνεργος. Ξυπνάω κάθε μέρα στη φυλακή μου. Στο σπίτι. 400 ευρώ το μήνα ξοδεύω για προσωπικά έξοδα. και 300 ενοίκιο. Ποιος τα πληρώνει; Φαντάζεσαι πιστεύω. Ναι. Η μάνα. Πατέρας δεν υπάρχει. Τον έχασα την πρώτη μέρα των σπουδών μου. 400 ευρώ το μήνα, 28 χρονών γαιδούρι. Τηλεφωνώ στη μάνα και της λέω δεν έχω να φάω...Τραγικό ...
δεν είναι; Και σε ρωτάω. Τι να κάνω; Μη μου πεις να βρω δουλειά. Βλέπεις τι γίνεται έξω. Εξ άλλου, από σένα τα μαθαίνω τροκτικό μου. Γιατί με 400 ευρώ, ούτε έξω βγαίνω, ούτε εφημερίδες αγοράζω, ούτε γκομενίζω ούτε τίποτα. 28 χρονών. Με 100 ευρώ την εβδομάδα...Ποιος ζει με τόσα λεφτά; Και μη φανταστείς ε...Σουπερμάρκετ, μόνο lidl, κινητό, καρτοτηλέφωνο, internet, να ΄ναι καλά ο γείτονας. Όλη μέρα την βγάζω στις οθόνες. Τηλεόραση, και pc. Βιογραφικά, e-mail, τροκτικό, και...πείνα. Τόσο μακαρόνι, ούτε φοιτητής, ούτε φαντάρος. 28 χρονών. Sex, από Νοέμβριο. Καινούρια γνωριμία, από το καλοκαίρι. 28 χρονών. Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Για να απαλάξω και την μάνα από τα έξοδα. Μετά σκέφτομαι, τον πόνο που θα περάσει. Και αυτή, και αυτοί που με αγαπούν. Αυτοί που με αγαπούν...Αυτοί που με κοιτούν σχεδόν με οίκτο. Αυτοί που με λύπη μου λένε, χαλάρωσε, κάτι θα βρεθεί. Από που; Πότε; Γνωριμίες στην Αθήνα; Ελάχιστες. Βύσμα, (απαραίτητο για τα ελληνικά δεδομένα) ανύπαρκτο. Θα μου πεις, γύρνα στο χωριό σου. Απαντώ προκαταβολικά. Ήπειρος. Η μεγαλύτερη ανεργία στην χώρα μας. Τι να κάνω; Να βουτήξω από κανένα μπαλκόνι; Δε θέλω να κλέψω. Τίμιος γενήθηκα. Να δουλέψω θέλω. Και χωρίς ΙΚΑ. Πεινάω..Παω να φτιάξω μακαρόνια με πουμαρό. Καλό τριήμερο."

ΤΡΟΚΤΙΚΟ 30/4/2010
 

Επισκέπτης
Με τα πλακάτ ανα χείρας να αναγράφουν «Είμαστε όλοι Έλληνες» και «Σταματήστε το NPD» πάνω από 100 μέλη του κόμματος του SPD και των Πρασίνων, συγκεντρώθηκαν έξω από το Ελληνικό Προξενείο, για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Ελλάδα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας για την περιφρούρηση της έννομης τάξης.

Την ίδια ώρα σε αποτυχία οδηγήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργάνωσαν μέλη του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (NPD), της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, μόλις δέκα άτομα του NPD, συγκεντρώθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο του Προξενείου μας, χωρίς να προκαλούν.

Τα μέλη του Εθνικού - Δημοκρατικού Κόμματος της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, διαδηλώνοντας κατά της παροχής βοήθεια προς την Ελλάδα, με σύνθημα «Γερμανικό χρήμα μόνο για γερμανικά συμφέροντα - καμιά οικονομική βοήθεια για την Ελλάδα», όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση του NPD.

Στην αντισυγκέντρωση παραβρέθηκε και η βουλευτής του Κόμματος της «Αριστεράς», Σεβίμ Ντάγκντελεν, η οποία επέδωσε στο γενικό προξενείο της Ελλάδας, ανακοίνωσή της, στην οποία μεταξύ άλλων, αναφέρε πως η διαδήλωση που διοργάνωσε το NPD, ήταν καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας ενόψει των βουλευτικών εκλογών στη Γερμανία, στις 5 Μαΐου.

Η τουρκικής καταγωγής βουλευτής επισημαίνει, επίσης, ότι για την κρίση δεν είναι υπεύθυνοι οι έλληνες πολίτες, αλλά κυρίως οι γερμανικές τράπεζες.
Απο το ethnos.gr

Να χαιρεστε φασιστακια τους ομοιδεατες. Μεχρι και τουρκικης καταγωγης βουλευτης μας υπερασπιζετε και εμας εδω μας λενε οτι πρεπει να κανει θυσιες ο λαος για να ξεπεραστει η κριση, που δημιουργησαν τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
 

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
2.302
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.



Ολες   αυτες   οι   χουντες  Γιωργακη , Καραμανλη   και  οι  σπονσορες  τυπου  Μπομπολα -  ΗΠΑ  ,  αυτο  φοβουνται......την  αντιδραση  του  κοσμου......σαφως  και  δεν  φοβουνται  τους  γραφικους  κομμουνιστες/απολιθωματα  αλλα   τρεμουν οτι θα    ψηφισουν  σε  δημοψηφισμα   εκατομμυρια  κοσμος και  θα  τους  ξεφτιλισουν........αλλα  επειδη  ξερουν τι  θα  γινει , τα  μουνοπανα   δεν  θα  κανουν  ποτε  δημοψηφισμα !!!
 

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Μηνύματα
234
Like
0
Πόντοι
1
"Να τι πάει να πεί άνεργος"

"Θα μπω κατευθειάν στο ψητό...Είμαι από επαρχία. Ζω στην Αθήνα 10 χρόνια και τους τελευταίους 8 μήνες είμαι άνεργος. Ξυπνάω κάθε μέρα στη φυλακή μου. Στο σπίτι. 400 ευρώ το μήνα ξοδεύω για προσωπικά έξοδα. και 300 ενοίκιο. Ποιος τα πληρώνει; Φαντάζεσαι πιστεύω. Ναι. Η μάνα. Πατέρας δεν υπάρχει. Τον έχασα την πρώτη μέρα των σπουδών μου. 400 ευρώ το μήνα, 28 χρονών γαιδούρι. Τηλεφωνώ στη μάνα και της λέω δεν έχω να φάω...Τραγικό ...
δεν είναι; Και σε ρωτάω. Τι να κάνω; Μη μου πεις να βρω δουλειά. Βλέπεις τι γίνεται έξω. Εξ άλλου, από σένα τα μαθαίνω τροκτικό μου. Γιατί με 400 ευρώ, ούτε έξω βγαίνω, ούτε εφημερίδες αγοράζω, ούτε γκομενίζω ούτε τίποτα. 28 χρονών. Με 100 ευρώ την εβδομάδα...Ποιος ζει με τόσα λεφτά; Και μη φανταστείς ε...Σουπερμάρκετ, μόνο lidl, κινητό, καρτοτηλέφωνο, internet, να ΄ναι καλά ο γείτονας. Όλη μέρα την βγάζω στις οθόνες. Τηλεόραση, και pc. Βιογραφικά, e-mail, τροκτικό, και...πείνα. Τόσο μακαρόνι, ούτε φοιτητής, ούτε φαντάρος. 28 χρονών. Sex, από Νοέμβριο. Καινούρια γνωριμία, από το καλοκαίρι. 28 χρονών. Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Για να απαλάξω και την μάνα από τα έξοδα. Μετά σκέφτομαι, τον πόνο που θα περάσει. Και αυτή, και αυτοί που με αγαπούν. Αυτοί που με αγαπούν...Αυτοί που με κοιτούν σχεδόν με οίκτο. Αυτοί που με λύπη μου λένε, χαλάρωσε, κάτι θα βρεθεί. Από που; Πότε; Γνωριμίες στην Αθήνα; Ελάχιστες. Βύσμα, (απαραίτητο για τα ελληνικά δεδομένα) ανύπαρκτο. Θα μου πεις, γύρνα στο χωριό σου. Απαντώ προκαταβολικά. Ήπειρος. Η μεγαλύτερη ανεργία στην χώρα μας. Τι να κάνω; Να βουτήξω από κανένα μπαλκόνι; Δε θέλω να κλέψω. Τίμιος γενήθηκα. Να δουλέψω θέλω. Και χωρίς ΙΚΑ. Πεινάω..Παω να φτιάξω μακαρόνια με πουμαρό. Καλό τριήμερο."

ΤΡΟΚΤΙΚΟ 30/4/2010

ακριβό το πουμαρό.εγώ παίρνω μάρκα καρφούρ ;)
μισή τιμή
 

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.265
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Και κάτι για ΟΛΟΥΣ τους πρασινογαλαζοκοκκινομαύρους επαναστάτες.

Παιδιά βιάζεστε.

Η λαϊκή αντίδραση θέλει λίγο καιρό να ωριμάσει.
Η οργή θέλει χρόνο για να φουντώσει.
Αφηστε τα επαναστατικά, τώρα δεν πιάνουν και θα τα αδυνατίσετε.
Όταν έρθει η ώρα θα είναι πραγματικά "οργή λαού".

Και κυρίως θα είναι ΝΟΜΙΜΗ!
 

Επισκέπτης
Eεεε ναι ρε φίλε,μην τα δίνουμε και στους ξένους και χάνει η χώρα μας!!! :P

Να τα βρίσκουμε και εμείς οι παπάδες εύκολα κ νόμιμα!!! :grin:

Τα εχω γραψει εγω δικε μου αυτα εδω και μηνες. Ο Γιωργακης καποτε ηταν υπερ της πληρης αποποινικοποιησης, τωρα κανει το μαλακα. Αντε τοσα χρονια κανατε τους Αλβανους μαγκες. Ρε με το κλιμα που εχουμε και λιγη φροντιδα σε δυο μηνες το δεντρο εχει παει εναμιση μετρο κι εχει φουντιασει λεμε.
 

Επισκέπτης

Συνημμένα

  • approved.jpg
    approved.jpg
    100,3 KB · Εμφανίσεις: 26

antifa69

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2010
Μηνύματα
234
Like
0
Πόντοι
1
Και κάτι για ΟΛΟΥΣ τους πρασινογαλαζοκοκκινομαύρους επαναστάτες.

Παιδιά βιάζεστε.

Η λαϊκή αντίδραση θέλει λίγο καιρό να ωριμάσει.
Η οργή θέλει χρόνο για να φουντώσει.
Αφηστε τα επαναστατικά, τώρα δεν πιάνουν και θα τα αδυνατίσετε.
Όταν έρθει η ώρα θα είναι πραγματικά "οργή λαού".

Και κυρίως θα είναι ΝΟΜΙΜΗ!
εγώ συμφωνώ.
 

Επισκέπτης
Τα εχω γραψει εγω δικε μου αυτα εδω και μηνες. Ο Γιωργακης καποτε ηταν υπερ της πληρης αποποινικοποιησης, τωρα κανει το μαλακα. Αντε τοσα χρονια κανατε τους Αλβανους μαγκες. Ρε με το κλιμα που εχουμε και λιγη φροντιδα σε δυο μηνες το δεντρο εχει παει εναμιση μετρο κι εχει φουντιασει λεμε.

Χαμούτσα έχει στο χωριό σου??
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom