Επισκέπτης
Ελα ρε συ , λες και δεν ξέρεις ποιος πραγματικά είναι
Ε καλά τώρα..
Ελα ρε συ , λες και δεν ξέρεις ποιος πραγματικά είναι
Παπάρια μάντολες.
Έχει να βρέξει απ'την Τρίτη στο Surrey.
Φίδια..
Αλλος ανεσυρε το νημα απο τη ληθη,οχι εγω.Μεταξύ μας τώρα, το να βρίσκεις ποστς του καυτού ζουζουνιού από το 2009, δεν σε κάνει απλά τεφτεριτζή αλλά Ιντιάνα Τζόουνς της ιστοσελίδας!![]()
![]()
![]()
![]()
γτ μονο οι αλβανοι στελνουν τις οικονομιες πισω?
ΙΜΟ αυτο ηταν μια ανοιχτη πληγη στην ελληνικη οικονομια παντα...
Syntagma??Φίλε μην ξεχνας ότι με την ίδια λογική κι οι Έλληνες που είμαστε τοσες 10ετίες μεταναστες, είμαστε ....ανοιχτες πληγες για τις εκεί οικονομιες !
Από τη μεταναστευση χόρτασε ψωμί η Ελλαδα του 50-60-70 και βαλε...
Από τη μετανάστευση των Ελλήνων θα ξαναερθει ψωμι κι αυριο στη χώρα !
Αφού δε θετε να κατεβουμε στο Σύνταγμα, βγάλτε διαβατηρια !
Π.Καμμένος: ” Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα”
“Δεν υπάρχουν κόκκινοι, εγώ είμαι γαλάζιος, εγώ είμαι έλληνας. Όπως υπάρχουν εκατομμύρια έλληνες, αυτό το παραμύθι της κομματικής αντιπαράθεσης θα το παίξουμε όταν θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του ελληνικού έθνους, της γης μας, της πατρίδας, των παιδιών μας. Όταν θα κερδίσουμε να είναι τα παιδιά μας με το χαμόγελο στα χείλια και πάλι τότε θα αρχίσουμε να αντιπαρατιθέμεθα όπως κάναμε και παλιότερα”
κοίταξε...
υπάρχει και η λογική ο μισθός να φτάσει στα 5.000.000.000.000 δραχμές/μνα/οπως διάολο θες πέστο και με αυτές να αγοράζεις στις 10.00 το πρωί δύο φρατζόλες ψωμία και το απόγευμα μια οδοντογλυφίδα...
υπάρχει και η λογική να παίρνεις 300 ευρώ και το νοίκι του σπιτιού να είναι 50 και η φρατζόλα το ψωμί να κάνει 1 σέντ και το κιλό το κρέας 35 σέντ...
ει ψιτ καραγκιοζακο?αφου δεν απαντας επι της ουσιας σε οσα κατεβατα σου εγραψα γιατι δεν σε παιρνει βγαλε το σπερμα απο τα ματια σου και μαθε οτι εισαι εκτος τοπου και χρονου.και ρε καραγκιοζη hiravlaka/trastworth/sparkling_water/whatever ιστορια δημοτικου γραφεςι εσυ με τις μαλακιες σου για αυτο και δεν απαντας.επισης δες ποσα μπινελικια ριχνεις εσυ πουστη αντρα και μετα βγες απο πανω.αρχιψευταρα ανιδεε της ιστοριας.αντε τουμπεκι και φορα το στρινγκακι σου.τωρα βεβαια με αυτα που γραφεις στο προφιλ σου καταλαβαινω οτι στερεισαι λογικης/μυαλου/συνεσης.ισως το μονο μου λαθος οτι ασχολουμαι με ενα τενεκε οπως εσυ.αντε γεια νυφιτσα, ξεφτιλισμενε...![]()
![]()
Καλα μαλωνετε εσεις αλλα απο Δευτερα................................
Έλα βλάκα-κώστα, δε σε ξέχασα, απλα δεν εχω παλι χρόνο...
Συνεχίζεις να προβαλεις τη βλακεια σου με ...μεγεθυντικό φακό !
Τώρα με ταυτιζεις και με το sparkling water με τον οποίο είχα ανταλλάξει κατι σεντονια-ποστ για να τους εξηγω για πιο λόγο οι φιλοτομαριστες-φυγόμαχοι κρεμιούνται για παραδειγματισμό από τα πλατάνια στις κεντρικές πλατειες απο τις κοινωνίες τους !
Μα τόσο ηλίθιος να είσαι ;!
Τέσπα, αφου επιμενεις να επιβεβαιώνεις τη γνωστη ρήση του Αινσταιν περι βλακειας, συνεχα στο ιδιο μοτιβο !
Για τα υπόλοιπα - σου εχω απαντησει πολλάκις και τεκμηριωμένα. Αν δεν μπορείς να διαβασεις και να καταλάβεις τι εννοει ο καθε ένας, μην το δειχνεις ετσι φορα-παρτιδα !
Και που'σαι - πάρε και μια εικόνα του φίλου σου του Μαυροκορδάτου.
Από τη μυτη ειδικα και τα μάτια είναι πασιφανες ότι είναι φτυστος ο ...Ερμής του Πραξιτέλη !...
http://[URL unfurl="true"]www.kolivas.de/wp-content/uploads/2011/03/f22.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Για τον μαυροκορδάτο πουστη άντρα έχω διαβάσει απο γουντχαουζ δεν περιμενα εσενα απο τον γουγλη να αναλυσεις την φυσιογνωμια του οπως κανει ο λακης.τελικα ιδια μυαλα εχετε βλημα.[QUOTE="Hirayama, post: 3440875"]
...ασάλιωτα θα παει τύπε...ασάλιωτα !
Η βαζελίνη είναι ακριβή....
[/quote]για σενα που σου αρεσει δεν υπαρχει προβλημα... :2funny: :2funny:
θα την σωσει την ελλαδα ενας hiravlakas.Μπράβο ρε Καμμένε !
Ενιαίο μέτωπο με τον Καζάκη και το ΕΠΑΜ κι όποιον άλλον θέλει να σωσει τη χώρα !
Για τους υπόλοιπους που θα εξακολουθησουν να στηριζουν το σύστημα - Καιάδας ! ( είτε είναι τιμημένα Κόμματα, είτε αριστερες συνιστωσες, είτε πασοκομαλακες, είτε δεξιοι πατριωτες του κώλου ! )
καλα.Καλα μαλωνετε εσεις αλλα απο Δευτερα................................
θα την σωσει την ελλαδα ενας hiravlakas.
http://[URL unfurl="true"]www.theoangelopoulos.gr/photos/fg0420.jpg[/img[/URL]]
το καταλαβες βλακα-κωστα, το περί καταγωγης ή να στο ζωγραφισω κι αλλο ;!
[/quote]ρε τενεκε ξεγανωτε τι μου κατεβαζεις φοτο?αυτα μονο ο λακης τα κανει.μαλλον ακομα και ο λακης ειναι παρασαγκας πιο εξυπνος απο εσενα.για συνελθε γιατι εχει κουρκουτιασει το κεφαλι σου απο τις χωστες που σου κανω.μαλλον πρεπει να σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου για το καλο σου που ελεγε και ο μηλιωκας... :think: :think:
τον κομματο και τον ματιαμπα ξεχασες...![]()
Βλάκα-κώστα, μπορεί να μη μοιαζω με τον ...Ποσειδώνα και τον Ηνίοχο, αλλά τιμάω το εθνόσημο καλύτερα από σένα και τις βλακειες σου !
ελα τενεκε βαλε και αλλη φοτο.και συνεχισε με τις ασχετες ασυναρτησιες σου.τιμα τη βλακεια σου τωρα και κατσε και μιλα με τον λακη που βαζει και αυτος φοτο για να λεει αρλουμπες οπως εσυ.συνεχισε σε καλο δρομο εισαι τελικα...![]()
Βλάκα-κώστα, μπορεί να μη μοιαζω με τον ...Ποσειδώνα και τον Ηνίοχο, αλλά τιμάω το εθνόσημο καλύτερα από σένα και τις βλακειες σου !
ελα τενεκε βαλε και αλλη φοτο.και συνεχισε με τις ασχετες ασυναρτησιες σου.τιμα τη βλακεια σου τωρα και κατσε και μιλα με τον λακη που βαζει και αυτος φοτο για να λεει αρλουμπες οπως εσυ.συνεχισε σε καλο δρομο εισαι τελικα...![]()
![]()