Επισκέπτης
Και εκτός απο το να φορολογείσαι στην Κυπρο ,
να τρως και παντόφλα από Τζύμπρια στην Κύπρο .![]()
![]()
![]()
![]()
H μοίρα των σώγαμπρων είναι ... universal !!!!!!
Και εκτός απο το να φορολογείσαι στην Κυπρο ,
να τρως και παντόφλα από Τζύμπρια στην Κύπρο .![]()
![]()
![]()
![]()
είπαμε πολλές φορές πως επειδή μία πηγή θεωρείται "κύρους" δεν σημαίνει πως δεν γράφει πού και πού μαλακίεςΚαι οι Αλβανοί εγκαταλείπουν την Ελλάδα
Διαβάστε τι αναφέρει άρθρο του Economist για την μεγάλη φυγή των Αλβανών από τη χώρα μας
Ανήσυχοι είναι οι Αλβανοί στη βόεια Ελλάδα, οι οποίοι λόγω κρίσης ετοιμάζονται να γυρίσουν πίσω στη πατρίδα τους. Αυτό αναφέρει άρθρο του Economist το οποίο θα δημοσιευτεί στην έντυπη έκδοσή του στις 14 Ιανουαρίου.
Το δημοσίευμα ξεκινά περιγράφοντας μια χαρακτηριστική εικόνα: Αλβανοί μαθητές έξω από το σχολείο της Θεσσαλονίκης μιλούν ελληνικά καθώς δεν έχουν πάει ποτέ στη πατρίδα τους, ενώ οι γονείς τους μιλούν αλβανικά.
Τώρα όμως η κρίση τους εξαναγκάζει στο να γυρίσουν στην Αλβανία. Μάλιστα, όπως αναφέρει το άρθρο, αρκετοί Αλβανοί έχουν ήδη μεταφέρει τις οικονομίες του σε τράπεζες στην Αλβανία, φοβούμενοι για το τι θα γίνει εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ.
"Αρκετοί Αλβανοί έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα, πολλοί σχεδιάζουν να φύγουν και όλοι συζητάνε για αυτό", τονίζει η Βαλμπόνα Χουστούνα, δασκάλα.
Παράλληλα, δεν είναι λίγες και οι ελληνικές επιχειρήσεις που έχουν πάει στην Αλβανία όπου δουλεύουν εκεί έμπιστα άτομα αλβανικής καταγωγής με τα οποία συνεργαζόντουσαν οι Έλληνες όταν ήταν εκείνοι ακόμα εδώ.
Μεταξύ άλλων, το άρθρο αναφέρει πως η τελευταία απογραφή στην Αλβανία έδειξε ότι ο πληθυσμός έχει μειωθεί κατά 7,7% μέσα σε μια δεκαετία και πως περίπου 1,4 εκατομμύρια Αλβανοί έχουν μεταναστεύσει στην Ελλάδα, μέσα στα τελευταία 20 χρόνια.
Ωστόσο κάτι τέτοιο αναμένεται να αλλάξει αφού η ανεργία αναγκάζει τους Αλβανούς να επιστρέψουν στη πατρίδα τους.
Το δημοσίευμα σημειώνει δε πως δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία που να καταγράφουν πόσοι Αλβανοί επαναπατρίστηκαν, και οι αρχές της Αλβανίας από την πλευρά τους ισχυρίζονται ότι είναι πολύ λίγοι.
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/oikonomia/kai_oi_alvanoi_egkataleipoyn_thn_ellada.1573921.html[/url]
εαν η ελλαδα βγει απο το ευρω το επιπεδο ζωης μας σε συγκριση με το τωρα θα πεσει περιπου 40%είπαμε πολλές φορές πως επειδή μία πηγή θεωρείται "κύρους" δεν σημαίνει πως δεν γράφει πού και πού μαλακίες
1. Οι αλβανοί πάντα έσπρωχναν τις οικονομίες τους στη μαμά πατρίδα τους
2. Πάρα πολλές ελλ. επιχειρήσεις έχουνε φύγει εδώ και χρόνια για εκεί - χαρακτηριστικότερο οι χημικές βιομηχανίες
3. το πρόβλημα είναι στους Αλβανούς 3ης γενιάς που δεν έχουνε δει ποτέ την Αλβανία. Αλλά δεν είναι απόσταση ΗΠΑ-Ελλάδα, σαν τους διούς μας μετανάστες. εύκολα κάνουνε το βήμα πίσω
4. Δεν πειράζει να αδειάσουμε λιγάκι
5. Δεν γράφει τίποτα για τους Έλληνες σε απόγνωση
6. οι αλβανοί είναι το πρόβλημά μας ;
και λίγο λεςεαν η ελλαδα βγει απο το ευρω το επιπεδο ζωης μας σε συγκριση με το τωρα θα πεσει περιπου 40%
δηλαδη σε συγκριση με το 2009 θα εχει πεσει συνολικα 70-80%
εαν το 2010 μας γυρναγαν στην δρχ τωρα το επιπεδο ζωης μας θα ειχε πεσει μονο 40% και δεν θα ειχαμε νταβαντζηδες πανω απο το κεφαλι μας ουτε καθε 3 μηνες εγκεφαλικα κι καρδιακα
πόσο έχει περάσει φίλε απο τότε που α΄ρχισαν τα μέτρα που το ανδρείκελο μας καταδίκασε..ένας χρόνος?και μοιάζει αιώνας..σαν δεκαετία τουλάχιστον..και λίγο λες
όποιος έχει νερό θα είναι πλούσιος
έχω πει πολλές φορές πως το σημαντικότερο πράγμα τώρα πια δεν είναι το ΤΙ κάνεις αλλά το ΠΟΤΕ το κάνεις. το γαμημένο TIMING.
η καραμέλα της δραχμής έχει σημασία το πότε θα γίνει.
ποια δουλειά έχει τώρα πέραση;
η δουλειά των συναγερμών
αλλά κανείς δεν μιλάει
πλιάτσικο τα σπίτια ολονώνε
όποιος προλάβει
ειναι μια χωρα ποτισμενη απο ρεμουλα, διαφθορα καλοπερασια πονηρια και μιζαΑν δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας, δεν κοιταχθούμε στόν καθρέπτη,
άπό τόν άπλό άγρότη στο χωριό, μέχρι τόν 1ο πολίτη αύτής τής χώρας
καί δέν προσπαθήσουμε να άλλάξουμε, τήν νοοτροπία μας,
την σκέψη μας την συμπεριφορά μας...
Έλπίς μηδεεεεεεέν γιά ένα καλύτερο μέλλον !!!
Υ.Γ Μήπως θέλω ψυχίατρο ????![]()
γτ μονο οι αλβανοι στελνουν τις οικονομιες πισω?είπαμε πολλές φορές πως επειδή μία πηγή θεωρείται "κύρους" δεν σημαίνει πως δεν γράφει πού και πού μαλακίες
1. Οι αλβανοί πάντα έσπρωχναν τις οικονομίες τους στη μαμά πατρίδα τους
2. Πάρα πολλές ελλ. επιχειρήσεις έχουνε φύγει εδώ και χρόνια για εκεί - χαρακτηριστικότερο οι χημικές βιομηχανίες
3. το πρόβλημα είναι στους Αλβανούς 3ης γενιάς που δεν έχουνε δει ποτέ την Αλβανία. Αλλά δεν είναι απόσταση ΗΠΑ-Ελλάδα, σαν τους διούς μας μετανάστες. εύκολα κάνουνε το βήμα πίσω
4. Δεν πειράζει να αδειάσουμε λιγάκι
5. Δεν γράφει τίποτα για τους Έλληνες σε απόγνωση
6. οι αλβανοί είναι το πρόβλημά μας ;
χαλαράΑν δεν κάνουμε την αυτοκριτική μας, δεν κοιταχθούμε στόν καθρέπτη,
άπό τόν άπλό άγρότη στο χωριό, μέχρι τόν 1ο πολίτη αύτής τής χώρας
καί δέν προσπαθήσουμε να άλλάξουμε, τήν νοοτροπία μας,
την σκέψη μας την συμπεριφορά μας...
Έλπίς μηδεεεεεεέν γιά ένα καλύτερο μέλλον !!!
Υ.Γ Μήπως θέλω ψυχίατρο ????![]()
πστ.... το έγραψα πριν από καμιά 30ριά σελίδες και είπα να το κρατήσετε το ποστάρισμα.πόσο έχει περάσει φίλε απο τότε που α΄ρχισαν τα μέτρα που το ανδρείκελο μας καταδίκασε..ένας χρόνος?και μοιάζει αιώνας..σαν δεκαετία τουλάχιστον..
φαντάσου δηλαδή πως θα είναι σε κάνα εξαμηνο η κατάσταση.
με τους έλληνες γονατισμένους απο τα χαράτσια κια τις περαιτέρω περικοπές με το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και εκατοντάδες χιλιάδες εξαθλιωμένους πεινασμένους λαθρομετανάστες
ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!πστ.... το έγραψα πριν από καμιά 30ριά σελίδες και είπα να το κρατήσετε το ποστάρισμα.
έχει συμφωνηθεί ο μισθός του Διευθυντή νοσοκομείου να φτάσει στα 300 γιούργια
αντερσταντ?
τώρα, αν στο μεταξύ αλλάξουμε νόμισμα...θα είναι το ανάλογο
οπότε....αντιλαμβάνεσαι τι θα παίρνουνε τα λιμα
ερώτηση: αν φτάσει εκεί το πράγμα...ο άνεργος τι θα παίρνει;
ερώτηση 2: αν φτάσει εκεί το πράγμα, τα μαγαζιά έξω πώς θα ζήσουνε;
ερώτηση 3: αν φτάσει εκεί το πράγμα, τα ενοίκια πού θα έχουνε φτάσει;
ετοιμαστείτε τουλάχιστον ψυχολογικά για μεγάλες πείνες
αλλά να μένετε αισιόδοξοι...για να μην σας πιάνει κατάθλιψη
πστ.... το έγραψα πριν από καμιά 30ριά σελίδες και είπα να το κρατήσετε το ποστάρισμα.
έχει συμφωνηθεί ο μισθός του Διευθυντή νοσοκομείου να φτάσει στα 300 γιούργια
αντερσταντ?
τώρα, αν στο μεταξύ αλλάξουμε νόμισμα...θα είναι το ανάλογο
οπότε....αντιλαμβάνεσαι τι θα παίρνουνε τα λιμα
ερώτηση: αν φτάσει εκεί το πράγμα...ο άνεργος τι θα παίρνει;
ερώτηση 2: αν φτάσει εκεί το πράγμα, τα μαγαζιά έξω πώς θα ζήσουνε;
ερώτηση 3: αν φτάσει εκεί το πράγμα, τα ενοίκια πού θα έχουνε φτάσει;
ετοιμαστείτε τουλάχιστον ψυχολογικά για μεγάλες πείνες
αλλά να μένετε αισιόδοξοι...για να μην σας πιάνει κατάθλιψη
ναι, η μοναδική ήτανγτ μονο οι αλβανοι στελνουν τις οικονομιες πισω?
ΙΜΟ αυτο ηταν μια ανοιχτη πληγη στην ελληνικη οικονομια παντα...
εγώ είμαι εκεί που πρέπειLastmoican .... καί θά σέ πρίζω άκόμα.....
Είσαι άρχοντας άγαπητέ ???
Γιατί έγώ είμαι![]()
![]()
![]()
εγώ είμαι εκεί που πρέπει
έτσι νομίζω τουλάχιστον
και για να το κάνω λιανά. Άρχοντας είμαι ΜΟΝΟ στην οικογένειά μου και στους φίλους μου.
Σε όλους τους άλλους είμαι προσεκτικός και συγκρατημένος.
κοίταξε...
υπάρχει και η λογική ο μισθός να φτάσει στα 5.000.000.000.000 δραχμές/μνα/οπως διάολο θες πέστο και με αυτές να αγοράζεις στις 10.00 το πρωί δύο φρατζόλες ψωμία και το απόγευμα μια οδοντογλυφίδα...
υπάρχει και η λογική να παίρνεις 300 ευρώ και το νοίκι του σπιτιού να είναι 50 και η φρατζόλα το ψωμί να κάνει 1 σέντ και το κιλό το κρέας 35 σέντ...
το κομμούνι σας κατέστρεψε πάλι με το μπλα μπλα του ε;ΧΑ ΧΑ ΧΑ Κάνω τρελό κέφι νά σέ φορτώνω ;)![]()