Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σιγά, θα πνιγείς...
Αλλά για κάνε το πιο λιανά...

Για να διευκολύνω τη συζήτηση, όταν ο τραμού είχε πει εκείνο το κουλό με τα παιδιά, τον είχα κράξει- όταν ένα φιλαράκι κάνει μαλακία το λέω...

παρόλο που η κατάρα δεν αφορούσε τα παιδιά αλλά αυτούς στους οποίους απευθύνθηκα ήταν όντβως πολύ σκληρή.. θα μπορούσε βέβαια να είναι και πολύ σκληρότερη...

για παράδειγμα όπως του πέρσυ.. βέβαια είναι δεδομένο ότι κατάρες από τέτοιους τύπους πέφτουν στο κενό και πολλές φορές γυρνούν πίσω σε αυτόν που τις εκστομίζει

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παρόλο που η κατάρα δεν αφορούσε τα παιδιά αλλά αυτούς στους οποίους απευθύνθηκα ήταν όντβως πολύ σκληρή.. θα μπορούσε βέβαια να είναι και πολύ σκληρότερη...

για παράδειγμα όπως του πέρσυ.. βέβαια είναι δεδομένο ότι κατάρες από τέτοιους τύπους πέφτουν στο κενό και πολλές φορές γυρνούν πίσω σε αυτόν που τις εκστομίζει
αλλωστε οποιος κοροίδευει κοροϊδευει τα μουτρα του

νιανια νια νια νια

κ.λ.π.

συζητηση επιπεδου και σημερα.....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
όχι.
απλά γαμάς λούμπεν πουτάνες.
σκουπίδι.

με πόση ευκολία ποστάρεις πουτάνες και φωτός ρε γαμιόλη και μιλάς για τις οικογένειες ρε ηθικό σκουπίδι;
με εγκαλείς και θίχτηκες ρε γαμώπουστα που σου ευχήθηκα να σε γράφουν στ αρχίδια τους οι άλλοι και σένα και την οικογένειά σου αλλά δεν τρέχει κάστανο όταν έχεις κάνει τη γυναίκα σου σαν τους τάρανδους του αη βασίλη και ποστάρεις με έπαρση και φωτός σε σαιτ με πουτάνες ρε γαμιόλη;

Επιτρέψτε μου μία παρατήρηση, Ανεπιθύμητε.

Το ότι δεν δείχνει σεβασμό προς την οικογένειά του, είναι μια κατάσταση που αφορά τον ίδιο και θα κριθεί ανάλογα.

Με το να μην δείχνετε εσείς σεβασμό προς την οικογένειά του, πέφτετε στην ίδια "λούμπα" . Κατά κάποιον τρόπο εξομοιώνεστε. Πράγμα που δεν νομίζω ότι επιθυμείτε.  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μην ασχολείσαι ρε μαλέα λέμε.
Αφορίζει κάποιον που του έπιασε την οικογένεια στο στόμα, όταν ο ίδιος το έχει κάνει εδώ και καιρό.
Ζμπούτσα σ'..
έξαλλος γίνομαι όταν παραδίδουν μαθήματα ηθικής ηθικά και κοινωνικά σκουπίδια.

εχεις δίκιο πάντως.

απλά δε γίνεται πάντα να το κάνω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
παντως,

τον μεγαλυτερο πανικο παντα τον παθαινουν αυτοι που προηγουμενως συναινουσαν στην θυσια συνανθρωπων τους προκειμενου να σωθουν οι ιδιοι....απλα επειδη ποτε δεν υπολογιζουν πως καποιοι ισχυροτεροι τους θυσιαζουν και τους ιδιους...

ο καιρος γαρ εγγυς τραμου, για να σε δουμε οταν σε βγαλει το συστημα στη σεντρα ποσο μαγκας θα το παιζεις και τοτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Επιτρέψτε μου μία παρατήρηση, Ανεπιθύμητε.

Το ότι δεν δείχνει σεβασμό προς την οικογένειά του, είναι μια κατάσταση που αφορά τον ίδιο και θα κριθεί ανάλογα.

Το να μην δείχνετε εσείς σεβασμό προς την οικογένειά του, πέφτετε στην ίδια "λούμπα" . Κατά κάποιον τρόπο εξομοιώνεστε. Πράγμα που δεν νομίζω ότι επιθυμείτε.  
σου επιτρέπω.
με μια παρατήρηση
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
τον ρωτάω...
το είδες το βίντεο;
στ αρχίδια μου η χαλυβουργική μου λεει.
να το βρεις το ιδιο δτην οικογένειά σου ρε του λέω.
δλδ όπως οικογένειες ολάκερες ταλαιπωρούνται για μια μπουκιά ψωμί και την επιβίωση και οι τράνυδες τους γράφουν στ αρχίδια τους το ίδιο του εύχομαι και για την οικογένειά του.

αυτός δλδ μπορεί να μη δείχνει σε βασμό στα προβλήματα άλλων οικογενειών αλλα εμείς πρέπει να σεβόμεθα την οικογένειά του;

ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΜΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
έξαλλος γίνομαι όταν παραδίδουν μαθήματα ηθικής ηθικά και κοινωνικά σκουπίδια.

εχεις δίκιο πάντως.

απλά δε γίνεται πάντα να το κάνω.

δεν νομίζω να παρέδωσα ποτέ κανένα μάθημα ηθικής σε κανέναν...

πολιτικές και οικονομικές απόψεις εκφράζω σε θέματα για τα οποία εσύ και κάποιοι όμοιοι σου κάνουν στείρα κριτική βγάζοντας άναθρες κραυγές...

όσο για τον χαρακτηρισμό... δεν σου τον ανταποδίδω γιατί θα αποτελέσει τίτλο τιμής για σένα... απλά είσαι χειρότερος...

karamitroglou

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντως,

τον μεγαλυτερο πανικο παντα τον παθαινουν αυτοι που προηγουμενως συναινουσαν στην θυσια συνανθρωπων τους προκειμενου να σωθουν οι ιδιοι....απλα επειδη ποτε δεν υπολογιζουν πως καποιοι ισχυροτεροι τους θυσιαζουν και τους ιδιους...

ο καιρος γαρ εγγυς τραμου, για να σε δουμε οταν σε βγαλει το συστημα στη σεντρα ποσο μαγκας θα το παιζεις και τοτε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μα έχει καβάτζες, τι διάλα, δεν το ήξερες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
σου επιτρέπω.
με μια παρατήρηση
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
τον ρωτάω...
το είδες το βίντεο;
στ αρχίδια μου η χαλυβουργική μου λεει.
να το βρεις το ιδιο δτην οικογένειά σου ρε του λέω.
δλδ όπως οικογένειες ολάκερες ταλαιπωρούνται για μια μπουκιά ψωμί και την επιβίωση και οι τράνυδες τους γράφουν στ αρχίδια τους το ίδιο του εύχομαι και για την οικογένειά του.

αυτός δλδ μπορεί να μη δείχνει σε βασμό στα προβλήματα άλλων οικογενειών αλλα εμείς πρέπει να σεβόμεθα την οικογένειά του;

ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΜΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

Όλες τις οικογένειες. Και την δικιά του. Αυτό μας διακρίνει. Αυτό δημιουργεί την διαφορά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
απλά είσαι χειρότερος...

αστείε τύπε θα πάμε εγώ και σύ [size=18pt]δημόσια[/size] στις ποκογένειές μας και ΣΤΟ ΣΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ θα πούμε ΜΑΖΙ
εγώ είμαι το τάδε νικ στο σάιτ για πουτάνες
και εγώ το τάδε.

και θα τους αφήσουμε ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΟΤΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ να κρίνουν ποιός είναι ο χειρότερος ρε σκουπίδι και ποιός σέβεται λιγότερο την οικογένειά του και των άλλων.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Όλες τις οικογένειες. Και την δικιά του. Αυτό μας διακρίνει. Αυτό δημιουργεί την διαφορά.
νηφάλια σκεφτόμενος έχεις δίκιο.
όταν ποστάρει το σκουπίδι τα σκουπίδια του γίνομαι σαν κι αυτόν.
λάθος είναι όπως το θέτεις.

επειδή ο μπαμπας είναι σκουπίδι δε μου φταίνε οι δικοί του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αφήνοντας  βήχες και μπινελίκια, κάτι πιο σοβαρό...

Και αν η επίσημη ανεργία είναι 18,2% η ανεπίσημη είναι 35%...
Βάλτε απλήρωτους, μπλοκάκηδες, αυτοπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτή τη στιγμή δεν αποκλείται το 40%+ του εργατικού δυναμικού να μην έχει απολαβές από την εργασία του...

Αφού σε χαλάει, τί το κάνεις;  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

απλή ερώτησις... ποιά είναι τα σκουπίδια που πσοτάρισα και στα οποία εσύ απάντησες εκφράζοντας έναν συγκροτημένο λόγο???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Βάλτε απλήρωτους, μπλοκάκηδες, αυτοπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτή τη στιγμή δεν αποκλείται το 40%+ του εργατικού δυναμικού να μην έχει απολαβές από την εργασία του...

το θέμα δεν είναι να μετράμε .. το θέμα είναι να κάνουμε.... και μέχρι στιγμής καμμία πρότασις δεν εκφράστηκε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Αφού σε χαλάει, τί το κάνεις;  :grin:
αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο μισός πληθυσμός της ελλάδας υποσιτίζεται.
αλλά στ αρχίδια μας η χαλυβουργική.

γαμιέστε νεοφιλελεύθερα σκουπίδια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467

Το ίδιο πράγμα λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom