rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ασε τα ρευστά... στην πατρίδα έχω και στερεά. (τα αέρια τα εκτόνωσα όταν έφυγα )
η πτώχευση επηρεάζει όλους τους έχοντες και κατ-έχοντες.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ
ασε τα ρευστά... στην πατρίδα έχω και στερεά. (τα αέρια τα εκτόνωσα όταν έφυγα )
η πτώχευση επηρεάζει όλους τους έχοντες και κατ-έχοντες.
διοτι με την απραξία τους, την ψηφο τους και την αδράνεια και την ανοχή τους αφησαν εξω απο την φυλακη για 40 χρονια τους πολιτικους. γιατι δεν προσπαθησαν να κανουν τα 700 1700 με την δουλεια τους.
και στο τελος της ημερας, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Αντέ βρες την περιουσία του και πάμε για επίταξη,40% εγώ/60% εσύ!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ
Ουτε τα λεφτα τους, θελουν που γραφει καποιο μελος....ουτε εμεις θελουμε δεκα και οχι ενα Δ.Ν.Τ(δεν εχουμε αναγκη κανενα Δ.Ν.Τ).......... γιατι αυτοι που θελουν τα λεφτα τους, χρωστανε περισσοτερα αλλου...ξυπνηστε επιτελους..δηλαδη αυριο στην Ισπανια και στην Πορτογαλια..τα λεφτα τους θα θελουν παλι???..και ποια λεφτα τους???..αλλου ψαξτε να δωσετε λυση στο γριφο....Δεν το συνεχιζω αλλο... θα δειτε συντομα την λυση του γριφου.... και θα σας λυθουν ολες οι αποριες!!!
Φυσικο αεριο...για να την ξερεις και εσυ!!!!!!!!!!Εσυ και ο Ομπάμα ξερετε μονο τη λύση του γριφου, το αντιληφθήκαμε. Αντε και κανενας της NSA.
ΝΙΤΣΑ εχεις εικόνα από το Spaceship RAFMAN
Ετοιμάζεται να αναχωρήσει για ΤΗΑΙ
Να ρίξει ατελείωτους ΠΟΥΤΣΟΥΣ
Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τόσα 50e,η καρδιά μου!!!ΝΙΤΣΑ εχεις εικόνα από το Spaceship RAFMAN
Ετσί είναι φίλε μου όλοι οι δεξίοι,εξασφαλισμένοι καπιτάλες!!!Εφοπλιστης ο ραφμαν
μα τι λεςΟυτε τα λεφτα τους, θελουν που γραφει καποιο μελος....ουτε εμεις θελουμε δεκα και οχι ενα Δ.Ν.Τ(δεν εχουμε αναγκη κανενα Δ.Ν.Τ).......... γιατι αυτοι που θελουν τα λεφτα τους, χρωστανε περισσοτερα αλλου...ξυπνηστε επιτελους..δηλαδη αυριο στην Ισπανια και στην Πορτογαλια..τα λεφτα τους θα θελουν παλι???..και ποια λεφτα τους???..αλλου ψαξτε να δωσετε λυση στο γριφο....Δεν το συνεχιζω αλλο... θα δειτε συντομα την λυση του γριφου.... και θα σας λυθουν ολες οι αποριες!!!
Εφοπλιστης ο ραφμαν
Ράφι σταμάτα τις μόστρες γιατί βλέπω να σου έρχεται καρφί η ΥΕΕ.
Aμέσως να την στείλουμε,είναι ντροπή πια,άλλοι να φάνε δεν έχουν!!!Ράφι σταμάτα τις μόστρες γιατί βλέπω να σου έρχεται καρφί η ΥΕΕ.
Δεν είμαι ΤΖΟΥΛΙΑ εγώ
Σωστά έλεγε ο Γιωργάκης ότι υπάρχουν χρήματα!ΝΙΤΣΑ εχεις εικόνα από το Spaceship RAFMAN
Μεγαλύτερη ''πουτάνα'' σε κόβω!!!Δεν είμαι ΤΖΟΥΛΙΑ εγώ