james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πάντως όσο και να έχουμε στο κεφάλι μας τον σπαμαδώρο ΠάΠια, θα σου πω ότι:εγω αυτο που ξερω ειναι οτι για να ασχολουνται τοσο πολυ με την παρτη μας απο ολο τον κοσμο, δεν το κανουνε για την καλη τους την καρδια και ας λεει η Σαυρα οτι το υπεδαφος της Ελλαδας περιεχει μονο πετρες!
Ουτε βεβαια το κανουνε γιατι οι Ευρωπαιοιειναι σφοδρα ικανοποιημενοι που εποτελους το ονειρο τους του εξισλαμισμου της Ευρωπης γινεται πραγματικοτητα απο τον Ευρωπαιο ηγετη Αμερικανικης υπηκοοτητας της Ελλαδας...
ο νοων νοειτο...
είναι πεποισμένος ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια πολύ ωραία φάρσα.
μια φάρσα που είναι όλοι μέσα μια και μου φαίνονται πολλά πράγματα "ύποπτα"
πχ:
1.πολύ εύκολα έφυγε ο Καραμανλής
2.πολλή στήριξη ρε παιδί μου δίνουν στο παιντί όλοι (δεν μπορώ να φανταστώ τον πόλεμο που θα γινόταν ΚΑΙ απ τα ΜΜΕ αλλά και απ το ΠΑΣΟΚ,την αριστερά κιαι το ΛΑΟΣ αν κυβερνούσε η ΝΔ)
3.Πολύ "ξαφνιασμένοι" δείχνουν ολοι!Και ο GAP για το πόοοοσα χρωστάμε, και οι ξένοι για τον ίδιο λόγο, και τα ΜΜΕ για το αν θα πάρουμε δάνειο και από πού.....
4.τέλος πέραν του τεράστιου πολιτικού κέρδους που προσπαθεί να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ απ όλη αυτή την ιστορία (μετά το δάνειο θα είναι ο άνθρωπος που μας έσωσε βρε!) νομίζω ότι όλα αυτά που ανέφερες και ίσως και άλλα,πιο σοβαρά να μαγειρεύονται...
θα δείξει σύντομα