Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε ποιο σημείο μίλησα για το κόμμα κ κομμουνιστικό καθεστώς;;; :S
Για φίλτρα μίλησα ώστε να μην παράγονται στρατιές ανέργων.....

Για το κόμμα ειρωνικά το πα.... :rolleyes:
τα φίλτρα ανάλογα το σύστημα είναι διαφορετικά
στην αριστερή σου φιλοσοφία τα φίλτρα έχουνε σχέση με το ποιος είναι καλά συνδεδεμένος στο κόμμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δυσκολες εποχες γενικα
μονο με γνωσεις θα σωθεις εαν σωθεις
ξεκινησα στα 32 μου γερμανικα..τι να κανω
είναι καλή επένδυση
εγώ πάλι ζήτησα ρώσικα από την εταιρία, αλλά μάλλον θα μου πληρώσουνε μόνο πολωνικά δυστυχώς

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τα φίλτρα ανάλογα το σύστημα είναι διαφορετικά
στην αριστερή σου φιλοσοφία τα φίλτρα έχουνε σχέση με το ποιος είναι καλά συνδεδεμένος στο κόμμα
Με την ασήμαντη λεπτομέρεια πως δεν μίλησα για κανένα κόμμα :idiot: :uglystupid: απλά για ένα σύστημα όπου δεν θα παράγει στρατιές μορφωμένων κ μη ανέργων.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε φωνάζω τόσο καιρό
ούτε ένα γαμημένο μέτρο ανάπτυξης

έτσι για το γαμώτο
έχουνε κάτι κονδύλια για αγροτική ανάπτυξη και τα πάνε τόσο σιγά λες και δεν θέλουνε να τα χρησιμοποιήσουνε
και είναι λεφτά ΕΕ!! δεν επιβαρύνουνε τον κρατικό προϋπολογισμό, αντιθέτως θα τους δώσουνε κέρδη από μελλοντικούς φόρους!

δεν υπάρχει μιλάμε...
το πρώτο που έκανε ο Ιταλός ήταν να θέσει μέτρα ανάπτυξης στην Ιταλία και μετά φόρους!
για να εγκριθουν τα λεφτα ομως απο την ΕΕ πρεπει να τους παμε μελετες
Τις μελετες ομως πρεπει να τις πληρωσουν οι δημοι.
Κ οι δημοι δεν εχουν ουτε για σακουλες σκουπιδιων.
Μονο οσοι δημοι ειναι σχετικα καλα οικονομικα παιρνουν απο ΕΣΠΑ και τετοια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ας αξιοποιήσουν το προσωπικό που έχουν και πληρώνουν.. ας τους βάλουν να δουλέψουν..

επίσης με τις πείνες που έχουν πέσει τώρα τελευταία ας πάρουν μελετητές τους οποίους να πληρώσουν μόνο εαν και εφόσον εγκριθεί η μελέτη και πέσει το μπικικίνι... εξάλλου και το κόστος της μελέτης επιδοτείται από την ΕΕ...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Μια ειναι η γλωσσα του μελλοντος κ οποιος τη μαθει θα εχει τρελο αβανταζ
Κινεζικα μαγκες
Αντε και γιαπωνεζικα

Τα σουηδικα που λες φουφουτε θα διαλεγα σε σχεση με τα γερμανικα
Αλλα θα επρεπε να μεινω σουηδια
Οχι οτι με χαλαει, αλλα αξιζει τον κοπο?
Τους γερμανους δεν τους παω με τιποτα και σου συνιστω να μη δημιουργησεις καποια σχεση μαζι τους..
Τωρα το ποιος ειμαι εγω και πως το λεω αυτο... Ουτε με ξερεις βεβαια, ουτε εχεις λογο να με πιστεψεις.. Την αποψη μου ειπα, γιατι εγω οποτε πηγα στη γερμανια αντιμετωπισα το ρατσισμο
Ειναι κολλημενοι υπεροπτες οι ανθρωποι
Δεν ειναι ουτε κακοι, ουτε καλοι, αλλα ειναι εκνευριστικοι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με την ασήμαντη λεπτομέρεια πως δεν μίλησα για κανένα κόμμα :idiot: :uglystupid: απλά για ένα σύστημα όπου δεν θα παράγει στρατιές μορφωμένων κ μη ανέργων.
η ασήμαντη λεπτομέρεια προέρχεται από εσένα που είσαι αριστερός
εγώ συμφωνώ στο φίλτρο και στο να μην παράγονται μορφωμένοι που δεν βρίσκουνε δουλειά
το πρόβλημά μας σαν χώρα είναι πως παράγουμε αμόρφωτους με πτυχία

το φίλτρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο σύστημα. Αν δεν φιλτράρεις σωστά δεν πρόκειται να πάρεις σωστ΄οαποτέλεσμα ποτέ

το κακό με τους αριστερούς είναι πως από φιλτράρισμα είναι γκάουκες...τα τρώνε όλα αμάσητα και αφιλτράριστα ό,τι τους λέει το κόμμα

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ας αξιοποιήσουν το προσωπικό που έχουν και πληρώνουν.. ας τους βάλουν να δουλέψουν..

επίσης με τις πείνες που έχουν πέσει τώρα τελευταία ας πάρουν μελετητές τους οποίους να πληρώσουν μόνο εαν και εφόσον εγκριθεί η μελέτη και πέσει το μπικικίνι... εξάλλου και το κόστος της μελέτης επιδοτείται από την ΕΕ...

Η μελετη απ' οσο ξερω δεν επιδοτειται
Και οι δημοι δεν ειναι δυνατον να κανουν μελετες για τα παντα, τι θα βαλει, το σκουπιδιαρη ή την αγραμματη γραμματεα που πηρε 5 τσιμπουκια για να μπει?

Αυτα που λες δεν υπαρχουν.

Και κανενας δε θα κανει μελετη για το δημο αν ξερει οτι ο δημος χρωσταει της μιχαλους.
Ξερεις ποσοι περιμενουν λεφτα ακομα? Πηραν τα λεφτα οι δημαρχοι και οι γυρω του και εξαφανιστηκαν.

Η μελετη μπορει να κανει 30-40-50 χιλιαρικα, δεν ειναι αστεια ποσα
Και για να αποκτησει ενας δημος αυτα τα χρηματα πρεπει να κανει για χρονια σωστη διαχειριση.
Αλλα οταν καθε τοσο αλλαζουν ολοι, ο καθενας κανει τα δικα του

Γι' αυτο βλεπεις και σε καποιες περιοχες βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι δημαρχοι. Γιατι εχουν βρει μια φορμουλα να ειναι και οι πολιτες ευχαριστημενοι, αλλα και αυτοι με καποιο τροπο να κερδιζουν.
Ενω, αντιθετα, υπαρχουν αλλες περιοχες που αλλαζουν συνεχεια γιατι ειναι ολοι αχρηστοι κ ο τοπος μενει ολο και πιο πολυ πισω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Μια ειναι η γλωσσα του μελλοντος κ οποιος τη μαθει θα εχει τρελο αβανταζ
Κινεζικα μαγκες
Αντε και γιαπωνεζικα

Τα σουηδικα που λες φουφουτε θα διαλεγα σε σχεση με τα γερμανικα
Αλλα θα επρεπε να μεινω σουηδια
Οχι οτι με χαλαει, αλλα αξιζει τον κοπο?
Τους γερμανους δεν τους παω με τιποτα και σου συνιστω να μη δημιουργησεις καποια σχεση μαζι τους..
Τωρα το ποιος ειμαι εγω και πως το λεω αυτο... Ουτε με ξερεις βεβαια, ουτε εχεις λογο να με πιστεψεις.. Την αποψη μου ειπα, γιατι εγω οποτε πηγα στη γερμανια αντιμετωπισα το ρατσισμο
Ειναι κολλημενοι υπεροπτες οι ανθρωποι
Δεν ειναι ουτε κακοι, ουτε καλοι, αλλα ειναι εκνευριστικοι.
τι να σου πω ρε συ
απο γνωστους εκει μαθαινω οτι τα πραγματα  ειναι καλα ως προς την αντιμετωπιση..δεν εχουν αντιμετωπισει κατι..βεβαια το οτι τ ακουμε λογω κρισης αυτοο γινεται σ ολη την ευρωπη.αν και πισυεω οτι θα καταλαγιασει τωρα που ολους θα τους παρει η μπαλα κι θα φυγουν τα φωτα που εριξε πανω μας ο αξιοπουστας.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οσο για τα κινεζικα δεν τους παω μια τους κιτρνιαρηδες..οπως κι τους αραβες οπου πριν 2 εβδομαδες μου εγινε κι προταση για αραβια την οποια απερριψα..και να πεινουσα δηλ δεν θα πηγαινα ποτε να δουλεψω στις χωρες τους..τωρα εαν ερθουν οι χωρες τους εδω αυτο ειναι αλλο θεμα..
ιαπωνια θα πηγαινα μονο για τις ιαπωνεζες..μεγαλο αχτι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ημουν μεταξυ γερμανικων σουηδικων
φίλε, εγώ αν μπορούσα να διαλέξω ό,τι ήθελα θα ήταν μεταξύ ρώσικων και κινέζικων
και τα δύο θέλουνε αρκετό χρόνο όμως
και αν έχω καταλάβει καλά, εσύ δεν έχεις ευχέρεια χρόνου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η μελετη απ' οσο ξερω δεν επιδοτειται
Και οι δημοι δεν ειναι δυνατον να κανουν μελετες για τα παντα, τι θα βαλει, το σκουπιδιαρη ή την αγραμματη γραμματεα που πηρε 5 τσιμπουκια για να μπει?

Αυτα που λες δεν υπαρχουν.

Και κανενας δε θα κανει μελετη για το δημο αν ξερει οτι ο δημος χρωσταει της μιχαλους.
Ξερεις ποσοι περιμενουν λεφτα ακομα? Πηραν τα λεφτα οι δημαρχοι και οι γυρω του και εξαφανιστηκαν.

Η μελετη μπορει να κανει 30-40-50 χιλιαρικα, δεν ειναι αστεια ποσα
Και για να αποκτησει ενας δημος αυτα τα χρηματα πρεπει να κανει για χρονια σωστη διαχειριση.
Αλλα οταν καθε τοσο αλλαζουν ολοι, ο καθενας κανει τα δικα του

Γι' αυτο βλεπεις και σε καποιες περιοχες βγαινουν οι ιδιοι και οι ιδιοι δημαρχοι. Γιατι εχουν βρει μια φορμουλα να ειναι και οι πολιτες ευχαριστημενοι, αλλα και αυτοι με καποιο τροπο να κερδιζουν.
Ενω, αντιθετα, υπαρχουν αλλες περιοχες που αλλαζουν συνεχεια γιατι ειναι ολοι αχρηστοι κ ο τοπος μενει ολο και πιο πολυ πισω

λες εεε???

για ρίξε μια ματιά εδώ

στο άρθρο 22

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
φίλε, εγώ αν μπορούσα να διαλέξω ό,τι ήθελα θα ήταν μεταξύ ρώσικων και κινέζικων
και τα δύο θέλουνε αρκετό χρόνο όμως
και αν έχω καταλάβει καλά, εσύ δεν έχεις ευχέρεια χρόνου
εχει παρει φωτια η κωλαρα μου

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καταρχάς δεν μίλησα για ΕΣΠΑ
κατά δεύτερον το ΕΣΠΑ κυρίως ήταν για τον ιδιωτικό τομέα και όχι για το δημόσιο
κατά τρίτον το να βγάλουνε έργα οι δήμοι δεν είναι ανάπτυξη
ανάπτυξη είναι να κάνεις μια αγορά να ανθίσει - τόσο δύσκολο είναι αυτό να το καταλάβουμε σαν Έλληνες;

γαμώ την αγανάκτισή μου...
ανάπτυξη σημαίνει επενδύσεις
επενδύσεις σημαίνει ΒΑΖΩ ΛΕΦΤΑ (όχι παίρνω λεφτά από το ΕΣΠΑ) και δημιοργώ μελλοντικά κέρδη - παίρνω ρίσκο δηλαδή
ο σκοπός του οποιουδήποτε ΕΣΠΑ είναι να δημιουργηθεί ρευστότητα και να πάνε ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ οι επενδύσεις
όχι να φάμε τα χρήματα από το πρόγραμμα και μετά να περιμένουμε καινούργια δάνεια

έλεος δηλαδή...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τι να σου πω ρε συ
απο γνωστους εκει μαθαινω οτι τα πραγματα  ειναι καλα ως προς την αντιμετωπιση..δεν εχουν αντιμετωπισει κατι..βεβαια το οτι τ ακουμε λογω κρισης αυτοο γινεται σ ολη την ευρωπη.αν και πισυεω οτι θα καταλαγιασει τωρα που ολους θα τους παρει η μπαλα κι θα φυγουν τα φωτα που εριξε πανω μας ο αξιοπουστας.
κοιταξε, ετσι κ αλλιως αν ειναι να φυγεις απο ελλαδα, γιατι να πας γερμανια?
Οι σκανδιναβοι φιλε εχουν πολυ καλες μισθοδοσιες αν τα αξιζεις. Και θα εξελιχθεις πολυ γρηγορα αν εισαι σωστος.
Η γερμανια στο μυαλο μου ειναι φαμπρικα. Θα δουλευεις σαν το σκυλι με τους ξενερωτους και δε θα μπορεις ουτε να διασκεδασεις, αλλα ουτε και να σε καταλαβει καποιος.
Δεν ξερω, εχω ενα θεμα εγω με τη σκανδιναβια..
Αλλα απ' οτι φαινεται δεν ειμαι ο μονος, εχουν αρχισει κ αλλοι και ψαχνονται.. Ενας φιλος πηγε Ισλανδια! Ναι, Ισλανδια!!!
Πηρε υποτροφια (χρηματα) για μεταπτυχιακο και πηγε εκει! Και εμεινε εκει τελικα, γιατι τελειωσε το νοεμβρη. Οποτε τωρα συνεχιζει για Phd, ενω δουλευει παραλληλα.
Σου λεω, αν μπορεις να αντεξεις μερικα χρονια μια ζωη λιγο περιεργη, λογω καιρου, τοτε θα εισαι αρχοντας.
Αλλα αυτα ειναι θεωρητικα ετσι? Οπως τα ξερω εγω, οπως τα νιωθω εγω.
Το θεμα ειναι εσυ τι προτεραιοτητες θες να βαλεις στη ζωη σου.
Γιατι ξερω κ αλλα ατομα που πηραν υποτροφια στην αγγλια και δε γουσταραν να πανε εκει κ εκατσαν ελλαδα. Και μιλαμε για δυνατα μαστερ, αλλα διαβασαν και μπηκαν ας πουμε ασοεε στο τμημα μαρκετιν.

Εγω παντως δεν ειμαι του διαβασματος και δε θα εφευγα απο την ελλαδα για κανενα λογο.
Μπορουσα να φυγω για σπουδες, δεν το εκανα.
Δεν ειναι κ ευκολο να φυγεις μονος σου, να πας στο πουθενα.
Τελος, κατι που θελω απλα να συμπληρωσω ειναι να εχεις παντα στο μυαλο σου οτι σε καμια χωρα δε θα σου φερθουν σα να ησουν δικος τους. Για εκεινους θα εισαι παντα ο ξενος, ακομα και 10 χρονια να εισαι εκει.
Γι' αυτο εγω δε θελω να φυγω, γιατι με πειραζει αυτη η κρυαδα..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
τωρα το κοκκινο επεσε γερμανια
δυστυχως η αναγκη σε κανει να σκεφτεσε το εξωτερικο..καθως και οι προοπτικες του επαγγελματος σου ελλαδα..
η αλλη λυση ειναι να μεινεις ελλαδα και να χαραξεις μια νεα πορεια επαγγελματικα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτο που καταλαβα ειναι οτι πρωτα πρεπει να πληρωθει η μελετη και μετα να παρουν το ποσοστο απο το εσπα.. Κανω λαθος?

ακριβώς.. και όλες οι εταιρείες που κάνουν τις μελέτες δεχονται διακανονισμούς  ;) (δηλαδή να πληρωθούν αφού πρώτα εγκριθεί το σχέδιο, εκδίδουν τιμολόγιο και εξοφλητική απόδειξη και παίρνουν συνήθως επιταγή που την καταθέτουν για εισπραξη μόλις πέσει το χρήμα από ΕΕ)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ακριβώς.. και όλες οι εταιρείες που κάνουν τις μελέτες δεχονται διακανονισμούς  ;) (δηλαδή να πληρωθούν αφού πρώτα εγκριθεί το σχέδιο, εκδίδουν τιμολόγιο και εξοφλητική απόδειξη και παίρνουν συνήθως επιταγή που την καταθέτουν για εισπραξη μόλις πέσει το χρήμα από ΕΕ)
Αν ισχυε αυτο που λες, τοτε ολοι θα κανανε μελετες.
Εγω αυτο που εχω καταλαβει μεχρι στιγμης απο ορκωτους λογιστες που μου τα λενε, κανεις δεν εμπιστευεται κανεναν.
Κανεις δε θα σου κανει δουλεια, γιατι οι δημοι δεν εχουν να πληρωσουν.
Και δε θα σου κοψουν ενα τιμολογιο με την ευχη να το εισπραξουν μια μερα των ημερων.
Γιατι τα λεφτα δε θα τα παρουν αμεσα ετσι κ αλλιως.
Κ αν αλλαξει ο δημαρχος? Και δεν του αρεσει η μελετη? ¨Η αν θελει να τη δωσει σε δικο του?
Δεν ειμαι απολυτος σε αυτα που λεω γιατι δεν ειναι η δουλεια μου, αλλα επειδη εχω στενη σχεση με ορκωτους, σου μεταφερω αυτα που μου λενε.
Οι δημοι χρωστανε παντου και κανεις δεν παιρνει εργολαβιες πλεον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom