pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αυτό τώρα το άκουω πρώτη φορά....ναι γιατι δε δεχτηκαν μειωσεις
Αυτό τώρα το άκουω πρώτη φορά....ναι γιατι δε δεχτηκαν μειωσεις
αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι πως ο στρατός που τόσο επίμονα προσπαθεί να αποφύγει είναι ίσως το μεγαλύτερο πρότυπο κομμουνιστικής φιλοσοφίας ΚΑΙ πρακτικήςΚρετίνε, ο έλεγχος σε επίπεδο προσφοράς - ζήτησης (δηλαδή το κράτος να αποφασίζει πόσους τυροκόμους χρειαζόμαστε, πόσα ηλεκτρικά σίδερα, πόσα και ποια αμάξια) με ... πενταετή πλάνα είναι κατεξοχήν σοβιετική κομμουνιστική μαλακία- παπαριά...
Όπως αντίστοιχα και τα περί αόρατης χειρός των νεοφιλελεύθερων...
Δουλειά του κράτους είναι να θέτει κάποιους κανόνες προς το δημόσιο συμφέρον, τύπου αν έχεις σύφιλη και έμπολα δεν μπορείς να δουλέψεις μάγειρας ή δεν μπορείς να αγοράζεις μετοχές με λφτά που προσδοκάς να κερδίσεις από την άνοδο των μετοχών που αγοράζεις, όχι να μου λέει τί δουλειά θα κάνω ακόμη και αν έχω τα προσόντα για κάτι άλλο ούτε να μου λέει ότι φέτος δικαιούμαι ένα ηλεκτρικό σίδερο και αν υποβάλω τώρα την αίτηση, σε 5 χρόνια θα έχω ένα υπέροχο λάντα...
Έγω τα μπλέκω,δεν είναι έτσι;;;
Ποιος θα πιάσει μωρέ να τελειώσει σήμερα μια σχολή με στόχο να μορφωθεί απλά;;;
Σπουδές=μόρφωση για πιο εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση.
αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι πως ο στρατός που τόσο επίμονα προσπαθεί να αποφύγει είναι ίσως το μεγαλύτερο πρότυπο κομμουνιστικής φιλοσοφίας ΚΑΙ πρακτικής
δηλαδή στη θεωρία όλοι ίσα γουρούνια αλλά στην πράξη κάποιοι πιο ίσα από τα άλλα
και το γουρουνοτροφείο που τόσο ονειρεύεται...θέλει να το αποφύγει δηλώνοντας τρελός
δεν χρειάζεται να το δηλώσει...είναι
Ρε παιδί οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν να μορφωθούν πάνω σε κάτι που τους αρέσει κ να δουλέψουν πάνω σε αυτό.καποιος που ενδιαφερετε για την προσωπικη του εξελιξη σαν ατομο.τα λεφτα δεν σε κανουν ανθρωπο απλα περνας καλα με αυτα.ενα βοιδι με λεφτα παραμενει ενα βοιδι
ή μπορει να εισαι ανθρωπος και να γινεις βοιδικαποιος που ενδιαφερετε για την προσωπικη του εξελιξη σαν ατομο.τα λεφτα δεν σε κανουν ανθρωπο απλα περνας καλα με αυτα.ενα βοιδι με λεφτα παραμενει ενα βοιδι
Αυτό τώρα το άκουω πρώτη φορά....![]()
Ρε παιδί οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν να μορφωθούν πάνω σε κάτι που τους αρέσει κ να δουλέψουν πάνω σε αυτό.
Δεν ξέρω,παλιά μπορεί στόχος να ήταν απλά η μόρφωση,σήμερα πάει πακέτο με την εύρεση εργασίας.
ο πρωτος στις πανελληνιες φετος επελεξε στρατιωτικες σχολες..Ρε παιδί οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν να μορφωθούν πάνω σε κάτι που τους αρέσει κ να δουλέψουν πάνω σε αυτό.
Δεν ξέρω,παλιά μπορεί στόχος να ήταν απλά η μόρφωση,σήμερα πάει πακέτο με την εύρεση εργασίας.
Το σίγουρο είναι ότι με το δημόσιο κλειστό και τον ιδιωτικό τομέα υπό κατάρρευση, όποιες τυχόν προσλήψεις πτυχιούχων γίνουν, θα συνοδεύονται από υψηλά τυπικά προσόντα...
μπα, δεν νομίζωΜαλακίες γράφεις το ξέρεις;;;
Πώς στερείς από κάποιον το δικαιώμα να γίνει κάτι που επιθυμεί αν είναι π.χ. 1000 οι γιατροί που θα τελειώνουν κάθε χρόνο αντί 1500 κ οι 500 άνεργοι;;;
Απλά θα πρέπει να παλέψει να είναι μέσα στους 1000.
Αλλώστε αρκετά κράτη το κάνουν αυτό,έχουν κάποια τυπικά φίλτρα.
Σε ποιο σημείο μίλησα για το κόμμα κ κομμουνιστικό καθεστώς;;; :Sμπα, δεν νομίζω
μάλλον μαλακίες γράφεις εσύ (πάλι)
σε ένα καπιταλιστικό κράτος όπως η Γερμανία που όντως υπάρχουνε φίλτρα και κανόνες για να σπουδάζει συγκεκριμένος αριθμός (οι υπόλοιποι πάνε επετηρίδα αν γουστάρουνε) υπάρχει όντως αυτό που λες
σε κομμουνιστικά καθεστώτα σπουδάζουνε αυτοί που έχουνε το μέσο στο κόμμα
είπαμε...καλές οι θεωρίες αλλά από ζωή έχεις μεσάνυχτα
ίσα ίσα...ανάρπαστος θα γίνειςΓια πλατυπουτσία εχει βγει Ι?
Δεν θα μπορεις να δουλεψεις ζιγκολο μετα
μα το ειπε το παλικαρακι..το ακουγα στο ραδιοΠς, πάνω σε μήνυμα του Παπατρόλλ: είσαι εξαιρετικά τυχερός, αν αυτό που σου αρέσει, σου δίνει και ψωμί.
Οι πιθανότητες είναι ο τύπος που πέρασε πρώτος σε στρατιωτική σχολή, να μην είχε όνειρο της ζωής του να γίνει καραβανάς...
(γιατί οι στρατιωτικοί καρριέρας έχουν εκλείψει πλέον)
δυσκολες εποχες γενικαίσα ίσα...ανάρπαστος θα γίνεις
για Αγγλία ισχύουν αυτά που έγραψε ο ίσιος.
σε νέες προσλήψεις μετράς επειδή έχεις προσόντα (ξένες γλώσσες) που δεν έχει ο Άγγλος
σε εταιρίες που κοιτάνε και αγορές εκτός Αγγλίας
σε εταιρίες που κοιτάνε μόνο την ενδοχώρα, θέλουνε γηγενείς συνήθως
το θέμα είναι πως οι θέσεις εργασίας εκεί είναι για επαγγέλματα που εδώ τα θεωρούμε του πεταματού
γιατί εδώ στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τα βλέπουμε όλα θεωρητικά και από πράξη πάσχουμε
πάντα πάει και πήγαινε πακέτοΡε παιδί οι περισσότεροι σήμερα επιλέγουν να μορφωθούν πάνω σε κάτι που τους αρέσει κ να δουλέψουν πάνω σε αυτό.
ρε φωνάζω τόσο καιρόνα πως η κυβέρνηση ΓΑΠ/ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να προωθήσει την ανάπτυξη της οικονομίας
Σύμφωνα με το άρθρο 36 του Ν. 3986/1-7-2011
και Υ.Α. με αρ. πρωτ. ΔΕΦΚ Α504263838ΕΞ2011/13.10.2011
σε κτίρια όπου στεγάζονται
Ημεδαπές Α.Ε. και Ε.Π.Ε.
Ο.Ε. – Ε.Ε.
Κοινωνίες αστικού δικαίου που ασκούν επιχείρηση.
Αστικές κερδοσκοπικές ή μη εταιρείες.
Συμμετοχικές ή Αφανείς
Κοινοπραξίες της παρ. 2 του άρθρου 2 του ΚΒΣ.
Δημόσιες, Δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις και εκμεταλλεύσεις κερδοσκοπικού χαρακτήρα ανεξάρτητα αν αποτελούν ή όχι ίδια νομικά πρόσωπα.
Οι Συνεταιρισμοί που έχουν συσταθεί νόμιμα και οι Ενώσεις τους.
Οι αλλοδαπές επιχειρήσεις που λειτουργούν με οποιονδήποτε τύπο εταιρείας, καθώς και οι κάθε είδους αλλοδαποί οργανισμοί που αποβλέπουν στην απόκτηση οικονομικών.
δεν επιτρέπεται διάθεση πετρελαίου θέρμανσης και η θέρμανση του κτιριου γίνεται με πετρέλαιο κίνησης...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()