You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 98K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
εχεις φυγει κανονικα και εχεις παει σπιτι σου μετα
ωστε να κοιμασαι και να καθεσαι μεσα για οοοοολη σου την ζωη
αμα σε δεκτει καμια επιχειρηση ειτε δημοσια ειτε ιδιωτικη εμενα σφυρα μου.
Απροσαρμοστο θα σε βγαλουνε.... εδω στις παρεες εξω αμα γινει μια μαλακια
και 1-2 φορες δεν πας ή φυγεις πιο νωρις πανε να σου κολλησουν την ρετσινια
του απροσαρμοστου ποσο μαλλον αμα δεν πας και φανταρος![]()
![]()
![]()
![]()
Για αυτό μιλάμε , προφανώς ... όταν κάνεις αυτές τις πρακτικές για να αποφύγεις την θητεία , το πετυχαίνεις μεν , είσαι σταμπαρισμένος όμως εσαεί.
The choice is yours.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Για αυτό μιλάμε , προφανώς ... όταν κάνεις αυτές τις πρακτικές για να αποφύγεις την θητεία , το πετυχαίνεις μεν , είσαι σταμπαρισμένος όμως εσαεί.
The choice is yours.
Τυπε ο παπαζολ θα την βγαλει τη σχολη στα 10 χρονια
και τον πειραξαν 9 μηνες του στρατου

Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.615
- Πόντοι
- 2.886
Σιγα μην δε παει στρατο ο μπαϊσεξουαλάκιας !
Αφου θα γνωρίσει εκει τοσα δροσερα αγορια !
Και θα κοιμαται με τοσους αντρες μαζι !
Το αντιστοιχο ειναι να κοιμοσαστε στο στρατο και να κανατε ντους με 50 γκομενες .Θα προσπαθουσατε ,τοτε ,πολυ να αποφυγετε το στρατο ?

Αφου θα γνωρίσει εκει τοσα δροσερα αγορια !
Και θα κοιμαται με τοσους αντρες μαζι !
Το αντιστοιχο ειναι να κοιμοσαστε στο στρατο και να κανατε ντους με 50 γκομενες .Θα προσπαθουσατε ,τοτε ,πολυ να αποφυγετε το στρατο ?

Παιδιά...μην είστε τόσο κάθετοι....κι εγώ 18 μήνες έφαγα,δεν βλαστημάω που πήγα,αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τόσο σημαντικό ή χρήσιμο....Σίγουρα είναι εμπειρία,βλέπεις πολλά και διάφορα,μαθαίνεις να κάνεις ελιγμούς,πουστιές,κόλπα,βλέπεις αδικίες,βλέπεις και δικαιοσύνη,μπορεί να πιαστείς μαλάκας,μπορεί να δικαιωθείς....Γενικά είναι εμπειρία και κάπου ξενοιασιά,διότι μπαίνεις και στα παπάρια σου τι γίνεται έξω στον άλλο κόσμο.
Αν το δεις όμως αλλιώς,είναι και ένα χρονικό διάστημα που δεν κάνεις τίποτα ουσιαστικό,παρά δουλειές και υπηρεσίες για άλλους..μονιμάδες εννοώ....Αν κάποιος δεν γουστάρει να πάει,ας μην πάει....Φίλος Ι5 αντιρησίας,δουλεύει σε εταιρία σεκιούριτι(μεγάλη και γνωστή - χωρίς βύσμα),κολητός Ι4 έκανε την θητεία του και μετά έπιασε δουλειά σε πολυεθνική,μέσω βιογραφικού και μόνο...και έκτοτε έχει αλλάξει δουλειές πολύ καλές...μόνο σε δημόσιο και σώματα ασφαλείας υπάρχει θέμα...Επίσης γνωστός Ι4(από στρατό γνωριμία),έχει διευθυντική θέση σε ιδιωτικό οργανισμό,μόνο και μόνο από βιογραφικό και προυπηρεσία και λόγω της χρόνιας πορείας του στην συγκεκριμένη δουλειά...Αυτά τα λέω,διότι τίποτα δεν είναι απόλυτο....Αν κάποιος θέλει να πάει,να πάει....εγώ είναι φορές που έχω νοσταλγήσει φάσεις και καταστάσεις,τώρα αν κάποιος δεν θέλει...οκ..δικαίωμά του,εγώ το σέβομαι και δεν λέω - αφού πήγα εγώ,γιατί να μην πάει αυτός? και αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα,έλεος πιά..μην γινόμαστε κι εδώ ρατσιστές....ναι και Ι3 και Ι4....αν έχει δηλαδή ένας άνθρωπος πρόβλημα στην όραση,τι παέι να πει,ότι δεν έχει μυαλό ?? οκ ,δεν θα τον βάλουμε να πετάξει ελικόπερο...Αν έχει πρόβλημα στην μέση,τι πάει να πει αυτό ???Δεν υπάρχουν τόσες δουλειές που μπορεί να κάνει μετά τον στρατό,ειδικά αν έχει και κάποια μόρφωση ??? Να μην σας κουράζω άλλο,απλά να μην είμαστε απόλυτοι....
Αν το δεις όμως αλλιώς,είναι και ένα χρονικό διάστημα που δεν κάνεις τίποτα ουσιαστικό,παρά δουλειές και υπηρεσίες για άλλους..μονιμάδες εννοώ....Αν κάποιος δεν γουστάρει να πάει,ας μην πάει....Φίλος Ι5 αντιρησίας,δουλεύει σε εταιρία σεκιούριτι(μεγάλη και γνωστή - χωρίς βύσμα),κολητός Ι4 έκανε την θητεία του και μετά έπιασε δουλειά σε πολυεθνική,μέσω βιογραφικού και μόνο...και έκτοτε έχει αλλάξει δουλειές πολύ καλές...μόνο σε δημόσιο και σώματα ασφαλείας υπάρχει θέμα...Επίσης γνωστός Ι4(από στρατό γνωριμία),έχει διευθυντική θέση σε ιδιωτικό οργανισμό,μόνο και μόνο από βιογραφικό και προυπηρεσία και λόγω της χρόνιας πορείας του στην συγκεκριμένη δουλειά...Αυτά τα λέω,διότι τίποτα δεν είναι απόλυτο....Αν κάποιος θέλει να πάει,να πάει....εγώ είναι φορές που έχω νοσταλγήσει φάσεις και καταστάσεις,τώρα αν κάποιος δεν θέλει...οκ..δικαίωμά του,εγώ το σέβομαι και δεν λέω - αφού πήγα εγώ,γιατί να μην πάει αυτός? και αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα,έλεος πιά..μην γινόμαστε κι εδώ ρατσιστές....ναι και Ι3 και Ι4....αν έχει δηλαδή ένας άνθρωπος πρόβλημα στην όραση,τι παέι να πει,ότι δεν έχει μυαλό ?? οκ ,δεν θα τον βάλουμε να πετάξει ελικόπερο...Αν έχει πρόβλημα στην μέση,τι πάει να πει αυτό ???Δεν υπάρχουν τόσες δουλειές που μπορεί να κάνει μετά τον στρατό,ειδικά αν έχει και κάποια μόρφωση ??? Να μην σας κουράζω άλλο,απλά να μην είμαστε απόλυτοι....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Παιδιά...μην είστε τόσο κάθετοι....κι εγώ 18 μήνες έφαγα,δεν βλαστημάω που πήγα,αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τόσο σημαντικό ή χρήσιμο....Σίγουρα είναι εμπειρία,βλέπεις πολλά και διάφορα,μαθαίνεις να κάνεις ελιγμούς,πουστιές,κόλπα,βλέπεις αδικίες,βλέπεις και δικαιοσύνη,μπορεί να πιαστείς μαλάκας,μπορεί να δικαιωθείς....Γενικά είναι εμπειρία και κάπου ξενοιασιά,διότι μπαίνεις και στα παπάρια σου τι γίνεται έξω στον άλλο κόσμο.
ΑΝ δεν δω αυτα που λες για τους γιωταδες γνωστους σου και τις θεσεις
που εχουν στις επιχειρησεις δεν πιστευω τιποτα. Σιγα μην κανει διευθυντη ο αλλος
εναν τυπο που δεν μπορεσε να συμβιβαστει και να επιβιωσει μεσα στον στρατο. Ο στρατος
ειναι μικροκοσμος της κοινωνιας...
Δεν τα πιστευω αν δεν τα δω στο χαρτι τους και δεν κανω πλακα.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
και αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα,έλεος πιά..μην γινόμαστε κι εδώ ρατσιστές....ναι και Ι3 και Ι4....αν έχει δηλαδή ένας άνθρωπος πρόβλημα στην όραση,τι παέι να πει,ότι δεν έχει μυαλό ?? οκ ,δεν θα τον βάλουμε να πετάξει ελικόπερο...Αν έχει πρόβλημα στην μέση,τι πάει να πει αυτό ???Δεν υπάρχουν τόσες δουλειές που μπορεί να κάνει μετά τον στρατό,ειδικά αν έχει και κάποια μόρφωση ??? Να μην σας κουράζω άλλο,απλά να μην είμαστε απόλυτοι....
Ας μην λέμε τα τετριμμένα - προφανώς ΔΕΝ εννοούμε άτομα που έχουν πραγματικό πρόβλημα.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εχεις παει φανταρος μωρη λουλου?ΑΝ δεν δω αυτα που λες για τους γιωταδες γνωστους σου και τις θεσεις
που εχουν στις επιχειρησεις δεν πιστευω τιποτα. Σιγα μην κανει διευθυντη ο αλλος
εναν τυπο που δεν μπορεσε να συμβιβαστει και να επιβιωσει μεσα στον στρατο. Ο στρατος
ειναι μικροκοσμος της κοινωνιας...
Δεν τα πιστευω αν δεν τα δω στο χαρτι τους και δεν κανω πλακα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ας μην λέμε τα τετριμμένα - προφανώς ΔΕΝ εννοούμε άτομα που έχουν πραγματικό πρόβλημα.
δηλαδη θα πας στο στρατο θα τους κοροιδεψεις
για να γλιτωσεις τη θητεια... μετα θα βγεις εξω
και θα πας να πεις στους αλλους οτι ξερετε τελικα δεν ειμαι
οντως τρελος απλα τον παρεστησα για να γλιτωσω τη θητεια?

καλα νταξει.... αν σε παρει δουλεια με αυτη την εξηγα εγω θα χασω 100 ευρω στοιχημα.
Boldemort..Το Ι3 ή Ι4 δεν έχει να κάνει με συμβιβασμό ή επιβίωση...κάνουν θητεία κανονική σε θέμα χρόνου και υπηρεσιών,όπλο ή σκοπιές δεν κάνουν,κάνουν θαλαμμοφυλίκια και άλλες δουλειές....6 μήνες είμασταν μαζί παραμεθώριο...τώρα το να τα δεις από κοντά....σιγά μην τα γράψουμε και ονόματα αναλυτικά...φίλε μου την αλήθεια σου λέω,θες να πιστέψεις ,πίστεψε..,δεν θέλεις? μην πιστεύεις...εγώ δεν κερδίζω τίποτα,απλά μιά παρέμβαση καλοπροαίρετα έκανα για να μην κολάτε σε κάποια πράγματα....
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
δηλαδη θα πας στο στρατο θα τους κοροιδεψεις
για να γλιτωσεις τη θητεια... μετα θα βγεις εξω
και θα πας να πεις στους αλλους οτι ξερετε τελικα δεν ειμαι
οντως τρελος απλα τον παρεστησα για να γλιτωσω τη θητεια?![]()
![]()
![]()
καλα νταξει.... αν σε παρει δουλεια με αυτη την εξηγα εγω θα χασω 100 ευρω στοιχημα.
Ομιλώ για κάποιον που έχει πρόβλημα όρασης , πλάτης κτλ , αυτά που ανέφερε και ο φίλος. Σ'αυτές τις περιπτώσεις δικαιολογείσαι και δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Boldemort..Το Ι3 ή Ι4 δεν έχει να κάνει με συμβιβασμό ή επιβίωση...κάνουν θητεία κανονική σε θέμα χρόνου και υπηρεσιών,όπλο ή σκοπιές δεν κάνουν,κάνουν θαλαμμοφυλίκια και άλλες δουλειές....6 μήνες είμασταν μαζί παραμεθώριο...τώρα το να τα δεις από κοντά....σιγά μην τα γράψουμε και ονόματα αναλυτικά...φίλε μου την αλήθεια σου λέω,θες να πιστέψεις ,πίστεψε..,δεν θέλεις? μην πιστεύεις...εγώ δεν κερδίζω τίποτα,απλά μιά παρέμβαση καλοπροαίρετα έκανα για να μην κολάτε σε κάποια πράγματα....
Μιλαμε για τελειως απαλλαγη φιλε μου.
Οχι να σε βγαλουν αοπλο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
Ομιλώ για κάποιον που έχει πρόβλημα όρασης , πλάτης κτλ , αυτά που ανέφερε και ο φίλος. Σ'αυτές τις περιπτώσεις δικαιολογείσαι και δεν μπορεί κανείς να σου πει τίποτα.
Αλλο αυτο. Κοιταξτε δεν τα ξερω τα I
ΔΕΝ ΤΑ σκεφτηκα ποτε... θα παω να κανω την θητεια
μου να τελειωνω οπως ολος ο κοσμος... οπως ολα τα παιδια
του κοσμου.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Tελείως απαλλαγή υπάρχει κ για λόγους υγείας.Μιλαμε για τελειως απαλλαγη φιλε μου.
Οχι να σε βγαλουν αοπλο.
Είτε είναι μούφα,είτε πραγματικότητα ο όποιος εργοδότης δεν μπορεί να το ξέρει.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
εχεις παει φανταρος μωρη λουλου?
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
θα παω να κανω την θητεια
του κοσμου.
Ετσι είναι το σωστό . Κάνε την θητεία σου σαν κύριος και γύρνα πίσω στους δικούς σου, στις δουλειές σου , στη γκόμενά σου. Θα δεις τύπους στο κέντρο να ξεφτυλίζονται , να σκούζουν και να ανεβαίνουν στα δέντρα , να παριστάνουν τους βλαμμένους για να γλιτώσουν μερικούς μήνες .
Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να πέσει τόσο χαμηλά , ποτέ.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αφου δεν τα ξερεις βρε καθυστερημενε, τοτε τι μιλας?Αλλο αυτο. Κοιταξτε δεν τα ξερω τα I
ΔΕΝ ΤΑ σκεφτηκα ποτε... θα παω να κανω την θητεια
του κοσμου.
που εχεις και αποψη για το στρατο
βλημα
Μιλαμε για τελειως απαλλαγη φιλε μου.
Οχι να σε βγαλουν αοπλο.
φίλε μου το αρχικό ποστ μου,αναφέρεται σε περιπτώσεις Ι3,4....Το Ι5 ,είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.....αυτό προυποθέτει ότι ασχολείσαι με καλιτεχνικές δραστηριότητες,θέατρο κτλ,με μαγαζί δικό σου ή οικογενειακή επιχείρηση κτλ ή είσαι αγρότης ή ή ..πάντως τα κολήματα με τον στρατό,έχουν κάπου ξεπεραστεί..Φίλος παλιός,όπως σου είπα και πριν με Ι5 αντιρησίας,εργάζεται εδώ και 4 χρόνια σε μεγάλη σεκιουριτι και μάλιστα τον βρήκα τυχαία μετά από χρόνια σε γραφεία τράπεζας....
Απλά ξαναλέω,μην είμαστε απόλυτοι..και κολημένοι...πάντα υπάρχει ένα αλλά και κάποιες εξαιρέσεις....όπως και στα μαθηματικά...
Εμένα επιτρέψτε μου...καλό βράδυ κύριοι......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις