Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θα ειναι μαλακια σου αν δεν πας φανταρος παντως.
Αν μπορέσω να μην πάω δεν έχω σκοπό να πάω.

Όποιος θέλει μπορεί να πετάξει 9 ή 12 μήνες από την ζωή του στην υπηρεσία της μαμάς πατρίδας(στην τρέλα των στρατόγκαυλων δηλαδή).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Έννοια κ ως θεατρίνος ξέρω από μάσκες :sunglasses:,απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να παίξω όλο αυτό το θεατράκι που λες για 9 ή 12 μήνες.....

εισαι υποχρεωμενος να το κανεις... αλλιως το γιωτοχαρτο
θα σε ακολουθει μια ζωη... δεν ειναι καλη φημη το γιωτοχαρτο
να το ξερεις... αν θες να παρεις τη ζωη στα χερια σου αυριο μεθαυριο.

Τα γιωτοχαρτα δεν πειραζουν κατι παιδια που γεννηθηκαν εξαρχης με ετοιμη περιουσια
την νοικιαζουν και εισπραττουν εφ' ορου ζωης. Για οσους ομως θα αναμειχθουν αυριο
στην κοινωνια δεν ειναι καλο διαπιστευτηριο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εισαι υποχρεωμενος να το κανεις... αλλιως το γιωτοχαρτο
θα σε ακολουθει μια ζωη... δεν ειναι καλη φημη το γιωτοχαρτο
να το ξερεις... αν θες να παρεις τη ζωη στα χερια σου αυριο μεθαυριο.

Τα γιωτοχαρτα δεν πειραζουν κατι παιδια που γεννηθηκαν εξαρχης με ετοιμη περιουσια
την νοικιαζουν και εισπραττουν εφ' ορου ζωης. Για οσους ομως θα αναμειχθουν αυριο
στην κοινωνια δεν ειναι καλο διαπιστευτηριο.
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτή η κακή φήμη επηρέασε τόσα κ τόσα διάσημα γιωτόχαρτα από τον χώρο της πολιτικής,τον καλλιτεχνικό κ όπου αλλού.....

Άσε μας ρε μόρτη.

Με τίποτα δεν παίζει να παίξει ρόλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν μπορέσω να μην πάω δεν έχω σκοπό να πάω.

Όποιος θέλει μπορεί να πετάξει 9 ή 12 μήνες από την ζωή του στην υπηρεσία της μαμάς πατρίδας(στην τρέλα των στρατόγκαυλων δηλαδή).

:jerking:

αχρηστη αδερφη. κρεας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτή η κακή φήμη επηρέασε τόσα κ τόσα διάσημα γιωτόχαρτα από τον χώρο της πολιτικής,τον καλλιτεχνικό κ όπου αλλού.....

Άσε μας ρε μόρτη.

Με τίποτα δεν παίζει να παίξει ρόλο.
παικτη.... οι καλλιτεχνες και οι πολιτικοι
δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους... ηταν ανθρωποι
που ΕΙΧΑΝ λεφτα απο ΑΛΛΟΥΣ.... Τα βρηκαν κοινως ετοιμα
και απλα εκαναν το κομματι τους... για τον ψινακη πχ ειμαι σιγουρος
πως πληρωνει για να τον βαζουν να παιζει... αν εχεις και εσυ τα ιδια κληρονομικα
και δεν εχεις αναγκη τοτε δεν χρειαζεται να πας στρατο γιατι η συναναστροφη σου με τον κοσμο
θα περιοριζεται σε κανα παρτακι... σε καμια ταβερνουλα και ως εκει.

Οταν ο αλλος ομως σε φωναζει στην επιχειρηση του για δουλεια... δεν θα σε αφησει
να την κανεις μπουρδελο... θα ρωτησει το 1ο πραγμα.... αν εχεις εκπληρωσει στρατιωτικες
υποχρεωσεις... τι θα του πεις τυπε? δεν πηγα επειδη ειναι χασιμο χρονου?
και αμα δει χρονια αποφοιτησης της σχολης σου 6 αντι για 4 και γυρισει και σου πει.....

"και εδω ο στρατος σε καθυστέρησε???" τι θα του πεις για ολα αυτα?  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οι επιχειρηματιες δεν κοροιδευονται.... γιατι πολυ πριν πας εσυ αυτοι ηταν εκει πριν απο σενα.

Δεν μετρανε μονο οι γνωσεις ή αν τελειωσες πανεπιστημιο... αλλα και το τι ανθρωπος εισαι.

Το ποσο συνεργασιμος εισαι.... να μην κοιτας μονο την παρτη σου κτλπ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
οι επιχειρηματιες δεν κοροιδευονται.... γιατι πολυ πριν πας εσυ αυτοι ηταν εκει πριν απο σενα.

Δεν μετρανε μονο οι γνωσεις ή αν τελειωσες πανεπιστημιο... αλλα και το τι ανθρωπος εισαι.

Το ποσο συνεργασιμος εισαι.... να μην κοιτας μονο την παρτη σου κτλπ.
Άσε μας ρε μόρτη που λειτουργούν οι επιχειρηματίες ακόμα με κριτήρια του 60'.

Στην ευρώπη που δεν υπάρχει αυτή η πίπα του στρατού πώς έχει το σύστημα δηλαδή;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Άσε μας ρε μόρτη που λειτουργούν οι επιχειρηματίες ακόμα με κριτήρια του 60'.

Στην ευρώπη που δεν υπάρχει αυτή η πίπα του στρατού πώς έχει το σύστημα δηλαδή;;;

Τωρα θα κατσουμε να συζητησουμε γιατι δεν υπαρχει στην Ευρωπη? Υπαρχει εδω
και τελειωσε. Πρεπει να πας οπως πανε ολοι. Εδω ρε συ πηγανε ανθρωποι που δεν βγαινανε
εξω απο το σπιτι τους την νυχτα ουτε για εναν καφε και θα βαρεσεις εσυ απαλλαγη?

μην το σκεφτεσαι καθολου θα εισαι στιγματισμενος στο λεω... ακομη και αν πας εξωτερικο
και το δουν αυτο ενω εκει δεν ειναι υποχρεωτικο θα τους κανει κακη εντυπωση.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τωρα θα κατσουμε να συζητησουμε γιατι δεν υπαρχει στην Ευρωπη? Υπαρχει εδω
και τελειωσε. Πρεπει να πας οπως πανε ολοι. Εδω ρε συ πηγανε ανθρωποι που δεν βγαινανε
εξω απο το σπιτι τους την νυχτα ουτε για εναν καφε και θα βαρεσεις εσυ απαλλαγη?

μην το σκεφτεσαι καθολου θα εισαι στιγματισμενος στο λεω... ακομη και αν πας εξωτερικο
και το δουν αυτο ενω εκει δεν ειναι υποχρεωτικο θα τους κανει κακη εντυπωση.
Ντάξει την άκουσα την γνώμη σου.

Επετρεψέ μου να το ρισκάρω. :grin:

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η μαλακια που δεν θελετε να πατε στρατο μου γυρναει τα μυαλα.εμεις δηλαδη τι ειμαστε μαλακες?οι πατεραδες μας μαλακες και αυτοι?ολοι οι πονηροι τωρα γενηθηκανε.χασιμο χρονο δεν ειναι τιποτα εκει μαθαινεις απο πρωτο χερι και σε μικρη ηλικια ποσο μαλακες ρουφιανοι κομπλεκσαρες και οτι αλλο καλο υπαρχει θα προσπαθησουν να σου κανουν την ζωη δυσκολη για το δικο τους συμφερον.εκει δεν επιλεγεις τις παρεες σου ουτε αποφευγεις αυτους που γελας εξω εισαι αναγκασμενος μαλιστα να συνεργαστεις μαζι τους σε καποια θεματα.δες το σαν μια καλη προθερμανση για την αγορα εργασιας δεν γνωριζω και τι ηλικια εχεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αυτη η μαλακια που δεν θελετε να πατε στρατο μου γυρναει τα μυαλα.εμεις δηλαδη τι ειμαστε μαλακες?οι πατεραδες μας μαλακες και αυτοι?ολοι οι πονηροι τωρα γενηθηκανε.χασιμο χρονο δεν ειναι τιποτα εκει μαθαινεις απο πρωτο χερι και σε μικρη ηλικια ποσο μαλακες ρουφιανοι κομπλεκσαρες και οτι αλλο καλο υπαρχει θα προσπαθησουν να σου κανουν την ζωη δυσκολη για το δικο τους συμφερον.εκει δεν επιλεγεις τις παρεες σου ουτε αποφευγεις αυτους που γελας εξω εισαι αναγκασμενος μαλιστα να συνεργαστεις μαζι τους σε καποια θεματα.δες το σαν μια καλη προθερμανση για την αγορα εργασιας δεν γνωριζω και τι ηλικια εχεις.

Αν απολυθούν μετά και αρχίσουν να δουλεύουν θα παρακαλάν να ξαναπαν στρατό για 5 χρόνια ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

εννοειται πως θα συνεργαστεις και με ρουφιανους και
κομπλεξικους και αυτοι εχουν θεση υπαρξης σε αυτο το κοσμο
και μπορει να ειναι κομπλεξικοι στις γκομενες πχ αλλα να σε βοηθησουν
σε κατι αλλο.

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
ελα ντε σαν το σχολειο ειναι απλα δεν πας σπιτι.θα σου λειψει να μην εχεις τις αναμνησεις απο εκει γινονται τρελα σκηνικα που θα γελας μεχρι να πεθανεις χωρις πλακα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αν απολυθούν μετά και αρχίσουν να δουλεύουν θα παρακαλάν να ξαναπαν στρατό για 5 χρόνια ...
Ιππότα μου καλήσπερα,τα σέβη μου,κανένα κονέ για απαλαγή μήπως έχετε να μου συστήσετε;;; :grin:

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
εννοειται πως θα συνεργαστεις και με ρουφιανους και
κομπλεξικους και αυτοι εχουν θεση υπαρξης σε αυτο το κοσμο
και μπορει να ειναι κομπλεξικοι στις γκομενες πχ αλλα να σε βοηθησουν
σε κατι αλλο.

απο ολους μα ολους μαθαινεις οπως και απο ολες τις καταστασεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ελα ντε σαν το σχολειο ειναι απλα δεν πας σπιτι.θα σου λειψει να μην εχεις τις αναμνησεις απο εκει γινονται τρελα σκηνικα που θα γελας μεχρι να πεθανεις χωρις πλακα.

εγω σκεφτομαι ή τωρα Μαιο ή Αυγουστο.. το μεγιστο

για Μαιο ποτε κοβω την αναβολη? νομιζω ειναι 3 μηνες πριν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom